Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έτσι, έτσι, συνέχισε τις ανοησίες.

Ενώ για παράδειγμα αυτοί που λένε ότι θα γίνει αναδιάρθρωση είναι σίγουροι 100%.

Όπως ο Μέμος πχ.

εγώ ουδέποτε υποστήριξα ότι θα πάμε σε αναδιάρθρωση του χρέους... ΕΣΥ με μανία υποστηρίζεις το αντίθετο φέρνοντας όμως επιχειρήματα όπως αυτό της Moody's .. συγνώμη όμως ξέχασα.. Λεφτά υπάρχουνε...

αντε από εδώ πρασινοφρουράκι...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για διαφώτισε μας με την πρόβλεψη σου.

Ξέρεις εσύ, link στο bourdela.tv και λοιπά.
μου ζητας πηγουλα για τα λεγομενα μου?

ααααααααα σας εχει επηρρεασει πολυ το ΠαΠακι τελικα!!!!

αχαχαχαχαχαχχαα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγώ ουδέποτε υποστήριξα ότι θα πάμε σε αναδιάρθρωση του χρέους... ΕΣΥ με μανία υποστηρίζεις το αντίθετο φέρνοντας όμως επιχειρήματα όπως αυτό της Moody's .. συγνώμη όμως ξέχασα.. Λεφτά υπάρχουνε...

Έχεις μειωμένη αντιληψιμότητα.

Εγώ ρωτάω: "Από αυτούς που προβλέπουν ότι θα γίνει αναδιάρθρωση πόσοι είναι σίγουροι 100% και βάζουν το χέρι στην φωτιά"

Γιατί να κάνουμε προβλέψεις σαν του Μέμου είναι το μόνο εύκολο, το να βρίσκουμε το ακριβές σκορ είναι το δύσκολο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

οπως λεγανε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παμε στο ΔΝΤ, πιστολι στο τραπεζι και τα σχετικα.....

μετα πηγαμε στο απαγγειο λιμανι....

θελω να δω πως θα περιγραψουν την χρεοκωπια!!!

πρασινη κωλοτουμπα?
κινηση αναπτυξης?
βαχουμε την Ελλαδα σε νεα τροχια?

το ξερουνε καλα το παιχνιδι με τις λεξεις οι ΠΑΣΟΚοι///

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έχεις μειωμένη αντιληψιμότητα.

Εγώ ρωτάω: "Από αυτούς που προβλέπουν ότι θα γίνει αναδιάρθρωση πόσοι είναι σίγουροι 100% και βάζουν το χέρι στην φωτιά"

Γιατί να κάνουμε προβλέψεις σαν του Μέμου είναι το μόνο εύκολο, το να βρίσκουμε το ακριβές σκορ είναι το δύσκολο.

και απαντάω.. Εσύ που προβλέπεις ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση πόσο σίγουρος είσαι γιαυτό? Βάζεις το χέρι σου στην φωτιά?

Και για να λέμε και την αλήθεια η αξιοπιστία της κυβέρνησης σε ότι αφορά τον επικοινωνιακό χειρισμό των μέχρι τώρα κινήσεων της δεν είναι και η καλύτερη...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οι προβλεψεις, ακομη και οι πιο εφιαλτικες επεσαν μεσα ομως!

εσυ ακομη πειμενεις τα αντιγραφα των προσημειωσεων? αμφισβητεις ακομη οτι εχει δοθει ως εγγυηση το συνολο της δημοσιας περιουσιας και μαλιστα με τροπο τελειως εξεφτελιστικο για τη χωρα?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και απαντάω.. Εσύ που προβλέπεις ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση πόσο σίγουρος είσαι γιαυτό? Βάζεις το χέρι σου στην φωτιά?

Απαντάς με την ίδια ερώτηση που σε ρώτησα ΠΡΩΤΟΣ εγώ χωρίς να έχει δώσει απάντηση;;;;

Πας καλά;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απαντάς με την ίδια ερώτηση που σε ρώτησα ΠΡΩΤΟΣ εγώ χωρίς να έχει δώσει απάντηση;;;;

Πας καλά;;;;

εγώ καλά πάω... απλά θέλω να σου τονίσω ότι την αντίληψη πολλών περί τελικής προσφυγής σε αναδιάρθρωση του χρέους ενισχύει κατά πολύ η μέχρι τώρα συμπεριφορά της κυβέρνησης σε ότι αφορά την ενημέρωση του πολίτη... για την ακρίβεια έκανε ακριβώς το αντίθετο από ότι δήλωνε μετά παρρησίας .. οπότε οι δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων (μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρουμένου) οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα τελικά ΘΑ προσφύγει σε αναδιάρθρωση του χρέους της....

ΥΓ .. προσωπικά εγώ είμαι εναντίον της προσφυγής σε αυτό...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
χαχαχαχα 705 Μ.Β. το spread της Ελλαδας σημερα.......και ΔΕΝ δανειζομαστε και απο τις αγορες.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγώ καλά πάω... απλά θέλω να σου τονίσω ότι την αντίληψη πολλών περί τελικής προσφυγής σε αναδιάρθρωση του χρέους ενισχύει κατά πολύ η μέχρι τώρα συμπεριφορά της κυβέρνησης σε ότι αφορά την ενημέρωση του πολίτη... για την ακρίβεια έκανε ακριβώς το αντίθετο από ότι δήλωνε μετά παρρησίας .. οπότε οι δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων (μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρουμένου) οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα τελικά ΘΑ προσφύγει σε αναδιάρθρωση του χρέους της....

ΥΓ .. προσωπικά εγώ είμαι εναντίον της προσφυγής σε αυτό...

Πέρα από οτιδήποτε άλλο δεν καταλαβαίνεις ότι ΚΑΜΜΙΑ κυβέρνση στον κόσμο δεν θα πήγαινε για χρεωκοπία πριν εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες και ότι σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα το είχε προαναγγείλει.

Αλλά τόσα καταλαβαίνεις .........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πέρα από οτιδήποτε άλλο δεν καταλαβαίνεις ότι ΚΑΜΜΙΑ κυβέρνση στον κόσμο δεν θα πήγαινε για χρεωκοπία πριν εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες και ότι σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα το είχε προαναγγείλει.

Αλλά τόσα καταλαβαίνεις .........

σαφώς και δεν θα το είχε προαναγγείλει.. απλά μία σοβαρή πολιτική ηγεσία δεν θα επικοινωνούσε με τέτοιον τρόπο το ακριβώς αντίθετο, διότι απλά δεν είναι συνετό για τις όποιες περαιτέρω κινήσεις...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φερτε τον πισω να ησυχασουμε :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Απληροφόρητος ή μη...... θα έχεις λιγότερα χρήματα στην τσέπη και λιγότερη ώθηση για κατανάλωση.
Άρα, και ο απληροφόρητος, με τον τρόπο του επηρεάζει τους περισότερο πληροφορημένους.

Η κότα έκανε το αυγό.... ή το αυγό την κότα? :think:
Το γεγονός ότι το γενετικό ύλικό δεν άναπτύσσεται στη διάρκεια τής ζωής ένός ζωντανού όργανισμού ,
θά πώ λοιπόν , ότι το άβγό προηγείται!!!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σαφώς και δεν θα το είχε προαναγγείλει.. απλά μία σοβαρή πολιτική ηγεσία δεν θα επικοινωνούσε με τέτοιον τρόπο το ακριβώς αντίθετο, διότι απλά δεν είναι συνετό για τις όποιες περαιτέρω κινήσεις...

Ααααα, και δηλαδή πως θα το επικοινωνούσε (μπλιαχ) μια "σοβαρή" πολιτική ηγεσία κατ' εσένα ;;;;;

Όπως για παράδειγμα ο www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=11724967]Ρεν:"Παγκόσμιος κίνδυνος η χρεωκοπία της Ελλάδας"[/url];

Όπως ο Μπαρόζο από το Πεκίνο: Αποκλείεται το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους;

Όπως ο www.enet.gr/?i=news.el.article&id=159257]Β. Σόιμπλε: Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα προκαλέσει «ανεξέλεκτη πυρκαγιά»[/url];

Όπως τονίζει η Κομισιόν: Η Ελλάδα δεν συζητά αναδιάρθρωση χρέους με ΕΕ-ΔΝΤ;

Όπως καθησυχάζει ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ: Δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών η Ελλάδα;

Όπως το www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=329992&dt=06/05/2010]ΔΝΤ «Δεν υπάρχει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους»[/url];

Για πες μας εσύ, ω ΔΡ των Δημοσίων Σχέσεων, ω Δόκτωρ του crisis management, ω ΔΡ του Βιομηχανικού Σχεδιασμού, ω Δόκτωρ της επικοινωνιολογίας (sic)
ΠΩΣ
ακριβώς θα χειριζόσουνα επικοινωνιακά το θέμα και τι ακριβώς δηλώσεις θα έκανες.

Πολύ πιθανόν είναι μαλάκες όλοι αυτοί και λένε ότι τους κατέβει.

Εεεεεε, αφού ΔΕΝ έχουν τον μέγα ΔΡ. ΤΕΡΑΣ για συμβουλάτορα τους και για να τους λέει τι θα πουν .......

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
βολταιρακο,βρε δε πα να λενε ολοι οι παραπανω?

το παιντι ξερει τι θελει και τι κανει!  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ααααα, και δηλαδή πως θα το επικοινωνούσε (μπλιαχ) μια "σοβαρή" πολιτική ηγεσία κατ' εσένα ;;;;;

Όπως για παράδειγμα ο www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=11724967]Ρεν:"Παγκόσμιος κίνδυνος η χρεωκοπία της Ελλάδας"[/url];

Όπως ο Μπαρόζο από το Πεκίνο: Αποκλείεται το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους;

Όπως ο www.enet.gr/?i=news.el.article&id=159257]Β. Σόιμπλε: Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα προκαλέσει «ανεξέλεκτη πυρκαγιά»[/url];

Όπως τονίζει η Κομισιόν: Η Ελλάδα δεν συζητά αναδιάρθρωση χρέους με ΕΕ-ΔΝΤ;

Όπως καθησυχάζει ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ: Δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών η Ελλάδα;

Όπως το www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=329992&dt=06/05/2010]ΔΝΤ «Δεν υπάρχει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους»[/url];

Για πες μας εσύ, ω ΔΡ των Δημοσίων Σχέσεων, ω Δόκτωρ του crisis management, ω ΔΡ του Βιομηχανικού Σχεδιασμού, ω Δόκτωρ της επικοινωνιολογίας (sic)
ΠΩΣ
ακριβώς θα χειριζόσουνα επικοινωνιακά το θέμα και τι ακριβώς δηλώσεις θα έκανες.

Πολύ πιθανόν είναι μαλάκες όλοι αυτοί και λένε ότι τους κατέβει.

Εεεεεε, αφού ΔΕΝ έχουν τον μέγα ΔΡ. ΤΕΡΑΣ για συμβουλάτορα τους και για να τους λέει τι θα πουν .......

δεν είμαι στην κυβέρνηση εγώ.. η διαπίστωση που κάνω είναι απλή και κατανοητή από όλους.. με την επικοινωνιακή τακτική της η κυβέρνηση έχει καταφέρει να μην πείθει τους Ελληνες... so simple like that...

εφόσον λοιπόν δεν πείθει είναι λανθασμένη... δουλειά της είναι να βρεί την σωστή και όχι δική μου ή κανενός άλλου..
εκλέχθηκε για να κυβερνήσει και υποτίθεται ότι είχε πρόγραμμα και σχέδιο δράσης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom