Επισκέπτης
εχουν πλακωσει ολα τα μουνια & κοιτανε πως θα τα παρουν απο τον καθε πικραμενο..Για μετοχές μιλούσε ο προφήτης?
Έδωσε κάνα σίγουρο?![]()
κρεμαλες ρε..
η μονη λυση..
εχουν πλακωσει ολα τα μουνια & κοιτανε πως θα τα παρουν απο τον καθε πικραμενο..Για μετοχές μιλούσε ο προφήτης?
Έδωσε κάνα σίγουρο?![]()
Όχι..
Κανονική κατάθεση είναι όπου το επιτόκιο είναι υψηλότερο γιατί η τράπεζα μπορεί να έχει "κλειδωμενη" την κατάθεση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να εμφανίζει μεγαλύτερη κεφαλαιουχική επάρκεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα...
Σημειώνω ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη από προθεσμιακή κατάθεση και πριν τη λήξη της προθεσμίας αλλά πληρώνεις πέναλτυ...
Σκέψου το σαν το ακριβώς αντίστροφο του δανείου με χαμηλό σταθερό επιτόκιο για δεδομένο χρονικό διάστημα που χορηγεί η τράπεζα αλλά σου χρεώνει πέναλτυ αν προεξοφλήσεις...
Ομόλογια είναι χρεώγραφα που είναι ουσιαστικά η "μετοχοποίηση" ενός δανείου...
Τί μου το θύμισες τώρα και έχω ομόλογα ετβα τα οποία δεν θα καλυφθουν αν πέσει έξω η πειραιώς...(χλωμό αλλά you never know)...
Το είδα και εγώ στον ΣΚΑΙ. οι αλήτες αυτά βγαίνουν και λένε και εμείς τους ακούμε.λαμογιααααααααααααααααααααααααααα..
τελευταια ατακα του ανδριανοπουλου στον σκαι..
οσοι αγορασουν τωρα θα γινουν παμπλουτοι στο μελλον..
ΧΟΥ ρε καριοληδες..
τα ιδια ελεγε & ο κολγκειτ..
κρεμαλες στο συνταγμα ΤΩΡΑ..Το είδα και εγώ στον ΣΚΑΙ. οι αλήτες αυτά βγαίνουν και λένε και εμείς τους ακούμε.
Ο Ανδριανόπουλος λοιπόν θα μας κάνει όλους πάμπλουτους με της συμβουλές του!
Λαμόγια χίλιες φορές.![]()
Το είδα και εγώ στον ΣΚΑΙ. οι αλήτες αυτά βγαίνουν και λένε και εμείς τους ακούμε.
Ο Ανδριανόπουλος λοιπόν θα μας κάνει όλους πάμπλουτους με της συμβουλές του!
Λαμόγια χίλιες φορές.![]()
Πράγματι αυτοί οι τύποι είναι επικίνδυνοι!!!Ο Ανδριανόπουλος είχε εμφανιστεί πριν απο 2 εβδομάδες στον Αντ1 στις ειδήσεις με τον Εισαγγελάτο και είχε πεί οτι δεν πρέπει οι κυβερνήσεις, και πιο συγκεκριμένα οι ΗΠΑ, να επέμβουν στην κρίση μειώνοντας επιτόκια ή μοιράζοντας λεφτά με κάποιο τρόπο.
Το παλικάρι δεν είναι κακός κατά βάθος. Είναι επικίνδυνος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά αφού την γλύτωσε όταν ήταν βπυλευτής και υπουργός τίποτα δεν τον σταματά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συντεκνε για διαβασε..Ο Ανδριανόπουλος είχε εμφανιστεί πριν απο 2 εβδομάδες στον Αντ1 στις ειδήσεις με τον Εισαγγελάτο και είχε πεί οτι δεν πρέπει οι κυβερνήσεις, και πιο συγκεκριμένα οι ΗΠΑ, να επέμβουν στην κρίση μειώνοντας επιτόκια ή μοιράζοντας λεφτά με κάποιο τρόπο.
Το παλικάρι δεν είναι κακός κατά βάθος. Είναι επικίνδυνος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά αφού την γλύτωσε όταν ήταν βπυλευτής και υπουργός τίποτα δεν τον σταματά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον είδα τον Γιώργη χθές
γι' αυτο λεμε..Τον είδα τον Γιώργη χθές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κακό είναι οτι βλέποντας κάτι τέτοια ΕΚΠΟΜΠΕΣ τελικά δεν σου μένει να σκεφτείς οτι τα πάντα είναι οργανωμένα και μάλιστα τέλεια.
Μην αρχίσουμε πάλι για Zeitgeist και Endgame κλπ κλπ, αλλά ρε γαμώτο άσχημη τροπή έχουμε πάρει ως ανθρωπότητα![]()
εξυπακουεται οτι αυτο κανουν ρε φιλε..δεν θελει & πολυ σκεψη..προτιμω τις κρεμαλες-γκιλοτινες στο συνταγμα απο την χουντα..Και ξέρεται είναι ικανοί βγαίνοντας στα κολοκανάλια τους να μας λένε επενδύστε στην τάδε μετοχή ``που θα έχουν ήδη αγοράσει αυτή σε πιο χαμηλή τιμή``για να έχετε μεγάλο κέρδος,
και κατόπιν αυτοί να πουλάνε και να μένουμε εμείς με τα χαρτιά (παπάρια μας) στο χέρι!
Α ρε Παπαδόπουλο που χρειάζονται τα λαμόγια. Χούντα και πάλι χούντα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.
![]()
Αν δεν είδες την χθεσινή εκπομπή του Αυγερόπουλου έχασες το πιο σημαντικό απο όλα.Και ξέρεται είναι ικανοί βγαίνοντας στα κολοκανάλια τους να μας λένε επενδύστε στην τάδε μετοχή ``που θα έχουν ήδη αγοράσει αυτή σε πιο χαμηλή τιμή``για να έχετε μεγάλο κέρδος,
και κατόπιν αυτοί να πουλάνε και να μένουμε εμείς με τα χαρτιά (παπάρια μας) στο χέρι!
Α ρε Παπαδόπουλο που χρειάζονται τα λαμόγια. Χούντα και πάλι χούντα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.
![]()
ετσι ακριβως..[size=15pt]Απο την στιγμή που είναι δικά σου τα λεφτά εσυ παίρνεις την απόφαση και μόνο εσυ είσαι πλέον υπεύθυνος.[/size]
Αν δεν είδες την χθεσινή εκπομπή του Αυγερόπουλου έχασες το πιο σημαντικό απο όλα.
Που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι οτι απλοί πολίτες πιάστηκαν κορόϊδα απο τις τράπεζες.
Όμως οι πολίτες αυτοί ήθελαν να πιαστούν κορόϊδα ή ήταν τόσο τέλειες οι μέθοδοι των τραπεζών?? Αν κοιτάξουμε λίγο στο πρόσφατο παρελθόν μας, χρηματιστήριο το 1999, ίσως και να διαπιστώσουμε οτι οι τράπεζες και γενικότερα όσοι διακινούν χρήμα ναι μεν δεν είναι αθώοι αλλά δεν φταίνε εξ ολοκλήρου αυτοί.
Πάνω από όλους φταίει ο καταναλωτής που παρασύρεται και δεν βάζει σε μια προτεραιότητα τις ανάγκες του και δεν εκτιμά μέχρι που μπορεί να απλώσει το παντέρμο το χεράκι του για να κρεμάσει το παντέρμο το καλαθάκι του.
Γιατί απο όποια πλευρά και να το δούμε η 15μετρη MERCEDES των 500.000 ευρώ είναι ωραίο αμαξάκι. Εαν τώρα εγω δεν έχω τα λεφτά, ούτε να την αγοράσω αλλά ούτε και να την συντηρήσω, και τα δανειστώ απο μια τράπεζα.... γιατί να φταίει η τράπεζα και οχι η μαλακία που με δέρνει??
Σε αυτό που γράφεις λοιπόν. Άσε τον κάθε μαλάκα να λέει οτι θέλει.
Μπορεί να έχει κάθε συμφέρον να σε παραπλανήσει για να σου φάει τα λεφτά. Κάλλιστα όμως μπορεί αυτά που λέει να τα πιστεύει, αυτή να είναι η πραγματικότητα για το ταπεινό μυαλό του. Απο την στιγμή που είναι δικά σου τα λεφτά εσυ παίρνεις την απόφαση και μόνο εσυ είσαι πλέον υπεύθυνος.