ρε μέμο!
τι έγινε σήμερα ρε?
στην πέσαν (όπως συμηθίζεται άλλωστε) όλα μαζί τα ταλαίπωρα αριστερά-χωρίς ηγέτη?
και πού βρίκαν τελικά διέξοδο στις μαλακίτσες?

στο ότι τάχα δεν έχεις πάει Μινσκ?
κοίτα ρε τι τραβάμε και σε τι μαλακίτσες ξεσπάνε, μόνο και μόνο επειδή κανείς αριστερός δεν έχει νοημοσύνη ανώτερη της αμοιβάδας (βλ Τσίπρας,Αλαβάνος,Παπαρήγα και δε συμμαζεύεται) να γίνει ηγέτης της αριστερας!
ρε βλαμένα αμοιβαδοηδή-αριστερά του μπου-τιβι, υπάρχουν επιλογές:
1.[size=12pt]
Βάλτε εσείς υποψηφιότητα[/size].Μια και τόσο καιρό μας το παίζετε τόσο έξυπνα (ειδικά όταν μαζεύεστε μπουλούκια και την πέφτετε όλοι μαζί σε έναν,αναταλάσοντας φιλοφρονήσεις και τελείωνοντας με τα εκπληκτικά σλόγκαν τύπου "μην ασχολείσαι","αμοιβάδες", αριστερός=έξυπνος+μορφωμένος (με...προσωπική πολλές φορές επιμόρφωση-σόρι περσονάκο),αντικειμενικός και προπάντων με το μοναδικό προνόμιο να κρίνει,

θα γίνει λοιπόν πλήρως κατανοητό και θα εκτινηθούν πλήρως τα...έξυπνα προσόντα σας απ τους επίσης έξυπνους ψηφοφόρους της αριστεράς! :S
δεν νομίζετε ότι αρκετό καιρό χάσατε έχοντας μη κατάλληλους ηγέτες?
2.[size=12pt]
Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, βάλτε κάποιον άλλον να το κάνει![/size]
δεν μπορεί....κάποιον έξυπνο αριστερό θα βρείτε να αναλάβει την ηγεσία της...
πραγματικής αριστεράς"!

Της αριστεράς που όλοι εσείς οι....φωστήρες του μπου-τιβι ονειρεύεστε αλλά δεν βλέπετε να εφαρμόζεται.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει (στα 80% του λαού που δεν είναι δεξιοί

-σ αυτό το ποσοστό συμφώνησαν οι φωστήρες κάποια στιγμή που μου την είχαν πέσει εμένα όλοι μαζί

) κάποιος που να εκφράζει την...πραγματική αριστερά-Κοπέρνικου!
Αν κι αυτά σας είναι πολύ δύσκολα τότε περιττό να σας πω ότι υπάρχει και η τελευταία λύση.
Μια λύση που δεν ξέρω αν θα σας ικανοποιήσει αλλά μια και το σφύριζα (όπως πολύ έυστοχα ονόμασε ο τσιολιάς) διαλύεται, η Παπαρήγα σε λίγο θα μας πει αντίο (μεγάλη γυναίκα βλέπετε) και κανείς άλλος "έξυπνος" και "ικανός" δεν διαφαίνεται στο ορίζοντα,
σας προτείνω λοιπόν τη λύση 3:
3.[size=12pt]
Μετακομίζετε λίγο πιο...δεξιά[/size]!
τους λόγους σε...επόμενο ποστ.
να προλάβετε να εμπεδώσετε λίγο αυτά, μια και οι αμοιβάδες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής σε νέα δεδομένα!
και μην πανικοβάλεστε!

καρφωνεστε! ;)
ΤΥΧΑΙΟ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩ!