duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
πες μου οτι δεν ειχες πουλησει
Εχω αγορασμενη ΕΤΕ στα 4.90, λές να φτασει μεχρι εκει?
εγω ειμαι πιο μακρυα...στα 7..ομως αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερο να πουλησω στα 4-5 η οχι..αν ποτε τασει και τα 4-5 βεβαια
Μίλησε και ο παπαγάλος τωρα.....Καραγκούνης στη θέση του Καραγκούνη έγινες ρε?????Ασε τα παιδια να φυγουν τωρα που μπορούν....Μου έλεγε ενα μαλακισμένο τον Απρίλιο-αν θυμαμαι καλά- "Πάρε ΕΤΕ τωρα!9 ευρω δεν θα ξαναβρεις" κλπ μαλακιες..αν ειχα πάρει θα έπρεπε να περιμένω ανοδο 150% για να ΠΙΑΣΩ την ΤΙΜΗ που ΑΓΟΡΑΣΑ!!!!και πόσα ξεφορτωματα θα γινουν μέχρι τα 9??η τα 6?? Φορτωνουν και ξεφορτωνουν τα λαμογια στην πλάτη μας.....ρε παλληκάρια... αφήστε τις να κάθονται... δεν λυπάστε να χάσετε τόσα λεφτά? υπομονή... αν δεν έχετε ανάγκη μην ξεπουλάτε...
Μίλησε και ο παπαγάλος τωρα.....Καραγκούνης στη θέση του Καραγκούνη έγινες ρε?????Ασε τα παιδια να φυγουν τωρα που μπορούν....Μου έλεγε ενα μαλακισμένο τον Απρίλιο-αν θυμαμαι καλά- "Πάρε ΕΤΕ τωρα!9 ευρω δεν θα ξαναβρεις" κλπ μαλακιες..αν ειχα πάρει θα έπρεπε να περιμένω ανοδο 150% για να ΠΙΑΣΩ την ΤΙΜΗ που ΑΓΟΡΑΣΑ!!!!και πόσα ξεφορτωματα θα γινουν μέχρι τα 9??η τα 6?? Φορτωνουν και ξεφορτωνουν τα λαμογια στην πλάτη μας.....
ΥΓ:και το σημερινο θα ξεφουσκώσει μεσα σε 5 μερες...να μη σας πω ότι ηταν και μιλημενο μεταξυ των μεγαλοστελεχών..πώς νομίζετε ότι βγαίνουν τα φράγκα????Αγοράζουν 200.000 ΕΤΕ ,Πειραιώς ,κλπ οι μιλημένοι την παρασκευή και ξεφορτωνουν αυριο μεθαυριο με κερδη 70-80.000..ασχημα ειναι???
Aχαχαχαχαχα,χωθηκες βλεποντας χαμηλες τιμες και εισαι μεσα τωρα?ρε παλληκάρια... αφήστε τις να κάθονται... δεν λυπάστε να χάσετε τόσα λεφτά? υπομονή... αν δεν έχετε ανάγκη μην ξεπουλάτε...
Λαθος,τα λεφτα βγαινουν με κοπο και ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ με τροπο...Τον περιγραφει ο admiral πιο πανω.Ακριβως ετσι ειναι... Τα λεφτα δε βγαινουν με κοπο, βγαινουν με τροπο...
Λαθος,τα λεφτα βγαινουν με κοπο και ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ με τροπο...Τον περιγραφει ο admiral πιο πανω.
Φιλοσοφικα θα το παμε ρε φιλε,πως θα το παμε?Αν το παμε φιλοσοφικα/ηθικα τοτε ολα τα χρηματα κλεμμενα ειναι! Απο οταν ο πρωτος ανθρωπος πηγε και περιφραξε ενα περιβολι και ειπε "αυτο ειναι δικο μου και μονο δικο μου" τα παντα στρεβλωθηκαν!
Πες καληνυχτα φιλεΕχω αγορασμενη ΕΤΕ στα 4.90, λές να φτασει μεχρι εκει?
Ότι πρέπει για μια ωραία ταπετσαρία..Να φέρω και τα δικά μου,κάτι Επιχειρησεις Αττικής,κάτι Δωρική Τράπεζα,κάτι Ridenco να κάνουμε μουσαμα!!!Πες καληνυχτα φιλε
Εγω εχω στα 8 και στα 6......
Αστες να υπαρχουν και οπου βγει.
και δεν τις φερνεις ?Ότι πρέπει για μια ωραία ταπετσαρία..Να φέρω και τα δικά μου,κάτι Επιχειρησεις Αττικής,κάτι Δωρική Τράπεζα,κάτι Ridenco να κάνουμε μουσαμα!!!
θα σκουπιζομαστε και με τα 50ευρα εννοια σου και θα το δειςλέω να αγοράσω όταν πάει 1ευρω, ναχω να σκουπίζομαι στα γεράματα μου
αν θες μου το εξηγεις σαν σκεψη τι εννοεις ?Όχι Koko, μέσα είμαι ακόμα. Αν και είμαι σχεδόν στο 60% για το stop loss μου.
Η σκέψη μου είναι ότι με το κόψιμο του σορταρίσματος, τα πράγματα θα σταθεροποιούνταν.
Υπάρχει ακόμα ωστόσο αβεβαιότητα, πολιτική κυρίως, γι' αυτό και είναι ψόφια τα πράγματα.
Υπό άλλες συνθήκες, μπορεί να έκανα μουαγέν, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει.
Αν με βγάλει, θα πάρω τα λεφτά, θα συμπληρώσω την χασούρα και θα τα βγάλω και αυτά έξω.
αν θες μου το εξηγεις σαν σκεψη τι εννοεις ?
Ότι πρέπει για μια ωραία ταπετσαρία..Να φέρω και τα δικά μου,κάτι Επιχειρησεις Αττικής,κάτι Δωρική Τράπεζα,κάτι Ridenco να κάνουμε μουσαμα!!!