Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jrd1

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Κώστα,αρχικά να σου πω ευχαριστώ...νομίζω σήμερα καταλαβαινεις γιατί...αν δεν είμαι αδιάκριτος είσαι κάτοικος εξωτερικού? Οι πληροφορίες που δίνεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές..το λέω με κομψό τρόπο...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τα grains θα εχουνε explosive summer

εκει τελη ιουλιου με μεσα αυγουστου συμβαινει συνηθως

ειδικα και μετοχες σαν την Potash που πληρωνουν και 6% dividend ειναι τζαμπα τωρα.
50-60 δολλαρια η POT πανω κατω

100k στην POT εβαλα και 100 στην ΜΟS

βγαζει ματι...ειναι τοσο γελοιο το risk-reward μπορεις να πεις οτι ειναι και free-money

ΑΚομα και με options να μην θελει να ασχοληθει κανεις για 10-20 φορες πανω τα χρηματα σου , παιρνεις την μετοχη και στην ξεφτιλα 2πλασιαζεις τριπλασιαζεις τα χρηματα σου σε μερικους μηνες.

σημερα ξεκινησανε και τα hedge funds να μπαινουνε στο παιχνιδι
καλλιο αργα παρα ποτε
explosive moves απο σιταρι σογια και καλαμποκι
και αυτο ειναι μονο η αρχη

volume στον θεο ....the party has just started

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ολα τα βλεμματα ειναι στραμμενα στο meeting στις 14-15 μαρτιου με την yellen να πηγαινει δυναμικα για αυξηση επιτοκιων.
Ενας καλος αριθμος την παρασκευη unemployment και πλεον θεωρω πολυ μεγαλο ενδεχομενο το 0.50% να ειναι στο τραπεζι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
τα grains θα εχουνε explosive summer

εκει τελη ιουλιου με μεσα αυγουστου συμβαινει συνηθως

ειδικα και μετοχες σαν την Potash που πληρωνουν και 6% dividend ειναι τζαμπα τωρα.
50-60 δολλαρια η POT πανω κατω

100k στην POT εβαλα και 100 στην ΜΟS

βγαζει ματι...ειναι τοσο γελοιο το risk-reward μπορεις να πεις οτι ειναι και free-money

ΑΚομα και με options να μην θελει να ασχοληθει κανεις για 10-20 φορες πανω τα χρηματα σου , παιρνεις την μετοχη και στην ξεφτιλα 2πλασιαζεις τριπλασιαζεις τα χρηματα σου σε μερικους μηνες.
wow!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

κοιταξε αν μου ελεγες ποιο ειναι το "trade of the year" θα ελεγα η αυξηση των αμερικανικων επιτοκιων.
ειναι "no brainer".

Τα grains μεσα στο καλοκαιρι εκει παιζεται το παιχνιδι για drought
ακομα ειναι λιγο διστακτικα

για να δουμε θα εχει πολυ φαση η περιοδος που ερχεται.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
κοιταξε αν μου ελεγες ποιο ειναι το "trade of the year" θα ελεγα η αυξηση των αμερικανικων επιτοκιων.
ειναι "no brainer".

Τα grains μεσα στο καλοκαιρι εκει παιζεται το παιχνιδι για drought
ακομα ειναι λιγο διστακτικα

για να δουμε θα εχει πολυ φαση η περιοδος που ερχεται.

τι εννοεις γκρεηνς κανονικους καρπους? πως ακριβς πονταρεις σε αυτους?

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

για αυτο λενε να κρατας μικρο καλαθι

προσωπικα δεν μου βγηκε το συγκεκριμενο trade

ισως κανουνε bottom τα grains γυρω στον Μαιο και δουμε το πεταγμα το καλοκαιρι αλλα προσωπικα κοιταω αλλα πραγματα τωρα και εχω αφησει την επαφη μου με τα grains

για τις εκλογες της κυριακης στην Γαλλια το πιο πιθανο ειναι αν βγει Λεπεν με μελανσον να δουμε μια πτωση του euro το βραδυ οπως και της wall-street αλλα σιγουρα θα υπαρξει πολυ volatility

θα ειναι μια ενδιαφερον κυριακη σιγουρα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
grains εννοω corn , wheat , soybeans μπορεις μεσω των futures markets να πονταρεις σε αυτα

Δεν νομίζω να είναι καλή επιλογή.

Ότι προβλέψεις είχαν γίνει μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, έπεσαν έξω.

Δεν προσφέρεται.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Δεν νομίζω να είναι καλή επιλογή.

Ότι προβλέψεις είχαν γίνει μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, έπεσαν έξω.

Δεν προσφέρεται.

συμφωνω μαζι σου

πιστευα λογω καποιων cycles που κοιταζα οτι θα εχουνε σημαντικη αυξηση
προφανως δεν εγινε και βγηκα
βεβαια δεν το αποκλειω να ειναι μεσα στο καλοκαιρι αλλα το θεμα ειναι οτι οσο τα bonds τσιμπανε πανω εχει καθοδικη πιεση για τα grains
τα grains δεν αρεσκονται σε ανοδικα bonds

τεσπα παραδεχομαι το λαθος μου
απλα ειναι θεμα πιθανοτητων

συμβαινουν αυτα

ενταξει 100 χιλιαρικα εχασα δεν εγινε και τιποτα

το θεμα ειναι οτι τωρα εγω προσωπικα βλεπω ενα choppy S&P
και μονο μερικες honey-badger stocks τυπου ibd 50 να κανουνε outperform το market

και γενικα ο δεικτης εδω φαινεται πολυ κουρασμενος

στην καλυτερη για sideways φαινονται τα βαρια ονοματα στον S&P

μην ξεχναμε οτι ο Warren Buffet ηδη ειναι -750 million στην IBM .

Ειναι αρκετα δυσκολο το market και ισως το ρητο sell in may and go away φανει αληθινο φετος.

Σιγουρα θα ειναι μια ενδιαφερον χρονια αλλα φαινεται πως εχει κουραστει εδω πανω το market

Ο Nasdaq και ο Russell το κρατανε ακομα αλλα ο Dow και ο S&P εχουνε παραδωσει πνευμα.

Δεν νομιζω οι γαλλικες εκλογες βεβαια να ειναι catalyst για διορθωση οπως δεν ητανε και το Brexit και το ιταλικο δημοψηφισμα αλλα σιγουρα θα δημιουργησει volatility.

Αν ο trump δεν καταφερνει να περναει τιποτα απο το congress αργα η γρηγορα θα δουμε ενα 5-10% correction στο market

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μαγκες η τελεια στιγμη να επενδυσει καποιος στον χρυσο ειναι μεσα στις επομενες 2-3 εβδομαδες συμφωνα με την τρομερη οπως παντα αναλυση μου.

Επιγραμματικα , η κινηση απο triple digit figures στο 4,000+ στο bitcoin και στα cryptocurrencies που ειναι σχετικα ενα small market (only 120 billion in total all of them) υποδηλωνει ενα inflationary environment στο οποιο αργα η γρηγορα οι επενδυτες σιγα σιγα θα αρχισουνε να φευγουνε απο ενα bubbly stock market και επειδη οι μεγαλοι players δεν μπορουνε να μπουνε στο bitcoin το gold market μπορει να εχει explosive rally.

Μπορει να κανω λαθος αλλα για μενα οτι εχει ενα κανει με gold , silver , gold mining θα εχει τρομερη ανοδο απο σεπτεμβρη .

Προσωπικα μετοχες οπως NEM (newmont mining) και GOLD (RandGold) μου φαινονται εξαιρετικα δελεαστικες ευκαιριες.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Κατα τ`αλλα η οικονομία πετάει κ βγήκαμε απο τα μνημόνια..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
Παίδες ασχολείται κανένας με παράγωγα;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
  Μόνο για ΕΤΕ και Μυτιληναίο θα σου πω. Οι υπόλοιπες δεν με ενδιαφέρουν.

ETE. Ούτε που θα αγγιζα αυτήν την περίοδο. Τη σορτάρισα από τα 22 έως τα 4 ευρώ. Τέλος.

Πιθανόν να αγόραζα πάνω από τα 5 ευρώ. Που θέλει πολλά ψωμιά για να τα κάνει.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Εκανε το χαμηλό στο 1,30 περίπου και μπήκα στο 2,65.

Το χα πει εδώ μέσα όταν το έκανε. Και φόρτωνα μέχρι τα 3 ευρώ. Στη διάσπαση των  5 εσπασα το μάρτζιν κεφάλαιο κι εμεινα μόνο με το collateral.

Κάτω από 4 ευρώ σπάω τα πάντα. Και περιμένω.

Αν κρατήσει η στήριξη στα 4 ευρώ, θα ξεκινήσω να μπαίνω πάλι με προοπτική μία κίνηση γύρω στα 7-8 ευρώ. Εκεί πάλι θα σπάσουν τα μάρτζιν.

Αντισταθμίζω όσο μπορώ με συμβόλαια παραγώγων όταν τα κιτάπια μου δείξουν αντιστροφή.

Και λέω όσο μπορώ γιατί ο ΜΥΤΙΛ δεν έχει πολλά συμβόλαια για να σορτάρεις.

///////////////////////////

Τιμές στόχους δίνω μόνο για ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ προς το παρόν.

Για την Εθνική την τιμή την  έχω πει πολλάκις εδώ μέσα ....  0.37

Ητανε μεγαλο γατονι τελικα ο podolagnos

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Αντε να αγορασουμε κανα 2000 μετοχες ΔΕΗ τωρα που ειναι στα χαμηλα της,να εχουμε να πηγαινουμε στα κοριτσια  τις κρυες νυχτες του χειμωνα  :headbaning1:

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Γράφω εδω για να μην ανοίγω νέο θέμα. Θέλω να κλείσω τον λογαριασμό μου στην alpha web trade πλατφόρμα της alpa bank εδώ και καιρό . Εχω πουλήσει ολες τις μετοχές μου και μου εχει μείνει μια της Βαρβαρεσος (βαρνη) στο χα. Η μετοχή κάνει 0.30 με 0.40 σεντς και πληρωνω τα παγια τσαμπα τοσο καιρο. Υπάρχει κανένας τρόπος να την ξεφορτωθώ η να την χαρίσω σε κάποιον  η να την μεταφέρω σε κάποια άλλη πλατφόρμα με μηδενικές χρεώσεις ωστε να κλείσω τον λογαριασμό μου στην alpha web trade ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ξεθαβω το θρεντ γιατι νομιζω δεν αναφερθηκε απο πουθενα

το θαυμα της game stop

πηρε κανεις μετοχες ??πειτε ρε μαγκες

στο τσακ ειμαι να παρω

λενε πως τα φαντ τα εχουν παιξει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η ιστορια να θυμισω αφορα μια τελειωμενη επιχιερηση λιανικου εμποριου ηλεκτρονικων βιντεο γκειμ τυπου παμπλικ στις ηπα οπου σορταριστηκε η μετοχη της απο μεγαλα φαντα

στο φορουμ του ρεντιτ μικροεπενδυτες αγορασανε φουλ μετοχες με αποτελεσμα να πιασει ιστορικο ρεκορ νομιζω απο 20-30 δολαρια ειχε φτασει τα 430 καπου εκει

αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 205 σημερα η μετοχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom