Αυθαίρετες αναγωγές κύριος;
γκουχ γκουχ ...
εεερρρρρρρρρ
Αυθαίρετες αναγωγές κύριος;
Έλα να βγαίνουν τα απύθμενα συμπλέγματα τύπου "αφού δεν έχω εγώ δεν θα εχεις και συ"...
Βέβαια αυτά τα μαγκάκια σπανιώς κάθισαν ποτέ να δουν γιατί δεν 'εχουν...
Το ότι είναι τεμπέληδες, αποτυχημένοι, σπάταλοι, αρρωστάκια κτλ δεν τους πέρασε από το μυαλό...
Άλλωστε για όλα φταίνε οι Αλλοί και ο ιμπεριαλισμός.
Ας κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα.
Μέχρι τώρα οι "προφητείες" της Αλέκας βγαίνουν.
ΙΜΗΟ θα βγουν και άλλες.
Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες.
μεχρι τωρα χρόνια έλεγε τα ίδια χωρις να βγαίνουν
τωρα που ήρθε μια κρίση φαίνεται σαν να δικαιώθηκε.
ειναι σαν να παίζεις συνέχεια το 6 στη ρουλέτα και κάποια στιγμή να ερχεται.
τότε περιχαρής δηλώνεις προφήτης ?
Αν πάντως επαληθευτούν οι καταστροφολογείς, θα έχουμε άλλη μια παγκόσμια πρώτη:
Τη κάθοδο της μεσαίας τάξης στους δρόμους.
Οι βολεμένοι αστοί και οι δημοκράτες του καναπέ για πόσο θα αντέξουν?
![]()
Οι βολεμένοι αστοί και οι δημοκράτες του καναπέ για πόσο θα αντέξουν?
![]()
ειδες να βγαίνουν οι ντελιβεράδες και οι σεκιουριτάδες ?
Το ΙΣΕΣ ευκαιριες για ολους..... σου λεει τιποτα η ΜΠΑΑΑΑΑΑ ?
Αποκλειεις το ενδεχομενο να μην ειχαν τι ιδιες ευκαιριες ?
Ας κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα.
Μέχρι τώρα οι "προφητείες" της Αλέκας βγαίνουν.
ΙΜΗΟ θα βγουν και άλλες.
Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες.
Δεν το αποκλείω, κάθε άλλο...
Ωστόσο αυτός που ξεκινά από μειονεκτική θέση προσπαθεί περισσότερο, δεν κλαίγεται ολοημερίς οληνυχτίς για το τι έχουν οι άλλοι...
Ποιες ακριβώς προφητείες έχουν βγει και δεν το έχουμε πάρει χαμπαρι;
Και γιατί την ελληνική κρίση που από την ασχετοσύνη της τη βαφτίζει κρίση του καπιταλισμού, την προκάλεσαν κομματικό κράτος, διογκωμένος δημόσιος τομέας, κρατιμσός και δαιμονοποίση της επιχειρηματικότητας, δηλαδή ό,τι πρεσβεύει το κκε;
Σα να καταγγέλει ένας καπνοβιομήχανος τους γιατρούς που έχουν στην εντατική ένα ασθενή από καρκίνο του πνεύμονα που έκαν ε 3 πακέτα την ημέρα...
Γιατι δεν μας συμφερουν να τις ακουσουμε .... ;)Αυτο το εχω προσεξει πολλα χρονια με το ΚΚΕ, οταν δειχνει το προβλημα χτυπαει κεντρο. Οι λυσεις που προτεινει ειναι ομως αντε γεια...
Αυτο το εχω προσεξει πολλα χρονια με το ΚΚΕ, οταν δειχνει το προβλημα χτυπαει κεντρο. Οι λυσεις που προτεινει ειναι ομως αντε γεια...
Γιατι δεν μας συμφερουν να τις ακουσουμε .... ;)
Αν εννοεις αυτο που καταλαβα, οχι νομιζω οτι ειναι παρωχημενες.Γιατι δεν μας συμφερουν να τις ακουσουμε .... ;)
Απλα, συνδιασμος τυπε μου ....Αν εννοεις αυτο που καταλαβα, οχι νομιζω οτι ειναι παρωχημενες.
Θελεις να πάρουμε μερικά παραδείγματα?
Συνταξιοδοτικό - Ασφαλιστικό?
Εργασιακές σχέσεις?
Φορτηγατζήδες?
ΔΕΗ?
Όταν οι άλλοι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) σε παραμύθιαζαν συστηματικά, η Αλέκα τάλεγε. Άσχετα με το αν την ακούς ή όχι, άσχετα με τη ρητορική της ή τις ξύλινες λέξεις που χρησιμοποιεί, το γεγονός είναι ότι τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς σου τάλεγε.
Αλλά δεν άκουγες.
Και φώναζε όσο θέλεις πχ για τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, τωρα που θα φας στο κεφάλι 50% αύξηση του ρεύματος λέγε εσύ ότι θέλεις. Αλλά η Αλέκα στο λέει: όλη η ιστορία γίνεται για το μπαγιόκο!
Μην ακούς.
Όπως ακριβώς σου λέει ότι το μνημόνιο δεν είναι για να σώσουν την Ελλάδα. Τους δανειστές θελουν να σώσουν και στα @@ τους η Ελλάδα.
Τεσπα, μην ακούς....
Πολυ μεγαλο σχεδιο αυτο, μακαρι να γινοταν...Απλα, συνδιασμος τυπε μου ....