PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Πρόσφατα μια φίλη πήγε σε κατάστημα Πειραιώς να ανοίξει λογαριασμό μισθοδοσίας... Της είπαν με ραντεβού και μετά τις 20 Ιουλίου υπάρχει διαθέσιμοτητα και κοστίζει 50 ευρώ για κάρτα και κωδικούς ebanking. . Παει σε άλλο κατάστημα για πιο αμέσο ραντεβού τις λένε κοστίζει 25 ευρώ λόγω ότι το πρώτο χρόνο είναι υποχρεωτικη η ασφάλεια κλοπής-απώλειας της κάρτας.. Παει σε άλλο κατάστημα τις λένε αφού δεν είσαι ήδη πελάτης της Πειραιώς και ανοίγεις πρώτη φορά λογαριασμό είναι δωρεάν.. Δηλ καμία χρέωση. Τους λεει στα τάδε κατάστηματα ζήτησαν χρήματα.. Επιβεβαιώσε ότι ειναι δωρεάν, δεν υπάρχει υποχρεωτική ασφάλιση της κάρτας.. Η κάρτα δίνετε δωρεάν.. Οι κωδικοί ebanking δε χρεώνονται... Άρα οι υπάλληλοι στα προηγούμενα κατάστηματα ήταν ψεύτες.. Προσέχετε γιατί πολλές φορές τη μαλάκια τη κάνει υπάλληλος για να τσιμπήσει κάποιο μπόνους πωλήσης και παραπληροφορουν!
Οι απλοι υπαλληλοι των retail τραπεζων ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου στην Ελλαδα.
Δεν εχουν βασικες γνωσεις. Ειναι πονηροι, προσπαθουν να σου πουλησουν λες και ειναι πλασιε.
Εμενα με εχει παρει τηλεφωνο ο "προσωπικος" μου τραπεζικος (lol) να ασφαλισω καρτα, να μπω σε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, να παρω μετοχες, αμοιβαια, ασφαλιστικο προγραμμα 10ετιας και καθου ειδους Ελληνικη κλοουνια που τους πιεζουν να προωθησουν.
Καμια εμπιστοσυνη και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δινουν και πληροφοριες σε επιτηδιους (εχω τετοιες υποψιες).