rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ο Κουβέλης πάντως κατηγόρησε τον Τσίπρα για αριστερισμό κ αντιευρωπαική πολιτική,το ΚΚΕ κατηγορεί τον Τσίπρα για τα ίδια!!!
πιο είναι το πιο "ανθελληνικό" πλέον?
Ο Κουβέλης πάντως κατηγόρησε τον Τσίπρα για αριστερισμό κ αντιευρωπαική πολιτική,το ΚΚΕ κατηγορεί τον Τσίπρα για τα ίδια!!!
πιο είναι το πιο "ανθελληνικό" πλέον?
Το ενδεχόμενο επιμήκυνσης (αναδιάρθρωσης) του χρόνου αποπληρωμής του χρέους βλέπει πιθανό –υπό προϋποθέσεις– σε τέσσερα χρόνια, ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης στη συνέντευξή που παραχώρησε στο “Κεφάλαιο” είναι ο πρώτος αρμόδιος αξιωματούχος που μιλάει ανοιχτά για το θέμα της χρονικής αναδιάρθρωσης του χρέους και θεωρεί απαραίτητη την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας –μέσω της πλήρους εφαρμογής των όρων του Μνημονίου.
Πηγή: http://www.capital.gr/News.asp?id=1032862]capital.gr[/url]
Πάμε για φαλιμέντο, λέτε;
Τι "πάμε για φαλιμέντο"? ουσιαστικά από τη στιγμή που πήγαμε ΔΝΤ έχουμε φαλίρει. τυπικά μόνο έχουμε πάρει extention που βολεύει όλους. εμάς γιατί παίρνουμε μια ανάσα και την ΕΕ γιατί της δίνει χρόνο να προετοιμαστεί για τυχόν παρενέργειες από χρεωκοπία κράτους μέλους.
Χρονική αναδιάρθρωση του χρέους θα γίνει σίγουρα. Ταπεινή μου άποψη ότι θα υπάρξει και "κούρεμα". Αποκλείεται να πληρώσουμε 350δις, δεν βγαίνει ούτε με 10 μνημόνια ....
Τι "πάμε για φαλιμέντο"? ουσιαστικά από τη στιγμή που πήγαμε ΔΝΤ έχουμε φαλίρει. τυπικά μόνο έχουμε πάρει extention που βολεύει όλους. εμάς γιατί παίρνουμε μια ανάσα και την ΕΕ γιατί της δίνει χρόνο να προετοιμαστεί για τυχόν παρενέργειες από χρεωκοπία κράτους μέλους.
Χρονική αναδιάρθρωση του χρέους θα γίνει σίγουρα. Ταπεινή μου άποψη ότι θα υπάρξει και "κούρεμα". Αποκλείεται να πληρώσουμε 350δις, δεν βγαίνει ούτε με 10 μνημόνια ....
Δηλαδή το όλο ζήτημα είναι πως το βλέπει ο Tipos ?
τελικά βλέπεις θετικά ή αρνητικά την πολιτική ΓΑΠ/ΔΝΤ/ΕΕ;
γιατί στα ποστς που παραθέτεςι στο #16169# κεφράζεις και τις δυο απόψεις...
Και αστους να φωναζουνε για δανεικα. Να πατε να γαμηθειτε. Δεν πληρωνουμε κανεναν. Το κλεινουμε το μαγαζι.
[/quote Κατεβαζουμε ρολλα Και δεν υπαρχει Φραγκο για κανεναν πουστη τραπεζιτη Δανειζανε για να τα παιρνουν πισω για αγορες οπλων οι γαμιολες και εμεις οι μαλακες πληρωναμε και ψοφωπειναγαμε.. ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ!!!!
Κατεβαζουμε ρολλα Και δεν υπαρχει Φραγκο για κανεναν πουστη τραπεζιτη Δανειζανε για να τα παιρνουν πισω για αγορες οπλων οι γαμιολες και εμεις οι μαλακες πληρωναμε και ψοφωπειναγαμε.. ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ!!!!
Προς τι η βιασύνη??everything in its proper context dear ΠΠ.
το "σωθήκαμε" πήγαινε σε σχέση με το αν θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ - θυμάσαι το ντόρο που γινόταν πριν 3 μήνες ελπίζω και τον πανικό. είχα πει λοιπόν ότι σύμφωνα με το σενάριο που επεξεργάζοταν ΔΕΝ ΘΑ βγούμε, άρα από αυτό σωθήκαμε.
Για το αν είμαι υπέρ η κατά εξαρτάται για ποιά χρονική στιγμή μιλάς:
Η Ελλάδα στις 4/10/2009 είχε σοβαρό δημοσιονομικό πρόβλημα, όμως πρόβλημα δανεισμού δεν είχε.
Οι ΓΑΠ/ΠΑΠ με τις απίστευτα λάθος εκτιμήσεις τους και με τις επανειλημμένες πατάτες τους κατάφεραν το υπαρκτό δημοσιονομικό πρόβλημα να το μετατρέψουν μετά από 5 μήνες σε πρόβλημα δανεισμού.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχασαν τη μπάλα, οπότε η προσφυγή ήταν πια μονόδρομος - έστω και αν έσκιζαν τα ρούχα τους ότι δεν θα πάμε ποτέ στο ΔΝΤ!
Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι στις 4/10/2009 ή ακόμα και τον 3/2010 η προσφυγή στο ΔΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ μονόδρομος. Και με αυτό το σκεπτικό είμαι κάθετα αντίθετος.
ΕΝΤΙΤ: Θυμάσαι μήπως τα ΜΜΕ να διαλαλούν ότι η κρίση της Ελλάδας θα πάει και στις Ισπανία - Πορτογαλία - Ιταλία - Ιρλανδία?? Και τα spreads τους όντως να ανεβαίνουν? [size=20pt]Μήπως το έχουμε κάνει βαβά ότι καμία από αυτές τις χώρες δεν αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα δανεισμού?? οι άνθρωποι έχουν κυβερνήσεις που πήραν ΑΜΕΣΑ 2-3 μέτρα και τέλειωσε η ιστορία .... μόνο εμείς ντε και καλά έπρεπε να πάμε ΔΝΤ!![/size]
Μείνε με την έκπληξη φίλε μου γιατί πάντα μιλάς σε προσωπικό επίπεδο ενώ πρέπει να σχολιάσεις απόψεις και θέσεις...Φαρκέλι..
Ώρες ώρες με εκπλήσεις..
Δεν το κατάλαβαααααααααααααααααααααααααα;... αν και ΤΖΑΒΕΛΙΚΟΣ
...
...
Το θέμα βέβαια είναι πως θα σωθούμε..
μήπως τελικά το "μπουρδέλο" πρέπει να ισοπεδωθεί για να έχουμε ελπίδες να γίνει κάτι καλύτερο
ΑΝ ΓΙΝΕΙ..;;
Η μήπως πρέπει να τρελαθούμε και να ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ τους "Γιατρούς" για να μην μας βασανίζουν...
Και στα 2 Μέσα είμαι
Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
Παρακάτω μερικές προτάσεις ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Πρωί-μεσημέρι-βράδυ δεν λέει τίποτα άλλο,χάνεις επεισόδια εσύ μου φαίνεται!!!Πλάκα έχει να μας πεις ότι θα μας σώσει ο Παπαδόπουλος και οι λοιποί άλλοι σωτήρες
Ρε φίλε θα στο πω όσο γίνεται φιλικά και πολιτισμένα :
Όσο γέλιο μου προκαλούν τα κνίτικα τραγουδάκια και οι κορώνες του Στάλιν άλλο τόσο γέλιο μου προκαλεί η αρλουμπορλοσύνη του Παπαδόπουλου και του Πατακού...
Μείνε με την έκπληξη φίλε μου γιατί πάντα μιλάς σε προσωπικό επίπεδο ενώ πρέπει να σχολιάσεις απόψεις και θέσεις...
Δεν το κατάλαβαααααααααααααααααααααααααα;
Δηλαδή αν μου αρέσει μια καλόγρια για να πηδήξω πάει να πει ότι είμαι... "της Εκκλησίας";
ή αν μου αρέσει μια πασόκα να πηδήξω πάει να επι ότι είμαι έτοιμος να ασπασθώ τις σοσιαλιστικές απόψεις και ιδέες;
ή αν μου αρέσει ο ύμνος της 21ης Απρίλη πάει να πει ότι είμαι χουντικός;
Ρε συ;
Θα μας τρελάνεις εντελώς;
Πλάκα έχει να μας πεις ότι θα μας σώσει ο Παπαδόπουλος και οι λοιποί άλλοι σωτήρες
Ρε φίλε θα στο πω όσο γίνεται φιλικά και πολιτισμένα :
Όσο γέλιο μου προκαλούν τα κνίτικα τραγουδάκια και οι κορώνες του Στάλιν άλλο τόσο γέλιο μου προκαλεί η αρλουμπορλοσύνη του Παπαδόπουλου και του Πατακού...
Μιλάμε για πολύ πλάκα...
με την καλή έννοια το λέω
μην με παρεξηγήσεις βραδιάτικα...
Θέλω από αυτά που παίρνεις εκεί στας εξοχάς της ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ!!!
Είναι γαμάτααααααα κ φαίνεται!!!
Πάντως στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα... έκλεψα φράσεις του ανεπανάληπτου Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Το ρούφηγμα της μύτης είναι όλα τα λεφτά...
όχι ρε ποτέ δεν παρεξηγώ (καμιά φορά απλά προκαλώ)
Αλλα ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ θα μπορούσε να σε σώσει
Το λέω μετά βεβαιότητας..
Δεν κάνω πλάκα ούτε είμαι κολλημένος γενικά..
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν γουστάρω με την ΧΟΥΝΤΑ συμβιβάζομαι περισσότερο είναι πιο ΑΝΤΡΙΚΙΑ (Άποψη μου)
Χαίρομαι που δεν είσαι κολημένος...
Αλλά την βεβαιότητα με ποιόν τρόπο την επιβεβαιώνεις;
Σε ρωτάω γιατί όλοι με βεβαιότητα μας μιλούν και μας καθοδηγούν...
ακόμη και το ΔΝΤ (και οι λοιποί αυλοκόλακες του) που μας βεβαίωνε ότι θα πέσουν τα spreads αν υπαχθούμε (πάντα "υπο") στο μηχανισμό στήριξης (πςςςςςςς γαμώ τις ορολογίες οι πούστηδες)
[size=20pt]Ενταχθήκαμε πούστηδες, αλλά τα spreads δεν έπεσαν !!!
Πως το εξηγείται αυτό; [/size]