Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
To πιο εύστοχο που έχω διαβάσει για τα χρηματιστήριο
ΕΊΝΑΙ ΌΠΛΟ ΜΑΖΊΚηΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Η σημερινη ανοδος στο euro δεν ειναι κατι που πρεπει να σας ανησυχει κοριτσια...1 προς 1 θα παει η ισοτιμια με το δολλαριο...

Οσο για το S&P 500 η σημερινη ημερα απεδειξε πως το κλιμα ειναι ανοδικο , οσο υπαρχει σταθεροτητα και στην ΕΥρωπη ο χρυσος ετοιμαζεται για μεγαλη βουτια...σε κανα μηνα το κοβω να ειναι στα 1000 !

Το χρηματιστηριο προφανως και δεν ειναι τζογος γιατι αν ητανε τζογος υπαρχουνε αρκετα παραδειγματα π.χ. Warren Buffett, George Soros who consistently beat the market....!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΓΑΠΑΜΕ SOROS...SHORT GOLD !

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αλλη μια
υγ για το 99%  ;)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
αλλη μια
υγ για το 99%  ;)

ναι γιατι παει ο καθε καραγκιοζης που δεν εχει σχεση με αυτο οπως π.χ μηχανικοι , δικηγοροι , γιατροι και επενδυουνε σε κατι που δεν γνωριζουνε....

εμενα θα μου εμπιστευοσουνα να σου κανω εγχειρηση καρδιας απο βδομαδα αν διαβασω ενα εγχειριδιο επανω στο θεμα ?

Οπως και να εχει για αυτο το λογο αποτυγχανει το 99%....

Επισης συμφωνω οτι το ελληνικο χρηματιστηριο ειναι τζογος...για λογους που δεν θα αναφερω τωρα...

Αλλα τα ξενα χρηματιστηρια και κυριως το αμερικανικο δεν ειναι τζογος....υπαρχουνε πλεον μοντελα που εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
αλλη μια
υγ για το 99%  ;)

αυτο που λες για οπλα μαζικης καταστροφης ειναι ενα σχολιο του Warren Buffett για τα options α.κ.α παραγωγα...

Ο ιδιος ασχολειται μονο με αγορα μετοχων...Δεν γνωριζει τον κοσμο των options...

Τα παραγωγα μπορει να ειναι απολυτα conservative οπως και απολυτα risky...ητανε μια ατυχες δηλωση του buffett

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πληρης καταρευση μειον 30 με διακυμανση προς το παρων 22 με 30 τα εκατό.......
η απολυτη καταστροφη της ελληνικης οικονομιας ........γραφετε στο ταμπλό

πόσοι θυμάστε το 99 που περιμέναμε ουρα για δημόσια εγγραφή στίς τράπεζες......

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πληρης καταρευση μειον 30 με διακυμανση προς το παρων 22 με 30 τα εκατό.......
η απολυτη καταστροφη της ελληνικης οικονομιας ........γραφετε στο ταμπλό

πόσοι θυμάστε το 99 που περιμέναμε ουρα για δημόσια εγγραφή στίς τράπεζες......
ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι το χα θα πεσει πολυ  :-
κ που εισαι ακομα .

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Λογικο ειναι μετα απο οσα εγιναν.Σχεδον ολοι το ειχαν σιγουρο
μονο που εγω το ειχα γραψει πολυ πριν .λεμε για χειμωνα η ανοιξη αν θυμαμαι καλα κ οχι τωρα με τα καπιταλ κοντρολς  ;)
τοτε κανεις δε μιλουσε για τετοιο εκτος απο λιγους
το κακο ειναι οτι θα πεσει και αλλο για δυστυχως με το μνημονιο καλα δε παμε

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
καποια προβλεψη μπορειτε να κάνετε; πάντως με την τιμη των τραπεζικων μετοχων εχω εκπλαγει... εχω φτασει στα ταρταρα. θα τολμουσατε να ψωνιζατε μερικες με προοπτικη κερδους;

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω πως αν εχεις μια καλη ρευστοτητα αξιζει τον κοπο να αναλαβεις ενα ρισκο,η eurobank στα 10 λεπτα ?κ η εθνικη στα 0,62 ?ε αν δεν παμε σε δραχμη νομιζω οτι σε βαθος πενταετιας θα εχεις παρει 4-6 φορες τα χρηματα σου.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω πως αν εχεις μια καλη ρευστοτητα αξιζει τον κοπο να αναλαβεις ενα ρισκο,η eurobank στα 10 λεπτα ?κ η εθνικη στα 0,62 ?ε αν δεν παμε σε δραχμη νομιζω οτι σε βαθος πενταετιας θα εχεις παρει 4-6 φορες τα χρηματα σου.
οχι θα αναλαβει ενα ρισκο αλλα τεραστιο ρισκο .

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το να αγορασεις 10000 κοματια της eurobank με 1000euro δεν το θεωρω αυτη την στιγμη τεραστιο ρισκο,η προσδοκια ειναι αρκετα σημαντικη κ ρισκαρεις ελαχιστα,φυσικα οτιδηποτε συζηταμε εχει να κανει κ με τα διαθεσιμα του.αν εχει 3χιλιαδες ολα κ ολα ε οχι μην το κανει...

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ναι.. κατι τετοιο σκεφτομουν. 1000ε δεν ειναι κανενα τρελλο ποσο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
το να αγορασεις 10000 κοματια της eurobank με 1000euro δεν το θεωρω αυτη την στιγμη τεραστιο ρισκο,η προσδοκια ειναι αρκετα σημαντικη κ ρισκαρεις ελαχιστα,φυσικα οτιδηποτε συζηταμε εχει να κανει κ με τα διαθεσιμα του.αν εχει 3χιλιαδες ολα κ ολα ε οχι μην το κανει...
πρωτον πανε οι καλες εποχες οπου μια τραπεζα θεωρουνταν καπως ασφαλη επενδυση ειδικα εδω στην ελλαδα οποτε για μενα δεν αξιζει -δες τι παθανε με τα κοντρολς -
δευτερον καλα καλα ακομη δεν εκλεισε συμφωνια με τη τροικα οποτε ολα ειναι πιθανα για την ελλαδα ακομη κ ενα γκρεξιτ συντομα

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
για αυτο κ αναλαμβανεις το ρισκο,την τεταρτη αρκετοι ξενοι θεσμικοι ξαναπερναν θεση στο ταμπλο,αν κλειστει η συμφωνια ειναι δεδομενο οτι ο τραπεζικος δεικτης θα φυγει προς τα πανω.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για αυτο κ αναλαμβανεις το ρισκο,την τεταρτη αρκετοι ξενοι θεσμικοι ξαναπερναν θεση στο ταμπλο,αν κλειστει η συμφωνια ειναι δεδομενο οτι ο τραπεζικος δεικτης θα φυγει προς τα πανω.
αν γινει συμφωνια -εγω πιστευω ναι -  εστω οτι οντως γινει . τι γινεται με τα bail in που ισως χρειαστουν καποιες τραπεζες ?
τοτε πιθανον να χασει κεφαλαιο

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
υπαρχουν ηδη ενδειξεις οτι λεφτα επιστρεφονται στις τραπεζες.. επισης συμφωνια θα κλεισει.. το τι θα γινει του χρονου κανεις δεν γνωριζει. εννοειται το grexit δεν το εχουμε αποφυγει οχι για κανενα αλλο λογο αλλα απο την απροθυμια να κανουν μεταρρυθμισεις. οι εκλογες (αν γινουν) δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεασουν ...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
εξαρταται απο την καθαρη θεση των τραπεζων σημερα.
Αν τα κοκκινα δανεια εχουν φαει ολα τα ιδια κεφαλαια δεν υπαρχει κανενα μελλον για
τις σημερινες μετοχες.

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
με 5 λεπτα η μετοχη λογικα ειναι αρκετα πιθανο να γινει συγχωνευση της eurobank με καποια αλλη τραπεζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom