skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Λίγοι αλλά δες πόση φασάρια!!!![]()
![]()
![]()
Εσύ μόλις έχασες τη χορηγία για Thai τα γύρισες...

![]()
![]()
Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται,πφφφφ!!!Πάντως είστε λαμόγια.
Κανείς δεν βγαίνει να προτείνει μποϊκοτάζ στο μουντιάλ και στο ποδόσφαιρο γενικά.
Η "μπάλα" είναι ο πιο παλιός, ήρεμος και αναίμακτος τρόπος να κοιμήσεις τις μάζες για να ξεχνούν τα βασικά βιοτικά και κοινωνικά προβλήματά τους.
Λαμόγια όλοι σας.
;)
![]()
![]()
εσυ εισαι ο μονος "αυτοπτης μαρτυρας" που ειδε οτι η μαρφιν ειχε ρολα!Που ολα τα ξερει...ετσι λεει,και ποιος ειμαι εγω να αμφιβαλλω?
Aν γίνει εθνοσωτήρας με τις πλάτες του λαού παίζει!!!Τώρα που λέμε για την εκπροσώπηση των ολίγων, το θόρυβο που κάνουν και το πόσο οργανωμένοι είναι, καθίστε και δείτε στις επόμενες εκλογές το τί έχει να γίνει από την αδιαφορία του λαού να πάει να ψηφίσει.
Άμα πάρει τίποτε 50%+ ο Παπανδρέου (ΕΑΝ δεν τον έχει πάρει ο γεροδιάολος έως τότε) μη σας φανεί περίεργο...
Aν γίνει εθνοσωτήρας με τις πλάτες του λαού παίζει!!!
Αν πτωχεύση η χώρα,νύχτα με ελικόπτερο θα φύγει!!!
Ναι κα αυτό,ξέχασα!!!Στον π..τσο του.![]()
καμμιά σχέση μέ αυτά τά περιθωριακά κόμματα δέν έχει τό λάος,πλήν μερικών οπαδών πού άλλαξαν μυαλά....Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Νομίζω μετά το 1996 δεν έχει ξαναμετάσχει σε εκλογές. Θεωρώ ότι στεγάστηκε στην Εθνική Συμμαχία το 2000 και έκτοτε στον Λα.Ο.Σ. Βέβαια υπήρξαν και κατά καιρούς σχήματα ομογάλακτά της όπως η Χρυσή Αυγή, το Ελληνικό Μέτωπο, η Πρώτη Γραμμή. Αλλά νομίζω ότι καλύπτεται από τον Λα.Ο.Σ...
Κάποιος σχετικός ίσως βοηθήσει...
Κορυφαία παρέμβαση....![]()
![]()
Καλέ εδώ δεν έχουν βρακί δεύτερο ,μια βδομάδα το ίδιο φοράνε οι μπιχλοπεινάλες.
καμμιά σχέση μέ αυτά τά περιθωριακά κόμματα δέν έχει τό λάος,πλήν μερικών οπαδών πού άλλαξαν μυαλά....
καμμιά σχέση μέ αυτά τά περιθωριακά κόμματα δέν έχει τό λάος,πλήν μερικών οπαδών πού άλλαξαν μυαλά....
αααααααααααααχχααχαχαχαχαχχααχαχαχα ρε νούμερα έκανε κόμμα αμιγώς δεξιό ο Σαμαράς κι έχετε κλάσει μέεεεεεεεεεεεεεεντεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ΥΓ: Γιατί αποκαλείς το κόμμα σε ουδέτερο πρόσωπο και το τονίζεις στην παραλήγουσα;![]()
Γιατί πρέπει να είσαι σχετικός - τα ίδια χουντόσκυλα είναι που ήταν σκορπισμένα στους 40 ανέμους (πχ ο Βορίδης από το Μέτωπο κλπ). Απλά σαν πανέξυπνη πουτάνα που είναι ο Καρας είδε το κενό μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ειδικά τη στιγμή που η ΝΔ ήθελε να πατάει σε δύο βάρκες και παράλληλα να αποφεύγει με βδελυγμία να ταυτίζεται με τη λαϊκή δεξιά.Φίλε koproni65 στελέχη από αυτά τα κόμματα που λες περιθωριακά είναι στον Λα.Ο.Σ. και μάλιστα ηγετικά. Δεν είμαι πολύ σχετικός βέβαια αλλά κάποια πράγματα είναι προφανή.
ναι μόνο που με σαμαρά στην δεξιά και τη ντόρα αδέσποτη δεν μπαίνει βουλή ΟΥΤΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο Κάρας έχει όσο μυαλό έχουν όλοι οι ψηφοφόροι του and then some. ;)
Ναι - όλα αυτά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά η Θεοδώρα είναι ένα ερωτηματικό για την ώρα.ναι μόνο που με σαμαρά στην δεξιά και τη ντόρα αδέσποτη δεν μπαίνει βουλή ΟΥΤΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλγόριθμο.... χα χα χα έκλασα ρε μαλάκα....ΧΕΖΩ 11 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ,ΟΤΑΝ ΧΕΖΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 8 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ 11888 ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ![]()
![]()
![]()
![]()
ούτε ο κοΛΑΟύζοΣ ούτε η ντόρα θα κερδίσουν από τέτοια συμμαχία.Ναι - όλα αυτά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά η Θεοδώρα είναι ένα ερωτηματικό για την ώρα.![]()
ούτε ο κοΛΑΟύζοΣ ούτε η ντόρα θα κερδίσουν από τέτοια συμμαχία.
η ντόρα περιμένει εναγωνίως να πέσει το ΠΑΣΟΚ να κάνει κόμμα με τον Βενιζέλο.