Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Δεν μου λες ρε καλοπαιδο,που πουλανε τυροπιτα με 1 ευρω
Παντου εχει απο 1.20 και πανω
Στο Σαν Μαρινο ζω εγω;
Χαλκοκονδυλη και Γ'Σεπτεμβριου,στην σταση των λεωφορειων,απεναντι απο το κλειστο πλεον Fat Boy.

Οτι σφολιατοειδες παρεις ενα ευρω.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο κομμουνισμος πεθανε. ο καπιταλισμος ειναι στο τελεος του. το μελλον ειναι ο εθνικοσοσιαλισμος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παλι πιστευω οτι θα γυρισουμε στην μοναρχια και στα φεουδαρχια
τα κρατη δεν πτωχευουν,οι λαοι πτωχευουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χαλκοκονδυλη και Γ'Σεπτεμβριου,στην σταση των λεωφορειων,απεναντι απο το κλειστο πλεον Fat Boy.

Οτι σφολιατοειδες παρεις ενα ευρω.

:o
ο μονος εδω περα που ειμαι που εχει σπανακοπιτα χωρις τυρι ολο το χρονο, την εχει 1,80 :-

Επισκέπτης
:o
ο μονος εδω περα που ειμαι που εχει σπανακοπιτα χωρις τυρι ολο το χρονο, την εχει 1,80 :-
ΒΠ ε?

Καλα να παθετε πλουσιοπαιδα που πινετε μπαφους στον Στρεφη και πετατε μολοτωφ σε αθωους μεροκαματιαρηδες ΜΑΤατζηδες,σε αυτα τα αγνα παιδια του λαου.

Εμεις οι εθνικοφρονες φυλαμε Θερμοπυλες στην Ομονοια και τρωμε τυροπιτουλα,κασεροπιτουλα και οτι αλλο σε -πιτουλα  με 1 ευρω απο την Αλβανιδουλα(κανει και ριμα).

Οταν φαμε τους ελεινους αριστερους πλουτοκρατες(γαμω την αριστερα σας!)και τα κονομησουμε θα παρουμε σαντουιτς απο το"Απολλωνιον",θα μας το ετοιμασει με τα χερακια της η μουσουλμανα πισω απο τον παγκο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μηπως η χρεοκοποια ξεκινησε σημερα απο την ΕΘΕΛ και τον ΟΣΕ :think: :think: :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
να μάθεις να φτιάνεις μόνη σου μωρή....

ναι θα φτιαχνω ενα ταψι, θα τρωω 2 φορες που θελω και θα το μοιραζω στη γειτονια το υπολοιπο :rolleyes:
*ασε που δε μου πετυχαινει η γαμημενη :-

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΒΠ ε?

Καλα να παθετε πλουσιοπαιδα που πινετε μπαφους στον Στρεφη και πετατε μολοτωφ σε αθωους μεροκαματιαρηδες ΜΑΤατζηδες,σε αυτα τα αγνα παιδια του λαου.

Εμεις οι εθνικοφρονες φυλαμε Θερμοπυλες στην Ομονοια και τρωμε τυροπιτουλα,κασεροπιτουλα και οτι αλλο σε -πιτουλα  με 1 ευρω απο την Αλβανιδουλα(κανει και ριμα).

Οταν φαμε τους ελεινους αριστερους πλουτοκρατες(γαμω την αριστερα σας!)και τα κονομησουμε θα παρουμε σαντουιτς απο το"Απολλωνιον",θα μας το ετοιμασει με τα χερακια της η μουσουλμανα πισω απο τον παγκο.
σε ολα βλεπεις μια ταξικη παλη?
ακομη και στην τιμη της τυροπιτας?
:2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΒΠ ε?

κυψελη :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι θα φτιαχνω ενα ταψι, θα τρωω 2 φορες που θελω και θα το μοιραζω στη γειτονια το υπολοιπο :rolleyes:
*ασε που δε μου πετυχαινει η γαμημενη :-

να κάνεις μικρό ταψί...

να μην βράζεις το σπανάκι.. να το βάζεις ωμό..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι αλεύρι χρησιμοποιείς?

αλευρι??! υπονοεις οτι ανοιγω και φυλλο? ααααααααχαχαχαχα!

να κάνεις μικρό ταψί...

να μην βράζεις το σπανάκι.. να το βάζεις ωμό..

δε θελει να παρει μια βραση? της μαμας ειν φανταστικη, αλλα κι εκεινη μετα απο 2-3 κομματια τη βαριεμαι :rolleyes:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αχαχαχαχα ετσι αλλαξτε συνταγες, επαναστατη μου εσυ! αχαχαχαχαχα
τράβα κατούρα τα μπούτια σου κοπέλα μου. Να φας πιτούλα απ τα χεράκια μου και θα γραφτείς κατευθείαν συνδρομητής στο Ριζοσπάστη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αλευρι??! υπονοεις οτι ανοιγω και φυλλο? ααααααααχαχαχαχα!

δε θελει να παρει μια βραση? της μαμας ειν φανταστικη, αλλα κι εκεινη μετα απο 2-3 κομματια τη βαριεμαι :rolleyes:

οχι μωρή.. κόψτο με κρεμμυδάκι και άνιθο, αστο να στραγγίξει καλά (αλάτισε το) και βάλτο ωμό..

Επισκέπτης
τι αλεύρι χρησιμοποιείς?

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τράβα κατούρα τα μπούτια σου κοπέλα μου. Να φας πιτούλα απ τα χεράκια μου και θα γραφτείς κατευθείαν συνδρομητής στο Ριζοσπάστη

υπερπόντικα.. δίνω συνταγή για ιμάμ αν ενδιαφέρεσαι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ααααχαχαχαχαχαχαχα να σου πω ρε συ, πλεκεις και σεμενακια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom