You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρηματιστήριο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
λοιπόν μάγκες χρειάζομαι βοήθεια..δεν έχω τρομέρες γνώσεις απο χρηματιστήρια αλλά γουστάρω την όλη φάση.ειμαι εξωτερικό και θέλω να αρχ'ισω να παίζω με μετοχές .τι πρεπει να κάνω?ευχαριστω αν θελετε βοηθηστε
πούσαι φιλαράκο.. δεν πάνε μικροί μεγάλοι στα καφενεία... κάτσε καλύτερα και ρούδφα το αυγό σου, γάμα και κανένα μουνάκι εξωτερικού . .αυτά τα σπόρ είναι επικίνδυνα...
graziano
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να δοκιμάσω θέλω δεν έχω σκοπό να πουλήσω το σπίτι μου...msx κανένα 1000 ευρω θα ρίξωπούσαι φιλαράκο.. δεν πάνε μικροί μεγάλοι στα καφενεία... κάτσε καλύτερα και ρούδφα το αυγό σου, γάμα και κανένα μουνάκι εξωτερικού . .αυτά τα σπόρ είναι επικίνδυνα...
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
λοιπόν μάγκες χρειάζομαι βοήθεια..δεν έχω τρομέρες γνώσεις απο χρηματιστήρια αλλά γουστάρω την όλη φάση.ειμαι εξωτερικό και θέλω να αρχ'ισω να παίζω με μετοχές .τι πρεπει να κάνω?ευχαριστω αν θελετε βοηθηστε
Πάρε δυο φίλους σου και κάντε μια συζήτηση...διάβασε μερικά από τα άπειρα forums για χρηματιστήριο , προσπάθησε ολομόναχος από το επίσημο site του χρηματιστηρίου να καταλάβεις τι γίνεται και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Ή ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ !!!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
παιδια αν εχω αγορασει ενα χ ποσο ας πουμε στα 2 ευρο και η μετοχη πεσει και παει 1 ευρω και αγορασω στο 1 ευρω 2χ (τα διπλασια χρηματα που ειχα βαλει) ο μεσος ορος πως διαμορφωνεται?
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
Και για να ξεκινήσεις το γινόμενο του αριθμού των μετοχών επί της τιμής είναι η χρηματιστηριακή αξία. Από τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης μπορείς να εκτιμήσεις την πραγματική αξία μιας εταιρίας. Όταν η πραγματική αξία είναι μικρότερη από την χρηματιστηριακή μπορείς να αγοράσεις. ( αρκεί η πραγματική να προκύπτει από τίμιους υπολογισμούς και όχι από λαδώματα επιτροπών , μαγειρέματα λογιστών , μαϊμού μη λειτουργικά κέρδη , και ενδοομιλίκες συναλλαγές). Όταν κάνεις την ερευνά σου και βρείς δυο τρείς περιπτώσεις , πήγαινε για την μπύρα με τους φίλους σου και την επόμενη αγόρασε
graziano
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια αν εχω αγορασει ενα χ ποσο ας πουμε στα 2 ευρο και η μετοχη πεσει και παει 1 ευρω και αγορασω στο 1 ευρω 2χ (τα διπλασια χρηματα που ειχα βαλει) ο μεσος ορος πως διαμορφωνεται?
[/quote
ααα είναι τόοοοσο εύκολα να παίξεις και να χάσεις
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
φιλικη συμβουλη: μην 'παιξεις' Χρηματιστηριο
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
Είναι το λεγόμενο μουαγιέν στους χρηματιστικομούριδες ή χρηματοοικονομική αναπροσαρμογή της τιμής κτίσης για τους πιο intelectuelle... πρόσθεσε πόσα χρήματα έδωσες συνολικά και διαίρεσε το με τον αριθμό των μετοχών.
graziano
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαρτοφιλάκιο ανοίγω πώς???έπειτα πως πιστευω για αρχή τράπεζες όπου δεν υπάρχουν και πολλά σκαπανεβάσματα..πώς βλέπω όλα αυτά που έιπες.υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δώ?Και για να ξεκινήσεις το γινόμενο του αριθμού των μετοχών επί της τιμής είναι η χρηματιστηριακή αξία. Από τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης μπορείς να εκτιμήσεις την πραγματική αξία μιας εταιρίας. Όταν η πραγματική αξία είναι μικρότερη από την χρηματιστηριακή μπορείς να αγοράσεις. ( αρκεί η πραγματική να προκύπτει από τίμιους υπολογισμούς και όχι από λαδώματα επιτροπών , μαγειρέματα λογιστών , μαϊμού μη λειτουργικά κέρδη , και ενδοομιλίκες συναλλαγές). Όταν κάνεις την ερευνά σου και βρείς δυο τρείς περιπτώσεις , πήγαινε για την μπύρα με τους φίλους σου και την επόμενη αγόρασε
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Κάνε το αντίθετο από όσα προτείνουν οι ειδικοί.
Πάνω από 8% κέρδη πουλάς.
Πάνω από 8% ζημιές πουλάς
Απαγορεύεται το μουαγιέν!
Ποτέ μην βάλεις περισσότερα λεφτά από όσα έχεις αποφασίσει στην αρχή.
Διάλεγε μετοχές χαμηλού ρίσκου εκτός αν έχεις εσωτερική πληροφόρηση.
Μελέτησε κάποιο βιβλίο τεχνικής ανάλυσης. Βοηθάει σε αρκετές περιπτώσεις.
Οι μετοχές κάνουν κύκλο. Μελέτησε τα ιστορικά στοιχεία της μετοχής που σε ενδιαφέρει. Το πρόγραμμα metastock ή κάποιο αντίστοιχο θα σε βοηθήσει.
Και έχε υπ’ όψη σου ότι στο χρηματιστήριο κερδισμένοι είναι λίγοι αφού κέρδος είναι μόνο τα λεφτά που βάζεις στην τσέπη και όχι το χαρτοφυλάκιο.
Οι μετοχές κάνουν κύκλο. Μελέτησε τα ιστορικά στοιχεία της μετοχής που σε ενδιαφέρει. Το πρόγραμμα metastock ή κάποιο αντίστοιχο θα σε βοηθήσει.
Και έχε υπ’ όψη σου ότι στο χρηματιστήριο κερδισμένοι είναι λίγοι αφού κέρδος είναι μόνο τα λεφτά που βάζεις στην τσέπη και όχι το χαρτοφυλάκιο.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
φιλικη συμβουλη: μην 'παιξεις' Χρηματιστηριο
ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ άρα δεν είναι εποχή για επενδύσεις ... μάλλον χαμένος θα βγεις μεσομακροπρόθεσμα ... εάν θες να το κάνεις για την καβλα σου και μόνο κάνε το
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Είναι το λεγόμενο μουαγιέν στους χρηματιστικομούριδες ή χρηματοοικονομική αναπροσαρμογή της τιμής κτίσης για τους πιο intelectuelle... πρόσθεσε πόσα χρήματα έδωσες συνολικά και διαίρεσε το με τον αριθμό των μετοχών.
σε ευχαριστω πολυ φιλε.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
Κάνε το αντίθετο από όσα προτείνουν οι ειδικοί.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!
graziano
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σοφά πολύ τα λόγια σας!!σαν πρώτη κίνηση τη πρέπει να κάνω???πως να αρχίσωΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
χαρτοφιλάκιο ανοίγω πώς???έπειτα πως πιστευω για αρχή τράπεζες όπου δεν υπάρχουν και πολλά σκαπανεβάσματα..πώς βλέπω όλα αυτά που έιπες.υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δώ?
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΣΤΩΡΑ ????? ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ από τα φέσια , όταν τις λογιστικοποιήσουν θα είναι πτώματα !!!!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
σε περιπτωση πτωχευση της Χωρας με το χρηματιστηριο τι γινεται?
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ άρα δεν είναι εποχή για επενδύσεις ... μάλλον χαμένος θα βγεις μεσομακροπρόθεσμα ... εάν θες να το κάνεις για την καβλα σου και μόνο κάνε το
Αυτή η εποχή δεν είναι για μεσομακροχρόνιες επενδύσεις αλλά είναι η καλύτερη εποχή για βραχυχρόνιες αρπαχτές. Οι πουτάνες οι τράπεζες όμως κρατάνε τα λεφτά σου από πώληση 3 εργάσιμες!!!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
Κάνε ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο, τι θα αγόραζες σήμερα ... εάν δεις ότι σε ένα μήνα έχεις κέρδη , κάνε άλλο ένα εικονίκο , εάν συνεχίζεις με κέρδη να πάς σε μια από τις χρηματιστηριάκες να ανοίξεις κωδικό ... θα τις βρείς στο site του χρηματιστηρίου Δεν είναι πάντως τυχαίο που όλοι αποφεύγουμε να σου πούμε !!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
σε περιπτωση πτωχευση της Χωρας με το χρηματιστηριο τι γινεται?
Θεωρητικά τίποτα ... πρακτικα τον ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!!