1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι εγινε ρε περσονα?
επεσε πεινα μηπως?
πολλή....
έχω αρχίσει και βγαίνω στα φανάρια δάσκαλε....
ααααααααααχχαχααχαααααα
τι εγινε ρε περσονα?
επεσε πεινα μηπως?
ασε τα φαναρια γιατι δεν εχουν πλεον ψωμι.πολλή....
ααααααααααχχαχααχαααααα
βαριέμαι να ψάξω το ποστ....Δεν ξέρω αλλά ούτε που μπορώ και να φανταστώ!
πρέπει να βρω πρώτα ισχυρό νταβατζή.ασε τα φαναρια γιατι δεν εχουν πλεον ψωμι.
βγες καλυτερα στην βιζιτα.
εχει εδω μεσα αρκετους.πρέπει να βρω πρώτα ισχυρό νταβατζή.
Δεν ξέρω αλλά ούτε που μπορώ και να φανταστώ!
καμμιά καλή πρόταση;εχει εδω μεσα αρκετους.
γιατι δε ρωτας το χοντρο (κωστακη) αυτος δε μιλαγε συνεχεια για νταβατζηδες? καποιον θα εχει να σου προτεινειπρέπει να βρω πρώτα ισχυρό νταβατζή.
βαριέμαι να ψάξω το ποστ....
όταν διεγράφη με το παλιό ενεμφανίσθη με το νέο.
σε ερώτηση κάποιου πού το σκέφτηκε είπε πως επειδή είναι όλη μέρα στο δρόμο και τρέχει από δω κι απο κει (αφού δεν είναι και ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κανενός αααααααααχχααχχααχαααα) έβαλε αυτό το νικ....
ειπες για ενα κλαδο. Σου απάντησα για έναν άλλο εξίσου επαισχυντο κλαδο.
Θεωρεις οτι πρέπει να μιλάμε μονο για τους κατασκευαστες και σου χαλάω τη γκρίνια?
συνεχισε να σχολιάζεις ολη τη ιντερνετική ζωη μου με μορφη κουτσομπολιου αν νομίζεις οτι σε τιμάει σαν συνομιλητη.
ο ιδανικος νταβας για εσενα ειναι ο πλεζουρας.καμμιά καλή πρόταση;
Κι εγώ ο μαλάκας υπέθεσα ότι είναι της μπίτνικ λογοτεχνίας η κοπελιά!!
Κι εγώ ο μαλάκας υπέθεσα ότι είναι της μπίτνικ λογοτεχνίας η κοπελιά!!
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχα
ασφαλείς πληροφορίες μου λένε μάστορα πως στην Κύπρο έχουνε αρχίσει τα σφιχτοκωλίδια δειλά δειλα, διότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ που παίρνουνε οι ιδιώτες αρχίζουνε και τα δίνουνε πολύ δύσκολα - το ρευστό δεν ρέει...ξέρεις κάτι;πολλή....
ααααααααααχχαχααχαααααα
μου φαινετε οτι αρχιζετε και αγγιζετε ευαισθητα προσωπικα δεδομενα τις ιντερνετικης ζωης καποιου ατομου.θα επεμβει η αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων.απολογούμεθα που ξεκατινιαζόμεθα με μια σοβαρότατη εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου στο μπουρδέλα τελεία τιβι που δεν έχει ουδέποτε ξεκατινιαστεί στο σάιτ με μας τους βου διαλογής συμφορουμίτες..
συγγνώμη επίσηε που σχολιάζουμε την ιντερνετική σου ζωή. εάν είναι τόσο σημαντική για σένα δεν θα το πράξουμε περαιτέρω......
ασφαλείς πληροφορίες μου λένε μάστορα πως στην Κύπρο έχουνε αρχίσει τα σφιχτοκωλίδια δειλά δειλα, διότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ που παίρνουνε οι ιδιώτες αρχίζουνε και τα δίνουνε πολύ δύσκολα - το ρευστό δεν ρέει...ξέρεις κάτι;
μη λες τετοια πραγματα για εναν φορολογικο παραδεισο, με κομμουνιστη προεδροασφαλείς πληροφορίες μου λένε μάστορα πως στην Κύπρο έχουνε αρχίσει τα σφιχτοκωλίδια δειλά δειλα, διότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ που παίρνουνε οι ιδιώτες αρχίζουνε και τα δίνουνε πολύ δύσκολα - το ρευστό δεν ρέει...ξέρεις κάτι;
δεν μετείχες, διάβασες όμως...
ότι ειπώθηκε είναι αναρτημένο...
και (ισχυρίζεσαι πως) μπορείς να κρίνεις...
τελευταίε ανύπαρκτε κατινιάρη αμόρφωτε Υπαλληλε.
εδώ μιλάμε για κολοσσούς παιδείας και επιχειρηματικής δράσης.
ου να μου χαθείς ανεπρόκοπε.