Νέα

Χρησιμοποιείτε sex toys με τη σχέση σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα protaris4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Με τη γκομενα/σχεση/συζυγο (μιλαω με κοπελα που ειστε μαζι,οχι ξεπετες ,one night stand ktl) χρησιμοποιειται sex toys?μην λετε τι θα θελατε αλλα τι/αν χρησιμοποιειται.πχ δονητες plugs ρουχα ταινιες κτλ

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836
Με τη γκομενα/σχεση/συζυγο (μιλαω με κοπελα που ειστε μαζι,οχι ξεπετες ,one night stand ktl) χρησιμοποιειται sex toys?μην λετε τι θα θελατε αλλα τι/αν χρησιμοποιειται.πχ δονητες plugs ρουχα ταινιες κτλ
Καλά ρούχα,ταινίες χειροπέδες κ.α σχεδόν όλοι.
Δονητές,but plugs είναι λίγο στην διάθεση της κοπέλας.

OP
OP
P

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
But plugs οχι γιατι δεν πολυθελει απο κωλο.ταινιες ναι αν και εχουμε αλλα γουστα αυτη θελει με μαυρους εγω με ασπρες απο κωλο και ετσι βαζουμε μια απο το ενα κ μια απο το αλλο ειδος.δονητες ναι τους χρησιμοππιουμε πχ μαζι με γλυφονουνι για τελειωμα πριν ξεκινησω εγω η αν τελειωσω εγω.μερικες φορες παραλληλα.δονητες απλους και ηλεκτρικους vibrators.τωρα πηρα ενα thrust δεν το δοκιμασαμε ακομη.εγω τα αγοραζω αυτα.ρουχα αυτη εγω οχι.τα ρουχα τα αγοραζει κ αυτη κ εγω.ρουχα εννοω lingerie style .εχουμε δοκιμασει καιαποτυχιες πχ ενα ring νομιζω durex σαν μινι vibrator.της αρεσε πολυ κατι παλια που εβγαζαν bullet vibrator.εχουμε και ενα αλλο ειδος για κλειτοριδα που ειναι για εξωτερικη χρηση με τον αερα,την τελειωνει γρηγορα αν καινλεει ειναι περιεργο.αγαπημενη σταση:αν και τη κανουμε πολυ σπανια ταυτοχρονα απο μπροστα δονητης απο πισω πορτα εγω. Κατι μπαλες κτλ που εχω δει δεν τα εχουμε δοκιμασει

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.947
Πόντοι
2.036
Xρησιμοποιούμε κάτι πινέλα με πολύ μακριές λαβές από το Leroy Merlin

Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
242
Πόντοι
21
Ε όχι βέβαια. Μόνο real φυσικά .

Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
242
Πόντοι
21
Xρησιμοποιούμε κάτι πινέλα με πολύ μακριές λαβές από το Leroy Merlin
Α ναι, τα ξέρω κι εγώ αυτά.
Είναι πολύ καλά για να λαδώνεις στη σχάρα τη «μπριζόλα».
Το έπιασες το υπονοοϋμενο, έτσι;

Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
242
Πόντοι
21
But plugs οχι γιατι δεν πολυθελει απο κωλο.ταινιες ναι αν και εχουμε αλλα γουστα αυτη θελει με μαυρους εγω με ασπρες απο κωλο και ετσι βαζουμε μια απο το ενα κ μια απο το αλλο ειδος.δονητες ναι τους χρησιμοππιουμε πχ μαζι με γλυφονουνι για τελειωμα πριν ξεκινησω εγω η αν τελειωσω εγω.μερικες φορες παραλληλα.δονητες απλους και ηλεκτρικους vibrators.τωρα πηρα ενα thrust δεν το δοκιμασαμε ακομη.εγω τα αγοραζω αυτα.ρουχα αυτη εγω οχι.τα ρουχα τα αγοραζει κ αυτη κ εγω.ρουχα εννοω lingerie style .εχουμε δοκιμασει καιαποτυχιες πχ ενα ring νομιζω durex σαν μινι vibrator.της αρεσε πολυ κατι παλια που εβγαζαν bullet vibrator.εχουμε και ενα αλλο ειδος για κλειτοριδα που ειναι για εξωτερικη χρηση με τον αερα,την τελειωνει γρηγορα αν καινλεει ειναι περιεργο.αγαπημενη σταση:αν και τη κανουμε πολυ σπανια ταυτοχρονα απο μπροστα δονητης απο πισω πορτα εγω. Κατι μπαλες κτλ που εχω δει δεν τα εχουμε δοκιμασει
Γιατί δεν καλείτε τον Ακή Πετρετζίκη να σας παρουσιάσει στην εκπομπή του;
Μπορεί να έχει να σας προτείνει και κάποια άλλη πιο πρωτότυπη συνταγή.

Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
242
Πόντοι
21
Το καλύτερο είναι το μοσχαρίσιο λουκάνικο που είναι πιο σφιχτό από το χοιρινό και έχει πιο χοντρή μπόλικα.
Και για απόλυτη ολίσθηση προτείνεται επάλειψη με αγνό παρθένο ελαιόλαδο 100%.
Να γλείφεις και τα δαχτυλά σου μετά !!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.751
Πόντοι
12.056
Κατι μπαλες κτλ που εχω δει δεν τα εχουμε δοκιμασει
Εξαρτάται αν οι μπάλες ήταν του μπιλιάρδου είτναι μικρές..δοκίμασε η μπάλα του χάντμπολ και αν δεν πάρε μια μολτεν πορτοκάλι

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
231
Πόντοι
21
Ρε τι χάλι με την δικιά μου.
Την παρακαλαω να παρουμε παιχνιδια και αυτή επιμένει για αληθινή τσαπου.

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
387
Πόντοι
21
Ρε τι χάλι με την δικιά μου.
Την παρακαλαω να παρουμε παιχνιδια και αυτή επιμένει για αληθινή τσαπου.
Κάνε την αρχή μόνος σου και μην τη ρωτάς. Διάλεξε κάτι που πιστεύεις πως θα της αρέσει και πάνω στην καύλα βάλτο στο παιχνίδι.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.275
Πόντοι
201
Δεσίματα, μαστίγιο, μάσκα και το καλύτερο, δονητάκι στον κώλο για να ανοίξει ο δρόμος για το κρέας. Επίσης δονητής με βεντούζα να γαμιέται για να κάνει καλύτερο τσιμπούκι. Πάντα βέβαια το αληθινό είναι το καλύτερο, ακόμα και στο ξύλο, αν δεν πέσει κωλοσκάμπιλο δεν το ευχαριστιέται

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Εμένα με φτιάχνει να φοράει μαντήλι στα μάτια η γκόμενα, αλλά με φτιάχνει μόνο τη πρώτη φορά που δε βλέπει και δε ξέρει τί την περιμένει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom