Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έχω προσδιορίσει μια συγκεκριμένη τιμή προς τα κάτω, που αν την πιάσω θα τα πουλήσω και θα βγω.
Έτσι ώστε ν' αφήσω την μετοχή να πέσει όσο θέλει μετά.
εχεις θεσει οριο στην χασουρα δηλαδη  ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
διαβασα για 60% αυτο ειναι ?

Όχι, στο 20% το έχω βάλει, με στρογγυλοποίηση στο μικρότερο 0.1. 
Δηλαδή μόλις πέσει ο ΟΤΕ στα 3,6 έχω βγει.
Απλά στα 4,05 που είναι τώρα, είναι σχεδόν στο 60% του ορίου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστω φιλε...

Το κακο ειναι οτι κανεις δεν περιμενε τετοια κατασταση, ασχετα αν ολα εδειχναν προς εκει.
Ολοι πιστευαν οτι ειναι μπλοφα και παιχνιδι κερδοσκοπων και προσδοκουσαν γυρισματα

Εγω προσωπικα εθεσα οριο εισοδου αλλα αυτο δεν λεει κατι καθως η χασουρα ειναι μεγαλη...

Παθημα μαθημα λοιπον !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όχι, στο 20% το έχω βάλει, με στρογγυλοποίηση στο μικρότερο 0.1. 
Δηλαδή μόλις πέσει ο ΟΤΕ στα 3,6 έχω βγει.
Απλά στα 4,05 που είναι τώρα, είναι σχεδόν στο 60% του ορίου.
οκ ωραιος !!!!!

Ευχομαι να βγεις με κερδος......

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παθημα μαθημα λοιπον !!!!!

Σωστός, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί το χρηματιστήριο προσεγγίζει πλέον εποχές δεκαετίας ογδόντα και με αυτόν τον ρυθμό θα βρεθούμε σύντομα σε προ ΕΟΚ εποχές. Ίσως είναι η προεξόφληση της εξόδου μας από ΟΝΕ/ΕΕ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστός, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί το χρηματιστήριο προσεγγίζει πλέον εποχές δεκαετίας ογδόντα και με αυτόν τον ρυθμό θα βρεθούμε σύντομα σε προ ΕΟΚ εποχές. Ίσως είναι η προεξόφληση της εξόδου μας από ΟΝΕ/ΕΕ.
για εκει φαινεται οτι το πανε φιλε........
ασχετα αν δεν θελουμε να το πιστεψουμε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πιθανοτερο ειναι να βγουν γαλλια και γερμανια απο ΕΕ και να μεινουμε με το πουλι και το ευρω στο χερι

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]Aποχαιρετισμός στο ΧΑΑ: 790 μονάδες! [/move]

ImageΕλπίζουμε η κυβέρνηση να είναι ικανοποιημένη: "Έσπασε" και τις 800 μονάδες το ΧΑΑ και πάει προς τις 700: Ο Γενικός Δείκτης, πιέζεται καθοδικά προς τις 800 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης οδηγείται σε πτώση έως και άνω του 9%.

Ακόμα και στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα η αγορά, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια είναι τα περιθώρια περαιτέρω υποχώρησης. Ειδικά όταν μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κάτοχοι ελληνικού χρέους να υποχρεωθούν σε haircut μεγαλύτερο του 21%. Αν μπορούσε να μιλήσει κάποιος για "πάτο" με 60% haircut αυτό προσδιορίζεται περί τις 500 μονάδες του Γ.Δ.!

Στο ταμπλό ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί 4,71% στις 790,94 μονάδες, κινούμενος σε αρνητικό έδαφος από την έναρξη των συναλλαγών.

Μέχρι στιγμής έχει διακινηθεί στο Χ.Α. όγκος 31,3 εκατ. τεμαχίων, αξίας 50,5 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά 128 μετοχές υποχρεώνονται σε απώλειες, 13 ενισχύονται και 9; διατηρούνται αμετάβλητες.

Για το δείκτη των τραπεζών, που νωρίτερα υποχωρούσε έως 9,37%, οι απώλειες διαμορφώνονται σε 9,23% στις 467,49 μονάδες. Από τη σύνθεσή του ξεχωρίζουν οι απώλειες 10,91% και 12,15% των Τρ. Πειραιώς και Eurobank στα 0,49 και 0,94 ευρώ αντίστοιχα, ενώ την ίδια στιγμή σε ποσοστό 11,33% υποχωρεί η Alpha Bank στα 1,33 ευρώ. Άνω του 9% υποχωρεί ο τίτλος του Τ.Τ., ενώ η ΕΤΕ διαπραγματεύεται με απώλειες 7,05% στα 2,77 ευρώ (έως τα 2,75 ευρώ νωρίτερα).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωραία .. γύρω στα 600-650 αγοράζουμε ξανά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στις 500 μονάδες  :think: μάλλον θα πάρω κάτι για τα εγγονάκια μου

μπα.. δεν βλέπω να πηγαίνει τόσο χαμηλά.. γύρω στα 620 είναι η πραγματική αξία των επιχειρήσεων που είναι στο ταμπλώ..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχετε δίκιο να μιλάτε για αγορές.

απλά:

• [li]Βάλτε χρήματα που δεν χρειάζεστε άμεσα για κάποια ανάγκη και που εάν χαθούν δεν θα σας πειράξει και πολύ[/li]
    [li]Περιμένετε να δείτε τη μακροοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα[/li]

Να θυμάστε: Δεν υπάρχουν Χρηματιστήρια που ΜΟΝΟ πέφτουν. Το παρόν δεν θα είναι κρατούσα κατάσταση για πάντα!!! Κάποτε θα αλλάξουν τα πράγματα

ΥΓ: Σίγουρα θα επωφεληθεί το παιδί σου. Μην σου πω κι εσύ trikardos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom