kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
τσιμπησα σημερα βωβο στο 1,23
συντομα πουλαω στο 1,60+
συντομα πουλαω στο 1,60+
Τι είναι αυτο που συμβαινει με το χρηματιστηριο.Τριψηφιος ο γενικος δεικτης.Που οφειλεται;Στο οτι οι ξενοι δεν βλεπουν προοπτικη εστω και μεσοπροθεσμη στην Ελλαδα ή στο οτι η κριση γενικευεται σε παγκοσμια κλιμακα και οι ξενοι θεσμικοι πουλανε για να αποκτησουν ρευστο επειδη το χρειαζονται στις δικες τους επιχειρησεις,στις δικες τους χωρες;Εθνικη με 4 ευρω;ποσο πιο κατω να παει,οσο κανει μια τσιχλα;
Τι είναι αυτο που συμβαινει με το χρηματιστηριο.Τριψηφιος ο γενικος δεικτης.Που οφειλεται;Στο οτι οι ξενοι δεν βλεπουν προοπτικη εστω και μεσοπροθεσμη στην Ελλαδα ή στο οτι η κριση γενικευεται σε παγκοσμια κλιμακα και οι ξενοι θεσμικοι πουλανε για να αποκτησουν ρευστο επειδη το χρειαζονται στις δικες τους επιχειρησεις,στις δικες τους χωρες;Εθνικη με 4 ευρω;ποσο πιο κατω να παει,οσο κανει μια τσιχλα;
Ποιός σου είπε ότι η τιμή της Χ μετοχής έχει την παραμικρή σχέση με τα θεμελιώδη μεγέθη της αντίστοιχης εισηγμένης? Μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις με την προσέγγιση παραδοσιακού τραπεζίτη ή μακροπρόθεσμου επενδυτή μια πλήρως απορυθμισμένη τζογαδόρικη κατάσταση ... Ψάχνεις να βρείς άκρη σε μια παγκόσμια "αγορά" που το σύνολο της αξίας των παραγώγων είναι υπερπολλαπλάσιο του συνολικού παγκόσμιου πραγματικού πλούτου ... ζούμε το τέλος μιας εποχής, δεν είμαστε παρά ο βάτραχος ανάμεσα στα βουβάλια.
Σκεπτώμουνα να αγοράσω ΕΤΕ ή ΤΕ αλλά λέω να βαστίξω τις λιρίτσες μου όλες μαζί, να κάνουνε παρέα.
Εσεις οι μορφωμένοι τι λέτε;;;;;; να αγοράσω;;;
"ΑΤΕ" ... εγγύηση ...
http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/services/stockGraph.ashx?t=5y&gp=capitalweb&height=250&width=330&symbol=%C1%D4%C5[/img[/URL]]
[/quote] :tickedoff: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
"ΑΤΕ" ... εγγύηση ...
Το ειχα πει εγω αρκετες σελιδες πιο πισω αν εχεις χρονο να ψαξεις ..... ;)Aστω καλύτερα, δεν θέλω να κλαίω.
Ποιός το φανταζώνταν, το ΧΑΑ κάτω από τις 1000
το ειχα πει εγω αρκετες σελιδες πιο πισω αν εχεις χρονο να ψαξεις ..... ;)
το θεμα ειναι το ΠΟΤΕ θα ανεβει τουλαχιστον στις 2000 μοναδες ......
Καλα τα έγραφες Πρόεδρε χρονια τωρα, αλλα όλοι σε κοροιδευαν.
Δεν θα ανεβει ποτε ξανα στις 2000μονάδες - όσο ζουμε τουλα΄χιστον - μετα απο 50-60 χρόνια ίσος
Σκεπτώμουνα να αγοράσω ΕΤΕ ή ΤΕ αλλά λέω να βαστίξω τις λιρίτσες μου όλες μαζί, να κάνουνε παρέα.
Εσεις οι μορφωμένοι τι λέτε;;;;;; να αγοράσω;;;
Καλα τα έγραφες Πρόεδρε χρονια τωρα, αλλα όλοι σε κοροιδευαν.
Δεν θα ανεβει ποτε ξανα στις 2000μονάδες - όσο ζουμε τουλα΄χιστον - μετα απο 50-60 χρόνια ίσος
Τελικά αυτές οι τράπεζες ειναι πολύ τάνες.
Μονά - ζυγά δικά τους.
Κατατάλλα φιλευθερη οικονομία και Αγιος ο Θεος!!!!!!!!!
´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´
γιατί σε μαύρο χαλί είναι και δεν θα σηκώσουν κεφάλι.
Πολυ πιθανή η κρατικοποιηση τους.
Μηπωs να ενταξουμε το Χριματιστηριο στα....προιοντα που δεν κυκλοφορουν πλεον???
Αυτό που λες θα γίνει πολύ πιο γρήγορα από την πεντηκονταετία...