House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δείτε το όλοι,αξίζει ;)
πολυ καλο το βιντεακι,μπραβο στο φιλο,οσον αφορα την εντοπια κατασταση,ο μαιος του 2011 ειναι οροσημο συμφωνα με τους επαϊοντες..Δείτε το όλοι,αξίζει ;)
ο μαιος του 2011 ειναι οροσημο συμφωνα με τους επαϊοντες..
τρεχτε τυποι μου και καντε το χρημα σας χρυσο
εγω τα εκανα χρυσο και ησυχασα τυπεοποιοι εχουν καβατζες δεν θα την ακουσουν με την κριση. οσοι δεν εχουν θα τραβηξουν ζορια. οσοι χρωστανε τον ηπιανε κανονικα
εγω τα εκανα χρυσο και ησυχασα τυπε
εγώ που είμαι και στις 3 κατηγορίες τι προβλεπέ;οποιοι εχουν καβατζες δεν θα την ακουσουν με την κριση. οσοι δεν εχουν θα τραβηξουν ζορια. οσοι χρωστανε τον ηπιανε κανονικα
εγώ που είμαι και στις 3 κατηγορίες τι προβλεπέ;
εγώ που είμαι και στις 3 κατηγορίες τι προβλεπέ;
δε μπορει να εισαι και στις 3. η εχεις καβατζα ή δεν εχεις. το να χρωστας νταξη, ολοι λιγο πολυ καπου χρωσταμε. εχω ας πουμε χρωσταω της μιχαλους
Ντάμπλ και φέτο
Τροποποιηση: και οκτάδα Τσου Λου
γιατι ειμαστε μπουρδελο!!!!!!!γιατί ;
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαα
είδες που όταν δεν είσαι μεγαλοαστός δεν καταλαβαίνεις πώς είναι δυνατόν να είσαι και στις 3;
ε γιατί να περιμένουμε μέχρι το Μαη τότε;γιατι ειμαστε μπουρδελο!!!!!!!
κοιτα γερο, μεγαλοαστος δεν ξερω αν ειμαι αλλα τα εχω τα φραγκα μου. εχω και ακινητα. εχω αμαξι. θα παρω και μηχανη σκουτερ. τι μου μενει? να βρω μια καλη κοπελα να καλοπαντρευτω. και με τη βοηθεια του κυριου, θα επιβιωσω της κρισης.
παντως η κριση θα εχει και τα καλα της. οπως ειχε γραφτει και πιο παλια, πολλες καριολιτσες θα βγουν στη βιζιτα και θα εχουμε πικοιλια να γαμαμε και σε καλυτερες τιμες
πρέπει να κάτσιες να υπολογισεις με τι επιτόκιο δανειζόσουνα.
στα τελευταία 2 χρόνια Σημίτη το χρέος ήταν σταθερό απ όι θυμά,αι γύρω στα 110 μύρια. λογικά από έκει άρχισες να δανείζεσαι περισσότερα από αυτά που επέστρεφες, ή αλλαξαν τα επιτόκια δανεισμού ή και τα δύο. Με απειροστικό λογισμό μπορείς να καθορίσεις προσεγγιστικά το ακριβές αρχικό κεφάλαιο. θεωρητικά μη γνωρίζοντας πόσες φορές ξαναδανείστηκες και πόσο αλλαξε το επιτόκιο δεν έχουμε τύχη να το βρούμε. μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρόχειρη αναγωγή ενός χρέους για αγορά κατοικίας με επιτόκιο 5%. Πρόχειρα λοιπόν για 30ετές με αρχικό κεφάλαιο 100Κ με 5% επιτόκιο στο τέλος θα έχεις πληρώσει περίπου τα διπλά δλδ περίπου 193Κ.
κάνε τις αναγωγές σου για το χρέος της Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη ότι σχεδόν ποτέ δε δανείστηκες με λιγότερο του 5% και χωρίς να συνυπολογίσουμε ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ, δλδ τους τόκους των τόκων.
λογικά από τα 350 δεν παίζει χοντρικά το αρχικό να είναι παραπάνω απο 120