boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
мемоцка!
γουτσου γουτσου уточка μου
πείτε μου, πείτε μου τι σημαίνουν αυτάαα
мемоцка!
γουτσου γουτσου уточка μου
εκτος απο αμπελοφιλοσοφιες, τιποτα που να στεκει εχεις να μας πεις ΠαΠακι μου?мемоцка
σου είπα να ασχολείσαι με τα απλά!
μην κολυμπάς στα απάτητα (για σενα) χωρίς σωσίβιο..
Sorry ρε boys, αλλά εγώ μένω με την εντύπωσις ότις άμα οι Ρώσσοι ήθελον σώνει και καλά να την κάνουν τη μπίζνα, στους όρχεις τους θα έγραφον αντιδράσεις ελλήνων, βουλγάρων, οικολόγων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων...
πείτε μου, πείτε μου τι σημαίνουν αυτάαα![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα οι Ρωσσοι φταινε που δεν πιεσαν αρκετα!!Εννοείται.
Ο Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη καρκινοβατεί από το 1993.
Ο South Stream ξεκίνησε το 2007 και σήμερα έχουν πέσει οι υπογραφές. Διότι ο South Stream είναι έργο το οποίο το προωθούν οι Ρώσσοι.
Ο Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη δεν ήταν βιώσιμο έργο καθώς δεν είχε εξασφαλίσει τις ποσότητες πετρελαίου που θα μεταφέρονταν. Και αυτό λόγω των προβλημάτων στον CRC που φυσικά είναι μία άλλη πολύ μεγάλη ιστορία. Και αν δεν αυξηθούν εκεί οι ποσότητες αγωγό δεν πρόκειται να δούμε.
Τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη τον εκμεταλλεύθηκε ο Κωστάκης για να χτίσει ένα προφίλ ανεξάρτητο και δήθεν μου τάχα μου αντι-αμερικανικό. Παπαριές καμαρωτές, ας δει κάποιος και τον ρόλο του Φώλια.
Από εκεί και πέρα ο αγωγός δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα για την Βουλγαρία.
Όπως είχαν δηλώσει: "Θα διακινδυνεύσουμε οικολογική καταστροφή για 30 εκατομμύρια δολλάρια τον χρόνο;"
Και αυτά όταν η Βουλγαρία θα αναλάβει το 1/4 του κόστους κατασκευής των 2 - 2,5 δισ. δολλαρίων και κυρίως έχει πάρα πολλά να χάσει από ένα ατύχημα στην Μαύρη Θάλασσα.
Είναι μήπως παράλογος ο φόβος της μετά την τωρινή καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού;
εκτος απο αμπελοφιλοσοφιες, τιποτα που να στεκει εχεις να μας πεις ΠαΠακι μου?
αριστερος και ο κοπερνικος?
αυτος παλι σε ποια συνιστωσα ανηκε? υπαρχει και σημερα αυτη η συνιστωσα?
ευτυχως που υπαρχεις εσυ που τα βλεπεις πολυχρωμα.....καπως ετσιμε ανθρώπους (νικς) που βλέπουν μόνο άσπρο - μαύρο, καλό - κακό (μανιχαϊσμός λέγεται η πάθηση)
και όχι την ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ πραγματικότητα,
μόνο πλάκα αξίζει να κανει κανείς....
Zero,τραλαλα...![]()
![]()
![]()
[size=18pt]Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται ο Π. Βουρλούμης[/size]
το πρώτο είναι θηλυκό υποκοριστικό του μεμακίου
το δεύτερο σημαίνει πάπια...
μαλλον εσυ θαπρεπε να ντρεπεσαι, που σαν προεκλογικος διακαης υποστηρρικτης του Τσαντ, τωρα μας το παιζεις αποστασιοποιημενος!ο κοπέρνικος είναι η προσωποποίηση του αριστερού.
αυτού δλδ που πάει πάντα κόντρα στο σάπιο κατεστημένο και τποστηρίζει τις απόψεις του μέχρι θανάτου.
αυτού που δεν είναι με τη συντήρηση και δεν αφήνει το μυαλό του στην κατάψυξη, εκεί που του το βαλαν οι δυνάστες για να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
θα πρεπε να ντρέπεσαι που είσαι πιτισιρικάς και δηλώνεις ιδεολογικά ταυτόσημος με άτομα που έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 55......
τι να πει κανείς.........
boobie,το δεύτερο το περίμενα πιο κίνκι![]()
Zero,
πολύ χλωμό μια εφέτης (έστω high society ΔΥ, αλλά πάντως ΔΥ) να χώσει φυλάκα άτομο με εκτόπισμα Βουρλούμη - δε νομίζεις?Για να καταδικαστεί άλλωστε για κακούργημα, πρέπει ν' αποδειχθεί δόλος. Ακόμα πιο χλωμό...
![]()
boobie,
γιατί μπερδεύεσαι ανάμεσα σε συζητήσεις αντρών?
Απαράδεκτο....![]()
Υ.Γ. κανας μη αριστερος που να τα εβαλε με το κατεστημενο υπαρχει? ή ολοι κατατασσονται αυτοματα στην κατηγορια αριστεροι?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα οι Ρωσσοι φταινε που δεν πιεσαν αρκετα!!
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχα φοβοι¨"οικολογικης καταστροφης" στη Βουλγαρια του Κοσλοντουϊ
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
Υ.Γ. κανας μη αριστερος που να τα εβαλε με το κατεστημενο υπαρχει? ή ολοι κατατασσονται αυτοματα στην κατηγορια αριστεροι?
ο κοπέρνικος είναι η προσωποποίηση του αριστερού.
αυτού δλδ που πάει πάντα κόντρα στο σάπιο κατεστημένο και τποστηρίζει τις απόψεις του μέχρι θανάτου.
αυτού που δεν είναι με τη συντήρηση και δεν αφήνει το μυαλό του στην κατάψυξη, εκεί που του το βαλαν οι δυνάστες για να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
θα πρεπε να ντρέπεσαι που είσαι πιτισιρικάς και δηλώνεις ιδεολογικά ταυτόσημος με άτομα που έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 55......
τι να πει κανείς.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστά. στηΓιάρο[size=20pt]Γυάρο[/size] και τη Μακρόνησο πήγαιναν διακοπές και όχι γιατί δεν υπέγραφαν.....
τι μαλάκες γεννάει η μάνα τους λέεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μην με κατηγορείς μετά γα ορθογραφικά![]()
![]()
![]()
![]()
Μην με κατηγορείς μετά γα ορθογραφικά![]()
![]()
![]()
![]()