Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άλο ένα "φταίμε όλοι" είναι αυτό.

Φτανει πια με αυτή την συστηματική και κατευθυνόμενη επιχείρηση δημιουργίας συλλογικών ενοχών!!

Η αναδιανομή του πλούτου και ο συνεπακόλουθος υπέρμετρος δανεισμός ξεκίνησε επί Αντρέα.
You know something?
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!! (για την εποχή εκείνη και τις συνθήκες)
Το ίδιο πιθανώς μπορεί να πουνε πολλοί για το Σημίτη με τους ολυμπιακούς αγώνες ή για τον Καραμανλή με την "ήπια προσαρμογή".

Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι είναι πρωτίστως θέμα ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ δημόσιας διοίκησης,
μηχανισμών ΕΛΕΓΧΩΝ που αφήνουν ακόμα όλους μας να φοροδιαφεύγουμε και κλεισίματος των τρυπών από τις οποίες αιμορραγεί το κράτος και που αν δεν τις κλείσει όσα μνημόνια και να υπογραφούν μετά από 10 χρόνια ακόμα θα κουβεντιάζουμε τα ίδια.

Μόνο τους φόρους που χάνει κάθε μήνα (και ας μηδενίσει όσα του χρωστάνε) να καταφέρει να μαζέψει φτάνει!
Τα υπόλοιπα για οριζόντιο κόψιμο μισθών και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ (που υποστηρίζει και το άρθρο) είναι παραμύθια της χαλιμάς.

Μήπως σε ενδιαφέρει μια θέση Υπουργού Οικονομικών που χηρεύει ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γκουχ γκουχ....

το ελάχιστο κόστος είναι το ξεπούλημα ρε μεγάλε?
Ο παππούς μου θα σηκωθεί από το τάφο και θα με πάρει με τις πέτρες αν του πω ότι ο Κινέζος θα αγοράσει το χρέος μου, ο Ρώσσος θα πάρει τη Σύρο και ο Άραβας το ελληνικό!!

ξαναδιάβασε τι προτείνεις.
Και μετά από 5 χρόνια που θα τα έχουμε φάει ΚΑΙ αυτά τι άλλο θα πουλήσουμε?

Μα ....  τα ασημικά !! :headbang:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μα ....  τα ασημικά !! :headbang:
Η αλήθεια είναι οτι διάβασα το ποστ σου απο την πρώτη στιγμή που το ανέβασες και ακόμα δεν καταλάβει το εξής.
Στα Σπάτα απαγορεύονται τα lear και θέλουν ντε και καλά το Ελληνικό για να προσγειώνονται εκεί??
Για βοήθα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μήπως σε ενδιαφέρει μια θέση Υπουργού Οικονομικών που χηρεύει ?

πού να στείλω cv?  :2funny: :2funny:

πλάκα στη πλάκα πιο πολλά χρόνια δουλεύω από τον παπάρα που απο το διδακτορικό πήγε κατευθείαν ΓΓ ΚτΠ (που απέτυχε παταγωδώς), στη συνέχεια σε διάφορα κομματικά γραφεία και βρέθηκε υπουργός......

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πιο αναλυτικά φετος τον Αύγουστο η  Mercedes πούλησε 108 αυτοκίνητα, ενώ τον ίδιο μήνα το 2009 είχε πουλήσει 971!
Η BMW πούλησε 121 και πέρυσι 556. Η Lexus τον φετεινό Αύγουστο πούλησε 2, ενώ πέρυσι 33!
Η Porche πούλησε μόλις 1 φέτος και 67 τον περσινό Αύγουστο! Η Land Rover πούλησε 6, ενώ τον Αύγουστο του 2009 είχε πουλήσει 71!  Τέλο, η Saab πούλησε μόνο 5 έναντι 147 τον περσινό αντίστοιχο μήνα.

νιουσιτ.τζιαρ

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Η αλήθεια είναι οτι διάβασα το ποστ σου απο την πρώτη στιγμή που το ανέβασες και ακόμα δεν καταλάβει το εξής.
Στα Σπάτα απαγορεύονται τα lear και θέλουν ντε και καλά το Ελληνικό για να προσγειώνονται εκεί??
Για βοήθα

Εγώ πάντως στα Σπάτα το αφήνω, επιτρέπεται μια χαρά άσχετα αν είναι τσιμπημένο το πάρκιν ενός lear εκεί.... Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα πήγαινε το δικό σου στα Μέγαρα.

Επί Σημίτη - Καραμανλή το μόνιμο επιχείρημα ήταν ότι από τη σύμβαση του νέου αεροδρομίου προβλεπόταν να κλείσει το παλιό. Μέχρι που αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το έκαναν αβαβα....

Το ζουμί είναι αλλού. το Ελληνικό είναι το καλύτερο φιλέτο σε όλη τη Μεσόγειο. Όλοι το θέλουν, ποιος άραγε θα είναι ο τυχερός?  

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πιο αναλυτικά φετος τον Αύγουστο η  Mercedes πούλησε 108 αυτοκίνητα, ενώ τον ίδιο μήνα το 2009 είχε πουλήσει 971!
Η BMW πούλησε 121 και πέρυσι 556. Η Lexus τον φετεινό Αύγουστο πούλησε 2, ενώ πέρυσι 33!
Η Porche πούλησε μόλις 1 φέτος και 67 τον περσινό Αύγουστο! Η Land Rover πούλησε 6, ενώ τον Αύγουστο του 2009 είχε πουλήσει 71!  Τέλο, η Saab πούλησε μόνο 5 έναντι 147 τον περσινό αντίστοιχο μήνα.

νιουσιτ.τζιαρ

+

φίλος προσπαθεί να πουλήσει ένα 9-3 Hatch Aero, 2.8lt, 280hp.
δεν το παίρνει κανείς.
σε καμμία τιμή.

Επισκέπτης

νιουσιτ.τζιαρ
Στ'αρχιδια μας.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για βοήθα

διάβασε τα σχετικά άρθρα περί Ελληνικού του δημοσιογράφου & εκδότη Κώστα Καβαθά ....
θα βρεις περισσότερα στοιχεία.

για τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών jets θα ήταν ιδανική λύση η επαναλειτουργία του Ελληνικού.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως στα Σπάτα το αφήνω, επιτρέπεται μια χαρά άσχετα αν είναι τσιμπημένο το πάρκιν ενός lear εκεί.... Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα πήγαινε το δικό σου στα Μέγαρα.

Επί Σημίτη - Καραμανλή το μόνιμο επιχείρημα ήταν ότι από τη σύμβαση του νέου αεροδρομίου προβλεπόταν να κλείσει το παλιό. Μέχρι που αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το έκαναν αβαβα....

Το ζουμί είναι αλλού. το Ελληνικό είναι το καλύτερο φιλέτο σε όλη τη Μεσόγειο. Όλοι το θέλουν, ποιος άραγε θα είναι ο τυχερός?  

πολλές βλακείς λες .... κόψε κάτι ...

όλα είναι υπο συζητηση και υπο αίρεση .... όταν έχεις τι και με ποιόν να διαπραγαντευτείς ...

φιλέτο Μεσογείου ?  υπάρχουν καλύτερα, περισσότερα και πολυ πιο ελκυστικά σε Μαυροβούνιο, Κροατία και παράλια Τουρκίας ....

Επισκέπτης
για τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών jets θα ήταν ιδανική λύση η επαναλειτουργία του Ελληνικού.
Πραγματικα εχω ΧΕΣΤΕΙ απο την αγωνια μου...επιτελους δεν θα δωσει καποιος υπευθυνος μια λυση στο δραμα αυτων των ανθρωπων?

Μην ξεχναμε αλλωστε οτι στο Μαξιμου δεν υπαρχει ελικοδρομιο...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πού να στείλω cv?  :2funny: :2funny:

πλάκα στη πλάκα πιο πολλά χρόνια δουλεύω από τον παπάρα που απο το διδακτορικό πήγε κατευθείαν ΓΓ ΚτΠ (που απέτυχε παταγωδώς), στη συνέχεια σε διάφορα κομματικά γραφεία και βρέθηκε υπουργός......

Δεν το νομίζω ...

απο τα λεγόμενά σου διακρίνεται η έλειψη μέτρου, τακτ και πνεύματος ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πραγματικα εχω ΧΕΣΤΕΙ απο την αγωνια μου...επιτελους δεν θα δωσει καποιος υπευθυνος μια λυση στο δραμα αυτων των ανθρωπων?

Μην ξεχναμε αλλωστε οτι στο Μαξιμου δεν υπαρχει ελικοδρομιο...

πως φαίνεται ότι δεν έχεις σχέση με την βιομηχανία του χρήματος ...

όλοι οι μεγαλοι επιχειρηματίες εμπλεκονται σε ιδιωτικές αεροπορικές με αντικείμενο leasing lear jets .... Λάτσης , Warren Buffet .... αρξετών δισ ...

υπάρχουν σημαμτικά έσοδα απο την συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα .....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και εγγενούς οσφυοκαμψίας ίσως

για να είμαι ειλικρινής ... πράγματι είναι και αυτό ενα αναγκαίο προσόν που ίσως βρίκεται σε ανεπάρκεια στην περίπτωσή σου .... μόνο που εγω θα το έλεγα ... flexibility ,.,

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
To flexibility είναι κάλο για τις αρθρώσεις άλλα μάλλον όχι για την ηθική. Αριστοτέλης νομίζω

Επισκέπτης
πως φαίνεται ότι δεν έχεις σχέση με την βιομηχανία του χρήματος ...
Αλλιως και αεριτζιλικι?Η μηπως"πακετα στηριξης"?
όλοι οι μεγαλοι επιχειρηματίες εμπλεκονται σε ιδιωτικές αεροπορικές με αντικείμενο leasing lear jets .... Λάτσης , Warren Buffet .... αρξετών δισ ...
Μου τρεχουν τα σαλια λεμε...Πλιζ σοφε,μπασε με στα κολπα της"βιομηχανιας του χρηματος"...
υπάρχουν σημαμτικά έσοδα απο την συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα .....
Το ιδιο και απο το εμποριο ναρκωτικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom