alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι.ο Περικλής έχτισε τον Παρθενώνα με τα λεφτά της Συμαμχίας της Δήλου μεγάλε ... με ξένους παράδες δηλαδή...
Ετσι.ο Περικλής έχτισε τον Παρθενώνα με τα λεφτά της Συμαμχίας της Δήλου μεγάλε ... με ξένους παράδες δηλαδή...
Eγω θα επνιγα τον μαλακα που με εσπρωξε απο την βαρκα
Εχεις δικιο. Εσυ ξεφτιλιζεσε απο μονος σου...!Εισαι αξιος εσυ να ξεφτιλίσεις εμενα? Γυρνα πλευρο.
Παραδεξου το : σου αρεσει να σε ξεφτιλίζουν, έτσι ;!
Το κάνεις από μικρός ;
Αναλογα τι εχει γινει. Το ποιο πιθανον να τον επερνα μαζι μου στον πατο της θαλασσας..!Αυτος ειναι ο καπετανιος που εριξε το καραβι στα βραχια. Αρα λοιπον εαν δεν εχω ελπιδα να σωθω θα τον παρω μαζι μου και μετα ας γινει οτι ναναιαπό τα βαθη της θάλασσας ή αφού πρώτα κολυμπούσες για να σωθείς ??
Εχεις δικιο. Εσυ ξεφτιλιζεσε απο μονος σου...!
Αναλογα τι εχει γινει. Το ποιο πιθανον να τον επερνα μαζι μου στον πατο της θαλασσας..!Αυτος ειναι ο καπετανιος που εριξε το καραβι στα βραχια. Αρα λοιπον εαν δεν εχω ελπιδα να σωθω θα τον παρω μαζι μου και μετα ας γινει οτι ναναι
Αντι για αυτο...βαλε μας τα νουμερα εως το 2010που είσαι εσύ... αν ξαναρωτήσεις πόσες είναι οι δαπάνες για τους μισθούς και τις συντάξεις και πόσα τα έσοδα του δημοσίου θα σου στείλω μέσω internet cloud σφαλιάρα που θα βγεί από την οθόνη σου...
Αντι για αυτο...βαλε μας τα νουμερα εως το 2010
Πιες το ποτο σου σαβουρακο.αν εσύ έχεις αυτοκτονικές τάσεις δεν σημαίνει ότι έχουν και όλοι...
ο Περικλής έχτισε τον Παρθενώνα με τα λεφτά της Συμαμχίας της Δήλου μεγάλε ... με ξένους παράδες δηλαδή...
ρε μαλάκα πάρτο χαμπάρι... σε έχουμε για να γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις...
Εσυ το αμφισβυτεις. Εγω λεω οτι οσα παραγει η Ελλαδα φτανουν για να ζησει το κρατος. Για τα δανεικα δεν φτανουν εως το 2010να ψάξεις να τα βρείς...
Σιγα μην εχω πανικο. Θα είναι ένα υπεροχο διμηνο βλέποντας τη διαφορα να μειωνεται λιγο λιγο και να σας κοβει ιδρωτας, και την μερα των εκλογων να ειστε παλι δευτερο κομμα.Εμεις γελαμε ρε τραβατρομπα. Εσεις τα χετε φτυσει. Εσυ εχεις αανεβασει πιεση και ο αλλος αρχισε να βριζει για πρωτη φορα στη ζωη του.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΑ
ρε μαλάκα πάρτο χαμπάρι... σε έχουμε για να γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις...
στοιχημα ειπα,,,βαζεις?σου χαριζω κ 2 μοναδεςΣιγα μην εχω πανικο. Θα είναι ένα υπεροχο διμηνο βλέποντας τη διαφορα να μειωνεται λιγο λιγο και να σας κοβει ιδρωτας, και την μερα των εκλογων να ειστε παλι δευτερο κομμα.
Αλλά δεν θελω με μεγαλη διαφορα.
Θελω με μιση μοναδουλα, για να ποναει περισσοτερο
Τοσο ειναι η προβλεψη σου? Οπως στις Ευρωεκλογες ελεγες θα κερδισει η ΝΔ με 1 μοναδα διαφορα η ο Συριζα (Δεν θυμαμαι).Μακαρι να εχεις δικιο για να παρεις τον μπουλο απο εδω μεσα μια και καλη...!Σιγα μην εχω πανικο. Θα είναι ένα υπεροχο διμηνο βλέποντας τη διαφορα να μειωνεται λιγο λιγο και να σας κοβει ιδρωτας, και την μερα των εκλογων να ειστε παλι δευτερο κομμα.
Εμεις βάλαμε για την Χρυση Αυγη.στοιχημα ειπα,,,βαζεις?σου χαριζω κ 2 μοναδες
Σιγα μην εχω πανικο. Θα είναι ένα υπεροχο διμηνο βλέποντας τη διαφορα να μειωνεται λιγο λιγο και να σας κοβει ιδρωτας, και την μερα των εκλογων να ειστε παλι δευτερο κομμα.
Θα κοπει ο μισθος και δεν θα εχει λεφτα για connxΕτοιμασου να κλαψεις με πικρο δακρι κορομηλησιο, αλεξει. Στις εκλογες θα πλανταξεις. Και εμεις θα γελαμε που θα σαι γονατισμενος και κλαμμενος σαν μουνι χιλιογαμημενης καριολας. Αν εχεις κουραγιο να μπεις φυσικα εκεινη τη μερα...