skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Καμία σχέση φαντάζομαι στην λατρεία της δύναμης και στη βούληση για δύναμη του Νίτσε...η λατρεία της δύναμης και του αυταρχισμού!
κάτι σε s-m...![]()
Καμία σχέση φαντάζομαι στην λατρεία της δύναμης και στη βούληση για δύναμη του Νίτσε...η λατρεία της δύναμης και του αυταρχισμού!
κάτι σε s-m...![]()
ε ναι..Μπορεί ο Στάλιν να ήταν κάθε άλλο παρά δημοκράτης αλλά κρατούσε την χώρα μαζί με τους πολίτες της σε μία καλή κατάσταση.
Δεν διαφωνούμε κάπου,ελαχιστοποιήσε τον πληθυσμό για να περνάνε οι άλλοι καλά!!!Σε όσους έμειναν ζωντανοί από τους πολίτες αναφέρεσαι προφανώς...
Σοβιετικό κοράκι, να σε κατατρέχουν τα φαντάσματα των ναυτών της Κρονστάνδης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeap,αρκεί να μην ήσουνα ''αντιπολίτευση''!!!"Καλή κατάσταση"..???![]()
ε ναι..
οπως & η 21η απριλιου..
τραβα ρε μαλακα να διαβασεις κανα κωλομαθημα,να ριξεις κανα πουτσο & ΚΟΨΕ επιτελους τα ξυδια γιατι εχεις καψει εκκεντροφορο λεμε..
Yeap,αρκεί να μην ήσουνα αντιπολίτευση!!!![]()
ρε παπα τι σχολη εισαι και δεν διαβαζεις;
Eίμαι τόσες ώρες internet γιατί ''δουλεύω'' σε ένα νετ-cafe!!!Ρε παπαζολη, εσυ πως να μη χρεωκοπησεις αφου εισαι ολη μερα στο internet καιΑντε αγορι μου βρες καμια δουλεια γιατι ερχονται πεινες.
δεν υπαρχει αλλο σαϊτ σαν το μπουρδελα σου λεω ρε..Αντιπολίτευση στη Σοβ.ένωση!
Μα'στα..
Σχήμα λόγου ρε γμτ,το διόρθωσα βαζοντάς το σε ('' ''),αμάν!!!δεν υπαρχει αλλο σαϊτ σαν το μπουρδελα σου λεω ρε..
ΤΕΡΑΣΤΙΟ σχολειο..
Σχήμα λόγου ρε γμτ,το διόρθωσα βαζοντάς το σε ('' ''),αμάν!!!![]()
Μα ρε συ έλεος,δες από τι πιαστήκανε τώρα για να μου την πούνε!!!Εσύ είσαι το μαθητούδι μας![]()
Μα ρε συ έλεος,δες από τι πιαστήκανε τώρα για να μου την πούνε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπερβολές,τσ,τσ,τσ!!!![]()
τι να σου πουμε ρε μαλεα???Μα ρε συ έλεος,δες από τι πιαστήκανε τώρα για να μουν την πούνε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι,αυτό έλειπε,θα ήσουνα εσύ προβληματικός κ δεν το πιστεύω.τι να σου πουμε ρε μαλεα???
αυτο καταλαβαινεις???
οτι ζω για να στην λεω???
οτι ετσι νοιωθω καλυτερα???
μαλακας εισαι..
απλα βλεπω οτι τα εχεις πολυ μπερδεμενα μεσα στην κεφαλα σου & σε προτρεπω να ξεκολλησεις λιγακι απο τον εθισμο του νετ,ν ασχοληθεις με ποιο δημιουργικα & παραγωγικα πραγματα,να ξελαμπικαρεις λιγακι,γιατι καθε ημερα που περναει βλεπω οτι χειροτερευεις..
Υ.Γ αν ησουν μεγαλυτερος θα σε εγραφα στα παπαρια μου γιατι πολυ απλα θα σε θεωρουσα καμμενο & μη αναστρεψιμη περιπτωση..