Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι καταστροφή της Ευρώπης.

Πολυ θα το θελαμε αλλα δεν ισχυει. Ειναι σαν να καθεσαι στον καθρεφτη και να αγορευεις για να πιστεψεις τα ιδια σου τα λογια!  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
οι 'αγορες' οικονομιες της πλακας τυπου Ρωσσιας τις εχουν για warm up ;)

20 χρόνια μάφια στέιτ Σαουδαραβία τού χιονιά υποδομή μηδέν, δέν τόν διαλέξανε τυχαία τότε τό νεοταξίτη. Αργά τήν είδε εθνοπατέρας. Ότι έσπειρε θερίζει. Μιά μέρα θά γκρεμίσουν καί τήν Αγγέλα. Μία κλαση πρακτοράκια ήτανε αυτά. Ίδιο φύραμα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
20 χρόνια μάφια στέιτ Σαουδαραβία τού χιονιά υποδομή μηδέν, δέν τόν διαλέξανε τυχαία τότε τό νεοταξίτη. Αργά τήν είδε εθνοπατέρας. Ότι έσπειρε θερίζει. Μιά μέρα θά γκρεμίσουν καί τήν Αγγέλα. Μία κλαση πρακτοράκια ήτανε αυτά. Ίδιο φύραμα.
ωραιος ο ποιητης.. :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολυ θα το θελαμε αλλα δεν ισχυει. Ειναι σαν να καθεσαι στον καθρεφτη και να αγορευεις για να πιστεψεις τα ιδια σου τα λογια!  :grin:

Το ελληνικό πρόβλημα συνοπτικά είναι:
1.Η ελληνική άρχουσα τάξη χρειάζεται ευρώ
2.Το ευρώ καταστρέφει την οικονομία
Συνεπώς αν βγεις από το ευρώ πετυχαίνεις με ένα σμπάρο 3 τρυγόνια:
1.Χτυπάς την ελληνική άρχουσα τάξη
2.Ανεβάζεις την οικονομία
3.Χτυπάς την ΕΕ
Οι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται μόνο για τη σταθερότητα του ευρώ.Παραδόξως όμως ο κόσμος στην Ελλάδα δεν έχει αυτή τη διάθεση να κρεμάσει την άρχουσα τάξη αλλιώς θα ήταν όλα ευκολότερα.Είναι εκνευριστικό να περιμένεις και η στιγμή να μην έρχεται τι άλλο περιμένουν δηλαδή;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί άραγε θα χρεοκοπήσουμε ενώ έχουμε στο τιμόνι της χώρας τέτοιους επιφανείς πολιτικούς;

www.parapolitiki.com/2014/12/giakoumatos-to-astro-tis-vithleem-tha-mas-odigisei-se-mia-lysi-stin-troika.html]http://www.parapolitiki.com/2014/12/giakoumatos-to-astro-tis-vithleem-tha-mas-odigisei-se-mia-lysi-stin-troika.html[/url]

[size=18pt]Γιακουμάτος: Το άστρο της Βηθλεέμ θα μας οδηγήσει σε μια λύση με την Τρόικα[/size]

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου και για ακόμα μια φορά ήταν...απολαυστικός.
Παραθέτω μερικά αποσπάσματα:

Διότι εδώ έχουμε τον μάντη Κάλχα. Ο ελληνικός λαός, εδώ και πέντε χρόνια, έχει κάνει μεγάλη θυσία και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί... Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, για να μπορέσει πραγματικά ν' αρχίσει να φέγγει λίγο φως, έχουν αρχίσει να αντιδρούν υστερικά ντόπιοι και ξένοι παράγοντες».

-Ο μάντης Κάλχας είναι η Τρόικα;

Και η τρόικα και οι ντόπιοι αναμεταδότες. Ο καλύτερος σύμμαχος της τρόικα είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Με το παραμικρό φωνάζει και τάζει τα πάντα. Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ανεύθυνη και αυτή η ανευθυνότητα βοηθάει πολύ την τρόικα...

Η κύρια σύνταξη δεν μειώνεται ούτε ένα ευρώ. Δεν θα γίνουν μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς. Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά κατασκευάσματα, διότι βάζουμε το σκιάχτρο να φοβίσει τα σπουργίτια, τους φουκαράδες τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους....

-Πότε βλέπετε να κλείνει η αποστολή;

Με τη γαλοπούλα. Πιστεύω ότι το άστρο της Βηθλεέμ θα οδηγήσει και αυτούς και εμάς και όλους σε μία λύση.

Αυτά είναι βλακείες.Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σπιράλ θανάτου.Για να σταματήσει αυτό πρέπει να πέσουν κεφάλια.Κεφάλια χρειάζονται όχι μέτρα.Γαμώ το στανιό τους φέρτε μερικά κεφάλια στο πιάτο και αφήστε τη γαλοπούλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτά είναι βλακείες.Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σπιράλ θανάτου.Για να σταματήσει αυτό πρέπει να πέσουν κεφάλια.Κεφάλια χρειάζονται όχι μέτρα.Γαμώ το στανιό τους φέρτε μερικά κεφάλια στο πιάτο και αφήστε τη γαλοπούλα.

δηλαδή τι θα κάνουμε ?? θα ανοίξουμε πατσατζίδικα ??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Που ειναι ο φιλος μου ο αλεξ?
πηγε να ψηφισει για τον κωδικα πολιτικης δικονομιας?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδή τι θα κάνουμε ?? θα ανοίξουμε πατσατζίδικα ??

Εγώ είμαι εκτός Ελλάδας αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τα καραγκιοζιλίκια που βλέπω στις εφημερίδες.Εφυγε η τρόικα έξω η τρόικα θα πείσουμε να ξανάρθει η τρόικα τι διάβολο αποφασίστε.
Πρέπει να αποφασίσει τι γουστάρει ο ελληνικός λαός.Θες ρε φίλε κεφάλια,ρήξη με το ευρώ κτλ;Κάνε έτσι.Θες αυτό που λένε οι Ευρωπαίοι;πήγαινε από εκεί.
Εδώ τα διλήμματα είναι τελείως ξεκάθαρα το ρίσκο είναι μεγάλο αλλά πρέπει να αποφασίσουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ είμαι εκτός Ελλάδας αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τα καραγκιοζιλίκια που βλέπω στις εφημερίδες.Εφυγε η τρόικα έξω η τρόικα θα πείσουμε να ξανάρθει η τρόικα τι διάβολο αποφασίστε.
Πρέπει να αποφασίσει τι γουστάρει ο ελληνικός λαός.Θες ρε φίλε κεφάλια,ρήξη με το ευρώ κτλ;Κάνε έτσι.Θες αυτό που λένε οι Ευρωπαίοι;πήγαινε από εκεί.
Εδώ τα διλήμματα είναι τελείως ξεκάθαρα το ρίσκο είναι μεγάλο αλλά πρέπει να αποφασίσουν.

και εγώ εκτός ελλάδας είμαι...

και ο ελληνικός λαός άν δεν κάνω λάθος έχει αποφασίσει αλλά η απόφαση του έπεσε βαριά στο στομάχι... διότι ως γνωστόν ο ελληνικός λαόες είναι ο περιουσιος του κόσμου και επιθυμεί και την πίττα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο και καπάκι να φτιάξει ομελέτα χωρίς να σπάσει τα αυγά...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και εγώ εκτός ελλάδας είμαι...

και ο ελληνικός λαός άν δεν κάνω λάθος έχει αποφασίσει αλλά η απόφαση του έπεσε βαριά στο στομάχι... διότι ως γνωστόν ο ελληνικός λαόες είναι ο περιουσιος του κόσμου και επιθυμεί και την πίττα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο και καπάκι να φτιάξει ομελέτα χωρίς να σπάσει τα αυγά...

Εγώ νομίζω οτι ο λαός είναι μπερδεμένος.Βασικά υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης γιατί πιστεύει οτι όλοι τα ίδια σκατά είναι.Οπότε χρειάζεται να καθαριστεί η κόπρος του Αυγείου.Αλλά χωρίς stimulus δεν το βλέπω.
Χρειάζονται τώρα μερικοί καμικάζι στην Ελλάδα να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.Αλλά δύσκολο.Γιατί κανένας δε θέλει να θυσιαστεί.Δεν υπάρχουν ηρωικές μορφές πλέον.

Εχει η Ελλάδα το δυναμικό να βγάλει τους καμικάζι και να αλλάξει το φυσικό ρου των πραγμάτων;
Γιατί η νοοτροπία των Γερμανών είναι αφού δεν μπορείς να αμυνθείς εγώ θα σε γαμάω.Είναι το πρωσικό στυλ έχουν ρίξει το γάντι.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Συνημμένα

• ivO3xjVaco0U.jpg
    ivO3xjVaco0U.jpg
    248,5 KB · Εμφανίσεις: 17

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Να σου πω ένα στρατιωτικό καθεστώς θα τους έτριβε στα μούτρα τους Ευρωπαίους.Και  ΑΟΖ θα ανακήρυττε και South Stream θα έφτιαχνε και το ευρώ θα ουρούσε και το χρέος θα έσβηνε.Αλλά οι τύποι θα είχαν 2 χρόνια ζωής.Μετά ισόβια στην καλύτερη.Σιγά μην υπάρχουν τέτοια άτομα πλέον.
;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι η εύκολη λύση.Ψηφίζεις Χ.Α. σου φέρνουν στρατιωτικό καθεστώς κάνει τη βρώμικη δουλειά(διώχνει τους λάθρο,διαγράφει το χρέος μονομερώς,φέρνει δραχμή) και μετά τους κλείνεις φυλακή και εξιλεώνεσαι.Αυτό θα έκανε ο Ελληνας αν τον αφήνανε.Είναι η εύκολη λύση γιατί απενοχοποιείται.Τώρα γιατί οι Γερμανοί πιέζουν αναλάβετε τις ευθύνες σας οδηγεί σε ανωμαλία στο εσωτερικό μέτωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom