Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
από τα βαθη της θάλασσας ή αφού πρώτα κολυμπούσες για να σωθείς ??
Αναλογα τι εχει γινει. Το ποιο πιθανον να τον επερνα μαζι μου στον πατο της θαλασσας..!Αυτος ειναι ο καπετανιος που εριξε το καραβι στα βραχια. Αρα λοιπον εαν δεν εχω ελπιδα να σωθω θα τον παρω μαζι μου και μετα ας γινει οτι ναναι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις δικιο. Εσυ ξεφτιλιζεσε απο μονος σου...!

που είσαι εσύ... αν ξαναρωτήσεις πόσες είναι οι δαπάνες για τους μισθούς και τις συντάξεις και πόσα τα έσοδα του δημοσίου θα σου στείλω μέσω internet cloud σφαλιάρα που θα βγεί από την οθόνη σου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αναλογα τι εχει γινει. Το ποιο πιθανον να τον επερνα μαζι μου στον πατο της θαλασσας..!Αυτος ειναι ο καπετανιος που εριξε το καραβι στα βραχια. Αρα λοιπον εαν δεν εχω ελπιδα να σωθω θα τον παρω μαζι μου και μετα ας γινει οτι ναναι

αν εσύ έχεις αυτοκτονικές τάσεις δεν σημαίνει ότι έχουν και όλοι...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
που είσαι εσύ... αν ξαναρωτήσεις πόσες είναι οι δαπάνες για τους μισθούς και τις συντάξεις και πόσα τα έσοδα του δημοσίου θα σου στείλω μέσω internet cloud σφαλιάρα που θα βγεί από την οθόνη σου...
Αντι για αυτο...βαλε μας τα νουμερα εως το 2010

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ο Περικλής έχτισε τον Παρθενώνα με τα λεφτά της Συμαμχίας της Δήλου  μεγάλε ... με ξένους παράδες δηλαδή...

Ο Περικλής ήταν ο ηγετης της Αθηναικης ηγεμονιας κι οχι της Ελλάδας μπανανιας της Δεξιάς και του Πασόκ.

Οι φόροι των συμμαχων έχτισαν, μεταξυ άλλων και τον Παρθενωνα - μια εργολαβια που φέρνει ακομη χρημα στην Αθήνα 2500 χρόνια μετα.

και τι ακριβως χτιστηκε με τα λεφτα του σχεδιου Μάρσαλ ;
Τα ντοπια τζακια, που ξεπούλησαν την Ελλάδα, για να παραμενουν στην εξουσια αιωνια.
Πιστα σκυλιά των αφεντικών τους.

το τυράκι το είδες ημιμαθή μαλάκα, τη φάκα όχι !...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαλάκα πάρτο χαμπάρι... σε έχουμε για να γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις...

Εμεις γελαμε ρε τραβατρομπα. Εσεις τα χετε φτυσει. Εσυ εχεις αανεβασει πιεση και ο αλλος αρχισε να βριζει για πρωτη φορα στη ζωη του.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΑ  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εμεις γελαμε ρε τραβατρομπα. Εσεις τα χετε φτυσει. Εσυ εχεις αανεβασει πιεση και ο αλλος αρχισε να βριζει για πρωτη φορα στη ζωη του.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΑ  :2funny:
Σιγα μην εχω πανικο. Θα είναι ένα υπεροχο διμηνο βλέποντας τη διαφορα να μειωνεται λιγο λιγο και να σας κοβει ιδρωτας, και την μερα των εκλογων να ειστε παλι δευτερο κομμα.
Αλλά δεν θελω με μεγαλη διαφορα.
Θελω με μιση μοναδουλα, για να ποναει περισσοτερο  :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ρε μαλάκα πάρτο χαμπάρι... σε έχουμε για να γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις...

ο μονος που σε σιγονταρει πουστοξεφτιλα, είναι η πιο στησεκωλάδικη εκδοχή σου - ο μαλακαλεκος κι μια Ναζί συκιά με καμια 15αριά κλώνους !

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σιγα μην εχω πανικο. Θα είναι ένα υπεροχο διμηνο βλέποντας τη διαφορα να μειωνεται λιγο λιγο και να σας κοβει ιδρωτας, και την μερα των εκλογων να ειστε παλι δευτερο κομμα.
στοιχημα ειπα,,,βαζεις?σου χαριζω κ 2 μοναδες  :grin: :grin: :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θελω με μιση μοναδουλα, για να ποναει περισσοτερο  :grin:
Τοσο ειναι η προβλεψη σου? Οπως στις Ευρωεκλογες ελεγες θα κερδισει η ΝΔ με 1 μοναδα διαφορα η ο Συριζα (Δεν θυμαμαι).Μακαρι να εχεις δικιο για να παρεις τον μπουλο απο εδω μεσα μια και καλη...!

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ετοιμασου να κλαψεις με πικρο δακρι κορομηλησιο, αλεξει. Στις εκλογες θα πλανταξεις. Και εμεις θα γελαμε που θα σαι γονατισμενος και κλαμμενος σαν μουνι χιλιογαμημενης καριολας. Αν εχεις κουραγιο να μπεις φυσικα εκεινη τη μερα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ετοιμασου να κλαψεις με πικρο δακρι κορομηλησιο, αλεξει. Στις εκλογες θα πλανταξεις. Και εμεις θα γελαμε που θα σαι γονατισμενος και κλαμμενος σαν μουνι χιλιογαμημενης καριολας. Αν εχεις κουραγιο να μπεις φυσικα εκεινη τη μερα...
Θα κοπει ο μισθος και δεν θα εχει λεφτα για connx

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom