1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ισα μωρή χαμούρα νεκροθάφτη ....
σκασκα;
τι φωνάζει ο Αντωνάκης στον Ντόρα και τον Καρατζαφέρη;
δεν μου λές άλλη λέξη στα ελληνικά δεν κατάφερες να μάθεις ρε πάκι?
οταν σε γαμάω πάντως τα ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ σκεπάζουν τα δικά μου ααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
τι είναι τούτο μωρή Πάπια??? η νέα σημαία του ΤΣΥΡΙΖΑ? ή μήπως η σημαία του κινήματος στο οποίο συμμετέχεις?
αντε με τον κολλητό σου (ξέρεις ποιόν λέω) να κάνετε αλλαξοκολιές και μετά σε κανένα στουντιάκι να σας σκίσουνε το κωλαράκι.. τις μάθαμε τις πομπές σας στα στούντια..
αντε λοιπον και μόλις σας γαμίσουνε τα κορίτσια έλα και σε μένα να σου κάνω την σούφρα μεγάλο βόθρο σαν το στόμα σου
αντε με τον κολλητό σου (ξέρεις ποιόν λέω) να κάνετε αλλαξοκολιές και μετά σε κανένα στουντιάκι να σας σκίσουνε το κωλαράκι.. τις μάθαμε τις πομπές σας στα στούντια..
αντε λοιπον και μόλις σας γαμίσουνε τα κορίτσια έλα και σε μένα να σου κάνω την σούφρα μεγάλο βόθρο σαν το στόμα σου
ααα μάλιστα η σημαία του κινήματος στο οποίο ανήκεις είναι...
σκασκα;
τι φωνάζει ο Αντωνάκης στον Ντόρα και τον Καρατζαφέρη;
ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣΤί ρε?
Λέγε και μ' έσκασες...
ζουλεύεις τράνυ μου που δεν σου χουμε ανοιξει ακόμα και σένα θρεντ;αντε τράβα στο θρέντ της Ντάριας να δείς...
κλααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμωρή καριόλα στραπονοτσιμπουκλού ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.
ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ 100 χιλιάρια στοίχημα να αποδείξεις το αντίθετο.
ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑ ΨΕΥΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ
κλααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ζουλεύεις τράνυ μου που δεν σου χουμε ανοιξει ακόμα και σένα θρεντ;
αααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ
μισό.
έτοιμο τό χω......
αντε τράβα στο θρέντ της Ντάριας να δείς...
τε με τον κολλητό σου τώρα για αλλαξοκολίτσες...με μαύρο
ααααχχαχαχαχαχαχαχαχα ρε ζώο.
ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον..Κάτι είδα... αλλα τα πιο πολλά μάλλον τα σβήσανε. Και δεν το ήξερα να φύγω νωρίτερα σήμερα...
ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον..