δεν ξέρει γραφή και ανάγνωση.
μην ασχολείσαι.
και σου ειπα κανε κομμα να κανεις κυβερνηση τιποτα εσυ...
κατσε τωρα στο πεθερο σου στη κυπρο να σε γαμαει

δεν ξέρει γραφή και ανάγνωση.
μην ασχολείσαι.
ασε μας ρε ππ.
δίνεις αξια στο κάθε καμμένο.
δε βλέπεις;
αυτή είναι η ζωή τους.
η άλλη κωλοτρίβεται 3 μέρες δεν τη γαμάω κι έχει λυσσάξει.
ρε περσονα,
στο μπου τιβι είμαστε, με κα(η)μένους έχουμε να κάνουμε και άρα καμένοι είμαστε...
στο σάιτ της ακαδημίας μπαίνω μ' άλλο νικ...
ο αυτοπροσδιορισμενος Θεος, ελαλησε!ρε περσονα,
στο μπου τιβι είμαστε, με κα(η)μένους έχουμε να κάνουμε και άρα καμένοι είμαστε...
Παει κι ο Περσονας, τον χασαμε κι αυτον....
ο ΠΠος δινει αξια στους αλλους η οι αλλοι δινουν αξια στην ΠαΠια ρε?
![]()
![]()
γαμω την αριστερα σας και την αντιληπτικη σας ικανοτητα λεμε, αμοιβαδες!
ρε περσονα,
ρε συ οκέικ. ξέρουμς που είμαστε αλλά καταντάει κουραστικό.
πόσο να παίξεις με ένα αδέσποτο;
απο που να το μαθω? απο το γουγλη σαν τον νατσο και σενα?ρε αμοιβάδα έμαθες τίποτε για το μινσκ;
Ρε μαλακα,με εβαλες και ψαχνω σαν παλαβος στο νετ...και να φανταστεις οτι ΠΟΤΕ δεν εχω παει στο Μινσκ.Ρε μεμάκο,για βοήθησέ με λίγο..
Δε μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται η συνοικία του Μινσκ με τα ερείπια..
Μήπως μπορείς να με βοθήσεις??
Πρώτη φορά χρησιμοποιήσες την έκφραση σωστά,ιστορική στιγμή,εύγε!!!γαμω την αριστερα σας και την αντιληπτικη σας ικανοτητα λεμε, αμοιβαδες!
ρε συ οκέικ. ξέρουμς που είμαστε αλλά καταντάει κουραστικό.
πόσο να παίξεις με ένα αδέσποτο;
αμα μιλανε μεταξυ τους οι τιτανοτεραστιες μορφες, οι κωλοτουμπες του σαϊτ, δε μπορεις παρα να τους παρακολουθησεις ευλαυικα λεμεεε
τα αδέσποτα τα σέβομαι και τα περιθάλπτω. έχω δε, υιοθετήσει κι ένα.
τα φασιστάκια γουστάρω να τσιγκλάω, ειδικά τα αγάμητα, που το παίζουν εικονικοί γαμιάδες...
το γαμήσατε το θρεντ παντελώς.
ρε μαλάκα ζίροου και οι άλλες οι μπλε γλάστρες. άλλο να τσακωνόμαστε για την ουσία του θρεντ και άλλο ότι μαλακία κατεβάζει η γκλάβα του καθενός.
έλεος.![]()
![]()
![]()
![]()
και συ βρούτε;αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααα
Ρε μαλακα,με εβαλες και ψαχνω σαν παλαβος στο νετ...και να φανταστεις οτι ΠΟΤΕ δεν εχω παει στο Μινσκ.
Μηπως εννοεις αυτο?Που δεν ειναι συνοικια,αλλα λεμε...
Ρε Μεμο,για πε και συ που εισαι κοσμογυρισμενος,οχι σαν και μας τους επαρχιωτες...
Γεια χαρα, εχοντας γυρίσει για χρονια ολη την ανατολικη ευρωπη και ρωσσια(πολωνια, βουλγαρια,ρουμανια,μολδαβία,λευκορωσσια,μοσχα, αγ.πετρούπολη,εκατερινμπουργκ,ιβαννοβο, γιαροσλαβ, ροστοβ ον ντον, κ.λ.π.), νομιζω οτι ειμαι ο πλεον ειδικος για απαντησεις επι του θεματος.