gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε παπάρα, τώρα είναι που θα "ανδρωθείς" στον πρακτορισμό...
Θα γυρίσω και θα τους γαμήσουμε όλους!!!
Ρε παπάρα, τώρα είναι που θα "ανδρωθείς" στον πρακτορισμό...
Ενώ εσύ, ας πούμε, δεν κωλοτρίβεσαι με τους μαλάκες τους Έλληνες κάθε 2ο πόστ:
Α ξέχασα, εσύ τους δίνεις τα φώτα σου.
δίκιο έχει επί της ουσίας όμως.Η γερμανική εμμονή καλά κρατεί..
Πυρά εναντίον του Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι «τα μέτρα λιτότητας έχουν φτάσει στα όρια τη λαϊκή ανέχεια».
Ο κ. Σόιμπλε, επιτέθηκε χθες εναντίον του κ. Μπαρόζο, υποστηρίζοντας πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη δεν οφείλονται στις πολιτικές σκληρής λιτότητας που έχουν επιβληθεί και τόνισε πως «κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Μπαρόζο για αυτό».
Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε χθες σε σύνοδο του τραπεζικού τομέα ότι «η ΕΚΤ βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Για τη Γερμανία θα έπρεπε στην πραγματικότητα να αυξήσει ελαφρά τα επιτόκια αυτή τη στιγμή, αλλά για τις άλλες χώρες θα έπρεπε να κάνει ακόμα περισσότερα ώστε να καταστεί διαθέσιμη μεγαλύτερη ρευστότητα».
Σκέφτηκες ότι ίσως ή Ελλάδα χρησιμοποιείται ώς ένας μοχλός γιά άλλότριους σκοπούς ??δίκιο έχει επί της ουσίας όμως.
Δεν φταίει η λιτότητα για αυτό που περνάει η ευροζώνη.
Αν είχε φτιαχτεί σωστά η ευρωζώνη, η πολιτική λιτότητας ούτε θα χρειαζότανε ούτε θα είχε τέτοιο αντίκτυπο.
Το θέμα είναι πως δεν προσπαθούνε να φτιάξουνε αυτά που πρέπει όμως.
δίκιο έχει επί της ουσίας όμως.
Αν είχε φτιαχτεί σωστά η ευρωζώνη, η πολιτική λιτότητας ούτε θα χρειαζότανε ούτε θα είχε τέτοιο αντίκτυπο.
δίκιο έχει επί της ουσίας όμως.
Έχεις δίκιο.Αύτό εχει κανονες.καί δουλεύη ρολόι !!
μπα...Σκέφτηκες ότι ίσως ή Ελλάδα χρησιμοποιείται ώς ένας μοχλός γιά άλλότριους σκοπούς ??
δεν ειπα αυτο, μην παρερμηνεύειςΤι να πεις?
Έλειπε ο καψερός απ' το στήσιμο της ευρωζώνης και όταν ήρθε στα πράγματα τα βρήκε μπουρδέλο.
Αυτή η φουκαριάρα η Γερμανία γενικώς πιάστηκε κορόιδο και τώρα την έπνιξε το δίκιο της..
Tαπεινή μου άποψη νά έμμένω στήν άποψη .... μοχλός !!μπα...
νομίζω πως ήταν απλά ο πιο αδύναμος κρίκος.
και ακολουθούν και οι λοιποί αδύναμοι κρίκοι.
προσωπικά πιστεύω δε πως ο Γιωργάκης θέλει σούβλισμα. Όχι γιατί δεν θα γινότανε το μάλε βράσε ούτως ή άλλως, αλλά γιατί η χώρα δεν θα είχε ανοίξει πόδια.
Κοίτα να δειςΣαφώς και η ρίζα του προβλήματος είναι η στρεβλή δομή της ΕΕ. Η λιτότητα όμως δεν είναι η λύση. Αντι για την ισχυροποίηση της ένωσης, οδηγεί μαθηματικά στην διάλυσή της. Εαν δεν αλλάξει αυτή η αντιμετώπιση, το επόμενο στοίχημα πλεον θα είναι η διάλυση να γίνει αναίμακτα.
τότε θα πρέπει να μου πεις και τους σκοπούς που λες.Tαπεινή μου άποψη νά έμμένω στήν άποψη .... μοχλός !!
Βεβαίως .... έγω νομίζω γιά γεωοικονομικές καί γεωστρατηγικές πολιτικές, νομίζω ήταν μιά πανάκια τής ε.ε. ή όποία θά έλυνε πολλά προβλήματα τού νότου, σε αύτήν στήριξαν καί οί δικοί μας πολιτικοί όλες τις έλπίδες τους....τότε θα πρέπει να μου πεις και τους σκοπούς που λες.
οκ... οτι όλα γίνονται για τα πετρέλαια.Βεβαίως .... έγω νομίζω γιά γεωοικονομικές καί γεωστρατηγικές πολιτικές, νομίζω ήταν μιά πανάκια τής ε.ε. ή όποία θά έλυνε πολλά προβλήματα τού νότου, σε αύτήν στήριξαν καί οί δικοί μας πολιτικοί όλες τις έλπίδες τους....
οκ... οτι όλα γίνονται για τα πετρέλαια.
δεν θα διαφωνήσω. Από τη στιγμή που βγήκανε αυτά ο οικονομικός πόλες γύρω από αυτά ήταν δεδομένος.
Θεωρώ ωστόσο πως το πρόβλημα υπήρχε ούτως ή άλλως. Και το συγκεκριμένο πρόβλημα έδωσε στη Γερμανία (και όχι μόνο, πιστεύω πως απλά η Γερμανία το κάνει άκομψα λόγω συνθηκών) την ευκαιρία και το πάτημα να βάλει χέρι σε ενέργεια που χρειάζεται.
Το βασικό όμως πρόβλημα είναι η δομή της ΕΕ. Διαφορετικά θα εστιαζόταν το πρόβλημα στην Ελλάδα και πουθενά αλλού. Έλα όμως που είναι και Ιρλανδία και Πορτογαλία και Ισπανία και Ιταλία κλπ...
Τα λέμε περεταίρω κάποια άλλη στιγμή.... πρέπει να την κάνω
εισαι εναςβολταιροςκομπλέξος εσυ...
Πουθενά βέβαια στο κείμενο δεν προκύπτει, ούτε καν υπάρχει νύξη για οφειλέτες...Αδειάζουν τιε φυλακές για να βάζουν έλληνες οφειλέτες.
(...)
και εμενα που με ειχαν πεισει τα χρυσαυγουλα οτι το οργανωμενο εγκλημα στην ελλαδα ηταν μπαγκλαντοπακιστανικο και οχι ελληνοαλβανικο πέφτω απ τα συννεφα :o δε το πιστευω :oΑδειάζουν τιε φυλακές για να βάζουν έλληνες οφειλέτες.
Τέλειο.
Αδειάζουν τις φυλακές
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, 09:40
Η πρωτοβουλία των αρμόδιων ελληνικών υπουργείων για τη μεταφορά κρατουμένων αλβανικής καταγωγής έγινε και λόγω του γεγονότος ότι παρατηρείται συνεργασία Ελλήνων και Αλβανών κακοποιών εντός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ως παράδειγμα την περίπτωση των δραπετών από τα Τρίκαλα ή εκείνη του Αλκέτ Ριζάι, αλλά και τον Έλληνα καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.
Να σημειωθεί ότι οι πρώτες σκέψεις για τη μεταφορά κρατουμένων αλβανικής καταγωγής είχαν γίνει εν έτει 2006, ωστόσο η διαδικασία πάγωσε, καθώς η μεταφορά των κρατουμένων προαπαιτούσε τη συγκατάθεσή τους.
Αυτήν τη φορά, το Υπουργείο Δικαιοσύνης στοχεύει στην επίτευξη διμερούς συμφωνίας με τις αλβανικές αρχές και, όπως όλα δείχνουν, η συγκατάθεση των κρατουμένων για τη μεταφορά τους στις φυλακές της γειτονικής χώρας δεν θα κρίνεται αναγκαία.
Παρόμοιες συμφωνίες προωθούνται και με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.