Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
εγω ειμαι πιο μακρυα...στα 7..ομως αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερο να πουλησω στα 4-5 η οχι..αν ποτε τασει και τα 4-5 βεβαια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγω ειμαι πιο μακρυα...στα 7..ομως αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερο να πουλησω στα 4-5 η οχι..αν ποτε τασει και τα 4-5 βεβαια

Αλλο ενα 30% να πιασουμε κι αυριο και το φτασαμε το 4.70! Think positive  :bounce-glasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε παλληκάρια... αφήστε τις να κάθονται... δεν λυπάστε να χάσετε τόσα λεφτά? υπομονή... αν δεν έχετε ανάγκη μην ξεπουλάτε...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε παλληκάρια... αφήστε τις να κάθονται... δεν λυπάστε να χάσετε τόσα λεφτά? υπομονή... αν δεν έχετε ανάγκη μην ξεπουλάτε...
Μίλησε και ο παπαγάλος τωρα.....Καραγκούνης στη θέση του Καραγκούνη έγινες ρε?????Ασε τα παιδια να φυγουν τωρα που μπορούν....Μου έλεγε ενα μαλακισμένο τον Απρίλιο-αν θυμαμαι καλά- "Πάρε ΕΤΕ τωρα!9 ευρω δεν θα ξαναβρεις" κλπ μαλακιες..αν ειχα πάρει θα έπρεπε να περιμένω ανοδο 150% για να ΠΙΑΣΩ την ΤΙΜΗ που ΑΓΟΡΑΣΑ!!!!και πόσα ξεφορτωματα θα γινουν μέχρι τα 9??η τα 6?? Φορτωνουν και ξεφορτωνουν τα λαμογια στην πλάτη μας.....
ΥΓ:και το σημερινο θα ξεφουσκώσει μεσα σε 5 μερες...να μη σας πω ότι ηταν και μιλημενο μεταξυ των μεγαλοστελεχών..πώς νομίζετε ότι βγαίνουν τα φράγκα????Αγοράζουν 200.000 ΕΤΕ ,Πειραιώς ,κλπ οι μιλημένοι την παρασκευή και ξεφορτωνουν αυριο μεθαυριο με κερδη 70-80.000..ασχημα ειναι???

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μίλησε και ο παπαγάλος τωρα.....Καραγκούνης στη θέση του Καραγκούνη έγινες ρε?????Ασε τα παιδια να φυγουν τωρα που μπορούν....Μου έλεγε ενα μαλακισμένο τον Απρίλιο-αν θυμαμαι καλά- "Πάρε ΕΤΕ τωρα!9 ευρω δεν θα ξαναβρεις" κλπ μαλακιες..αν ειχα πάρει θα έπρεπε να περιμένω ανοδο 150% για να ΠΙΑΣΩ την ΤΙΜΗ που ΑΓΟΡΑΣΑ!!!!και πόσα ξεφορτωματα θα γινουν μέχρι τα 9??η τα 6?? Φορτωνουν και ξεφορτωνουν τα λαμογια στην πλάτη μας.....
ΥΓ:και το σημερινο θα ξεφουσκώσει μεσα σε 5 μερες...να μη σας πω ότι ηταν και μιλημενο μεταξυ των μεγαλοστελεχών..πώς νομίζετε ότι βγαίνουν τα φράγκα????Αγοράζουν 200.000 ΕΤΕ ,Πειραιώς ,κλπ οι μιλημένοι την παρασκευή και ξεφορτωνουν αυριο μεθαυριο με κερδη 70-80.000..ασχημα ειναι???

Ακριβως ετσι ειναι... Τα λεφτα δε βγαινουν με κοπο, βγαινουν με τροπο...

Επισκέπτης
Aχαχαχαχαχα,χωθηκες βλεποντας χαμηλες τιμες και εισαι μεσα τωρα?
Ετσιιιιιιι!!!!.....βεντουζα κωλογερε!Λιωσε!
Ακριβως ετσι ειναι... Τα λεφτα δε βγαινουν με κοπο, βγαινουν με τροπο...
Λαθος,τα λεφτα βγαινουν με κοπο και ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ με τροπο...Τον περιγραφει ο admiral πιο πανω.

ΥΓ Εναν απο τους τροπους δλδ.,υπαρχουν και αλλοι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λαθος,τα λεφτα βγαινουν με κοπο και ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ με τροπο...Τον περιγραφει ο admiral πιο πανω.

Αν το παμε φιλοσοφικα/ηθικα τοτε ολα τα χρηματα κλεμμενα ειναι! Απο οταν ο πρωτος ανθρωπος πηγε και περιφραξε ενα περιβολι και ειπε "αυτο ειναι δικο μου και μονο δικο μου" τα παντα στρεβλωθηκαν!

Επισκέπτης
Αν το παμε φιλοσοφικα/ηθικα τοτε ολα τα χρηματα κλεμμενα ειναι! Απο οταν ο πρωτος ανθρωπος πηγε και περιφραξε ενα περιβολι και ειπε "αυτο ειναι δικο μου και μονο δικο μου" τα παντα στρεβλωθηκαν!
Φιλοσοφικα θα το παμε ρε φιλε,πως θα το παμε?

Μη νομιζεις οτι τυποι σαν το παπαγαλακι τον κωλογερο που περιμενει να ξεφορτωσει στη πλατη σου δεν ειναι ΚΑΡΓΑ φιλοσοφημενοι.

Εδω ο Γκεμπελς ειχε PhD στη φιλοσοφια παρακαλω.

Τεσπα,το αφηνω εδω γιατι το θεμα δεν με αφορα:Καλα ξεμπερδεματα σε οσους ειναι μπλεγμενοι,πλην ορισμενων βεβαιως βεβαιως.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
παιδια στα ξεων χρηματιστηρια αξιζει να ψαχτει κανεις? :huh: :huh:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
863,90 σήμερης, δεν εχει πάτο το βαρέλιιιιιιιιιιιιιιιι

Κροκεων6 έχει γίνει το ΧΑΑ (άλλωστε ειναι κοντά)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχω αγορασμενη ΕΤΕ στα 4.90, λές να φτασει μεχρι εκει?
Πες καληνυχτα φιλε

Εγω εχω στα 8 και στα 6...... και καποιοι γνωστοι στα 12 και στα 15 και κλαινε

Αστες να υπαρχουν και οπου βγει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πες καληνυχτα φιλε

Εγω εχω στα 8 και στα 6......

Αστες να υπαρχουν και οπου βγει.
Ότι πρέπει για μια ωραία ταπετσαρία..Να φέρω και τα δικά μου,κάτι Επιχειρησεις Αττικής,κάτι Δωρική Τράπεζα,κάτι Ridenco να κάνουμε μουσαμα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:think: λέω να αγοράσω όταν πάει 1ευρω, ναχω να σκουπίζομαι στα γεράματα μου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:think: λέω να αγοράσω όταν πάει 1ευρω, ναχω να σκουπίζομαι στα γεράματα μου
θα σκουπιζομαστε και με τα 50ευρα εννοια σου και θα το δεις
τα κατοσταρικα θα τα εχουμε για χαρτομανδηλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πες μου οτι δεν ειχες πουλησει

Όχι Koko, μέσα είμαι ακόμα. Αν και είμαι σχεδόν στο 60% για το stop loss μου.

Η σκέψη μου είναι ότι με το κόψιμο του σορταρίσματος, τα πράγματα θα σταθεροποιούνταν.
Υπάρχει ακόμα ωστόσο αβεβαιότητα, πολιτική κυρίως, γι' αυτό και είναι ψόφια τα πράγματα.

Υπό άλλες συνθήκες, μπορεί να έκανα μουαγέν, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει.
Αν με βγάλει, θα πάρω τα λεφτά, θα συμπληρώσω την χασούρα και θα τα βγάλω και αυτά έξω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όχι Koko, μέσα είμαι ακόμα. Αν και είμαι σχεδόν στο 60% για το stop loss μου.

Η σκέψη μου είναι ότι με το κόψιμο του σορταρίσματος, τα πράγματα θα σταθεροποιούνταν.
Υπάρχει ακόμα ωστόσο αβεβαιότητα, πολιτική κυρίως, γι' αυτό και είναι ψόφια τα πράγματα.

Υπό άλλες συνθήκες, μπορεί να έκανα μουαγέν, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει.
Αν με βγάλει, θα πάρω τα λεφτά, θα συμπληρώσω την χασούρα και θα τα βγάλω και αυτά έξω.
αν θες μου το εξηγεις σαν σκεψη τι εννοεις ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αν θες μου το εξηγεις σαν σκεψη τι εννοεις ?

Έχω προσδιορίσει μια συγκεκριμένη τιμή προς τα κάτω, που αν την πιάσω θα τα πουλήσω και θα βγω.
Έτσι ώστε ν' αφήσω την μετοχή να πέσει όσο θέλει μετά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ότι πρέπει για μια ωραία ταπετσαρία..Να φέρω και τα δικά μου,κάτι Επιχειρησεις Αττικής,κάτι Δωρική Τράπεζα,κάτι Ridenco να κάνουμε μουσαμα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σοβαρές μετοχές πήγες και αγόρασες και σύ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom