gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
+ κάποιος απλός κόσμος που επηρεάζεται εύκολα από την πλύση εγκεφάλου που του κάνουν!Ειναι εκεινοι που λιγο εως πολυ ειχαν βαλει το χερακι στο βαζακι με
το μελι...
+ κάποιος απλός κόσμος που επηρεάζεται εύκολα από την πλύση εγκεφάλου που του κάνουν!Ειναι εκεινοι που λιγο εως πολυ ειχαν βαλει το χερακι στο βαζακι με
το μελι...
Kανεις μεγαλο λαθος
Τι συνυπευθυνοτητα να εχω με το ΠΑΣΟΚ που ψηφισα;
Αλλα ελεγε,αλλα ειπε,αλλα εκανε και αλλα θα κανει...
Τον εξουσιοδοτησα να με παει ΔΝΤ;
Αυτοι δεν ελεγαν οτι θα τα καταφερουμε μονοι μας;
Αυτο το πραγραμμα εξηγγειλε ο ΓΑΠ στην ΔΕΘ;
Οχι φιλε,δεν εχω καμμια συνυπευθυνοτητα με κανεναν..
Ουτε και με τους προηγουμενους
Δεν εξουσιοδοτησα τον ελιατζη να ρημαξει την Ελλαδα ,με τους
μαντελιδες και τα αλλα τα (καλα) παιδια...
Συνυπευθυνοτητα θα εχω εαν δεν αντιδρασω
Και θα αντιδρασω,θα ερθει η ωρα τους
+ η πλειοψηφία του μέσου μαλάκα που έχει IQ κάτω απο 100 και τα λαμόγια το ξέρουν.+ κάποιος απλός κόσμος που επηρεάζεται εύκολα από την πλύση εγκεφάλου που του κάνουν!
και λέω τώρα εγώ..... τι άλλη κοινοβουλευτική επιλογή είχε;Δεν ήξερες?
Ας ρώταγες, και εσύ και τόσοι άλλοι που μας πήρατε και τους υπόλοιπους στο λαιμό σας.
Δεν ζητάμε συγνώμη , απλά ζητάμε να πάτε να πάρετε πίσω την ψήφο σας.
Άν έχετε τα κότσια να αντιδράσετε, γιατί οι υπόλοιποι δεν θέλουμε να ανακατευτούμε στις σκατοδουλειές σας.
αυτοι που ψηφισαν 2!!!!! φορες τον μπουχεσα.....αντε μια φορα να κανεις τη μαλακια και να ψηφισεις κωστικα,γιωρικα.....αν το κανεις και δευτερη εισαι ηλιθιος η απλα συνενοχος......Δεν ήξερες?
Ας ρώταγες, και εσύ και τόσοι άλλοι που μας πήρατε και τους υπόλοιπους στο λαιμό σας.
Άν έχετε τα κότσια να αντιδράσετε, γιατί οι υπόλοιποι δεν θέλουμε να ανακατευτούμε στις σκατοδουλειές σας.
Δεν ήξερες?
Αυτούς εννοώ κι εγώ!+ η πλειοψηφία του μέσου μαλάκα που έχει IQ κάτω απο 100 και τα λαμόγια το ξέρουν.
Δεν πάει έτσι...γιατί την επόμενη φορά η μόνη επιλογή θα είναι ο Αντωνάκης με αυτή την λογική!και λέω τώρα εγώ..... τι άλλη κοινοβουλευτική επιλογή είχε;
Τον εαυτό του.και λέω τώρα εγώ..... τι άλλη κοινοβουλευτική επιλογή είχε;
σκατοδουλειες = στεητς μονιμοποιήσεις ,διαφορες θεσούλες στο δημόσιο και τα παρακλάδια του, επιδοτήσεις του κερατά κλπ κλπΚαλα ενταξει,μου εκανες τα μουτρα κρεας λεμε
Τι να ρωτησω;
Ρωτησα στην ΔΕΘ,και ολοι ξερουμε τι ειπε
Ποια ψηφο να παρω πισω,αυτη μπηκε στο κουτι και η ετυμηγορια βγηκε
Και αυτοι που εκλεχθηκαν επραξαν (η μηπως δεν επραξαν τιποτα;) ΛΑΘΟΣ...
Το θεμα ειναι,οτι το υπαρχον πολιτικο συστημα ειναι σαπιο,και μελλον δεν υπαρχει
Τι εννοεις "σκατοδουλειες";
Διαβάστε λίγο Ουμπέρτο Έκο...
Καλό βράδυ σε όλους....
1. Δεν υπάρχει λύση σ' αυτή την εξίσωση.σου ζητώ λύση και μου δίνεις τη χαριστική βολή.
σαφώς και προτιμώ μπογιόπουλο και Κανέλλη από Αδωνι και Πλεύρη.
1. Κάτι καταλαβαίνω... I hope. Όταν έχεις την τηλεόραση, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να χειραγωγήσεις τις μάζες. Άρα είτε Τζέφρυ, είτε Ντόρα σε νέο σχήμα - μικρή σημασία έχει μια και ο μαλάκας θα ψηφίσει αυτόν που θα του υποδείξουν ούτως ή άλλως.δε φτάνει το διάβασμα. Πρέπει και να καταλαβαίνεις.......
Καλό βράδυ στα μούτρα σου.
σωστα δε το σκεφτηκα αρα τα μισα σχεδον 50-60 θα πανε για αποπληρωμη παλιοτερων ομολογουν που ληγουν αρα δεν μιλαμε για 2μιση χρονια αλλα για κανα 2 ακομα (η καινουργιο πακετο στηριξης, η θα ξαναβγουμε στις αγορες) να μην παρουμε και καμια 80αρια δις σ αυτα τα 2 χρονια? το χρεος λοιπον ανετα πιανει τα 450δις μεσα στο 2014 ολως τυχαιως ειναι η χρονια που ληγουν τα cds των πολσον και σια!!! τι λετε? δε θα πανε "ταμειο" αυτοι?
Ρε τι πλάκα γίνεται - στη Γερμανία έβαλαν ένα ολόκληρο κράτος στο δυτικό τρόπο ζωής (δε μιλάμε για νοοτροπία ΔΥ, μιλάμε για υπαρκτό σοσιαλισμό) και εσύ δεν ξέρεις ούτε πόσους ΔΥ πληρώνεις και μιλάς κιόλας.ΥΠΑΡΧΕΙ Κανένας ΣΥΝΓΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???????????????????????????????????????????????????/ Υ.Γ το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι δουλειά εξωτερικό και Ελλάδα μόνο για διακοπές!!!! Αλλά με την γαμιμενη την κρίση που να πας!!!!!!!!!!!
Στάση πληρωμών από τις Εφορίες
Ντίνα Καραμάνου
Ανησυχία στους φορολογούμενους αλλά και σε οικονομικούς παράγοντες προκαλούν οι σιωπηρές απαγορεύσεις που φαίνεται ότι έχουν επιβληθεί στις επιστροφές όχι μόνο του ΦΠΑ, αλλά και του φόρου εισοδήματος.
Σύμφωνα με εκείνους που γνωρίζουν καλά τον τρόπο, με τον οποίο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προσπαθεί να «ξεγλιστρήσει» από τον αυστηρό έλεγχο της τρόικας -που από το πρωί της Δευτέρας εγκαθίσταται επ’ αόριστον στην Αθήνα- για μεγάλο χρονικό διάστημα σταματούν και οι κάθε είδους επιχορηγήσεις αλλά και η επιδότηση ενοικίου.
Ήδη είναι γνωστή η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ουσιαστικά να «παγώσει» η επιστροφή ΦΠΑ. Όμως, αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ήδη σιωπηρά αναβάλλεται επ’ αόριστον και η καταβολή της επιστροφής φόρου εισοδήματος.
Όπως καταγγέλλει στη zougla.gr η δασκάλα από την Πάτρα, Ζωή Παναγιώτου, έλαβε το εκκαθαριστικό της εφορίας με την επιταγή των 1.097 ευρώ που δικαιούται ως επιστροφή. Πήγε στην Εμπορική Τράπεζα, από όπου της είπαν ότι υπάρχει εντολή του ΚΕΠΥΟ να μεταβεί στην εφορία για επανέλεγχο.
Όπως η ίδια λέει, στην εφορία αιφνιδιάστηκαν και, έπειτα από έναν τηλεφωνικό μαραθώνιο ανάμεσα σε ΔΟΥ-ΤΡΑΠΕΖΑ-ΚΕΠΥΟ, της αποκάλυψαν ότι δεν πρόκειται να παραλάβει τα χρήματα, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου.
Από το οικονομικό ρεπορτάζ προκύπτει η πρόθεση του οικονομικού επιτελείου, τα ποσά της φετινής επιστροφής φόρους για όλους τους δικαιούχους να παραμείνουν στις «καλένδες» μέχρι και το επόμενο έτος, οπότε και θα συμψηφιστούν με τη φορολογία εισοδήματος του 2010. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουν να εμφανιστούν κάποια έξοδα στα στοιχεία που θα ελέγξουν εξονυχιστικά οι εκπρόσωποι της τρόικας.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης αν και η περιρρέουσα στους κύκλους των φοροτεχνικών ατμόσφαιρα δεν αφήνει πολλές ελπίδες για διάψευση.
Οι προθέσεις της κυβέρνησης φαίνονται και από τον τρόπο που ουσιαστικά «πάγωσε» την επιστροφή ΦΠΑ. Όπως λέει στη zougla.gr ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής, δεν ανακοινώθηκε ποτέ η αναστολή της επιστροφής οποιουδήποτε ποσού, όποιος όμως διεκδικήσει, θα ελέγχεται εξονυχιστικά από την εφορία… και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό για κάθε επιχειρηματία!
www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=140401&cid=6]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=140401&cid=6[/url]
Από το in.gr στις 27/5/10, 19.48
Ο προϋπολογισμός εξελίσσεται κανονικά και ότι το έλλειμμα μειώνεται με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από αυτόν που αναμενόταν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το Παρίσι, όπου ενημέρωσε τους ομόλογους του από τις χώρες του ΟΟΣΑ για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.
Έχει αρχίσει τα παραμύθια. ΔΕΝ τους λέει ότι το δημόσιο επί 4 μήνες δεν έχει πληρώσει τίποτα και άρα προφανώς το έλειμμα φαίνεται μειωμένο!
Μα τι λες τώρα! Αφού πρέπει να δείξουμε ότι το έλειμμα μειώνεται! H πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι το ΔΝΤ θα το χάψει...
Έχει αρχίσει τα παραμύθια. ΔΕΝ τους λέει ότι το δημόσιο επί 4 μήνες δεν έχει πληρώσει τίποτα και άρα προφανώς το έλειμμα φαίνεται μειωμένο!