KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Τα έχω μεταφέρει είδη.... μόνο 1 ακίνητο στο όνομα μου έχω Ελλάδα τώρα.
Εγώ μία κατάθεση πού έκανα όλη καί όλη ήταν σέ μία βυζαρού στό Βοτανικό. Μετράει;
τυπε το μουνι ειναι η τραπεζα με τις μεγαλυτερες καταθεσεις
τυπε το μουνι ειναι η τραπεζα με τις μεγαλυτερες καταθεσεις
Εγώ σημερα έβγαλα τα 270.000€ μου στο εξωτερικό.
Αύριο θα βγάλω και τα ρολεξ μου. Σιγά μη μου τα πάρει ο μαλάκας.
Περνάει σίγουρα όλα τά στρές τέστ λές τύπε; Γιατί στό απο πάνω κουράστηκε καί νά αλλάξουμε στάση είπε.
Αν είχα θα τα έβγαζα όλα έξω, υπάρχει κανένας λόγος να το ρισκάρει κανείς?
Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη κανένας και ειδικά οι συριζαίοι που έρχονται :S
τυπε το μουνι ξεπερνα ολα τα στρες τεστ με ενα απλο πλυσιμο και λιπαντικο
το οτι μας δωσανε μια παρατααση δεν σημαινει 100% σιγουρια μη ξεχνας οτι ειναι οι ιδιοι που εκαναν το κουρεμα στη κυπρο με το ετσι θελω[size=25pt]Νέο πλήγμα στην κινδυνολογία: 6μηνη παράταση από την ΕΕ στα ομόλογα που λήγουν το Μάρτιο[/size]
Εξάμηνη παράταση έδωσε σήμερα η ΕΕ στο πρόγραμμα εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου για την έκδοση τραπεζικών ομολόγων. Πρόκειται για τα περίφημα ομόλογα του "πυλώνα 2" τα οποία έληγαν το Μάρτιο, μέσω των οποίων οι τέσσερις συστημικές τράπεζες (Εθνική Alpha Πειραιώς και Eurobank) έχουν αντλήσει ρευστότητα περίπου 20 δισ.ευρω από την ΕΚΤ - «Τα ψέματα και η κινδυνολογία του φόβου καταρρέουν» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
- See more at:
αν υπήρχες, θα έβγαινες κι εσύ έξω...
το οτι μας δωσανε μια παρατααση δεν σημαινει 100% σιγουρια μη ξεχνας οτι ειναι οι ιδιοι που εκαναν το κουρεμα στη κυπρο με το ετσι θελω
ασε που στελεχη του συριζα μεχρι κ ο ιδιος ο τσιπρας εκανε εμπρηστικες δηλωσεις . τωρα φυσικα αλλαζει τα λογια του
πολλα μπραβο !Κρατικοποίηση της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε ο Δρίτσας
Αγλαΐα Κυρίτση: Θα επαναπροσληφθούν όλοι στην ΕΡΤ με τον ΣΥΡΙΖΑ
Βαλαβάνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει τα 7,5 δισ. της πέμπτης δόσης
Νίκος Παππάς: Δεν θα εισπραχθεί ο ΕΝΦΙΑ το 2015
Τύπε μείνε εσύ εδώ
καθενας βλεπει οτι θελει δικαιωμα τουεγώ βλέπω όλες τις σαμαρικές κινδυνολογίες να καταρρίπτονται μία μία...
ο σαμαράς φεύγει, ο αλέξης έρχεται!
εγω τα εχω τα λιγα που μαζεψα με κοπο και ιδρωτα σε μια τραπεζα.Μολις παει 20 Ιανουαριου τους εχω ενημερωσει να μου τα εχουν ετοιμα να τα παρω