Επισκέπτης
αρκετες ... εσύ ?
Κάτι έχω κάνει κι εγώ.
Την ποιότητα ζωής των κατοίκων πως την είδες?
Μη μου πεις τώρα για τους λουσάτους στην Κων/πολη.
Μια βολτίτσα στα ανατολικά πήγες?
αρκετες ... εσύ ?
Ελα ρε ροχαλα,να το παρει το ποταμι...Η Βρεττανια.
Κάτι έχω κάνει κι εγώ.
Την ποιότητα ζωής των κατοίκων πως την είδες?
Μη μου πεις τώρα για τους λουσάτους στην Κων/πολη.
Μια βολτίτσα στα ανατολικά πήγες?
Φιλε με το συμπαθειο ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΥΠΟ...προσφατη επισκεψη εις την πολη την οποια υπεραγαπουμε και μα ς εχουν αποσπασει πρΩΣΟΡΙΝΩς και δια της βιας...με εκανε οχι απλα να αναθεωρησω την αποψη μου περι μπουρδελου αλλα αν πω και τη λεξη μπουρδελο θα με μηνυσουν τα μπουρδελα...
-ειναι αυτονοητο οτι μιλαω για την βρωμερη κατασταση στους δρομους και την αθλια ζωη των περισσοτερων και οχι για την εκρηξη στους ρυθμους αναπτυξης που προφανως σου φαινονται προτυποι.
-Αν ειναι να ξυπνας ,να δουλευεις για ψιχουλα και να ζεις σκατα...αστα βραστα αλλη αναπτυξη μας πρεπει..
μιλώ για την γεωγραφική περιοχή μέχρι Ανκάρα ...
και αναφέρομαι στο 30% του ενεργού πληθυσμού της περιοχής δηλαδή περι τα 15-20 εκ.
πραγαματι το ποσοστό ειναι μικρό αλλά αν συγκρινεις με μια 10 ετια πίσω η ανάπτυξη ειναι εντυπωσιακή ... και το βασικό όλοι έχουν ελπίδα για ενα καλυτερο μέλλον σε σύγκριση με τα εν ελλάδι που ...
ΔΕΝ ειπα οτι δεν προσπαθουμε αρκετα για να γινουμε και μεις λορδεμπου αλλα τονισα και το εξης-αστα βραστα αλλη αναπτυξη μας πρεπει..η Πόλη έχει σήμερα 18 εκ κατοίκους ...
γιατι εδω στην αθηνα δεν υπάρχουν 1 εκ κατοικοι (δεν με μοιάζει αν δεν ειναι αυτοχθονες -σε λιγο θα μεταβληθούν σε μονιμους κατοίκους ) που ζουν παρόμοια ?
Ρε μάστορα τα περίχωρα της Κων/πολης τα έχεις δει?
Ανήκουν και στη γεωγραφική περιοχή που προσδιόρισες.
Τρισάθλια κατάσταση με την κατάσταση να γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη.
Δε γαμιέται αυτή η ανάπτυξη??
Ελα ρε ροχαλα,να το παρει το ποταμι...
Η Ελλαδαρα ειναι.
Ναι,η Ελλαδαρα ηταν ΤΡΙΤΗ παγκοσμιως σε ρυθμους αναπτυξης κατα την διαρκεια του μεσοπολεμου.
Και ο ΒΑΣΙΚΟΣ λογος ηταν το ΠΑΜΦΘΗΝΟ εργατικο δυναμικο,κυρια οι Μικρασιατες προσφυγες.
Και σημαινει πολλα κατι τετοιο...οτι κατ'αρχην αναπτυξη-οπως και στην περιπτωση της Τουρκιας,αλλα και της Κινας-δεν σημαινει απαραιτητα και ανορθωση του βιωτικου επιπεδου.
To ονειρο του συντροφου Μιχαλου.Sao Paolo - Brazil, Shanghai - PRC έχεις παει περίχωρα ?
αυτη ειναι η μορφη αναπτυσομένων οικονομιών .... δεν γινονται ισομερως ... ειδκά οταν μιλάμε γαι 10δες εκατομμύρια ....
τι περιμένεις ? αναπαραγωγή του ελληνικού η ευρωαπικού μοντέλου ? μιλ΄'αμε για άγριο καπιταλισμό ... Far West ....
ΔΕΝ ειπα οτι δεν προσπαθουμε αρκετα για να γινουμε και μεις λορδεμπου αλλα τονισα και το εξης-αστα βραστα αλλη αναπτυξη μας πρεπει..
μιλ΄'αμε για άγριο καπιταλισμό ... Far West ....
To ονειρο του συντροφου Μιχαλου.
Κινεζοποιηση των Ελληνων εργαζομενων,15ωρο για ενα μπωλακι ρυζι.
δεξιος εισαιυπάρχει το ιδεατό και το ρεαλιστικό ...
και με τις τρέχουσες εξελίξεις απομακρύνεται το μοντέλο αναάπτυξης που έχεις κατα νου ...
Ο συντροφος Μιχαλος εχει αλλη αποψη...Ευχαριστώ,δε θα πάρω..
ΝΑΙ καλα τρομοκρατια των ΜΜΕ...που θα παει ομως θα ξυπνησουμε καποτε και θα σταματησουμε να μετραμε τη ζωη με δεικτες και ρυθμους αναπτυξης...υπάρχει το ιδεατό και το ρεαλιστικό ...
και με τις τρέχουσες εξελίξεις απομακρύνεται το μοντέλο αναάπτυξης που έχεις κατα νου ...
δεξιος εισαιδε σου μιλαω
![]()
Επισης ξερουν γραμματακια καλα οι Ελληνες εργαζομενοι-που δεν ειναι 2 μυρια.δεν νομίζω ,,, οι έλληνες εργαζόμενοι είναι λίγοι (2 εκ) καλομαθημένοι και σχετικά γερασμένοι ηλυκιακά ...
γιατι να μην επιλέξουν του τούρκους ?