Επισκέπτης
α δλδ δεν τη γλιτώσαμε ακόμα;
Τι να γλιτώσεις ρε μαλάκα??
Για τον πούτσο λαός είσαι....δεν αξίζεις να γλιτώσεις.
Πάρε μάτι γλέντια:
Είμαστε να τους τη λέμε κιόλας
α δλδ δεν τη γλιτώσαμε ακόμα;
Πάρε μάτι γλέντια:
....Η συμφωνία επήλθε σε συνάντηση που είχε η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, [size=14pt]μετά το τέλος της συνάντησης[/size], κλήθηκε και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Πάρε μάτι γλέντια:
εγώ στη θέση τους απλά τηλέφωνο θα τον έπαιρνα......Για να μην ξεχνιόμαστε ποιοι αποφασίζουν, ο Τζεφράκος απλώς παρέστη για να του ανακοινώσουν τις αποφάσεις.
α γιατί δεν κάνουμε εμείς ότι θέλουμε;
ακόμα να καταλάβουν ότι είμαστε οι πρώτοι και ότι αυτοί είναι ο αδύναμος κρίκος;
εγώ στη θέση τους απλά τηλέφωνο θα τον έπαιρνα......
Εννοείται ρε..
Την ξεκωλιάσαμε τη Μέρκελ!
Πάρε μάτι κι άλλα γλέντια:
Για τομπούτσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγώ πάντως δεν είδα να κλάνει μέντες η Μέρκελ...
Ρε αυτό δε χρειάζεται κουβέντα καν..
Τώρα ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας τι είδε και πανηγυρίζει χρήζει μελέτης..
γιατί τι ζόρι τραβά ο τζέφρυ??...και θα γλίτωνε και το ταξίδι ο Τζεφράκος. Δεν νομίζω να χαίρεται όταν βλέπει την Μέρκελ
Περίμενε έξω από την πόρτα και έτρωγε τα νύχια του από την αγωνία!Για να μην ξεχνιόμαστε ποιοι αποφασίζουν, ο Τζεφράκος απλώς παρέστη για να του ανακοινώσουν τις αποφάσεις.
...Τρέχει και σαν τον μαλάκα να μαζέψει το χάος, αλλά....Περίμενε έξω από την πόρτα και έτρωγε τα νύχια του από την αγωνία!
Πάντως τα χώνουμε στον Γιωργάκη αλλά έχει τις μικρότερες ευθύνες σε σχέση με άλλους για το σημερινό χάλι...
....Τρέχει και σαν τον μαλάκα να μαζέψει το χάος, αλλά....
Για να μην ξεχνιόμαστε ποιοι αποφασίζουν, ο Τζεφράκος απλώς παρέστη για να του ανακοινώσουν τις αποφάσεις.
αφου το εχει δηλωσει ο γιωργης προεκλογικα..θα αναπτυξη την αναπτυξη..Μια ερώτηση?
Τα δάνεια σε τι σκοπό θα πάνε?
Μήπως για να πληρωθούν παλαιά δάνεια?
Μισθοί και συντάξεις?
Και για την ανάπτυξη τίποτα?