1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση προ κατάσχεσης για ληξιπρόθεσμο χρέος προς το δημόσιο γύρω στα 2 χιλιάρικα.
Δεν υπήρχε αυτό το χρέος βέβαια διότι είχε πληρωθεί από το Μάρτη,αλλά η τράπεζα δεν είχε ενημερώσει και φυσικά θα πάρουν τ'αρχίδια μου.
Η απορία μου είναι άλλη.
Πόσα τέτοια υπολογίζουν να εισπράξουν??
μ αρέσει που λέμνε πως κυνηγάνε μεγαλοκαρχαρίες.
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχ
πουσταράδες τσο και λό λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
6. Αν κάποιος κάνει κάτι καλά -ή, έστω, το προσπαθεί- (Παπακωνσταντίνου)
1. Αν είσαι άχρηστος («φον») προάγεσαι ή σου ζητείται να συνυπάρξεις με άλλους άχρηστους (Μαριλίζα).
2. Αν είσαι πατρίκιος (Γερουλάνος), αποκτάς ακόμη περισσότερους πληβείους στη δούλεψή σου (Χυτήρης).
3. Αν είσαι καλός σε κάτι, μετατίθεσαι σε κάτι άλλο, για το οποίο μπορεί να σου λείπουν τα προσόντα (Χρυσοχοΐδης).
4. Αν υπάρχει ένας μείζων κυβερνητικός στόχος (σωτηρία της οικονομίας, άνοδος επενδύσεων και ανάπτυξης) κατακερματίζεις την αρμοδιότητα, ώστε κανείς να μην μπορεί να κάνει τίποτε, αλλά και κανείς να μην μπορεί να κατηγορηθεί για την αποτυχία (Χρυσοχοΐδης, Παμπούκης, Παπακωνσταντίνου).
5. Αν διαφωνείς με τις κύριες πολιτικές της κυβέρνησης (Παπουτσής κ. ά.) προσκαλείσαι να συμμετάσχεις.
6. Αν κάποιος κάνει κάτι καλά -ή, έστω, το προσπαθεί- (Παπακωνσταντίνου), του ρίχνεις δίπλα έναν πρώην εργατοπατέρα για να του βάλει τρικλοποδιά (Κουσελάς).
7. Αν είσαι μέτριος και συνηθισμένος, αλλά με γνωστό όνομα (Νταλάρα, Γεννηματά), προσκαλείσαι να συμμετάσχεις, ώστε ο πρόεδρος της κυβερνήσεως να μην είναι ο μόνος εκπρόσωπος της εν λόγω τάξεως: it's lonely at the top.
Δεν πιστεύω φίλε μου να το εννοείς ?
οχι φυσικά.. πάντως καταβάλει προσπάθειες αλλά ....
οχι φυσικά.. πάντως καταβάλει προσπάθειες αλλά ....
εσύ δεν έστειλες βιογραφικό στο opengov;
εσύ δεν έστειλες βιογραφικό στο opengov;
ΥΓ. Τελικά ο τραγουδιστής είναι οκ με την εφορία ή θα σκάσει καμιά μπόμπα με την υπουργοποίηση της γυναίκας του;
Όχι για την περίπτωση πανταγιά, κάτι έχει ακουστεί για πρόσφατες φιλανθρωπικές συναυλίες...
Εσύ μην γελάς , γιατί είναι τέτοια η πολιτική ανικανότητα της αριστεράς που απορώ που βρίσκεις την όρεξη για γέλια ...
Εκτός αν δεν είσαι αριστερός , όπως έχω καταλάβει , οπότε ζητώ συγνώμη ...
ξέρεις κανέναν τραγουδιστή που να είναι εντάξει με την εφορία???????????????????????
Μπράβο , τομίτο ... Σπάνια λέω μαλάκα κάποιον (για τον Παπανδρέου) και γεμίζει τόσο το στόμα μου ...