Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
To πιο εύστοχο που έχω διαβάσει για τα χρηματιστήριο
ΕΊΝΑΙ ΌΠΛΟ ΜΑΖΊΚηΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
αλλη μιαTo πιο εύστοχο που έχω διαβάσει για τα χρηματιστήριο
αλλη μια
υγ για το 99% ;)
αλλη μια
υγ για το 99% ;)
ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι το χα θα πεσει πολυ :-πληρης καταρευση μειον 30 με διακυμανση προς το παρων 22 με 30 τα εκατό.......
η απολυτη καταστροφη της ελληνικης οικονομιας ........γραφετε στο ταμπλό
πόσοι θυμάστε το 99 που περιμέναμε ουρα για δημόσια εγγραφή στίς τράπεζες......
ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι το χα θα πεσει πολυ :-
κ που εισαι ακομα .
μονο που εγω το ειχα γραψει πολυ πριν .λεμε για χειμωνα η ανοιξη αν θυμαμαι καλα κ οχι τωρα με τα καπιταλ κοντρολς ;)Λογικο ειναι μετα απο οσα εγιναν.Σχεδον ολοι το ειχαν σιγουρο
οχι θα αναλαβει ενα ρισκο αλλα τεραστιο ρισκο .νομιζω πως αν εχεις μια καλη ρευστοτητα αξιζει τον κοπο να αναλαβεις ενα ρισκο,η eurobank στα 10 λεπτα ?κ η εθνικη στα 0,62 ?ε αν δεν παμε σε δραχμη νομιζω οτι σε βαθος πενταετιας θα εχεις παρει 4-6 φορες τα χρηματα σου.
πρωτον πανε οι καλες εποχες οπου μια τραπεζα θεωρουνταν καπως ασφαλη επενδυση ειδικα εδω στην ελλαδα οποτε για μενα δεν αξιζει -δες τι παθανε με τα κοντρολς -το να αγορασεις 10000 κοματια της eurobank με 1000euro δεν το θεωρω αυτη την στιγμη τεραστιο ρισκο,η προσδοκια ειναι αρκετα σημαντικη κ ρισκαρεις ελαχιστα,φυσικα οτιδηποτε συζηταμε εχει να κανει κ με τα διαθεσιμα του.αν εχει 3χιλιαδες ολα κ ολα ε οχι μην το κανει...
αν γινει συμφωνια -εγω πιστευω ναι - εστω οτι οντως γινει . τι γινεται με τα bail in που ισως χρειαστουν καποιες τραπεζες ?για αυτο κ αναλαμβανεις το ρισκο,την τεταρτη αρκετοι ξενοι θεσμικοι ξαναπερναν θεση στο ταμπλο,αν κλειστει η συμφωνια ειναι δεδομενο οτι ο τραπεζικος δεικτης θα φυγει προς τα πανω.
εξαρταται απο την καθαρη θεση των τραπεζων σημερα.για αυτο κ αναλαμβανεις το ρισκο,την τεταρτη αρκετοι ξενοι θεσμικοι ξαναπερναν θεση στο ταμπλο,αν κλειστει η συμφωνια ειναι δεδομενο οτι ο τραπεζικος δεικτης θα φυγει προς τα πανω.