You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρηματιστήριο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
τα grains θα εχουνε explosive summer
εκει τελη ιουλιου με μεσα αυγουστου συμβαινει συνηθως
ειδικα και μετοχες σαν την Potash που πληρωνουν και 6% dividend ειναι τζαμπα τωρα.
50-60 δολλαρια η POT πανω κατω
100k στην POT εβαλα και 100 στην ΜΟS
βγαζει ματι...ειναι τοσο γελοιο το risk-reward μπορεις να πεις οτι ειναι και free-money
ΑΚομα και με options να μην θελει να ασχοληθει κανεις για 10-20 φορες πανω τα χρηματα σου , παιρνεις την μετοχη και στην ξεφτιλα 2πλασιαζεις τριπλασιαζεις τα χρηματα σου σε μερικους μηνες.
σημερα ξεκινησανε και τα hedge funds να μπαινουνε στο παιχνιδι
καλλιο αργα παρα ποτε
explosive moves απο σιταρι σογια και καλαμποκι
και αυτο ειναι μονο η αρχη
volume στον θεο ....the party has just started
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
ολα τα βλεμματα ειναι στραμμενα στο meeting στις 14-15 μαρτιου με την yellen να πηγαινει δυναμικα για αυξηση επιτοκιων.
Ενας καλος αριθμος την παρασκευη unemployment και πλεον θεωρω πολυ μεγαλο ενδεχομενο το 0.50% να ειναι στο τραπεζι.
Ενας καλος αριθμος την παρασκευη unemployment και πλεον θεωρω πολυ μεγαλο ενδεχομενο το 0.50% να ειναι στο τραπεζι.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.656
wow!!τα grains θα εχουνε explosive summer
εκει τελη ιουλιου με μεσα αυγουστου συμβαινει συνηθως
ειδικα και μετοχες σαν την Potash που πληρωνουν και 6% dividend ειναι τζαμπα τωρα.
50-60 δολλαρια η POT πανω κατω
100k στην POT εβαλα και 100 στην ΜΟS
βγαζει ματι...ειναι τοσο γελοιο το risk-reward μπορεις να πεις οτι ειναι και free-money
ΑΚομα και με options να μην θελει να ασχοληθει κανεις για 10-20 φορες πανω τα χρηματα σου , παιρνεις την μετοχη και στην ξεφτιλα 2πλασιαζεις τριπλασιαζεις τα χρηματα σου σε μερικους μηνες.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
κοιταξε αν μου ελεγες ποιο ειναι το "trade of the year" θα ελεγα η αυξηση των αμερικανικων επιτοκιων.
ειναι "no brainer".
Τα grains μεσα στο καλοκαιρι εκει παιζεται το παιχνιδι για drought
ακομα ειναι λιγο διστακτικα
για να δουμε θα εχει πολυ φαση η περιοδος που ερχεται.
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
κοιταξε αν μου ελεγες ποιο ειναι το "trade of the year" θα ελεγα η αυξηση των αμερικανικων επιτοκιων.
ειναι "no brainer".
Τα grains μεσα στο καλοκαιρι εκει παιζεται το παιχνιδι για drought
ακομα ειναι λιγο διστακτικα
για να δουμε θα εχει πολυ φαση η περιοδος που ερχεται.
τι εννοεις γκρεηνς κανονικους καρπους? πως ακριβς πονταρεις σε αυτους?
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
η "ΣΙΓΟΥΡΗ" επενδυση για το 2017 μαγκες (ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ)
POT (Potash Corporation) και MOS (Mosaic )
POT
MOS
300-400% περιθωριο ανοδου σε λιγοτερο απο 1 χρονο !
400% χωρις ρισκο?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
τι εννοεις γκρεηνς κανονικους καρπους? πως ακριβς πονταρεις σε αυτους?
grains εννοω corn , wheat , soybeans μπορεις μεσω των futures markets να πονταρεις σε αυτα
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
400% χωρις ρισκο?
για αυτο λενε να κρατας μικρο καλαθι
προσωπικα δεν μου βγηκε το συγκεκριμενο trade
ισως κανουνε bottom τα grains γυρω στον Μαιο και δουμε το πεταγμα το καλοκαιρι αλλα προσωπικα κοιταω αλλα πραγματα τωρα και εχω αφησει την επαφη μου με τα grains
για τις εκλογες της κυριακης στην Γαλλια το πιο πιθανο ειναι αν βγει Λεπεν με μελανσον να δουμε μια πτωση του euro το βραδυ οπως και της wall-street αλλα σιγουρα θα υπαρξει πολυ volatility
θα ειναι μια ενδιαφερον κυριακη σιγουρα
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
grains εννοω corn , wheat , soybeans μπορεις μεσω των futures markets να πονταρεις σε αυτα
Δεν νομίζω να είναι καλή επιλογή.
Ότι προβλέψεις είχαν γίνει μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, έπεσαν έξω.
Δεν προσφέρεται.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Δεν νομίζω να είναι καλή επιλογή.
Ότι προβλέψεις είχαν γίνει μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, έπεσαν έξω.
Δεν προσφέρεται.
συμφωνω μαζι σου
πιστευα λογω καποιων cycles που κοιταζα οτι θα εχουνε σημαντικη αυξηση
προφανως δεν εγινε και βγηκα
βεβαια δεν το αποκλειω να ειναι μεσα στο καλοκαιρι αλλα το θεμα ειναι οτι οσο τα bonds τσιμπανε πανω εχει καθοδικη πιεση για τα grains
τα grains δεν αρεσκονται σε ανοδικα bonds
τεσπα παραδεχομαι το λαθος μου
απλα ειναι θεμα πιθανοτητων
συμβαινουν αυτα
ενταξει 100 χιλιαρικα εχασα δεν εγινε και τιποτα
το θεμα ειναι οτι τωρα εγω προσωπικα βλεπω ενα choppy S&P
και μονο μερικες honey-badger stocks τυπου ibd 50 να κανουνε outperform το market
και γενικα ο δεικτης εδω φαινεται πολυ κουρασμενος
στην καλυτερη για sideways φαινονται τα βαρια ονοματα στον S&P
μην ξεχναμε οτι ο Warren Buffet ηδη ειναι -750 million στην IBM .
Ειναι αρκετα δυσκολο το market και ισως το ρητο sell in may and go away φανει αληθινο φετος.
Σιγουρα θα ειναι μια ενδιαφερον χρονια αλλα φαινεται πως εχει κουραστει εδω πανω το market
Ο Nasdaq και ο Russell το κρατανε ακομα αλλα ο Dow και ο S&P εχουνε παραδωσει πνευμα.
Δεν νομιζω οι γαλλικες εκλογες βεβαια να ειναι catalyst για διορθωση οπως δεν ητανε και το Brexit και το ιταλικο δημοψηφισμα αλλα σιγουρα θα δημιουργησει volatility.
Αν ο trump δεν καταφερνει να περναει τιποτα απο το congress αργα η γρηγορα θα δουμε ενα 5-10% correction στο market
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Μαγκες η τελεια στιγμη να επενδυσει καποιος στον χρυσο ειναι μεσα στις επομενες 2-3 εβδομαδες συμφωνα με την τρομερη οπως παντα αναλυση μου.
Επιγραμματικα , η κινηση απο triple digit figures στο 4,000+ στο bitcoin και στα cryptocurrencies που ειναι σχετικα ενα small market (only 120 billion in total all of them) υποδηλωνει ενα inflationary environment στο οποιο αργα η γρηγορα οι επενδυτες σιγα σιγα θα αρχισουνε να φευγουνε απο ενα bubbly stock market και επειδη οι μεγαλοι players δεν μπορουνε να μπουνε στο bitcoin το gold market μπορει να εχει explosive rally.
Μπορει να κανω λαθος αλλα για μενα οτι εχει ενα κανει με gold , silver , gold mining θα εχει τρομερη ανοδο απο σεπτεμβρη .
Προσωπικα μετοχες οπως NEM (newmont mining) και GOLD (RandGold) μου φαινονται εξαιρετικα δελεαστικες ευκαιριες.
Επιγραμματικα , η κινηση απο triple digit figures στο 4,000+ στο bitcoin και στα cryptocurrencies που ειναι σχετικα ενα small market (only 120 billion in total all of them) υποδηλωνει ενα inflationary environment στο οποιο αργα η γρηγορα οι επενδυτες σιγα σιγα θα αρχισουνε να φευγουνε απο ενα bubbly stock market και επειδη οι μεγαλοι players δεν μπορουνε να μπουνε στο bitcoin το gold market μπορει να εχει explosive rally.
Μπορει να κανω λαθος αλλα για μενα οτι εχει ενα κανει με gold , silver , gold mining θα εχει τρομερη ανοδο απο σεπτεμβρη .
Προσωπικα μετοχες οπως NEM (newmont mining) και GOLD (RandGold) μου φαινονται εξαιρετικα δελεαστικες ευκαιριες.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αχ που είναι το 99 που πέταγε η οικονομία και το χρηματιστήριο είχε 2000 μονάδες?Κατα τ`αλλα η οικονομία πετάει κ βγήκαμε απο τα μνημόνια..
Μόνο για ΕΤΕ και Μυτιληναίο θα σου πω. Οι υπόλοιπες δεν με ενδιαφέρουν.
ETE. Ούτε που θα αγγιζα αυτήν την περίοδο. Τη σορτάρισα από τα 22 έως τα 4 ευρώ. Τέλος.
Πιθανόν να αγόραζα πάνω από τα 5 ευρώ. Που θέλει πολλά ψωμιά για να τα κάνει.
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.
Εκανε το χαμηλό στο 1,30 περίπου και μπήκα στο 2,65.
Το χα πει εδώ μέσα όταν το έκανε. Και φόρτωνα μέχρι τα 3 ευρώ. Στη διάσπαση των 5 εσπασα το μάρτζιν κεφάλαιο κι εμεινα μόνο με το collateral.
Κάτω από 4 ευρώ σπάω τα πάντα. Και περιμένω.
Αν κρατήσει η στήριξη στα 4 ευρώ, θα ξεκινήσω να μπαίνω πάλι με προοπτική μία κίνηση γύρω στα 7-8 ευρώ. Εκεί πάλι θα σπάσουν τα μάρτζιν.
Αντισταθμίζω όσο μπορώ με συμβόλαια παραγώγων όταν τα κιτάπια μου δείξουν αντιστροφή.
Και λέω όσο μπορώ γιατί ο ΜΥΤΙΛ δεν έχει πολλά συμβόλαια για να σορτάρεις.
///////////////////////////
Τιμές στόχους δίνω μόνο για ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ προς το παρόν.
Για την Εθνική την τιμή την έχω πει πολλάκις εδώ μέσα .... 0.37
Ητανε μεγαλο γατονι τελικα ο podolagnos
Γράφω εδω για να μην ανοίγω νέο θέμα. Θέλω να κλείσω τον λογαριασμό μου στην alpha web trade πλατφόρμα της alpa bank εδώ και καιρό . Εχω πουλήσει ολες τις μετοχές μου και μου εχει μείνει μια της Βαρβαρεσος (βαρνη) στο χα. Η μετοχή κάνει 0.30 με 0.40 σεντς και πληρωνω τα παγια τσαμπα τοσο καιρο. Υπάρχει κανένας τρόπος να την ξεφορτωθώ η να την χαρίσω σε κάποιον η να την μεταφέρω σε κάποια άλλη πλατφόρμα με μηδενικές χρεώσεις ωστε να κλείσω τον λογαριασμό μου στην alpha web trade ?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ξεθαβω το θρεντ γιατι νομιζω δεν αναφερθηκε απο πουθενα
το θαυμα της game stop
πηρε κανεις μετοχες ??πειτε ρε μαγκες
στο τσακ ειμαι να παρω
λενε πως τα φαντ τα εχουν παιξει
το θαυμα της game stop
πηρε κανεις μετοχες ??πειτε ρε μαγκες
στο τσακ ειμαι να παρω
λενε πως τα φαντ τα εχουν παιξει
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η ιστορια να θυμισω αφορα μια τελειωμενη επιχιερηση λιανικου εμποριου ηλεκτρονικων βιντεο γκειμ τυπου παμπλικ στις ηπα οπου σορταριστηκε η μετοχη της απο μεγαλα φαντα
στο φορουμ του ρεντιτ μικροεπενδυτες αγορασανε φουλ μετοχες με αποτελεσμα να πιασει ιστορικο ρεκορ νομιζω απο 20-30 δολαρια ειχε φτασει τα 430 καπου εκει
αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 205 σημερα η μετοχη
στο φορουμ του ρεντιτ μικροεπενδυτες αγορασανε φουλ μετοχες με αποτελεσμα να πιασει ιστορικο ρεκορ νομιζω απο 20-30 δολαρια ειχε φτασει τα 430 καπου εκει
αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 205 σημερα η μετοχη