redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
νομιζω οτι υπηρχε κλιμακα αναλογα με το ποσο που ειχεςΝομίζω 50. αν δεν κάνω λάθος
νομιζω οτι υπηρχε κλιμακα αναλογα με το ποσο που ειχεςΝομίζω 50. αν δεν κάνω λάθος
1)η θυριδα ρεντ μου δεν ειναι ασφαλισμενη απο κλοπη . ετσι κ πανε κλεφτες τα χασες ολα . ενω οι κανονικες καταθεσεις ειναι ασφαλισμενες
2) δεν το εχουν για τιποτε να αλλαξουν το νομο ωστε να μπορουν να τα παρουν κ απο θυριδες
απο νομους δεν γνωριζω λεπτομερειεςνα γινεται με δικαστικη παρουσια το ανοιγμα της θυριδας τυπε;
παιδια καλο θα ηταν στην ψηφοφορια να μπει και δεν υπαρχει μια ειμαι στεγνος το αλλο που λεει δεν νομιζω να το καλυπτει αυτο γιατι αλλο θα μπορουσε να σκεφτει καποιος τα εχω θαμενα σε ενα χωραφι κοκ.. Δηλαδη για τους μη εχωντες μια δεκαρα τσακιστη το να μην μπει δεν εχω σαλιο σαν ψηφοφορια νομιζω ειναι κατα καποιον τροπο ρατσιστικο
οχι γιατι θα υπαρξουνε αρκετες ευκαιριες τωρα που θα διαλυθει η ΕΛλαδα...θελω να επεκτεινω τους οριζοντες μου στο real estate...[size=20pt]να τσιμπησω τιποτα [/size]σε καλη τιμη
αλλοι εχουν ζωντανα και αρδευτικα σαν τον γλιτσα για παραδειγμα τυπεόλοι έχουνε καβάτζα τρελέ...άστους να λένε...όλο και κάπου είναι κρυμμένο το χρυσό
Νομίζω πως αν φανούμε δυνατοί σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την χώρα μας τότε στο μέλλον θα είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και θα διηγούμαστε ιστορίες στα παιδιά μας...και όλα θα είναι μία ανάμνηση...
Αλλά για να φτάσουμε σε αυτήν την ωραία αναμνηση πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι να δούμε την κατάσταση της χωρας καταματα και να ΒΓΑΛΟΥΜΕ ολα τα χρηματα μας στο εξωτερικο σε ενδεχομενη νικης του Τσίπρα
πολλα φιλε
[size=20pt]τσίμπα τα, σαμαράκι![/size]
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/297435.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τόσοι μαλάκες θα φαληρίσουνε ρε...από απόγνωση θα τα πουλάνε τζάμπα όλα...η Ελλάδα αυτήν την στιγμή παρουσιάζει και ΘΑ παρουσιάσει τρελές ευκαιρίες....σκάφος είχε αγοράσει 145 χιλιαδες ευρω και το εδινε 40 χιλιαρικα μονο !!!
Βιλλες τις πουλανε στο 1/3 της τιμης....!!! οποιος εχει χρημα τωρα ειναι η καλυτερη του για real estate επενδυσεις
την σημερινη εποχη δεν αξιζει να εχεις δικό σου σπιτι τυπετόσοι μαλάκες θα φαληρίσουνε ρε...από απόγνωση θα τα πουλάνε τζάμπα όλα...η Ελλάδα αυτήν την στιγμή παρουσιάζει και ΘΑ παρουσιάσει τρελές ευκαιρίες....σκάφος είχε αγοράσει 145 χιλιαδες ευρω και το εδινε 40 χιλιαρικα μονο !!!
Βιλλες τις πουλανε στο 1/3 της τιμης....!!! οποιος εχει χρημα τωρα ειναι η καλυτερη του για real estate επενδυσεις
βαλε επιλογη και το θαψιμο τυπε
η σουφραποθηκη του λιλα τυπε χωραει τα παντα ολα μεσατυπε αμα τα κρυψεις στον κωλο του λιλα δεν τα βρισκει κανεις.σιγουρο μερος
τυπε αμα τα κρυψεις στον κωλο του λιλα δεν τα βρισκει κανεις.σιγουρο μερος
η σουφραποθηκη του λιλα τυπε χωραει τα παντα ολα μεσα