Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Το 30% των συνολικών κερδών σκοπεύω να το τρώω σε πουτάνες οπότε ο λογαριασμός θα φτιαχτεί για ιερό σκοπό.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινάω τώρα να μαθαίνω για το χρηματιστήριο και μου φαίνεται πως είναι ο μοναδικός τρόπος να βγάλω λεφτά
και να αποφύγω την ελληνική μιζέρια.
Που μου προτείνετε να επενδύσω ? Ψάχνω για μια απόδοση της τάξεως του 3,000% ετησίως.
Θα ξεκινήσω για αρχή με 600 ευρώ.
Oι πιθανοτητες να βγαλεις αυτες τις αποδοσεις με αυτα που γνωριζεις ειναι ιδιες με το να σε χτυπησει φορτηγο οταν περπατας και να ζησεις για αυτο φαε τα λεφτα που εχεις και μετα κανε οτι αντιστοιχει στην πλειοψηφια των ελληνων δηλαδη να αυτοκτονησεις

Επισκέπτης
Που μου προτείνετε να επενδύσω ? Ψάχνω για μια απόδοση της τάξεως του 3,000% ετησίως.

%CE%9B%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%A0%CE%91%CE%A00001.jpg

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ναι αλλά οι αποδόσεις που γράφω έχουνε επιτευχθεί στο παρελθόν.
Ο κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να κάνει 3,000---> 40,000 από beans

Ο Dan Zanger που διάβασα μέσα σε 1 χρόνo έκανε 10,775 δολλάρια--->18 εκατομμύρια.

Να ενημερώσω οτι δεν είχανε κάποια ιδιαίτερη εμπειρία πάνω στο χρηματηστήριο...αυτές τις αποδόσεις τις πετύχανε στα ξεκινήματα τους.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλά οι αποδόσεις που γράφω έχουνε επιτευχθεί στο παρελθόν.
Ο κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να κάνει 3,000---> 40,000 από beans

Ο Dan Zanger που διάβασα μέσα σε 1 χρόνo έκανε 10,775 δολλάρια--->18 εκατομμύρια.

Να ενημερώσω οτι δεν είχανε κάποια ιδιαίτερη εμπειρία πάνω στο χρηματηστήριο...αυτές τις αποδόσεις τις πετύχανε στα ξεκινήματα τους.
:headbang: :headbang: Αυτες τις αποδοσεις μπορουνε να τις βγαλουν μονο ανθρωποι οι οποιοι παιζουν τα χρηματιστηρια στα δαχτυλα,και σε συγκεκριμενα προιοντα που εσυ δεν εχεις ιδεα ΠΟΙΑ ειναι,φατα λεφτα και αυτοκτονα,ειναι η καλυτερη λυση τουλαχιστον θα πεθανεις ευτυχισμενος  :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Λίγη τύχη θέλει και σε μερικούς μήνες θα κολυμπάω μέσα στα εκατομμύρια.
Αν φαληρήσεις στείλε κανά μήνυμα εδώ να σου στείλω κανά ψηλό να μην πεθάνεις στην πείνα  :2funny:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Λίγη τύχη θέλει και σε μερικούς μήνες θα κολυμπάω μέσα στα εκατομμύρια.
Αν φαληρήσεις στείλε κανά μήνυμα εδώ να σου στείλω κανά ψηλό να μην πεθάνεις στην πείνα  :2funny:

Πιο πιθνανο ειναι να σε χτυπησει κεραυνος παρα να κερδισεις 3.000% αποδοση

Ξεκινα με euro bank......αυτο θα κανω απο τριτη κ εγω .
Καλη τυχη

Μη ψαχνεις σε οικονομικα φορουμ.... μονο με συμβουλες στο μπουρδελα.com,  θα πας ταμειο....κ σου λεω την αληθεια

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Πιο πιθνανο ειναι να σε χτυπησει κεραυνος παρα να κερδισεις 3.000% αποδοση

Ξεκινα με euro bank......αυτο θα κανω απο τριτη κ εγω .
Καλη τυχη

Μη ψαχνεις σε οικονομικα φορουμ.... μονο με συμβουλες στο μπουρδελα.com,  θα πας ταμειο....κ σου λεω την αληθεια

Θα ξεκινήσω εδώ για αρχή και βλέπουμε...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μολις γινεις πλουσιος  :2funny: :2funny:,μην ξεχασεις και μας τους πτωχους

Ήδη έχω προβλέψει το επόμενο κραχ να γίνει τον οκτόμβριο του 2014 και με την αγορά μερικών out-of-the money puts του δεκεμβρίου για να γλιτώσεις και το time decay στον σπίκο αυτήν την στιγμή στα 1700 παίρνεις απόδοση πάνω από 3,000%

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ήδη έχω προβλέψει το επόμενο κραχ να γίνει τον οκτόμβριο του 2014 και με την αγορά μερικών out-of-the money puts του δεκεμβρίου για να γλιτώσεις και το time decay στον σπίκο αυτήν την στιγμή στα 1700 παίρνεις απόδοση πάνω από 3,000%
Την αποδοση την παιρνεις αλλα μονο στα ονειρα σου,μαλλον θα τα χασεις ολα και θα ξαναπροβλεψεις το κραχ ξανα τον οκτωμβριο του 15  :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ο χρόνος θα δείξει φιλαράκι..Όταν είμαι στην hawaii και πίνω τις μπυρίτσες μου με τα γκομενάκια...θύμησε μου να πιω και μία για πάρτυ σου

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ο χρόνος θα δείξει φιλαράκι..Όταν είμαι στην hawaii και πίνω τις μπυρίτσες μου με τα γκομενάκια...θύμησε μου να πιω και μία για πάρτυ σου
Απο οτι καταλαβα τυπε απο τα λεγομενα σου ελλιοτο χαλβας εισαι και συ,ολοι οι αφραγκοι τα ιδια ονειρα κανουν με τα οπτιονς,τα οπτιονς θελουν γνωσεις και οχι ελλιοτοχαλβαδιες

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Απο οτι καταλαβα τυπε απο τα λεγομενα σου ελλιοτο χαλβας εισαι και συ,ολοι οι αφραγκοι τα ιδια ονειρα κανουν με τα οπτιονς,τα οπτιονς θελουν γνωσεις και οχι ελλιοτοχαλβαδιες

Δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα elliot waves...έτσι και αλλιώς έχουνε μικρό ποσοστό επιτυχίας...δεν ξέρω πως το συμπέρανες αυτό...
Πάντως όπως και να έχει από μεγάλες προβλέψεις βγαίνουνε τα χρηματα και όχι αν το euro έπεσε 100 η 200 pips και παπαριές day trading.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα elliot waves...έτσι και αλλιώς έχουνε μικρό ποσοστό επιτυχίας...δεν ξέρω πως το συμπέρανες αυτό...
Πάντως όπως και να έχει από μεγάλες προβλέψεις βγαίνουνε τα χρηματα και όχι αν το euro έπεσε 100 η 200 pips και παπαριές day trading.

100 η 200 πιπς daily μεγαλε ειναι πολλα λεφτα ειδικα για major pairs οποτε μην τα υποτιμας...Ποσα εδωσες για τα options και τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γινει κραχ τον Οκτωβρη?

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κατι ελλιοτισιαν κανουν τετοιες βλακωδεις προβλεπσεις.
Αυτο που ειπες δεν ειναι προβλεψη,ειναι μια παπαρια που λεν οι μικροτσουτσουνοι τρειντερς,αφου δεν εχουμε κραχ ιουνιο βαση στατιστικης θα χουμε οκτωμβριο,για να κερδισεις αυτα που λες πρεπει να βρεις την απολυτη κορυφη και να υπαρχει τοσο βολατιλιτη ωστε να μην τα χασεις ολα.
Δεν σε κοβω για τοσο γαμια να μπορεις να βρεις απολυτες κορυφες με οτι εχεις πει μεχρι στιγμης,τα αουτ οφ δε μανευ και τα λοιπα πολλοι καταστραμμενοι απο τα οπτιονς τα γνωριζουν

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
100 η 200 πιπς daily μεγαλε ειναι πολλα λεφτα ειδικα για major pairs οποτε μην τα υποτιμας...Ποσα εδωσες για τα options και τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γινει κραχ τον Οκτωβρη?

έχω όλη την καλή διάθεση να σου απαντήσω αλλά έκλεισα ενα city-tour και πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά.
Αλλά εδώ είμαστε δεν χανόμαστε.Απλά θεωρώ ότι το day-trading αποτελεί κυριώς income strategy παρά wealth-building strategy.
Aν θες να δεις μεγάλες διακυμάνσεις στο portfolio σου πρέπει να έχεις το νου σου σε weekly kai monthly charts etc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom