Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Είναι ο παπάρας ανεπάγγελτος, άνεργος, αγάμητος και μπατίρης αλλά έκανε το σκατό παξιμάδι από τη σύνταξη της μάνας του για να πάρει το ι-φον να στέλνει στο μπουρδέλα με γουαι φαι. Γαμώ την απλυσιά σας και τον νεοταξισμό σας. Καρκίνους.

υγ Στην μομφή του χτικιάρη από πάνω. Όχι. Ο συναγωνιστής, άδικα εκδιωχθής από την ανθελληνική διοίκηση του παρόντος ιστότοπου, ποδολάγνος. Εγώ έλεγα τα αντίθετα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ο ποδολάγνος, λες γι'αυτό νά'φυγε για Αυστραλία;

Whatever...

Αυτο αποδεικνυει οτι δεν ειμαι και εμπαθης και οτι δεν κρινω accounts αλλα ΑΠΟΨΕΙΣ!

(Την ιδια στιγμη, ο γνωστος ναζιστης πρεζακιας του σαιτ συνεχιζει να παραληρει για Iphone και τετοια, ενω εγω ο ιδιος τα εχω αποκαλεσει "σκουπιδια του καπιταλισμου"!!!
Ασε που ακομα δεν μας εχει εξηγησει τι αλλο κανει εκτος απο το να πουλαει ακινητα των γονιων του και να ξεκατινιαζεται στο bou.)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
(Αφηνω μια επιφυλαξη αυτος με τα ακινητα να ειναι παλι ο Ποδολοαγνος, αλλα εν πασει περιπτωσει,ο αλλος μαλακας δεν εχει απαντησει 2 φορες με τι ασχολειται...  :jerking:)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τι του έκανα οι του σάιτ τύπε;  :think:

Τύπε έφαγε μπανάρισμα σε κάποια φάση για λόγο που δεν γνωρίζω αλλά κρίνοντας από τον χαρακτήρα του ποδο μάλλον ήταν ασήμαντος.
Κάποιοι ζητήσαμε επιστροφή αλλά μας γράψανε νομίζω. Αντιεπαγγελματισμός. Κρίμα γιατί είναι αναντικατάστατος.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Υπάνθρωπε, προιον κατώτερου γονιδιώματος, δεν έχω πει ποτέ ούτε ακρβώς τι έχω σπουδάσει, ούτε με τι ασχολούμαι, ούτε τι παρτίδες έχω με γυναίκες της νύχτας διότι κάποια πράματα δεν είναι πιστευτα διαδικτυακά. Ούτε σκοπεύω να κάνω νταουνπλαι για να γίνω πιστευτός. Έχω πει μόνο ότι έχω τελειώσει σχολή του ΕΜΠ και έχω κάνει πι ειτς ντι στις ΗΠΑ. Άντε ψόφα τώρα να ανοίξω μια μοετ το βράδυ στη μνήμη σου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Υπάνθρωπε, προιον κατώτερου γονιδιώματος, δεν έχω πει ποτέ ούτε ακρβώς τι έχω σπουδάσει, ούτε με τι ασχολούμαι, ούτε τι παρτίδες έχω με γυναίκες της νύχτας διότι κάποια πράματα δεν είναι πιστευτα διαδικτυακά. Ούτε σκοπεύω να κάνω νταουνπλαι για να γίνω πιστευτός. Έχω πει μόνο ότι έχω τελειώσει σχολή του ΕΜΠ και έχω κάνει πι ειτς ντι στις ΗΠΑ. Άντε ψόφα τώρα να ανοίξω μια μοετ το βράδυ στη μνήμη σου.

Εισαι πολυ γραμματιζουμενος να 'ουμε...

Σιγουρα μεγαλουργεις στα υπογεια ερευνητικων ιδρυματων και στα ρετιρε πολυοροφων ουρανοξυστων.

(ΥΓ Και μονο που οι γονεις σου τα ΄σκασαν για να σπουδασεις ΗΠΑ- οπως διατεινεσαι - και τωρα εσυ ασχολεισαι με τον υποκοσμο της Λιοσιων, αυτο τα λεει ολα.
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:)

(ΥΓ2 Τη ΜΟΕΤ στον πατο σου. Εγω πινω τωρα ενα Talisker και το ιδιο θα επινα αν ημουν ο Λατσης.
Βλαχο!)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
PE palikaria me to thema Χρηματιστήριο olla auta ti exoun na kanoun ?????

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
ξυπνηστε ρε γιδια, η αμερικη ανεβαινει συνεχως

για trading, μεσα στην μερα, τσεκαρετε , αυτην την μετοχή
NewLead Holdings Limited (NEWL)

σε μια ημερα εβγαλα 600 usd

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486

Κατι τετοια εκανε και ο ξαδερφός μου με τα "χαλυβδόφυλλα" και στο τελος τα εκανε ταπετσαρία...Ευχομαι να μην παθεις τα ιδια..

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Παρτε απο αμερικη ναυτιλιακες που μεταφερουν φα. Τωρα με τη κριση στην ουκρανια ανεβαινουν τα ναυλα....

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007

προκειται για σαπακι ελληνικη εφοπλιστικη εταιρεια που οπως ολες τις εφοπλιστικες στην ΝΥ τις εχει
παρει ο διαολος.
Η συγκεκριμενη μεσα σε ενα χρονο εχει πεσει απο τα 346$ ΣΤΑ 3.71$.
ΕΧΕΙ 510$ ζημια ανα μετοχη !!

η αμερικη καλα παει και ο S&P 500 ισως δει τις 2000 μον.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
προκειται για σαπακι ελληνικη εφοπλιστικη εταιρεια που οπως ολες τις εφοπλιστικες στην ΝΥ τις εχει
παρει ο διαολος.
Η συγκεκριμενη μεσα σε ενα χρονο εχει πεσει απο τα 346$ ΣΤΑ 3.71$.
ΕΧΕΙ 510$ ζημια ανα μετοχη !!

η αμερικη καλα παει και ο S&P 500 ισως δει τις 2000 μον.

βαλε και λιγο NAsdaq μεσα...

πολλες ευκαιριες σε μπιοτεκ και..σοσιαλ μιντια

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Σκεφτομαι να ανοιξω λογαριαμο στην KEDR BANK Στην αθήνα λογαριασμό σε ρούβλια τωρα που ειναι 50 για 1 ευρω και μετά να κάνω ανάληψη όταν ανέβει το ρούβλι.Τι λέτε?

Υπαρχει κάποια  άλλη ιδεα να εκμεταλευτώ την ισοτιμία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom