Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν με ξερετε παιδες κ γηραιοτεροι
εκτος ελλαδος μενω ,αλλα αυτοι που αναφερατε δεν εχουν καποια σχεση...
αποχωρω καλο ξημερωμα,εμεις εδω δουλευουμε κιλας το πρωι,,, ;)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αχ γενευη τι γαμισια εχω κανει εκει  :'( :'( με συγκινησατε πουσταρεοι

Συνημμένα

• Armoiries_ville_Geneve.png
    Armoiries_ville_Geneve.png
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 17

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γενευη

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αχ γενευη τι γαμισια εχω κανει εκει  :'( :'( με συγκινησατε πουσταρεοι

Και πιο φθηνα στην Βασιλεια!  :grin:

Λες να ειναι ο τυπος που ειχε αρραβωνιαστει την κορη γερουσιαστη στην ΝΥ?  :think: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω παντως οχι με φιλοξενουσε μια φοιτητρια και καναμε σεξ πρωι βραδυ πριν το φαγητο :smitten:, οταν ελειπε βολταρα γενευη και ετρωγα και απο εκει  :zfuck:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
τον διωξατε τον μπρο ρε αλητες;  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τον διωξατε τον μπρο ρε αλητες;  :2funny:

Οχι βρε, απλως πηγε για υπνο γιατι αυριο εχει μεετινγκ με τα Ηνωμενα Εθνη και δεν μπορει χωρις υπνο!  :grin:

Σε λιγο θα μπει ο τυχοδιωκτης ο Εβραιος να μας γραψει και κανενα σεντονι και να μας πει και ασχετους!  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οχι βρε, απλως πηγε για υπνο γιατι αυριο εχει μεετινγκ με τα Ηνωμενα Εθνη και δεν μπορει χωρις υπνο!  :grin:
εχει να γαμισει και 5 μοντελα απο ολο τον κοσμο που τα φερνει στην ελλαδα και τα πηδα, πληρωνοντας τα εξοδα τους με ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εχει να γαμισει και 5 μοντελα απο ολο τον κοσμο που τα φερνει στην ελλαδα και τα πηδα, πληρωνοντας τα εξοδα τους με ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τυπε μονο Βικτορια Σεκρετ μοντελα πηδαει ο τυπος! Μην τον υποτιμας :grin:

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύγουρα είναι πολύ κουραστικό να διαβαστεί το παρακάτω άρθρο,

...αλλά πολύ περισσότερο επώδυνο είναι να μας κοροϊδεύουν και να μας τα παίρνουν με ...το γάντι

:headbang: :headbang: :headbang:

Περάσανε τέσσερα και πλέον χρόνια ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

:)

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Βρε Αποστολάκη βρε Αποστολάκη...με απογοητεύεις...

Να μου κατάσχει προξενικά κτίρια?άρα δλδ θα πραγματοποιήσει εισβολή...αυτό μου λες τώρα..καθότι η Ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο θεωρείται ελληνικό έδαφος...και το δίκαιο των πρεσβειων?

άστα Αποστολάκη ξεμπροστιάστηκες...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ...

58 χρονων μαλακας ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ...τι περιμένεις...

Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στήσουν κάνα εμφύλιο τύπου Συρίας..μολών λαβέ...και ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝΕ...έστω από το 0,86 του λαού...που λέει και ο τραμπούκoς φασίστας Memosun....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...οι πολίτες λέει ψήφισαν τον Καβαλλο και τον Μένεμ να υπογράφουν συμβάσεις στο όνομά τους...αν δλδ αύριο ο Μένεμ υπογράψει μια σύμβαση που θα μου παίρνει το σπίτι αναίτια εγώ πρέπει να την αποδεχτώ...χαχαχαχ.....ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ?ΠΟΣΟ?

Το πράγμα είναι απλό Αποστολάκη και μην συνεχίζεις τις μαλακίες.ο Καβάλλο και ο Μένεμ παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της Αργεντινής ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ όπως ο Γιωργάκης σε Αγγλικό ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ.Ήρθε ο Κιρχνερ τα αναίρεσε.Λειτουργώντας υπέρ του λαού.

Το παίζεις μπούλης και δεν απαντάς...ΠΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ είναι κάποιος που παρεμβαίνει στα εσωτερικά ζχητήματα μιας χώρας Αποστολάκη?Σκιωδης κυβέρνηση είναι το ΔΝΤ και όλοι αυτοί..τότε τον Σαχαλαμάρα γιατί τον ψήφισαν?ε?

για δες το παρακάτω βίντεο....

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ Αποστολάκη μου?

Η οικονομία της Αργεντινής αναπτυσσεται μια χαρά χάρη στο ατοκο εθνικό νόμισμα που τυπώνει.Τα λεφτά αντί να πάνε στο ψευδο-χρεος πάνε σε σχολεία νοσοκομεία δρόμους...παλιοκυβερνηση μωρέ..

Α κακώς επέστρεψε ο Κωστάκης το ΛΑΦΚΑ...του αρχιλήσταρχου Σημίτη...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Το κράτος είναι δωσιλογικό λάφυρο των κομμάτων και τύπων όπως ο lucent.

Στο ξαναγράφω.Δανειστής που επεμβαίνει στα εσωτερικά ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ δεν είναι δανειστής και θα πάρει τα @@ Μου από τη στιγμή που με τις πολιτικες του δολοφόνησε συμπατριώτες μου....

Η Αγγλία που τυπώνει νόμισμα το κάνει κωλόχαρτο...

Η Νορβηγία η Ελβετία η Δανία η Κίνα η Ρωσία το ίδιο...τότε γιατί Αποστολακη έφυγες μετανάστης με το ευρώ? :2funny: :2funny:

Να στο ξαναγράψω ή γυρνάμε στον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ή τελειώσαμε σαν λαός.

Γιατι θα πρεπει ένα κρατος να δανειζεται από τις αγορες κεφαλαιου ειπαμε?

μα για να κάνουν μπίζνες οι πολιτικάντηδες....για αυτό Αποστολάκη μου...

και που σαι...αλλαξε φώτο στο LinkedIn είσαι χάλια έτσι... :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τυπε δυστυχως υπαρχουν κατι σταλινοφασιστακια σαν τον μεμοσεξ και τον καζακη που πουλανε ελληναραδικη μαγκια κλανια και το παιζουνε οτι δεν ξερουν τιποτα δεν ειδαν τιποτα αρα δε χρωσταω δε πληρωνω επειδη πιστευουν πως με αυτο τον τροπο θα παραμυθιασουν τον κοσμακη οτι θα γλυτωσει απο τη λαιλαπα που ερχεται και θα παρουνε και κανα ψηφαλακι. Ειναι τοσο τεραστιο το μεγεθος της επικινδυνοτητας τους που προκειμενου να στηριξουν την μαλακια που εχουν πεταξει σαν επιχειρημα, λενε μεχρι και πως αν γινουν ποτε κυβερνηση θα σταματησουν τη συνεχεια του κρατους, θα παψει να υφισταται η ιδια η χωρα και θα την ξαναιδρυσουν απο την αρχη με νεο ονομα ακυρωνοντας ολες τις συμβασεις (οχι μονο τις δανειακες αλλα τις διεθνεις συνθηκες για τα συνορα, για τη συμμετοχη σε διεθνεις οργανισμους, συμμετοχη στο νατο, στην εε, στον ποε κλπ) επειδη ετσι θα γλυτωσουνε λεει το χρεος :jerking: ειναι κλινικες περιπτωσεις, μονο για να γελασεις αξιζει να ασχοληθεις

τα Σταλινοφασιστάκια ναζιστάκο του 9%  :2funny: :2funny:  ήταν αυτά που πολέμησαν τον εχθρό το 1940 στην πρώτη γραμμή.

Τα Σταλινοφασιστάκια δεν ύμνησαν τον Χίτλερ.

Τα Σταλινοφασιστάκια σου προτείνουν λύσεις

ωπ τι λέεει εδώ ο Ισλανδός?

αφήσαμε τις τράπεζες να καταρρευσουν?μα όταν τα λέει ο Καζακης είναι γραφικός ε?

η λαίλαπα που έρχεται κισταμπίτη δωσίλογε είναι με το ευρώ σας και το κόμμα σου που και αυτό βαράει προσοχες στη χούντα των Βρυυξελλών...

Δεν υπάρχει κανένα κράτος.Το κρατος είναι δωσιλογικό και απέναντι στον πολίτη.ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ.ΟΙ συμβασεις οι επαχθείς θα ακυρωθούν και οι υπεύθυνοι θα δικαστουν...ακόμα και όσοι βάλατε πλατη για ξεπούλημα ελληνικων νησιων φασίστες που το παίζετε πατριώτες. :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε ασε τις τριχες και ξανακοιταξε τα μαθηματικα σου! Μονο ο αγραμματος Καζακης κανει τετοια λαθη!  :grin:

Το ασχετο φασιστακι θα τον παμε για πολυ ξυλο! Αστον να λεει αρλουμπες γιατι δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα στην ζωη του οπως και ο αρχηγος του ο Καζακης.

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να πεινασουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχαχ κύροα ιδιοκτήτα τουριστικού γραφείου  :2funny: τα ένσημα μου θα θελήσεις πολλές ζωές για να τα φτάσεις...

εσύ δε μας είπες τι μισθό δίνεις σατους υπαλλήλους και πόσα ομόλογα κατέχεις για να υπερασπίζεσαι το ευρώ...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΛΕΜΕ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom