Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Επαρχια μένω τύπε, άσε τα μαθηματα.
...αρχιδια επαρχια μενεις...αμα μυρισεις τραγιλα απο μαντρι θα αλλαξεις γεωγραφικη παραλληλο ...η ανοιξη αττικης δεν ειναι επαρχια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...δεν ειναι απαλλαγη ρε βλακα...ειναι κινητρο μπας και ξεγελαστει κανας νεος και συνεχισει να κανει τον αγροτη και δεν κουβαληθει στα αστικα κεντρα να κανει τον υπαλληλο στη βονταφον!...γιδ ε γιδ!
το 26% ανεργια δεν είναι κινητρο?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...αρχιδια επαρχια μενεις...αμα μυρισεις τραγιλα απο μαντρι θα αλλαξεις γεωγραφικη παραλληλο ...η ανοιξη αττικης δεν ειναι επαρχια!
Καλα, ενταξει. Όπως νομιζεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
δηλαδή η "πείνα" που κατά τα λεγόμενα σου έχει πέσει στα αστικά κέντρα δεν είναι επαρκές κίνητρο ή μήπως δεν έχει πέσει πείνα ??
...κατσε να πεσει και πραγματικη πεινα-λαικιστη λορδα- και να δω που θα παει η δουλεια με τους "φωστηρες"...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
...κατσε να πεσει και πραγματικη πεινα-λαικιστη λορδα- και να δω που θα παει η δουλεια με τους "φωστηρες"...

αρα μεχρι τωρα ειναι ψευτικη η πεινα

πεστο να μην εχουμε ενοχες

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αρα μεχρι τωρα ειναι ψευτικη η πεινα

πεστο να μην εχουμε ενοχες

Θα πρεπε να ντρεπεσαι που στηριζεις Πασοκ, το κομμα των κλεφτων που καταστρεψε την Ελλαδα και υποθηκευσε το μελλον του λαου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ενώ εσύ έχεις το καταλογιστό  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
...δεν ξερω τι εχω η δεν εχω,μπορει να εχω κληρονομικο χαρισμα σαν την ορελι αμουρ,αλλα με σιγουρια μπορω να πω αισθανομαι εξαιρετικα αβολα οταν καθημερινα εδω και χρονια βλεπω γυρω μου ζωες να διαλυονται...ορισμενοι απο σας βεβαια κλαιν μαιν...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
κατά πάσαν πιθανότητα είναι ο μοναδικός τρόπος για να πείσεις τον ελληνα να πάει να δουλέψει...

Ο ελληνας δουλευει και με το παραπανω.Ουτε σνομπαρει δουλειες οπως λενε καποιοι. Η πρωην κοπελα μου ειναι πτυχιουχος και ειχε δουλεψει μεχρι και καθαριστρια σε συνεργειο με συνθηκες γαλερας.
Εσυ εισαι τεμπελης που εχεις 50000 ποστ με δευτερο νικ και απο το πολυ καθισιο και φαι τα μαγουλα σου θυμιζουν σκιουρο μπουκωμενο με βελανιδια  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο ελληνας δουλευει και με το παραπανω.Ουτε σνομπαρει δουλειες. Η πρωην κοπελα μου ειναι πτυχιουχος και ειχε δουλεψει μεχρι και καθαριστρια σε συνεργειο με συνθηκες γαλερας.
Εσυ εισαι τεμπελης που εχεις 50000 ποστ με δευτερο νικ και απο το πολυ καθισιο και φαι τα μαγουλα σου θυμιζουν σκιουρο μπουκωμενο με βελανιδια  :2funny:

εχουμε γνωριστεί από κοντά παίκτη μου ??

αλήθεια αφού οι έλληνες δουλεύουν και δεν σνομπάρουν δουλειές γιατί τότε οι αγρότες διαμαρτύρονται για έλλειψη εργατικών χεριών στις σοδιές τους ???

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αλήθεια αφού οι έλληνες δουλεύουν και δεν σνομπάρουν δουλειές γιατί τότε οι αγρότες διαμαρτύρονται για έλλειψη εργατικών χεριών στις σοδιές τους ???

Δεν ξερω ποιοι παραπονιουνται και γιατι. Εγω αυτο που ξερω επειδη καταγομαι απο ελαιοπαραγωγικη περιοχη ειναι οτι περυσι και φετος πηγαν πολλοι Ελληνες να δουλεψουν στις ελιες με εργοσημο.

Το αν μπορουν να την κανουν μια τετοια σκληρη δουλεια ολοι ειναι αλλο θεμα. Και εγω αν ειχα κτημα θα προτιμουσα εναν γεροδεμενο ξενο που ραβδιζε και περυσι παρα εναν καχεκτικο Αθηναιο ασχετο, οση ορεξη για δουλεια και αν ειχε.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
[size=16pt]Το ριφιφί της Eldorado Gold: Από την Ελλάδα στα Μπαρμπέιντος μέσω Ολλανδίας[/size]

Οι υποστηρικτές της εξόρυξης χρυσού στα αρχαία δάση της Χαλκιδικής δεν έπαψαν να επικαλούνται ένα και μοναδικό επιχείρημα: τα οικονομικά οφέλη για τη χώρα. Η έρευνα της ολλανδικής ΜΚΟ SOMO αποδεικνύει πως ούτε αυτό ισχύει: Ο επενδυτής, η καναδική Eldorado, έχει φτιάξει ένα τούνελ με το οποίο τα κέρδη "εξορύσσονται" προς εξωτικούς φορολογικούς παραδείσους.
Τον Απρίλιο του 2013, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή εναντίον της εξόρυξης χρυσού από την Eldorado Gold και την ελληνική θυγατρική της, την Ελληνικός Χρυσός, των εταιρειών δηλαδή που εκμεταλλεύονται τα κοιτάσματα στη Χαλκιδική.

Το δικαστήριο στο σκεπτικό του υπέρ της επένδυσης ανέφερε πως “οφέλη στην εθνική οικονομία θα προκύψουν” [...] από την “αύξηση του ακαθάριστου εθνικού εισοδήματος της χώρας μέσω της φορολογίας του φορέα εκμετάλλευσης και των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την επένδυση”.

Ένα μόλις χρόνο μετά, αυτό τουλάχιστον το επιχείρημα των ανώτατων δικαστών αποδεικνύεται σαθρό. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα (η τελική έκθεση θα δημοσιευτεί τον Ιανουάριο του 2015) της ολλανδικής ΜΚΟ SOMO, η Eldorado Gold χρησιμοποιεί μια σειρά από ολλανδικές εταιρείες-θυρίδες (mailbox companies) για να φοροαποφεύγει στην Ελλάδα.

Αυτη ειναι η αναπτυξη του πιτσαδόρου ...

Ξύλο και οικολογικη καταστροφη στις Σκουριές
Μηδέν έσοδα στο Δημόσιο
Και τα λεφτα στην τσέπη των οφσορ του επιχειρηματια
Σε 5-15 χρονια ισως μαθουμε και καποιους ψιλικατζηδες βουλευτες που λαδωθηκαν
Αλλά ποτε τους πραγματικους ενοχους που πηραν το χοντρο παραδακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom