& ακομη περισσοτερο τους εδω αρχιμαλακες-προπαγανδιστες..
Σίγουρα, αλλά εδώ πέρα είμαστε σε μπουρδελοσάιτ οπότε η παπαρολογία είναι αναμενόμενη.
& ακομη περισσοτερο τους εδω αρχιμαλακες-προπαγανδιστες..
τι σε νοιαζει εσενα ρε???θα μας δωσει ο θειος εμας..συνεχισε να γαμας καργα & ασε τους αλλους να σπεκουλαρουν..η ολη ιστορια ειναι για γελια..αν καταρευσει το συστημα τι θα σε σωσει???αυτανδροι θα παμε ολοι..παιζει κανα ρολο το ποτε???μην μασας..παντως πλακα στη πλακα πολυ ακουγεται αυτο τ οριο,πραγμα που σημαινει οτι θα γινει της πουτανας μαγκες,δεν το αναφερουν ΤΥΧΑΙΑ
αλλο η παπαρολογια & αλλο η σπεκουλα φιλε..το καθε αρχιδι ειτε προμοταρει το κομμα που τον εχει διορισει-θελει να τον διορισει,ειτε κινδυνολογει κατα το δοκουν προκειμενου να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του..ε οχι & εδω μεσα..υποτιθεται οτι μας ενωνει ο κοινος σκοπος,δηλαδη το γαμησι..δεν το δεχομαι απο συναγωνιστες..Σίγουρα, αλλά εδώ πέρα είμαστε σε μπουρδελοσάιτ οπότε η παπαρολογία είναι αναμενόμενη.
παντως πλακα στη πλακα πολυ ακουγεται αυτο τ οριο,πραγμα που σημαινει οτι θα γινει της πουτανας μαγκες,δεν το αναφερουν ΤΥΧΑΙΑ
αλλο η παπαρολογια & αλλο η σπεκουλα φιλε..το καθε αρχιδι ειτε προμοταρει το κομμα που τον εχει διορισει-θελει να τον διορισει,ειτε κινδυνολογει κατα το δοκουν προκειμενου να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του..ε οχι & εδω μεσα..υποτιθεται οτι μας ενωνει ο κοινος σκοπος,δηλαδη το γαμησι..δεν το δεχομαι απο συναγωνιστες..
αρρωστακια..ο καθεις με το βιτσιο του..αλλα παντου υπαρχουν ορια..δεν με πειραζει η αντιπαραθεση..ομως τρελλαινομαι με την απροκαλυπτη προπαγανδα των χαζοχαζων..εχω προβλημα με τους ηλιθιους..δεν τους αντεχω..μου βγαζουν τον χουλιγκανο..ψησεμε ρε φιλε..αλλα με μαγκικο τροπο..οχι εξωφθαλμη προπαγανδα πρωτης δημοτικου..Συμφωνώ, μάλιστα ορισμένοι είναι ιδιαίτερα συγκροτημένοι και απορεί κανείς πώς είναι δυνατόν συγκροτημένα άτομα να αυτοξεφτιλίζονται λειτουργώντας ως κομματικοί εγκάθετοι.
Η εγγύηση των καταθέσεων, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται/γράφονται, θα είναι τριετής και το ποσό θα είναι 100.000 ευρώ ανά δικαιούχο και ανά τράπεζα. Αναμένεται άμεσα η νομοθετική ρύθμιση.
Κατά τα άλλα, σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας της ένωσης ελληνικών τραπεζών (ΕΕΤ), σε συνέντευξη που έδωσε στον City, είπε ότι καλύπτονται και οι προθεσμιακές καταθέσεις. Εγώ έριξα μια ματιά στο ΦΕΚ για το ΤΕΚ (από τον σύνδεσμο που έδωσε ο φίλτατος Βολταίρος) και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν εντόπισα το σημείο όπου αναφέρει ότι καλύπτονται οι προθεσμιακές. Επίσης, μια γνωστή μου που ασχολείται με καταθετικά/επενδυτικά προϊόντα σε γνωστή ιδιωτική τράπεζα, μου είπε ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, οι προθεσμιακές δεν καλύπτονται.
Εν πάση περιπτώσει, η σπέκουλα πάει σύννεφο όπως και η κινδυνολογία. Ψυχραιμία και μην ακούτε τους αρχιμαλάκες στα κανάλια.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλύπτεται η προθεσμιακή κατάθεση. Ο νόμος είναι γενικός και δεν μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις περιπτώσεις. Η προθεσμιακή κατάθεση είναι ένα προϊόν που το προσφέρει η Τράπεζα με ορισμένους πρόσθετους όρους. Δεν παύει να είναι κατάθεση.
Και τέλος εφόσον δεν την αποκλείει ρητά ο νόμος προστατεύεται και αυτή. Ας σου δείξει η γνωστή σου που λέει ο νόμος ότι ΔΕΝ προστατεύεται.
Όσο για τα διάφορα που ακούγονται και γράφονται.
Για μαλακίες πρόκειται και όχι για σπέκουλα. Η κατάσταση σήμερα είναι τόσο ρευστή που κανένας δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει αύριο. Ακόμη και αν κάποιος έχει μία σπεκουλαδόρικη στρατηγική είνα αμφίβολο αν μπορεί να την εφαρμόσει και να κερδίσει.
Θα συνιστούσα και εγώ ψυχραιμία.
Του Αλογοσκούφη του έχω σούρει άπειρα για το ασφαλιστικό, για τα φορολογικά και την γενικότερη οικονομική πολιτική. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να παραδεχθώ ότι του βγήκε. Η ανακοίνωση του ότι εγγυώνται όλες τις καταθέσεις πρώτοι μαζί με τους Ιρλανδούς έκανε τον γύρο του κόσμου και ανάγκασε την ΕΕ να ακολουθήσει.
Και όσο ανίκανοι και αν είναι δεν είναι τελείως ανεύθυνοι.
Ο Προβόπουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος είναι σοβαρός άνθρωπος και έμπειρος τραπεζίτης.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Αν κινδυνέψει μία μικρή Τράπεζα τότε οι άλλες και το Κράτος θα σπεύσουν να την σώσουν.
Αν είναι να φουντάρουν 2-3 μεγάλες ή μεσαίες πάλι οι περισσότεροι καταθέτες θα σωθούν.
Αν φουντάρουν όλες, τότε τίποτε δεν μας σώζει.
Την επόμενη μέρα θα πρέπει να αρχίζουν να τυπώνουν καινούργιο νόμισμα οπότε και αυτοί που σπεύσανε και τα πήρανε και τα φυλάνε κάτω από το μαξιλάρι θα τα κάνουν χαρτοπόλεμο.
Ψυχραιμία λοιπόν.
Όπως είπα δεν είμαι οικονομολόγος ούτε και νομικός οπότε δεν μπορώ να είμαι ιδιαίτερα φερέγγυος στο συγκεκριμένο θέμα. Στο ΦΕΚ λέει ότι δεν καλύπτονται οι ομολογίες που εκδίδουν τα πιστωτικά ιδρύματα. Οι προθεσμιακές, ομολογίες δεν είναι;
Όπως είπα δεν είμαι οικονομολόγος ούτε και νομικός οπότε δεν μπορώ να είμαι ιδιαίτερα φερέγγυος στο συγκεκριμένο θέμα. Στο ΦΕΚ λέει ότι δεν καλύπτονται οι ομολογίες που εκδίδουν τα πιστωτικά ιδρύματα. Οι προθεσμιακές, ομολογίες δεν είναι;
Για μετοχές μιλούσε ο προφήτης?λαμογιααααααααααααααααααααααααααα..
τελευταια ατακα του ανδριανοπουλου στον σκαι..
οσοι αγορασουν τωρα θα γινουν παμπλουτοι στο μελλον..
ΧΟΥ ρε καριοληδες..
τα ιδια ελεγε & ο κολγκειτ..