You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρησιμοποιείτε sex toys με τη σχέση σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα protaris4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Καλά ρούχα,ταινίες χειροπέδες κ.α σχεδόν όλοι.Με τη γκομενα/σχεση/συζυγο (μιλαω με κοπελα που ειστε μαζι,οχι ξεπετες ,one night stand ktl) χρησιμοποιειται sex toys?μην λετε τι θα θελατε αλλα τι/αν χρησιμοποιειται.πχ δονητες plugs ρουχα ταινιες κτλ
Δονητές,but plugs είναι λίγο στην διάθεση της κοπέλας.
But plugs οχι γιατι δεν πολυθελει απο κωλο.ταινιες ναι αν και εχουμε αλλα γουστα αυτη θελει με μαυρους εγω με ασπρες απο κωλο και ετσι βαζουμε μια απο το ενα κ μια απο το αλλο ειδος.δονητες ναι τους χρησιμοππιουμε πχ μαζι με γλυφονουνι για τελειωμα πριν ξεκινησω εγω η αν τελειωσω εγω.μερικες φορες παραλληλα.δονητες απλους και ηλεκτρικους vibrators.τωρα πηρα ενα thrust δεν το δοκιμασαμε ακομη.εγω τα αγοραζω αυτα.ρουχα αυτη εγω οχι.τα ρουχα τα αγοραζει κ αυτη κ εγω.ρουχα εννοω lingerie style .εχουμε δοκιμασει καιαποτυχιες πχ ενα ring νομιζω durex σαν μινι vibrator.της αρεσε πολυ κατι παλια που εβγαζαν bullet vibrator.εχουμε και ενα αλλο ειδος για κλειτοριδα που ειναι για εξωτερικη χρηση με τον αερα,την τελειωνει γρηγορα αν καινλεει ειναι περιεργο.αγαπημενη σταση:αν και τη κανουμε πολυ σπανια ταυτοχρονα απο μπροστα δονητης απο πισω πορτα εγω. Κατι μπαλες κτλ που εχω δει δεν τα εχουμε δοκιμασει
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.968
- Πόντοι
- 2.546
Οχι
Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 9.947
- Πόντοι
- 2.036
Xρησιμοποιούμε κάτι πινέλα με πολύ μακριές λαβές από το Leroy Merlin
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Δονητες διαφορους και μονους και ενα διπλο.
Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Ε όχι βέβαια. Μόνο real φυσικά .Με τη γκομενα/σχεση/συζυγο (μιλαω με κοπελα που ειστε μαζι,οχι ξεπετες ,one night stand ktl) χρησιμοποιειται sex toys?μην λετε τι θα θελατε αλλα τι/αν χρησιμοποιειται.πχ δονητες plugs ρουχα ταινιες κτλ
Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Α ναι, τα ξέρω κι εγώ αυτά.Xρησιμοποιούμε κάτι πινέλα με πολύ μακριές λαβές από το Leroy Merlin
Είναι πολύ καλά για να λαδώνεις στη σχάρα τη «μπριζόλα».
Το έπιασες το υπονοοϋμενο, έτσι;
Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Γιατί δεν καλείτε τον Ακή Πετρετζίκη να σας παρουσιάσει στην εκπομπή του;But plugs οχι γιατι δεν πολυθελει απο κωλο.ταινιες ναι αν και εχουμε αλλα γουστα αυτη θελει με μαυρους εγω με ασπρες απο κωλο και ετσι βαζουμε μια απο το ενα κ μια απο το αλλο ειδος.δονητες ναι τους χρησιμοππιουμε πχ μαζι με γλυφονουνι για τελειωμα πριν ξεκινησω εγω η αν τελειωσω εγω.μερικες φορες παραλληλα.δονητες απλους και ηλεκτρικους vibrators.τωρα πηρα ενα thrust δεν το δοκιμασαμε ακομη.εγω τα αγοραζω αυτα.ρουχα αυτη εγω οχι.τα ρουχα τα αγοραζει κ αυτη κ εγω.ρουχα εννοω lingerie style .εχουμε δοκιμασει καιαποτυχιες πχ ενα ring νομιζω durex σαν μινι vibrator.της αρεσε πολυ κατι παλια που εβγαζαν bullet vibrator.εχουμε και ενα αλλο ειδος για κλειτοριδα που ειναι για εξωτερικη χρηση με τον αερα,την τελειωνει γρηγορα αν καινλεει ειναι περιεργο.αγαπημενη σταση:αν και τη κανουμε πολυ σπανια ταυτοχρονα απο μπροστα δονητης απο πισω πορτα εγω. Κατι μπαλες κτλ που εχω δει δεν τα εχουμε δοκιμασει
Μπορεί να έχει να σας προτείνει και κάποια άλλη πιο πρωτότυπη συνταγή.
Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Το καλύτερο είναι το μοσχαρίσιο λουκάνικο που είναι πιο σφιχτό από το χοιρινό και έχει πιο χοντρή μπόλικα.Με τη γκομενα/σχεση/συζυγο (μιλαω με κοπελα που ειστε μαζι,οχι ξεπετες ,one night stand ktl) χρησιμοποιειται sex toys?μην λετε τι θα θελατε αλλα τι/αν χρησιμοποιειται.πχ δονητες plugs ρουχα ταινιες κτλ
Και για απόλυτη ολίσθηση προτείνεται επάλειψη με αγνό παρθένο ελαιόλαδο 100%.
Να γλείφεις και τα δαχτυλά σου μετά !!!
old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 387
- Πόντοι
- 21
Αρκετά. Εσώρουχα, στολές, δονητές, μαστίγια.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.751
- Πόντοι
- 12.056
Εξαρτάται αν οι μπάλες ήταν του μπιλιάρδου είτναι μικρές..δοκίμασε η μπάλα του χάντμπολ και αν δεν πάρε μια μολτεν πορτοκάλιΚατι μπαλες κτλ που εχω δει δεν τα εχουμε δοκιμασει
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Ρε τι χάλι με την δικιά μου.
Την παρακαλαω να παρουμε παιχνιδια και αυτή επιμένει για αληθινή τσαπου.
old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 387
- Πόντοι
- 21
Κάνε την αρχή μόνος σου και μην τη ρωτάς. Διάλεξε κάτι που πιστεύεις πως θα της αρέσει και πάνω στην καύλα βάλτο στο παιχνίδι.Ρε τι χάλι με την δικιά μου.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
ναι
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.275
- Πόντοι
- 201
Δεσίματα, μαστίγιο, μάσκα και το καλύτερο, δονητάκι στον κώλο για να ανοίξει ο δρόμος για το κρέας. Επίσης δονητής με βεντούζα να γαμιέται για να κάνει καλύτερο τσιμπούκι. Πάντα βέβαια το αληθινό είναι το καλύτερο, ακόμα και στο ξύλο, αν δεν πέσει κωλοσκάμπιλο δεν το ευχαριστιέται
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Εμένα με φτιάχνει να φοράει μαντήλι στα μάτια η γκόμενα, αλλά με φτιάχνει μόνο τη πρώτη φορά που δε βλέπει και δε ξέρει τί την περιμένει
Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 9.947
- Πόντοι
- 2.036
Σε πιάνω μάγκα μου, δικός μου είσαιΑ ναι, τα ξέρω κι εγώ αυτά.
Είναι πολύ καλά για να λαδώνεις στη σχάρα τη «μπριζόλα».
Το έπιασες το υπονοοϋμενο, έτσι;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.718
- Πόντοι
- 2.306
Μπατανοβουρτσες τυπε, αμα τελειωσετε τις θελω εχω να βαψω μια οικοδομηXρησιμοποιούμε κάτι πινέλα με πολύ μακριές λαβές από το Leroy Merlin
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K