Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οκ, μετα τον Πάγκαλο ας ασχοληθούμε με μένα, τις προσωπικές μου απόψεις και την πορεία μου στο χωρο.
οτιδηποτε σε κα΄νει να αισθανθείς καλύτερα και συνεισφέρει στην επιχειρηματολογια σου.

Εχεις 58 ακίνητα και είσαι αντιπρόεδρος; :rolleyes: :s&m_2:...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εχεις 58 ακίνητα και είσαι αντιπρόεδρος; :rolleyes: :s&m_2:...

αν εχει 58 ακινητα κληρονομιά απ τον πατερα του ειναι το ιδιο με το να αποκτήσει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ακινητο (στη Διονυσιου αρεοπαγίτου π.χ.) χωρίς να προκύπτει απο πουθενά το ποθεν εσχες, με το να πάρει 2-3 βιλιτσες (εξίσου τυχαίο το παράδειγμα) αγορασμένα με δάνεια, οι δόσεις των οποίων ξεπερνούν το μισθο του εν λόγω βουλευτου?

και καταλήγω (ξανα) εκει απ οπου ξεκινησα: για μενα δεν ειναι σωστό να θεωρείται κακος ο πλούτος αλλά ο αδικαιολόγητος πλουτισμός.

ο οποίος προκύπτει περισσοτερο απο τις ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ της περιουσίας παρά απο τον αριθμο των ακινητων κάποιου (ιδιως οταν δεν αναφέρεται καν μια ενδεικτική αξία της περιουσίας αυτης)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αν εχει 58 ακινητα κληρονομιά απ τον πατερα του ειναι το ιδιο με το να αποκτήσει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ακινητο (στη Διονυσιου αρεοπαγίτου π.χ.) χωρίς να προκύπτει απο πουθενά το ποθεν εσχες, με το να πάρει 2-3 βιλιτσες (εξίσου τυχαίο το παράδειγμα) αγορασμένα με δάνεια, οι δόσεις των οποίων ξεπερνούν το μισθο του εν λόγω βουλευτου?

και καταλήγω (ξανα) εκει απ οπου ξεκινησα: για μενα δεν ειναι σωστό να θεωρείται κακος ο πλούτος αλλά ο αδικαιολόγητος πλουτισμός.

ο οποίος προκύπτει περισσοτερο απο τις ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ της περιουσίας παρά απο τον αριθμο των ακινητων κάποιου (ιδιως οταν δεν αναφέρεται καν μια ενδεικτική αξία της περιουσίας αυτης)

Μπράβο μωρό μου βάλε και το πόθεν έσχες του Πάγκαλου και τα 58 ακίνητα (που δήλωσε). Πασόκ- ΝΔ ψηφίζεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δε θέλω να εισέλθω στην ουσία της αντιπαράθεσης , αλλά μόνο στη μορφή. Βάζε που και που κανένα σημείο στίξης και πρόσεχε λίγο τη σύνταξη, τη γλωσσική επιμέλεια. Με δυσκολία βγαίνει νόημα από αυτά που γράφεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μπράβο μωρό μου βάλε και το πόθεν έσχες του Πάγκαλου και τα 58 ακίνητα (που δήλωσε). Πασόκ- ΝΔ ψηφίζεις

Κόλλησες με τον Πάγκαλο εσυ!
βαζω και τον Καρατζαφέρη που εχει εξίσου πολλά ακίνητα. (ρε λες να ψηφίζω ΛΑΟΣ?)
βαζω και τον Αλαβάνο (αυτος να δεις περιουσία!) χμ... ισως ειμαι ΤΣΥΡΙΖΑ

Αν μπορουν να δικαιολογησουν το ποθεν εσχες για μένα ειναι εντάξει. και μακάρι να μεγαλώσουν και την περιουσία τους οι άνθρωποι, υπο την προυποθεση οτι γινεται με νομιμο τρόπο.
Και αυτα που προβλήθηκαν απ τα κανάλια σε καμία περίπτωση δεν δειχνουν το με τι τρόπο αποκτήθηκαν.

Αυτο που θα προτιμουσα ειναι να βλεπω ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ στην περιουσια (οπως προειπα) αλλα ωρες -ωρες εχω την εντυπωση οτι μου κολλας μια ταμπελα, αγνοεις τι γραφω και απαντας σε αυτα που φανταζεσαι πως εννοω.

Δε θέλω να εισέλθω στην ουσία της αντιπαράθεσης , αλλά μόνο στη μορφή. Βάζε που και που κανένα σημείο στίξης και πρόσεχε λίγο τη σύνταξη, τη γλωσσική επιμέλεια. Με δυσκολία βγαίνει νόημα από αυτά που γράφεις.

ε, τότε μάλλον γι αυτο δεν καταλαβαινόμαστε τοση ωρα με το παλικάρι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι την ειχες για καλυτερα?η συγκεκριμενη ειναι παπαγαλακι απο τα λιγα...
στοιχηματιζω οτι θεωρει τους Δ.Υ το μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας.
προσωπικά έχω κάνει πόλεμο να φύγει ο ανεπάγγελτος από την εξουσία....
αλλά να μιλάει και η κλαδική του πασοκ για αδικαιολόγητο πλουτισμό.......
μόνο με πάμπερς κρατάς το κατούρημα απ τα γέλια.
μιλάνε για πλουτισμό αυτοί που ο πρωθυπουργός αγόραζε σπίτια 4 δις δραχμών με δωρεές φίλων όπως του νυν άμεμπτου????? προέδρου γλάστρα της Δημοκρατίας.......

τι να λέμε τώρα.
σου είπα και στα οπαδικά.
ο νεοέλληνας υποφέρει όχι γιατί είναι μόνο μαλάκας αλλά γιατί έχει και πολύ κοντή μνήμη......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
βαζω και τον Καρατζαφέρη που εχει εξίσου πολλά ακίνητα. (ρε λες να ψηφίζω ΛΑΟΣ?)

Αν μπορουν να δικαιολογησουν το ποθεν εσχες για μένα ειναι εντάξει. και μακάρι να μεγαλώσουν και την περιουσία τους οι άνθρωποι, υπο την προυποθεση οτι γινεται με νομιμο τρόπο.
Και αυτα που προβλήθηκαν απ τα κανάλια σε καμία περίπτωση δεν δειχνουν το με τι τρόπο αποκτήθηκαν.

Αυτο που θα προτιμουσα ειναι να βλεπω ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ στην περιουσια (οπως προειπα) αλλα ωρες -ωρες εχω την εντυπωση οτι μου κολλας μια ταμπελα, αγνοεις τι γραφω και απαντας σε αυτα που φανταζεσαι πως εννοω.

Από φαντασία έχεις, 20000 * 58 :cheesy: :coffee:

Μπράβο μωρό μου βάλε και το πόθεν έσχες του Πάγκαλου και τα 58 ακίνητα (που δήλωσε)

Από διάβασμα δεν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

παράδειγμα επί χάρτου.

ο μπαμπάς του έβγαλε περίπου 10 μύρια επί πασόκ.
ο υιός έλαβε με γονική παροχή όλη την περιουσία η οποία κτήθηκε από τον μπαμπά.

Αρα ο υιός είναι άσπιλος αμόλυντος και είναι όλα νόμιμα και ηθικά.

λαμπρά.
ποστ ιτ.
να μην ξεχασω να αναφέρω το όνομα του παραπάνω πραγματικού παραδείγματος στα όργανα της κλαδικής.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μόνιμη βλάβη απ τα απούλητα που λέγαμε.
ααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχααχχαχααχχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μετά τις :jerking: :jerking: :jerking: και το  :offtopic: πάρτε απάντηση...
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=43215&catid=9]Τα λεφτά τα φάγαμε μαζί γιατί σας διορίζαμε για χρόνια[/url]

Έτσι

«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Κολομβία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι

«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Κολομβία

φέτος θα φορεθεί πολύ η κολομβιανή γραβάτα.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έτσι

Κολομβία
Βρε άδικο δεν έχει.
Άααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααάμα αρχίσει να λέει και τα υπόλοιπα ακόμα καλύτερα.
Διαφορετικά ας κάτσει να εξαφανίσει κανένα κοπάδι κατσικάκια να ησυχάσουμε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
από τους τελευταίους που δικαιούται δια να ομιλεί.....
έχοντας κυβερνήσει περίπου 21 από τα τελευταία 35 χρόνια......
Τι λε ρε καραμήτρο, αυτουνού του ξεφεύγουν διαμάντια απο το ζόρε του να πάει για μάσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βρε άδικο δεν έχει.
Άααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααάμα αρχίσει να λέει και τα υπόλοιπα ακόμα καλύτερα.
Διαφορετικά ας κάτσει να εξαφανίσει κανένα κοπάδι κατσικάκια να ησυχάσουμε.

«σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος»
Είναι πολύ καλός για τους ψηφοφόρους του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι λε ρε καραμήτρο, αυτουνού του ξεφεύγουν διαμάντια απο το ζόρε του να πάει για μάσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

από τα γαμήσια που θα φάνε σε λίγο θα του φεύγουν τα κουράδια απ την ακράτεια.
έχει θράσος ο παλιομαλάκας να ομιλεί και για συνυπευθυνότητα.
Σκατόπουστες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
«σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος»
Είναι πολύ καλός για τους ψηφοφόρους του
κατάλαβε ότι θα αρχίσει δίαιτα οσονούπω.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ "ΜΑΛΑΚΑ" ?????????????? :think: :think:
ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ !!!!!!!!!!

Ας μάς πεί κάποιος πού συμφωνεί ότι οι Έλληνες είναι Μαλάκες,
καί σε ποιό άλλο ΛΑΟ θά ήθελε να άνήκει, για νά καταλαβαινόμαστε....

Άκούω , παρακαλώ !!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom