Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κρατα τις Λιριτσες μεχρι τα 360 απο εκει και περα εγω θα τις δωσω Παιχτη.
Οπως λεει ο koko υπαρχουν πολλες ευκαιριες , λεφτα δεν ξερω εαν υπαρχουν . :grin: :grin: :grin:
Εκει γυρω λεω κι εγω να σπρωξω....  ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οχι Πρόεδρε μην τις σπρωχνεις εκτός αν εχεις κατι σίγουρο και ευκαιρία να επενδύσεις.
θα δειξουν οι καταστασεις....

Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες....

Θα σε παρακαλεσω να κοψεις την προσφωνηση προεδρε (μοιαζει ολιγον ειρωνικο αυτο)
Εχω ονομα και ειναι ΔΗΜΗΤΡΗΣ

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παντως για λιρες στην τηλεοραση τα ρεπορταζ ελεγαν μιλουσαν για εκτιμησεις που μπορει να φτασουν μεχρι και τα 2500 χιλιαρικα η ουγγια πωωωωωωωω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Από τη θεωρία ως την πράξη μεσολαβεί μια αιωνιότητα..
Ωραία γράφονται στο χαρτί και την οθόνη όλα αυτά, αλλά..

Δεν διαφωνώ, εξάλλου εικασίες κάνουμε εδώ μέσα.
Η επιστροφή στους αγρούς εξαρτάται από τον βαθμό της επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης.
FYI πάντως, ξέρω κάποιους που ήδη πήραν τα βουνά.

Και επίσης, δεν μίλησα για επένδυση.
Επένδυση κανονικά είναι εκεί που τοποθετείς το πλεόνασμα σου, όχι αυτά που έχεις για βιοπορισμό.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το χρηματιστηριο ποσο πατο εχει ακομη?

Επισκέπτης
Η επιστροφή στους αγρούς εξαρτάται από τον βαθμό της επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης.

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι και μία από τις αιτίες της επιδείνωσης.

FYI πάντως, ξέρω κάποιους που ήδη πήραν τα βουνά.

Κι εγώ.
Μόνο που ξέρω και κάποιους που δεν πρόλαβαν να τα πάρουν κι έφυγαν ήδη.

Επένδυση κανονικά είναι εκεί που τοποθετείς το πλεόνασμα σου

Λάθος.
Επένδυση γίνεται και με το υστέρημα όταν αυτό γίνεται για βιοπορισμό.
Όταν ξεκίνησα να επενδύω στη δουλειά μου, πίστεψέ με δεν είχα κανένα πλεόνασμα, αντίθετα ήμουν χρεωμένος μέχρι τ'αυτιά..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κι εγώ.
Μόνο που ξέρω και κάποιους που δεν πρόλαβαν να τα πάρουν κι έφυγαν ήδη.

Δεν σε αμφισβητώ. Αλλά μπορεί να μην είχαν τόση ανάγκη τελικά.

Λάθος.
Επένδυση γίνεται και με το υστέρημα όταν αυτό γίνεται για βιοπορισμό.
Όταν ξεκίνησα να επενδύω στη δουλειά μου, πίστεψέ με δεν είχα κανένα πλεόνασμα, αντίθετα ήμουν χρεωμένος μέχρι τ'αυτιά..

Έτερον εκάτερον. Αυτό που σου έγραψα είναι ο κλασσικός ορισμός. Αν και ο τελευταίος κάνει λόγο για παραχώρηση αγοραστικής δύναμης κτλ.
Τα λεφτά που ρίχνεις στην δουλειά που κάνεις, δεν έχουν καμία σχέση με τις λίρες που κληρονόμησε κάποιος και τις έχει στο σεντούκι.

Επισκέπτης
Δεν σε αμφισβητώ. Αλλά μπορεί να μην είχαν τόση ανάγκη τελικά.

Έτερον εκάτερον. Αυτό που σου έγραψα είναι ο κλασσικός ορισμός. Αν και ο τελευταίος κάνει λόγο για παραχώρηση αγοραστικής δύναμης κτλ.
Τα λεφτά που ρίχνεις στην δουλειά που κάνεις, δεν έχουν καμία σχέση με τις λίρες που κληρονόμησε κάποιος και τις έχει στο σεντούκι.

Τι να σου πω?
Δεν έχω ούτε λίρες ούτε σεντούκι..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Κρατα τις Λιριτσες μεχρι τα 360 απο εκει και περα εγω θα τις δωσω Παιχτη.
Οπως λεει ο koko υπαρχουν πολλες ευκαιριες , λεφτα δεν ξερω εαν υπαρχουν . :grin: :grin: :grin:

και λ7 να μην υπαρχουν το μελεταμε θεωρητικα για εξασκηση.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πάντως σε σχέση με το χθεσινό πάρτυ στο ΝΥ, χλιαρά πήγαμε εμείς.
Και έλεγα ότι δεν πρόλαβα το τρένο...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πάντως σε σχέση με το χθεσινό πάρτυ στο ΝΥ, χλιαρά πήγαμε εμείς.
Και έλεγα ότι δεν πρόλαβα το τρένο...

και εχουμε ακομα ενα διωρο μπροστα μας

ανετα το γυριζει στο κοκκινο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτοκτόνησε χρηματιστής στη Νότια Κορέα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011, 15:59

Εργαζόμενος σε χρηματιστηριακή εταιρία στη Νότια Κορέα έθεσε τέρμα στη ζωή του πηδώντας στο κενό από τον 18ο όροφο, ένα απονενοημένο διάβημα στο οποίο προφανώς τον ώθησαν η πρόσφατη πτώση των χρηματιστηρίων και οι μεγάλες ζημιές που αυτή σήμανε για τους πελάτες του, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το άψυχο σώμα του άνδρα, που ήταν 48 ετών, βρέθηκε στον περίβολο της πολυκατοικίας του στη νοτιοανατολική πόλη Νταεγκού. Λίγο νωρίτερα είχε στείλει μηνύματα στους οικείους του εκφράζοντας την απελπισία του για τη βουτιά στις χρηματαγορές, διευκρίνισε η αστυνομία.

Τα μηνύματα έλεγαν ότι οι αξίες των μετοχών που είχαν οι πελάτες του είχαν καταρρεύσει και ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νταεγκού.

Ο άνδρας»κατά τα φαινόμενα αυτοκτόνησε» πρόσθεσε. Μια κάμερα παρακολούθησης της πολυκατοικίας του τον δείχνει να βγαίνει από το ασανσέρ του 18ου ορόφου, λίγο πριν το πτώμα του βρεθεί στο έδαφος.

Ο δείκτης KOSPI του χρηματιστηρίου της Σεούλ υποχώρησε κατά 3,64% την Τρίτη αυξάνοντας τις απώλειές του σε μια εβδομάδα σε 17%. Σήμερα ο δείκτης ανέκαμψε κατά 0,27%.

Η Νότια Κορέα έχει το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στις χώρες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) με 31 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους. Ακολουθεί η Ιαπωνία όπου η αναλογία είναι 25 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στις 976,12 μονάδες έκλεισε για σήμερα το ΧΑΑ, -2,40%

Περαστικά μας - και αυριο μέρα είναι.

4,09 ΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
«Μαύρη Τετάρτη» στις διεθνείς χρηματαγορές

Χωρίς ανάσα παρακολουθούσαν χρηματιστές και επενδυτές το «καρδιογράφημα» των χρηματιστηριακών τιμών στις μεγάλες χρηματαγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α..

Ήδη, από την έναρξη των διαπραγματεύσεων στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τα «παπαγαλάκια» άφησαν να αιωρείται η φήμη περί υποβάθμισης της γαλλικής οικονομίας.

Την ίδια στιγμή η μετοχή της τραπεζικού «κολοσσού» της Societe Generale σημείωνε limit down (-13,00%) στο Χρηματιστήριο του Παρισιού, παρασύροντας στην «κόκκινη ζώνη» το δείκτη CAC-40.

Σε συνδυασμό με την ασάφεια που επικρατεί στις διεθνείς αγορές, παρά την καταλυτική παρέμβαση της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Η.Π.Α. (Fed), οι αγορές δεν άργησαν να σημειώσουν κατακόρυφη πτώση στη Φρανκφούρτη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς αναλυτές, ήταν πολύ φυσικό να αρχίσει με αρνητικό πρόσημο και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, προδιαγράφοντας και τη συμπεριφορά που θα ακολουθήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι ασιατικές αγορές.

Λίγο πριν το κλείσιμο των ευρωαγορών οι απώλειες σε Παρίσι και Φρανκφούρτη ήταν της τάξεως του -5,00%. Την ίδια ώρα στην Αθήνα ο χρηματιστηριακός δείκτης έπεφτε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες κάτω από τις 1.000 μονάδες, καταγράφοντας στο κλείσιμό του απώλειες κατά 1,80%.

Καλπάζουν οι τιμές του χρυσού

Την ίδια στιγμή, στα 1.800 δολάρια ανά ουγγιά αναρριχήθηκε η τιμή του χρυσού στις διεθνείς χρηματαγορές, την ώρα που τόσο ο δείκτης Dow Jones όσο και ο δείκτης Nasdaq παρουσίαζαν απώλειες από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι ρευστοποιήσεις σε εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης καθώς και η εγκατάλειψη από τους επενδυτές των κρατικών ομολόγων των δυτικών οικονομιών προκάλεσαν νέο κύμα απαισιοδοξίας και ανισορροπίας στη διεθνή χρηματαγορά.

Προϊόντα όπως ο χυμός πορτοκαλιού, τρόφιμα, μέταλλα, ευγενή μέταλλα, αποτέλεσαν και πάλι το καταφύγιο των επενδυτών.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy, διέκοψε τις διακοπές του, προκειμένου να προεδρεύσει σε έκτακτη σύσκεψη οικονομικών παραγόντων στο Παρίσι. Η ανησυχία για την υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας από τους οίκους αξιολόγησης αλλά και η διαχείριση της κρίσης χρέους της Ευρώπης ήταν τα θέματα της ατζέντας κατά τη σύσκεψη αυτή, η οποία δεν κατέληξε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Αντιθέτως το Μέγαρο των Ηλυσίων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως οι τελικές ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση του φάσματος της ύφεσης της ευρωπαϊκής οικονομίας θα πραγματοποιηθούν την 24η Αυγούστου, με ό,τι συνεπάγεται αυτή η χαρακτηριστική αναβλητικότητα.

Κατά τους αναλυτές του διεθνούς οικονομικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg, η εικόνα κατάρρευσης των ευρωαγορών οφείλεται κυρίως στην αδυναμία των αρμόδιων θεσμικών φορέων να αντιληφθούν την ουσία και το μέγεθος της ανισορροπίας στις διεθνείς αγορές.

Τόσο το Bloomberg όσο και η εφημερίδα «Wall Street Journal» ομολογούν πως οι αρμόδιοι οικονομικοί παράγοντες αιφνιδιάστηκαν από το «καρδιογράφημα» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στα διεθνή χρηματιστήρια, χωρίς, μάλιστα, να είναι σε θέση να αντιληφθούν τους πραγματικούς λόγους που προκάλεσαν την κατακόρυφη πτώση των χρηματιστηριακών αξιών.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακούω προβλέψεις για σήμερα στο ΧΑΑ :think:

Εγώ λέω κάτω από 950 μονάδες :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!