kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
τσιμπατε
παμε καρφι για 1700
φανηκα τυχερος
δεν περιμενα να τα δει τοσο γρηγορα
παμε για 1900.
τσιμπατε
παμε καρφι για 1700
φανηκα τυχερος
δεν περιμενα να τα δει τοσο γρηγορα
παμε για 1900.
Μην μασας γιατι υπαρχει θεμα στο βαθος που δεν ξερουμε πως θα επηρεασει την πορεια
οποτε κρατα 1-3 μερες και φευγα ;)
Αποτολμας προβλεψη σε βαθος διετιας ? Πιστευεις οτι θα πιασει τις 3000 μοναδες ?
Και γιατι ?
δεν διαφωνων οτι υπαρχει θεμα
αλλα τις 1900-2000 θα τις δει
αγοραζουμε eurobank αυριο αν ανοιξει κατω.
κοντα στο 6,20-6,30.
και παμε για τα 7,50
κατι μαγειρευετε με την Eurobank....
Παίδες βοήθεια ,είμαι ασχετος και σκοπευω να μπω τωρα στο χρηματιστηριο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και αν ξερετε Σιγουρα να μου απαντησετε
α)Είσαι υποχρεωμενος να κρατησεις την μετοχη για καποιο διαστημα και αν ναι ποσο ειναι αυτο ή μπορω να τηλεφωνησω και να αγορασω στις 11 η ωρα το πρωι και στις 2 η ωρα το μεσημερι να πουλησω
β)απο τοτε που θα τηλεφωνησω ,σε ποση ωρα εκτελειται η εντολη μου και πως θα το ξερω
γ)τι προμηθεια περνουν οι τραπεζες για τις πραξεις μου
Ευχαριστω και σας ευχαριστω εκ των προτερων
ΥΓ
Αληθεια τι λετε για εθνικη
αγοραζουμε eurobank αυριο αν ανοιξει κατω.
κοντα στο 6,20-6,30.
και παμε για τα 7,50
και εγω αυτο βλεπω
κατι τσιμπησα στο 6,36
επισης κατι παιζεται στην δομικη κρητης
εδω και καιρο οι κορες του προεδρου της εταιρειας τσιμπανε καθημερινα κομματια.
Παίδες βοήθεια ,είμαι ασχετος και σκοπευω να μπω τωρα στο χρηματιστηριο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και αν ξερετε Σιγουρα να μου απαντησετε
α)Είσαι υποχρεωμενος να κρατησεις την μετοχη για καποιο διαστημα και αν ναι ποσο ειναι αυτο ή μπορω να τηλεφωνησω και να αγορασω στις 11 η ωρα το πρωι και στις 2 η ωρα το μεσημερι να πουλησω
β)απο τοτε που θα τηλεφωνησω ,σε ποση ωρα εκτελειται η εντολη μου και πως θα το ξερω
ΥΓ
Πως το λες αυτο ?
για παρατηρησε τα ιστορικα κλεισιματα ....
υγ. τι γνωμη εχεις για ταχυδρομικο ταμιευτηριο ? (σφαιρικα)
Πωωωω ρε φίλε. Το δικό σου avatar και δικό σου μήνυμα είναι το πρώτο που είδα πρώτη φορά που μπήκα στο site. Θα πρέπει να ήταν πριν από 3 χρόνια... Το θυμάμαι διότι μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση. Τεσπα, να είσαι καλά!
Τώρα όσον αφορά στο Inside Information, εάν είσαι θετικός σε αυτό που γράφεις τότε είναι πολύ καλή ένδειξη αγοράς κάποιας μετοχής. Εάν όμως είναι φήμη, είναι απλά για να σπεύσουν να αγοράσουν οι πολλοί ώστε να διευκολυνθούν να πουλήσουν αυτοί που υποτίθεται ότι αγοράζουν.
Μπορεί να τους τις αγοράζει ο μπαμπάς για προίκα!το ιδιο avatar απο την αρχη εχω φιλησυχε.
4,5+ χρονια τωρα
για την δομικη ουτε inside information ουτε παπαγαλακι.
απλη αναγνωση ανακοινωσεων.
μακρυα & αλαργα παλληκαρι μου..Παίδες βοήθεια ,είμαι ασχετος και σκοπευω να μπω τωρα στο χρηματιστηριο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και αν ξερετε Σιγουρα να μου απαντησετε
ΥΓ