Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αρχίζω να καταλαβαίνω την οπτική σου...
Η οπτικη μου ειναι οτι βαλεται η χωρα μου με οπλο τα σπρεντ επειδη εβγαλε δημοκρατικα εναν πρωθυπουργο που δεν ειναι αρεστος σε καποιους, αν αυτος δεν ειναι λογος για δημοψηφισμα τοτε ποιος ειναι? :headbang: :headbang:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θα μπορουσαν λοιπον οι Ελληνες πατριωτες αντι να ζητουν δημοψηφισμα για το αν θα γινει Ελληνιδα η Ναυλα του Τοπ Μοντελ, να ζητησουν ενα ωραιο δημοψηφισμα αν στην παρουσα φαση η Ελλαδα πρεπει να κανει αρση πληρωμων εξωτερικου χρεους μεχρι να σοβαρευτουν Μερκελ και Σαρκοζικος και να ρειξουν τα Σπρεντ, κατι παρομοιο εκανε η Ισλανδια αλλα ειπαμε αυτοι ειναι βαρβαροι βικινγκς ενω εμεις πολιτισμενοι Ελληνες :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:

Τίποτε παρόμοιο δεν έκανε η Ισλανδία.

Η Ισλανδία πήγε στο ΔΝΤ αλλά για άλλους λόγους.

Κατά τα άλλα, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ποιά πόλη ρε χαλβαδόβλαχε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ποιά πόλη ρε χαλβαδόβλαχε.
ρε συ σημερα εγραψες αυτο:
οποιος εχει μετρητό σήμερα καλό είναι να πάρει δολλάρια.....και όχι σπίτι......
η γερμανία είχε αυξηση εξαγωγών νομίζω 7% το φλεβάρη, μόλις γαμήσει και τα PIGS (άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της) θα είναι νο1 δύναμη στην Ευρώπη. το ευρώ θα πέσει κάτω λίγο ή περίπου στο 1:1 και όλοι θα είναι φχαριστημένοι...
οι γερμανοι θα είναι ζάμπλουτοι, οι εγγλέζοι θα έχουν πάλι ισχυρό νόμισμα, οι γάλλοι θα το παίζουν μπαλλαντέρ, τα PIGS θα ξεπουλήσουν τα καλύτερα κομμάτια γης για να ζήσουν και οι γερμανοεγγλέζοι θα δημιουργήσουν τη δική τους λατινική ευρώπη.
Για ενα ποσο της ταξεως το 90 χιλ ευρω αξιζει η αλλαγη;

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
re paides...να ρωτησω...
να αφησω αυτα τα ψιχουλακια που εχω στον ταμιευτικο μου η να παρω απο κει?εθνικη τα εχω.
να τα παω σε ξενη τραπεζα?
αν γινει πτωχευση...χανομε τα χρηματα μας στις τραπεζες η οχι???
ιδου τα ερωτηματα...ιχιχιχιχι

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
re paides...να ρωτησω...
να αφησω αυτα τα ψιχουλακια που εχω στον ταμιευτικο μου η να παρω απο κει?εθνικη τα εχω.

Αν γίνει "πτώχευση" δεν χάνεις τα λεφτά.

Αν βγούμε από το ευρώ θα τα χάσεις μια και όλες οι καταθέσεις μέσα σε μια νύχτα θα μετατραπούν στη "νέα δραχμή". Αυτό ισχύει για όλες τις καταθέσεις στη Ελλάδα, είτε είναι στην Εθνική είτε στη Citibank.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η γερμανία είχε αυξηση εξαγωγών νομίζω 7% το φλεβάρη, μόλις γαμήσει και τα PIGS (άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της) θα είναι νο1 δύναμη στην Ευρώπη. το ευρώ θα πέσει κάτω λίγο ή περίπου στο 1:1 και όλοι θα είναι φχαριστημένοι...
οι γερμανοι θα είναι ζάμπλουτοι, οι εγγλέζοι θα έχουν πάλι ισχυρό νόμισμα, οι γάλλοι θα το παίζουν μπαλλαντέρ, τα PIGS θα ξεπουλήσουν τα καλύτερα κομμάτια γης για να ζήσουν και οι γερμανοεγγλέζοι θα δημιουργήσουν τη δική τους λατινική ευρώπη.
re paides...να ρωτησω...
Αν γίνει "πτώχευση" δεν χάνεις τα λεφτά.

Αν βγούμε από το ευρώ θα τα χάσεις μια και όλες οι καταθέσεις μέσα σε μια νύχτα θα μετατραπούν στη "νέα δραχμή". Αυτό ισχύει για όλες τις καταθέσεις στη Ελλάδα, είτε είναι στην Εθνική είτε στη Citibank.
Αν γίνει πτώχευση θα χάσεις και τον κώλο σου.
Αν μπούμε στη δραχμή σε πρώτη φάση θα χάσεις τα μισά λόγω υποτίμησης και μετά βλέπουμε με τον πληθωρισμό και πάπαλα.
Δες www.db.com/index_e.htm]εδώ[/url]
Κλειστά με Int Banking 3% για ένα χρόνο.
Πρέπει όμως να πάς εκεί να ανοίξεις λογαριασμό στο ονομά σου,(απο εδώ δεν γίνεται) και μετά να κανεις απο εδώ στο ΙΒΑΝ της ξένης τραπεζας μεταφορά στον εαυτό σου.

Σαν καλός πατριώτης όμως που θέλεις να είσαι ,μην κάνεις τίποτε άστα εδώ και ότι βρέξει. :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι ρωτάς ρε?
το δολλάριο σίγουρα θα ανέβει.
αρα σε περίπτωση αλλαγής σε δραχμές δε χάνεις τα χρήματά σου από την υποτίμηση και έχεις και ισχυρό νόμισμα..
μόνη περίπτωση εάν γίνουν κατασχέσεις καταθέσεων....

κάποτε καριόλες με κοροιδεύατε για την κύπρο...
τρέχτε τώρα ν ανοίξετε λογαριασμούς για να στέλνετε εμβάσματα με ΙΒΑΝ.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Δεν εκανε η Ισλανδια δημοψηφισμα για το αν θα αποπληρωσει το χρεος της??? Μαλιστα το μαθαμε και αυτο  :jerking: :jerking:
παρε τα δυο παρακατω λινκς για να δεις να εγινε δημοψηφισμα η οχι
και τι αποτελεσμα ειχε
πρωτου γραψουμε την οποια μαλακια μας καλο ειναι να διαβαζουμε λιγο πριν ετσι για να μην ξεβρακωνομαστε.....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν εκανε η Ισλανδια δημοψηφισμα για το αν θα αποπληρωσει το χρεος της??? Μαλιστα το μαθαμε και αυτο  :jerking: :jerking:
και τι αποτελεσμα ειχε
πρωτου γραψουμε την οποια μαλακια μας καλο ειναι να διαβαζουμε λιγο πριν ετσι για να μην ξεβρακωνομαστε.....
ο Σαυρουκος δεν ξεβρακωνεται ποτες!

επιδεικνυει με χαρη τα οπισθια του ενιοτε....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και τι αποτελεσμα ειχε
Μην ασχολείσαι ρε φίλε. Τι περιμένεις απο βαψομαλακωτούς δημόσιους υπάλληλους  :huh:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αν γίνει πτώχευση θα χάσεις και τον κώλο σου.
Αν μπούμε στη δραχμή σε πρώτη φάση θα χάσεις τα μισά λόγω υποτίμησης και μετά βλέπουμε με τον πληθωρισμό και πάπαλα.
Δες www.db.com/index_e.htm]εδώ[/url]
Κλειστά με Int Banking 3% για ένα χρόνο.
Πρέπει όμως να πάς εκεί να ανοίξεις λογαριασμό στο ονομά σου,(απο εδώ δεν γίνεται) και μετά να κανεις απο εδώ στο ΙΒΑΝ της ξένης τραπεζας μεταφορά στον εαυτό σου.

Σαν καλός πατριώτης όμως που θέλεις να είσαι ,μην κάνεις τίποτε άστα εδώ και ότι βρέξει. :2funny:
Ρε μάστορι, έχεις πάρει χαμπάρι οτι για την ώρα είμαστε στο ευρώ??
Αν γινόταν πτώχευση με δραχμή πιθανόν να έχανες τις καταθέσεις που είχες σε δραχμές.
Τώρα πως να χάσεις το ευρώ? Δικό σου είναι? Πόσα άλλα εκατομμύρια το μοιράζονται με εσένα για να το χάσεις απο την μια μέρα στην άλλη?
Επίσης, απο την στιγμή που είμαστε μέλη στην ΕΕ, Γερμανίες, Κύπριοι και δεν συμμαζεύεται είναι υποχρεωμένοι να δώσουν λίστες με τους καταθέτες, όταν αυτό ζητηθεί.
Καλά κάνεις λοιπόν και ανεβάζεις ενα λίνκ της DB. Μπορείς όμως να πείς και στον άλλο που θα στείλει το μπικικινί του όξω οτι αργά ή γρήγορα ενδέχεται να τον φορολογήσουν και σε αυτές τις καταθέσεις  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ρε μάστορι, έχεις πάρει χαμπάρι οτι για την ώρα είμαστε στο ευρώ??
Αν γινόταν πτώχευση με δραχμή πιθανόν να έχανες τις καταθέσεις που είχες σε δραχμές.
Τώρα πως να χάσεις το ευρώ? Δικό σου είναι? Πόσα άλλα εκατομμύρια το μοιράζονται με εσένα για να το χάσεις απο την μια μέρα στην άλλη?
Επίσης, απο την στιγμή που είμαστε μέλη στην ΕΕ, Γερμανίες, Κύπριοι και δεν συμμαζεύεται είναι υποχρεωμένοι να δώσουν λίστες με τους καταθέτες, όταν αυτό ζητηθεί.
Καλά κάνεις λοιπόν και ανεβάζεις ενα λίνκ της DB. Μπορείς όμως να πείς και στον άλλο που θα στείλει το μπικικινί του όξω οτι αργά ή γρήγορα ενδέχεται να τον φορολογήσουν και σε αυτές τις καταθέσεις  :grin: :grin: :grin:

Για κάτσε ρε σύντεκνε.
Σε περίπτωση πτώχευσης δε δεσμεύονται οι καταθέσεις??

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για κάτσε ρε σύντεκνε.
Σε περίπτωση πτώχευσης δε δεσμεύονται οι καταθέσεις??
Δεν ξέρω.
Αναφέρω όμως οτι είμαστε μέλος του ευρώ και δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει οτι του κατέβει.
Πιο πιθανό είναι να ξεπουληθούν οι τράπεζες για ενα κομμάτι ψωμί παρά να κατασχέσουν καταθέσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω.
Αναφέρω όμως οτι είμαστε μέλος του ευρώ και δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει οτι του κατέβει.
Πιο πιθανό είναι να ξεπουληθούν οι τράπεζες για ενα κομμάτι ψωμί παρά να κατασχέσουν καταθέσεις.

τι δεν ξέρεις ρε.....
πάμε μπας και βάλετε τον στόκο σας να δουλέψει.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ όταν μια εταιρεία πτωχεύει;
τι κατάσχεται πρώτο απ όλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom