Επισκέπτης
μην τον πιστεύεις.....
το τι εξωσυζυγικό γαμήσι έχει πέσει ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
αλλο να σου τα λέω και άλλο να στα περιγράφουν.
αααααααααααααααααχχααχχααχχαχαχαχαχα
Ενήμερος
μην τον πιστεύεις.....
το τι εξωσυζυγικό γαμήσι έχει πέσει ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
αλλο να σου τα λέω και άλλο να στα περιγράφουν.
αααααααααααααααααχχααχχααχχαχαχαχαχα
ise poustiΝαι..και θα κολυμπήσεις Μάη μήνα
Βγάλε το μπουφανάκι πρώτα ρε..
παγουρά ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παστέλης κρύβεται στην Αίγινα ως άλλος Κουφοντίνας και ότι θα παραδοθεί μόνος του στο προξενείο του Αζερμπαιτζάν.
Εκτός από αυτόν...Καλά ο Μαντέλης θα μας διαβάσει τώρα από κανένα cafe στην Genfer See και θα λέει "Δεν σας χάλασε μαλάκες...".
[size=20pt]Γι' αυτό πρέπει να βρούμε κάποιο άλλο τρόπο να ρεφάρουμε.[/size]Άντε να παίρνουν σειρά οι επόμενοι.
Και μην ξεχνάμε το βατοπαίδι επειδή η siemens ξαναέγινε hot.
Σαν θεατρικές παραστάσεις που κοντράρονται είναι το θέμα.
Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση προσπαθεί η μία να κρυφτεί πίσω από την άλλη και όχι το ανάποδο.
Γαμημένε γιε του ταχυδρόμου δεν θα την γλυτώσεις.
Ξεκίνα:
πες μου οτι εχεις παιδια και τα θεωρεις βαροςδηλαδή τι θέλεις να πείς με αυτό????
επειδή θεωρώ ότι τα παιδιά είναι ένα βάρος το οποίο κάθε γονιός το φέρει για αρκετά χρόνια φροντίζοντας να τα εφοδιάσει με τα απαραίτητα ώστε να εξασφαλίζουν την διαβίωση τους (στο χέρι τους είναι να την κάνουν άνετη) δεν πρέπει να σκέφτομαι ότι δεν είναι λογικό και πρέπον να πληρώνουν για τυχόν αμαρτίες και λαμογιές μου και ειδικά αν δεν το γνωρίζουν και πολύ περισσότερο δεν έχουν ωφεληθεί (τουλάχιστον άμεσα) από αυτό???????????
αν το λές δικαιώμα σου όπως και δικαίωμα μου είναι να το γράψω στα παλιότερα των υποδημάτων μου (τα @@ μου τα φυλάω να γράφω άλλους μαλάκες)
το κακο ειναι οτι προσπαθω να γινω βατραχος αλλα δεν(γαμω τον παπαγιωργη)..βάτραχε μην περιμένεις δε θα γίνεις πρίγκηπας ποτέ.
Εχεις κάτι άλλο κατά νου,γιατί εγώ δυσκολεύομαι...
ειναι επειδη σε γαμαει αυτος..το κακο ειναι οτι προσπαθω να γινω βατραχος αλλα δεν γαμω τον παπαγιωργη..
Και αυτό στις αμερικάνικες σαπουνόπερες το είδες???
Σιγά μη βγάλει και προκήρυξη...Εκτός από αυτόν...
Εχεις κάτι άλλο κατά νου,γιατί εγώ δυσκολεύομαι...
πες μου οτι εχεις παιδια και τα θεωρεις βαρος
δεν μου απαντάς. Έχεις παιδιά? Είναι κρίμα να σε βρίζω χωρίς λόγοτα παιδιά πέρα από την χαρά αποτελούν και ένα βάρος υποχρεώσεων που το επωμίζεται κάθε γονιός... είτε το πιστεύεις είτε όχι.. κάποιος είπε "αγαπώ τα εγγόνια μου περισσότερο από τα παιδιά μου γιατί είναι τα βάσαν των βασάνων μου"...
πρόσεξε το βαζάκι μη σπάσει ευνούχε.(τα @@ μου τα φυλάω να γράφω άλλους μαλάκες)
πες μου οτι εχεις παιδια και τα θεωρεις βαρος
τα παιδιά πέρα από την χαρά αποτελούν και ένα βάρος υποχρεώσεων που το επωμίζεται κάθε γονιός... είτε το πιστεύεις είτε όχι.. κάποιος είπε "αγαπώ τα εγγόνια μου περισσότερο από τα παιδιά μου γιατί είναι τα βάσαν των βασάνων μου"...
δύο κατά δήλωση. φοιτητές.δεν μου απαντάς. Έχεις παιδιά? Είναι κρίμα να σε βρίζω χωρίς λόγο
δεν μου απαντάς. Έχεις παιδιά? Είναι κρίμα να σε βρίζω χωρίς λόγο
Πήγαινε ν'αυτοκτονήσεις ρε κακομοίρη...δηλαδή τι θέλεις να πείς με αυτό????
[size=20pt]...επειδή θεωρώ ότι τα παιδιά είναι ένα βάρος το οποίο κάθε γονιός το φέρει για αρκετά χρόνια [/size]...
πρόσεξε το βαζάκι μη σπάσει ευνούχε.
διευκρίνησέ μας το φύλο σου.φυσικά και έχω.. και φυσικα με βαραίνουν οι υποχρεώσεις τους.. κάτι άλλο?
τι λες ρε μουνόπανο γαμώ το χριστό σου και ότι έχεις ιερό και όσιο? Τράβα πέθανε ρε μαλάκα που θα μου το παίξεις και ευαίσθητος, αρχίδι του κερατά.φυσικά και έχω.. και φυσικα με βαραίνουν οι υποχρεώσεις τους.. κάτι άλλο?