Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εμένα πήρε το μάτι μου τον Σαρκοζί με περούκα παρέα με τον Γάλλο πρέσβη στο υποθηκοφυλακείο Ζωγράφου να ψάχνουν τους τίτλους για το Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Εγώ λέω πάντως στην Μέρκελ να δώσουμε την Βιστωνίδα. Της αξίζει.

Υ.Γ. ΣΤην Μάλτα τι να υποθηκεύσουμε για τα 27 εκατομμύρια που μας δανείζει;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
εγω γουσταρω σαυρουκο με 1000!

λες να τον παρουμε μαζι να φαει λευκορωσσικο φαϊ στην Αθηνα?

αν μας καταδεχεται βεβαια εμας τους ταπεινους...

Μέσα είμαι και μετά πάμε και ΑΛΛΟΥ  :uglystupid: να του κάνω BENCHMARK  :uglystupid:

Μια είναι η ΣΑΒΡΑ  :uglystupid:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εκτος και αν το κανουν τα ΜΑΤ.
Που αναλαμβανουν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον πολιτικο κωλοτουμπισμο του ΠΑΣΟΚ.
Τοτε ολα ΟΚ-για σενα.
όταν 1000 ,ανθρωποι προσπαθούν νά επιβάλουν τίς απόψεις τούς σε 9900000 έλληνες καίγοντας τράπεζες κλπ..καί δολοφονόντας εγκυες γυναίκες κλπ.. είναι απόλυτο λογικό τά μάτ νά τούς ανοίξουν τά κεφάλια..

Επισκέπτης
όταν 1000 ,ανθρωποι προσπαθούν νά επιβάλουν τίς απόψεις τούς σε 9900000 έλληνες καίγοντας τράπεζες κλπ..καί δολοφονόντας εγκυες γυναίκες κλπ.. είναι απόλυτο λογικό τά μάτ νά τούς ανοίξουν τά κεφάλια..
Μιλάς χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτα!!!

Εγώ λέω ότι ήτανε παρακρατικοί,μπορείς να με διαψεύσεις;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εδω η κυβερνηση φορα παρτιδα ανακοινωνει οτι τοσο τοις εκατο απο το δανειο ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ υπερ των Τραπεζων και ο κοπρονης επιμενει στο παραμυθι...Υπαρχει ομως το ΑΝΤΙΘΕΤΟ επιχειρημα:Tα παιρνω απο τους εργαζομενους και τα ακουμπαω στους σεβαστους Τραπεζιτες.Ας πουμε ο Μεμος.
Συμφωνω.
Υπαρχουν ομως και τα πιο συνειδητοποιημενα ατομα που δεν χαλιουνται απο τετοιες λεπτομερειες.
Η δουλεια να γινεται.
εσένα  τό επιχειρημά σου είναι τά δάνεια πού πήραν οί τράπεζες?/
ναί καλά κάναΝ καί δώσαν
εμένα οί τράπεζες όπως εκατομμύρια έλληνες μέ δανειοδοτήσαν μέ ικανοποιηικούς όρους αγόρασα σπίτιν, αυτοκίνητο ,επένδυσα στήν επιχειρησή μου ήμουν συνεπής καί επέστρεψα τά χρηματά μου πίσω.
είμαι μέτοχος σέ τράπεζες δουλεύοντας 25 χρόνια ένα μέρος από τίς οικονομίες μου πού δούλεψα τά έχω επενδύσει σέ τραπεζικές μετοχές .όποιος δέν γουσταρει τράπεζα άς μήν πάρει δάνεια αλλά εάν πάρει πρέπει νά τά επιστρέψει διαφορετικα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΣΟΥΝ
ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
αλλά τό νά προσπαθείς νά επιβάλεις τίς απόψεις μέ τήν βία δειχνει ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ
θά χαρώ νά σέ δώ μέ ανοιγμενο τό κεφάλι εάν επιχειρήσεις νά κάψεις τήν περιουσία μου

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μιλάς χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτα!!!

Εγώ λέω ότι ήτανε παρακρατικοί,μπορείς να με διαψεύσεις;
οι χιλιάδες διαδηλωτές αριστεράντζες κλπ πού βλέπαν τούς δολοφόνους τί κάναν¨???
όταν καίς μία τράπεζα επανειλημένα όπως κάνουν τά ρεμάλια τής γαμιμένης πλατείας είναι σίγουροι ότι δέν υπάρχουν άνθρωποι μέσα??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εσένα  τό επιχειρημά σου είναι τά δάνεια πού πήραν οί τράπεζες?/
ναί καλά κάναΝ καί δώσαν
εμένα οί τράπεζες όπως εκατομμύρια έλληνες μέ δανειοδοτήσαν μέ ικανοποιηικούς όρους αγόρασα σπίτιν, αυτοκίνητο ,επένδυσα στήν επιχειρησή μου ήμουν συνεπής καί επέστρεψα τά χρηματά μου πίσω.
είμαι μέτοχος σέ τράπεζες δουλεύοντας 25 χρόνια ένα μέρος από τίς οικονομίες μου πού δούλεψα τά έχω επενδύσει σέ τραπεζικές μετοχές .όποιος δέν γουσταρει τράπεζα άς μήν πάρει δάνεια αλλά εάν πάρει πρέπει νά τά επιστρέψει διαφορετικα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΣΟΥΝ
ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
αλλά τό νά προσπαθείς νά επιβάλεις τίς απόψεις μέ τήν βία δειχνει ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ
θά χαρώ νά σέ δώ μέ ανοιγμενο τό κεφάλι εάν επιχειρήσεις νά κάψεις τήν περιουσία μου

τώρα πώς είναι δυνατόν ο μέτοχος σε τράπεζες να ζει με δανεικά τους είναι ένα φαινόμενο που μόνο ένας έλληνας μπορεί να εξηγήσει.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχααχχααχαχαχα

κλάαααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρε ενοικιαστή της περιουσίας σου.

αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα πίτουρα στο κεφάλι έλεγε η γιαγιά μου η σχωρεμένη......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οι χιλιάδες διαδηλωτές αριστεράντζες κλπ πού βλέπαν τούς δολοφόνους τί κάναν¨???
όταν καίς μία τράπεζα επανειλημένα όπως κάνουν τά ρεμάλια τής γαμιμένης πλατείας είναι σίγουροι ότι δέν υπάρχουν άνθρωποι μέσα??

εγώ σίγουρα άμα ήξερα ότι είσαι μέσα θα έκανα χρήση μέχρι και ναπάλμ.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχχααχα

Επισκέπτης
Όπα ρε,εσύ αν δεις έναν ληστή με όπλο θα επέμβεις δηλαδή;! :jerking: :think:

Όταν είναι κλειστή το ξέρουνε ότι δεν υπάρχουνε άνθρωποι μέσα,όταν την καίνε παρακρατικοί ξέρουνε ότι υπάρχουνε άνθρωποι μέσα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Όπα ρε,εσύ αν δεις έναν ληστή με όπλο θα επέμβεις δηλαδή;! :jerking: :think:

Όταν είναι κλειστή το ξέρουνε ότι δεν υπάρχουνε άνθρωποι μέσα,όταν την καίνε παρακρατικοί ξέρουνε ότι υπάρχουνε άνθρωποι μέσα.
τώρα θά μού πείς ότι έχουν οι δολοφόνοι και μαντικές ικανότητες...
δέν υπάρχουν ντιλινγκ ρουμ σέ τράπεζες που ξενυχτούν?? δέν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας??¨¨
όταν καίνε τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτου καί τήν ελληνική σημαία?? δολοφονούν δηλαδή τούς προγόνους μου  πού πολεμίσαν γιά τήν ελευθερια τής πατρίδας μου τί θά πρεπε νά κάνει η αστυνομία μαιντανός ??

Επισκέπτης
τώρα θά μού πείς ότι έχουν οι δολοφόνοι και μαντικές ικανότητες...
δέν υπάρχουν ντιλινγκ ρουμ σέ τράπεζες που ξενυχτούν?? δέν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας??¨¨
όταν καίνε τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτου καί τήν ελληνική σημαία?? δολοφονούν δηλαδή τούς προγόνους μου  πού πολεμίσαν γιά τήν ελευθερια τής πατρίδας μου τί θά πρεπε νά κάνει η αστυνομία μαιντανός ??
Προφανώς όχι,για αυτό γίνονται διαρύξεις σε τράπεζες άλλωστε,το σύστημα ασφάλεις μόνο με ανθρώπινο δυναμικό δεν είναι.

Χτυπούνε ένα σύμβολο σαν  :jerking: φυσικά κ διαφώνω πλήρως με κενές ενέργεις,αν εσύ βλέπεις τα αγάλματα ως ανθρώπους να το κοιτάξεις!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πώς να συνιπάρξω μέ αυτόν τόν δαίμονα καί νά δώ τό παιχνιδι ελλάδα αργεντινη μαζί του

πρέπει να προσκυνήσεις τον θεό και τον Υιό του.
αααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom