rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ναι, βέβαια! Καλά κάνεις και τον εκτιμάς... εκείνος να δεις εκτίμηση που σου έχει...
Δεν τη ΖΗΤΗΣΑ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ
Με τον ΕΜΕΤΙΚΟ Γ.Α.Π ΞΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ...
Ναι, βέβαια! Καλά κάνεις και τον εκτιμάς... εκείνος να δεις εκτίμηση που σου έχει...
Εσύ και άλλοι 6.000.000 κορόιδα...Δεν τη ΖΗΤΗΣΑ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ
Με το Γ.Α.Π ΞΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ...
Αστέρι μου! Όλα τα ξέρεις! Άλλη η άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα, και άλλο οι μηνύσεις πολιτών που ζητούν την την ποινική καταδίκη. Παρά όμως του ότι διαφέρουν, ποινική δική είναι και η μία, ποινική δίκη είναι και η άλλη.
Εσύ και άλλοι 6.000.000 κορόιδα...
Δεν έχει νόημα να προσπαθεί κανένας να σου εξηγήσει...α είσαι και εισαγγελέας εσύ αστέρι μου ε;
στην ποινική που ζητάς εσύ την ποινικη εσύ είσαι ο εισαγγελέας;
Δεν έχει νόημα να προσπαθεί κανένας να σου εξηγήσει...
Κατ' αρχήν εγώ δε σε έβρισα... Απλά σου είπα την πραγματικότητα. Είσαι και εσύ ένα από τα 6.000.000 κορόιδα που πληρώνουν τη νύφη των κλεμμένων από τους πολιτικούς των τελευταίων 30 χρόνων (του χοντρού συμπεριλαμβανομένου).Ρε βλήμα πήγαινε να ρίξεις κανένα πουτσάκο να στανιάρεις
Το ξέρουμε αυτό, ξύπνα! Ο άλλος κοιμάται με τα τσαρούχια, που έκανε ξεχωριστή αγωγή, αντί να την ενσωματώσει στη μήνυση.ρε παπάρα. βάσει αστικου κώδικα επιδικάζεται και στο ποινικό. εντάσσεται στο ποινικό η πολιτική δίκη.
αιντε
πάρε να μαθαινεις.
και κόψε τις εξυπναδίτσες.
* Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορώ να επιδιώξω αποζημίωση για ζημίες στην ποινική δίκη κατά του δράστη;
Η πολιτική αγωγή για την αποζημίωση και την αποκατάσταση από το έγκλημα και για τη χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης μπορεί να ασκηθεί στο ποινικό δικαστήριο από τους δικαιούχους [size=14pt]σύμφωνα με τον αστικό κώδικα. [/size]{άρθρο 63 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στο εξής ΚΠΔ}. Βασική προϋπόθεση για την άσκηση πολιτικής αγωγής στο ποινικό δικαστήριο είναι η ύπαρξη δικαιώματος κατά τον Αστικό Κώδικα. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι κατά τη διάταξη του άρθρου 914 του Αστικού Κώδικα «'Όποιος ζημιώσει άλλον παράνομα και υπαίτια έχει υποχρέωση να τον αποζημιώσει.». [size=14pt]Η πολιτική αγωγή που έχει ήδη ασκηθεί σε πολιτικό δικαστήριο μπορεί να εισαχθεί στο ποινικό δικαστήριο, αν δεν εκδόθηκε οριστική απόφαση με την πολιτική διαδικασία. Αν ο πολιτικώς ενάγων ασκήσει αυτό το δικαίωμα, δεν μπορεί να συνεχίσει τη δίκη στα πολιτικά δικαστήρια, εκτός αν το ποινικό Δικαστήριο την παραπέμψει στα πολιτικά δικαστήρια για όσα κεφάλαια κρίνει την απαίτηση ανεκκαθάριστη, με την προϋπόθεση ότι το ζητούμενο ποσό υπερβαίνει τα σαράντα τέσσερα (44,00) ΕΥΡΩ.[/size]
* Σε ποιο χρονικό σημείο της διαδικασίας πρέπει να δηλώσω την αξίωση μου;
Εκείνος που έχει το δικαίωμα πολιτικής αγωγής μπορεί πάντοτε να επιδιώξει την ικανοποίηση των απαιτήσεών του για αποζημίωση στο ποινικό δικαστήριο ακόμη και στο ακροατήριο ωσότου αρχίσει η αποδεικτική διαδικασία. Αρκεί να έχει επιδώσει δικόγραφο στον κατηγορούμενο κατά τις διατάξεις της πολιτικής δικονομίας και σύμφωνα με την προθεσμία του άρθρου 167 ΚΠΔ, ήτοι, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από τη δικάσιμο. Κατ' εξαίρεση, εκείνος που κατά τον αστικό κώδικα δικαιούται χρηματική ικανοποίηση εξαιτίας ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης μπορεί να υποβάλλει την απαίτησή του στο ποινικό δικαστήριο, ωσότου αρχίσει η αποδεικτική διαδικασία, χωρίς έγγραφή προδικασία.
Το ξέρουμε αυτό, ξύπνα! Ο άλλος κοιμάται με τα τσαρούχια, που έκανε ξεχωριστή αγωγή, αντί να την ενσωματώσει στη μήνυση.
ενδεχομένως να χρειαστεί να κινηθεί και εναντίον άλλων που δεν αφορούν στο ποινικό.Το ξέρουμε αυτό, ξύπνα! Ο άλλος κοιμάται με τα τσαρούχια, που έκανε ξεχωριστή αγωγή, αντί να την ενσωματώσει στη μήνυση.
Κατ' αρχήν εγώ δε σε έβρισα... Απλά σου είπα την πραγματικότητα. Είσαι και εσύ ένα από τα 6.000.000 κορόιδα που πληρώνουν τη νύφη των κλεμμένων από τους πολιτικούς των τελευταίων 30 χρόνων (του χοντρού συμπεριλαμβανομένου).
Εννοείται ότι το κάνεις μόνο εκεί που υπάρχει αδικοπραξία. Στην περίπτωση που λες, η ασφαλιστική δε μπορεί να ενταχθεί στην ποινική διαδικασία, άρα πρέπει να γίνει ξεχωριστή αγωγή αποζημίωσης.ενδεχομένως να χρειαστεί να κινηθεί και εναντίον άλλων που δεν αφορούν στο ποινικό.
όταν σκοτώσεις κάποιον με το αυτοκίνητο κάνεις μήνυση ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ?
Γιατί είπα εγώ ότι δεν είμαι κορόιδο;Ρε και εγώ την αλήθεια σου είπα
Εσύ που ζεις ας ΠΟΥΜΕ ;)
και δεν συμπεριλαμβάνεσαι..σε αυτά τα κορόιδα
εκτός Ελλάδος..
Γιατί είπα εγώ ότι δεν είμαι κορόιδο;
Αυτό σημαίνει δύο δίκες, δύο παραστάσεις, δύο κονόμες από το δικηγόρο... Θα μπορούσες να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν σώρευες την αυταπόδεικτη απαίτησή σου, από την ποινική δίκη, οπότε μία δίκη, μία παράσταση, μία κονόμα από το δικηγόρο.λέω εγώ
"Ο Παπαδόπουλος είναι απατεώνας"....στην τηλεόραση
μου κάνει μήνυση ο Παπαδόπουλος για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης....
απλά πράγματα
τα λέμε τόσο καιρό
έχουμε πολιτικούς και όχι ανθρώπους που μπορούν να φτιάξουν....απλούς επικοινωνιολόγους (και μάλιστα της κακιάς ώρας, αφού δεν γίνονται πιστευτοί)
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
και έχεις το μαλάκα τον πιξούλη, μόλις το λες αυτό να σε βγάζει μπλε, επειδή εκείνος προσκυνάει το πράσινο....
ρε κοτρώνια πρώτα χρειάζονται οι συνδικαλΗστές
και μετά τα αφετντικά τους ΟΛΑ
Όπως είναι η νομοθεσία, οι πολιτικοί μπορούν να παραπεμφθούν μόνο σε πολιτικό δικαστήριο γιανα επιδικαστούν αποζημιώσεις. Για ποινικές ευθύνες, μόνο με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, δηλαδή καληνύχτα κι έφεξε...ΕΡΩΤΗΣΗ
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ?
Όπως είναι η νομοθεσία, οι πολιτικοί μπορούν να παραπεμφθούν μόνο σε πολιτικό δικαστήριο γιανα επιδικαστούν αποζημιώσεις. Για ποινικές ευθύνες, μόνο με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, δηλαδή καληνύχτα κι έφεξε...