Επισκέπτης
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Aσε ρε το παλληκαρι να τσιμπηση κανενα χαρτακι !!
ΧΟΥ ρε λαμογιο..
Υ.Γ στρακι εσυ εχεις την σε long date & εχουν μαραζωσει οι παιχτες???
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Aσε ρε το παλληκαρι να τσιμπηση κανενα χαρτακι !!
Δεν εισαι στα καλα σου ρε !!!!ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ΧΟΥ ρε λαμογιο..
Υ.Γ στρακι εσυ εχεις την σε long date & εχουν μαραζωσει οι παιχτες???
εγω εκλεισα μια βδομαδουλα την μαρια απο ιασωνος 43..Δεν εισαι στα καλα σου ρε !!!!
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax !!!
Long μονο με την Ευα38 !!!
Παίδες βοήθεια ,είμαι ασχετος και σκοπευω να μπω τωρα στο χρηματιστηριο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και αν ξερετε Σιγουρα να μου απαντησετε
α)Είσαι υποχρεωμενος να κρατησεις την μετοχη για καποιο διαστημα και αν ναι ποσο ειναι αυτο ή μπορω να τηλεφωνησω και να αγορασω στις 11 η ωρα το πρωι και στις 2 η ωρα το μεσημερι να πουλησω
β)απο τοτε που θα τηλεφωνησω ,σε ποση ωρα εκτελειται η εντολη μου και πως θα το ξερω
γ)τι προμηθεια περνουν οι τραπεζες για τις πραξεις μου
Ευχαριστω και σας ευχαριστω εκ των προτερων
ΥΓ
Αληθεια τι λετε για εθνικη
λαμογιο σε επιασαν οι τυψεις & τωρα τους παρακινεις να μην παιξουν???μην κάνεις κάτι χωρίς να έχεις απόλυτη γνώση..
φάτα κάπου που θα το χαρείς...
οι τυψεις
eurobank σημερα στα 5,40
να κατεβασω το μεσο ορο απο το 6,3+ της προγουμενης εβδομαδας.
τωρα περιμενω την αφυπνιση και καποια στιγμη την αντιδραση.
Εξηγησε το αυτο αν θες να το κατανοησω καλυτερα .....
Εξηγησε το αυτο αν θες να το κατανοησω καλυτερα .....
οπως σου ειπε ο φιλος απο πανω.
απλο δεν ειναι?
Δεν ειμαι συνεχεια εδωΣου πηρε ομως μια μερα και 16 ωρες.
Μόνο να ξέρατε πόσα μουαγιέν έκανα κάποτε που είχα χαρτια..Σε ΓΕΚ,ΑΕΓΕΚ,ΔΩΡΙΚΗ,ΕΠ.ΑΤΤ κλπ κωλόχαρτα...Μόνο στη EUROBANK ειχα βγάλει..Την πήρα 9000 και την πούλησα την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ διαπραγματευσης 16800!!Δηλαδη 50 ευρω σημερινα περιπου....Δεν ειμαι συνεχεια εδω
Και ειμαι χαζος !!!!!
Οποτε δικαιολογουμαι λογο χαζομαρας
Πόσα???10 δίνανε τότε στον καθένα...Μαλακίες,ίσα ίσα για να έχω -τότε- να τα χώνω στη ..Ρουλέτα!!!!!Καμιά 200αριά τεμαχιάκια όμως μόνο....