Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φασιστες και εθνικιστες -εστω αγνοι- υπηρχαν προφανως και εκει οπως και ταγματασφαλιτες και γερμανοτσολιαδες εδω....ισα ισα αυτο που μου λες ενισχυει το επιχειρημα μου....ο πολεμος ηταν πολεμος ιδεολογικος και οχι πατριωτικος.....ο εσθονος και ο λιθουανος κλπ που λες ηταν ο εθνικιστης που δεν ειχε αποδεχτει οτι την πατριδα του την κατελαβε ο σοβιετικος (με κυριαρχο λαο τον ρωσο )και αγωνιζοταν κι αυτος να την δει ανεξαρτητη εστω και με μια λυκοσυμμαχια με τους γερμανους ναζι....... :uglystupid:

Ο ρώσος πατριώτης πολέμησε για την πατρίδα του τη Ρωσία. Ο εσθονός, λιθουανός, ουκρανός για τις δικές τους, στο πλευρό των ναζί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να μην γίνουμε εμείς λοιπόν εμείς νότια αφρική με ολίγο από καμερούν κ πακισταν μήπως να κάναμε αυτούς ευρωπαίους;;; :think: :think: :think:

Πως να τους κάνουμε ευρωπαίους μαιν καμαραντ??? :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
και λενε οτι πολεμουσαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

Οπως καθε στρατιωτης .
τα παρασημα και τα διακριτικα που με τιμη φορανε ομως δεν ειναι ο δικεφαλος αετος ή το τρικολορ αλλα η κοκκινη σημαια και το σφυροδρεπανο......αυτο εννοοουν πατριδα...σου επαναλαμβανω ειναι θεμα ορισμου

και ο αμερικανος δεν εχει εθνος αλλα εχει πατριδα και την αγαπαει και πολεμα για αυτην και την σημαια του ασχετα αν λεγεται φριτζ ή ναιτζελ ή τινο ή ή αλ ή τελης σαβαλας αν με πιανεις..... :idiot:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
γιατι οι τουρκοι στην γερμανια μετα απο 20 κ 30 χρονια ποτε δεν ενσωματωθηκαν,η κολονια η το μπραιτον στην αγγλια ,που εκανα σε μεγαλη εκταση το πειραμα,εχουν καταστραφει απο τουρκους κ μουσουλμανους,εχουν γινει αδιαβιωτα
,γιατι η ελβετοι με 10εκ εινε πλουσιοι αν γινουν 20εκ, με 10εκ μουσουλμανους κι αφρικανους θαναι φτωχοι  σαν κι εμας κ με εγληματικοτητα και το βασικο γαιτι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,με τοσους δουλοπαρικους του ιμαμη διπλα μας..

Δεν τα καταλαβαινουν αυτά οι ψευτο-αριστεροί .

Χρειαζονται ατελειωτες σφαλιαρες ,
για να καταλαβουν το αυτονόητο .

Την θρησκεία που ειναι ο χειρότερος

φασισμος ,δλδ το Ισλαμ ,λενε οτι...

δεν πειραζει ,μην εχετε ...Ισλαμοφοβία !

Δηλαδή προστατευουν την δημοκρατία ,με το να ...δεχονται τον χειρότερο φασισμό !

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Σου αρεσουν οι μαυρες ή οι μαυροι ?  :2funny: :2funny:
εγω δεν ειμαι ρατσιστης,απλα εχω ζησει σε πολιλιτισμικα κρατη,με μουσουλμανικο στοιχεια κ εγχρωμους μεταναστες  απο καναδα μεχρι καθε γωνια της ευρωπης κ ξερω οτι αυτο εξυπηρετει μονο την αρχουσα ταξη κ καταβαραθρωνει καθε λαικη κατακτηση κι εργατικο δικαιωμα,οδηγωντας στην εξαθλιωση των εργατικων ημεδαπων ,παντου κ παντα εγινε αυτο,και σε χωρες πουχαν αναπτυξη οχι στην ελλαδα των 2εκ ανεργων...μελλοντικα,σε κανα τριμηνο δηλ, 3εκ...εκει βλεπω τον υποπτα συστημικο ρολο του κκε συριζα κλπ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ο ρώσος πατριώτης πολέμησε για την πατρίδα του τη Ρωσία. Ο εσθονός, λιθουανός, ουκρανός για τις δικές τους, στο πλευρό των ναζί.
ωραια....ο ελληνας πατριωτης για ποιες πατριδες πολεμησε;

γιατι και ο κομμουνιστης του ΕΑΜ και ο μη κομμουνιστης του ΕΑΜ και ο δεξιος του ΕΔΕΣ και ο φανταρος που πηγε στην μεση ανατολη ακολουθωντας τον βασιλια και την κυβερνηση και ο χωροφυλακας  που εμεινε πισω σε ενα δοσιλογικο κρατος και επαιζε τον ρολο του γερμανοτσολια αν τους ρωτησεις θα σου πει ο καθενας απο την σκοπια του οτι για την πατριδα του πολεμησε....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
εγω δεν ειμαι ρατσιστης,απλα εχω ζησει σε πολιλιτισμικα κρατη,με μουσουλμανικο στοιχεια κ εγχρωμους μεταναστες  απο καναδα μεχρι καθε γωνια της ευρωπης κ ξερω οτι αυτο εξυπηρετει μονο την αρχουσα ταξη κ καταβαραθρωνει καθε λαικη κατακτηση κι εργατικο δικαιωμα,οδηγωντας στην εξαθλιωση των εργατικων ημεδαπων ,παντου κ παντα εγινε αυτο,και σε χωρες πουχαν αναπτυξη οχι στην ελλαδα των 2εκ ανεργων...μελλοντικα,σε κανα τριμηνο δηλ, 3εκ...εκει βλεπω τον υποπτα συστημικο ρολο του κκε συριζα κλπ...

Μην ανησυχείς !

Σε 1-2 χρόνια που θα γινει εμφυλια συρραξη

με την ανεργια στο 25 % και την φτωχεια

θα φανε πολυ ξυλο ΚΑΙ οι πολιτικοι του ΚΚΕ και του Συριζα .

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Δεν τα καταλαβαινουν αυτά οι ψευτο-αριστεροί .

Χρειαζονται ατελειωτες σφαλιαρες ,
για να καταλαβουν το αυτονόητο .

Την θρησκεία που ειναι ο χειρότερος

φασισμος ,δλδ το Ισλαμ ,λενε οτι...

δεν πειραζει ,μην εχετε ...Ισλαμοφοβία !

Δηλαδή προστατευουν την δημοκρατία ,με το να ...δεχονται τον χειρότερο φασισμό !
η αριστερη ιδεολογια ειναι σωστη
απλα θελει κριτικη σκεψη κ παρεμβαση στην εφαρμογης τησ στην πραξη
τον εθνικοσοσιαλισμο βιαστηκαν κ τον ενεταξαν στους ναζι,απαξιονοντας το επικινδυνο για αυτους
μαχομαι γιατην πατριδα τον λαο μου και την κοινωνικη ισοτητα κ κοινωνικη δικαιοσυνη,εφαρμοζοντας αυτα που ωφελουν το αμεσο συμφερον του λαου μου κι οχι των τραπεζιτων βεβα για να μην ξεχνιομαστε με τις νεοφιλελευθερες μπουρδες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πως να τους κάνουμε ευρωπαίους μαιν καμαραντ??? :o
Εεε ξερεις μωρέ,ιθαγένεια στο μαυράκι/μαυρούλα που θα γεννηθεί Ελλάδα από νόμιμη οικογένεια κ άλλα τέτοια ψευτοπροοδευτικά....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

γιατι και ο κομμουνιστης του ΕΑΜ και ο μη κομμουνιστης του ΕΑΜ και ο δεξιος του ΕΔΕΣ και ο φανταρος που πηγε στην μεση ανατολη ακολουθωντας τον βασιλια και την κυβερνηση και ο χωροφυλακας  που εμεινε πισω σε ενα δοσιλογικο κρατος και επαιζε τον ρολο του γερμανοτσολια αν τους ρωτησεις θα σου πει ο καθενας απο την σκοπια του οτι για την πατριδα του πολεμησε....

Ναι αλλά αυτός ο κατακερματισμός δεν υπήρξε στην ΕΣΣΔ εντός της έκαστης εθνικότητας. Εκεί κατά των Γερμανών πολέμησαν οι εθνικά ρώσοι . Οι λοιποί είτε πολέμησαν ενεργά κατά των Ρώσων,είτε πολέμησαν απλά με το ζόρι και στην αντίσταση ως παρτιζάνοι δε συμμετείχαν. Το σημείο αναφοράς ήταν η Μητέρα Πατρίδα και ο στρατηγός Κουτούζοφ. Δεν υπήρχαν " κομμουνιστές ρώσοι, εθνικιστές ή φιλοβασιλικοί ρώσοι" και αντίστοιχα και άλλοι. Η μόνη διαχωριστική γραμμή ήταν η εθνικότητα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686

γιατι και ο κομμουνιστης του ΕΑΜ και ο μη κομμουνιστης του ΕΑΜ και ο δεξιος του ΕΔΕΣ και ο φανταρος που πηγε στην μεση ανατολη ακολουθωντας τον βασιλια και την κυβερνηση και ο χωροφυλακας  που εμεινε πισω σε ενα δοσιλογικο κρατος και επαιζε τον ρολο του γερμανοτσολια αν τους ρωτησεις θα σου πει ο καθενας απο την σκοπια του οτι για την πατριδα του πολεμησε....

Μα αυτό ειναι και το προβλημα της Ελλαδας .

Το 1940 ΟΛΟΙ πολεμουσαν κατα του Ναζισμου .

Μετά εγινε ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ .

Γι'αυτό και ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ο πατριωτισμός

ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ αλλά ΚΑΙ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ .

Δλδ το 1940 υπηρχαν πατριωτες "ενος ειδους " .
Μετά ,οπως ειπες ,"δεξιοί " πατριωτες και " αριστεροι " πατριωτες .

Το αποτέλεσμα : Τωρα ΚΑΘΟΛΟΥ πατριωτες ,σε ποσοστό 95 % !

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Μην ανησυχείς !

Σε 1-2 χρόνια που θα γινει εμφυλια συρραξη

με την ανεργια στο 25 % και την φτωχεια

θα φανε πολυ ξυλο ΚΑΙ οι πολιτικοι του ΚΚΕ και του Συριζα .
θα ειναι πιο συντομα σε 4.5 μηνες
αλλα δεν θαναι συραξη
οι ανεργοι ειναι 50% ηδη στην πραξη,δηλ αυτοι χωρις εισοδημα η με εισοδημα εως 200ε,μην ξεχνας πολλοι πλεον δουλευουν κ δεν πληρωνονται
δεν θα γινει συραξη ουτε με την αστυνομια πιστευω
θα ειναι μικρης χρον διαρκειας τα επισοδεια κ πιστευω μετα κατι θα στρωσει κατι θα παρουσιαστει που θα εκφρασει την δυναμικη του λαου
ο μονος προβληματισμος μου ειναι οτι οι ελληνες ειναι λιγο πολυ μωροχαυβλοι,αλλα η πεινα ειναι ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εεε ξερεις μωρέ,ιθαγένεια στο μαυράκι/μαυρούλα που θα γεννηθεί Ελλάδα από νόμιμη οικογένεια κ άλλα τέτοια ψευτοπροοδευτικά....

Noμικό είναι το ζήτημα να γίνεις ευρωπαίος? Πολιτιστικό μήπως ... δεν???

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Noμικό είναι το ζήτημα να γίνεις ευρωπαίος? Πολιτιστικό μήπως ... δεν???
Κοίτα οι μαύροι της Αμερικής δεν νομίζω πως έχουν καμία διαφορά με τους λευκούς,το ίδιο ισχύει κ για τα παιδιά των μεταναστών που θα γεννηθούν Ελλάδα,θα ζήσουν κ μεγαλώσουν εδώ με την ελληνική παιδεία.

Απλό είναι....τώρα αν εσύ τους δείχνεις συνέχεια ως ξένους...εε ως ξένοι θα συμπεριφέρονται.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
θα ειναι πιο συντομα σε 4.5 μηνες
αλλα δεν θαναι συραξη
οι ανεργοι ειναι 50% ηδη στην πραξη,δηλ αυτοι χωρις εισοδημα η με εισοδημα εως 200ε,μην ξεχνας πολλοι πλεον δουλευουν κ δεν πληρωνονται
δεν θα γινει συραξη ουτε με την αστυνομια πιστευω
θα ειναι μικρης χρον διαρκειας τα επισοδεια κ πιστευω μετα κατι θα στρωσει κατι θα παρουσιαστει που θα εκφρασει την δυναμικη του λαου
ο μονος προβληματισμος μου ειναι οτι οι ελληνες ειναι λιγο πολυ μωροχαυβλοι,αλλα η πεινα ειναι ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Γιατί σε 4,5 μηνες ?

Αν θελεις αιτιολόγησέ το .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
οι μεταναστες απο ευρωπη και οσοι ειχαν μια Χ μικρη καταντια που λεμε εδω,αυτοι που δουλεψαν και φτιαξαν λεφτα κλπ σε ενα δυο χρονια μαξιμουμ θα φυγουν ολοι...ηδη υπαρχει κυμα φυγης...εγω το βλεπω γυρω μου εδω στην επαρχια...πολλοι αλβανοι ,πολωνοι κλπ πανε προς γερμανια,ιταλια και πισω στις πατριδες τους .....εδω σε λιγο θα φυγουμε εμεις χωρις δουλειες και με ανεργια στο φουλ

το θεμα ειναι οτι θα μας μεινει η φυρα δλδ κατι εξαθλιωμενοι πακιστανοι κλπ ταλαιπωροι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και που δεν μπορουν να γυρισουν πουθενα ......εξαλλου με το δουβλινο βαλαμε και μια ταφοπλακα πανω μας ως ελλαδα να γινουμε ο μεταναστευτικος σκουπιδοτενεκες της ευρωπης

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Τους μετανάστες δεν τους φέρνει το κκε κ ο σύριζα Ελλάδα ε!!! :s&m_2:
ΟΧΙ ΒΕΕΑ,η πλουτοκρατια τους φερνει για να διαλυσει ολους τους αυριανους ταξικους η εθνικους αγωνες κ να κανει τους λαους απο εθνη κ εργατες μια μαζα με μαλακες δουλους
εσυ αυτο θες?να σε γαμανε για παντα οι τραπεζιτες κ το μεγαλο κεφαλαιο κ να μην μπορεις να κανεις κιχ?
για αυτο το εξοχως προφανες γεγονοε θεωρω υποπτα κ συστημικα τα κκε συριζα κλπ,που εμεσα πλην σαφως στηριζουν την μελλοντικη απεργοσπασια κ την αποδυναμωση της ταξικης συνηδησης του αχταρμα εργατικου δυναμικου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
Κοίτα οι μαύροι της Αμερικής δεν νομίζω πως έχουν καμία διαφορά με τους λευκούς,το ίδιο ισχύει κ για τα παιδιά των μεταναστών που θα γεννηθούν Ελλάδα,θα ζήσουν κ μεγαλώσουν εδώ με την ελληνική παιδεία.

Απλό είναι....τώρα αν εσύ τους δείχνεις συνέχεια ως ξένους...εε ως ξένοι θα συμπεριφέρονται.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε Παπαζολ !

Εχεις παει στις ΗΠΑ ?  :2funny: :2funny:

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΟΣ Ρατσισμος .

Τελείως "συμπτωματικά " στις πολιτειες που

υπαρχει η ποινη του θανατου ,το 90% των εκτελεσθεντων ειναι μαυροι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom