Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Τάταρος είσαι εσύ Ελληνόφωνη αμοιβάδα...

Οι Βούλγαροι (βουλγαρικά: българи) είναι ένα σλαβικό έθνος της νότιας Βαλκανικής

Το γεγονός ότι γεμίσανε σκατόγυφτους επειδή γεννοβολάνε αβέρτα ενώ οι Βούλγαροι με επίπεδο έχουνε φύγει όλοι μετανάστες δεν τους κάνει γύφτους ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ...

Οι Βούλγαροι είναι έθνος 3 σε 1.
Οι ίδιοι λενε ότι καταγονται από τους αρχαίους Θράκες, τους Σλάβους και τους Πρωτοβούλγαρους.
Οι πρωτοβούλγαροι ήταν τουρανικό φύλο, όπως οι Χαζαροι, οι Αβαροι, οι Πετσενεγοι , οι Τούρκοι κτλ.
Τα τουρανικα φύλα, που άλλοτε καλούνται και τουρκικά (αν και οι τουρκοι ειναι κλάδος της οικογενειας κι οχι το συνολό της) είναι πρωτοξαδερφα των μογγολικών.

Στη σημερινη Βουλγαρια κατεβηκαν τον 7ο αιώνα οι Πρωτοβούλγαροι, μια μικρη ομαδα, που υπέταξαν τους πολυπληθεστερους και γενικά φιλειρηνικους Σλάβους και τους οργανωσαν στρατιωτικά στο κρατος-φοβητρο του Βυζαντιου κατα τους επόμενους αιώνες.
Οι πρωτοβούλγαροι αφομοιώθηκαν απο τους πολυπληθεστερους Σλάβους, οπως κι οι Νορμανδοι κατακτητες από τους υποτελεις Αγγλοσαξονες. Η γλώσσα τους χάθηκε, εκτος λίγα χαρακτηριστικά γλωσσικά-γραμματικά στοιχεία στην Βουλγαρική Σλαβική γλώσσα, που τη διαφοροποιούν από τα αδελφα ιδιώματα των Σερβων και Κροατων.

Οι σύγχρονοι Βούλγαροι είναι γονιδιακά κι εμφανησιακά Σλάβοι. Όμως κι αυτοί, όπως κι εμείς, έχουν προσμίξεις από τους κατακτητες Τούρκους του Μεσαίωνα, τους οποιους βεβαια μισουν θανασιμα όπως κι εμεις και παραβλέπουν το γεγονος της συγγενειας Πρωτοβουλγαρων και Τούρκων.

Στη συγχρονη Βουλγαρια υπάρχει τεραστια τουρκικη μειονοτητα (πολλαπλασια της δικής μας...) και πολλοι Ρομά. Αυτοι ειναι που τριγυριζουν την Ευρωπη και τα βαλκάνια και δίνουν την εντυπωση ότι όλοι οι Βούλγαροι ειναι τουρκόγυφτοι.

Οι σκοπιανοι τωρα, οι αυτοαποκαλουμενοι και μακεδονες, είναι Βουλγαροι και η γλώσσα τους ιδίωμα της Βουλγαρικής. Κατι σαν τους δικους μας Κρήτες.
Για πολιτικους λόγους, ο Τιτο τους καλλιεργησε την ιδεα του μακεδονικου εθνους για να τους αποσπασει από τη μητερα Βουλγαρια, αφού τα εδαφη τους ειχαν κατακτηθει απο τη Σερβία κατα τους βαλκανικους πολεμους.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε ασχετε μπετοβλακα, στην δουλεια μου θα κανεις τον εξυπνο!  :2funny: :2funny:

Φασιστακι, για να δεις προκοπη στα Δωδεκανησα  :uglystupid: πρεπει να μειωσουν τους φορους και το ΦΠΑ οχι να τους ανεβασουν! Δεν εχεις μαθει τα στοιχειωδη απο ελευθερη οικονομια!  :grin:

ποιον λες άσχετο βρε μαλάκα.που δεν έχεις κοιταχτεί ποτέ σου σε καθρέφτη.που μέχρι να κανω τον κόπο να ασχοληθώ και να σας ξεμπροστιάσω ποστάρατε ένα κάρο μαλακίες και συνεχίζετε να παριστάνετε τους καραγκιόζηδες.

όταν δεν ξέρεις τι να πεις γράφεις ένα φασιστάκι αχαχαχα όταν σε στριμώχνω θα μου μάθεις τη δουλειά μου.ναι θα στη μάθω γιατί ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

ΣΟΥ ΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΆΚΙ..

ετσι όπως τον ξεμπροστιαζει ο Καζάκης έτσι σας ξεμπροστιάζω και εγώ εδώ μέσα ΖΩΑ.

θα ξυπνήσει ο λαός όμως και τότε να δουμε βλάκα που θα κρύβεστε.

όταν ένα ΕΘΝΟΣ θέλει να πιάσει φοροφυγάδες υοάρχουν ένα εκατομμύριο απλοί τρόποι..όταν όμως εισαι υπάλληλος τραπεζων με πολλα μηδενικα ψηφια στον λογαριασμο σου..ε τοτε δυσκολο..

μέχρι τότε Λουκέντιε θα τρως τάπες τη μία από την άλλη.

ελα μωρη μεμοχουφταλιτσα οι Βουλγαροι ειναι ασιατικης προελευσης κυριως φυλες.ενα 50% τ πληθυσμου εχουν τετοια χαρακτηριστικα ταταρομογγολικα
ενα 20-25%ειναι γυφτοι-τουρκογυφτοι-τουρκοσποροι κ ενα 25% ειναι σλαβοι,οποτε η πλειοψηφια δν ειναι σλαβοι π λες.
πολλους πατριωτες βλεπεις γιαυτο εχετε 0.85% σαν κομμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ βριζεις,τι γινεται δν πηδας καθολου?  :grin: :grin:
ΥΓ.μη πηδας μονο Σκανδιναβες-Σλαβες-Ρωσσιδες κτλ,και το ντοπιο ελληνικο κρεας εχει τη χαρη του
βλεπε φωτο(ελληνιδα φοιτητρια)  :grin: :grin:

ποιον λες χουφταλιτσα ρε μαλάκα αμοιβάδα...που φέτος κοντεύουμε να πάμε στο γιατρό από αφροδίσια με τόσα γαμήσια..

πόσταρες και τη φωτογραφια μιας πανάγνωστης και σε πιστεψαμε εμείς ότι γαμάς...

οι Βούλγαροι είναι στην πλειονοτητά τους ΣΛΑΒΟΙ ΜΑΛΑΚΑ δεν θα στο γράψω 100 φορές...

πως σου έκατσε η Ελεεινίδα?πληρώνεις τίποτα τις σπουδές της?   :2funny: :2funny:γιατί εμενα οι αλλοδαπές γυναίκες μου κάθοντε επειδή τις προσεγγίζω ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...(ναι έχουνε ξεμεινει κάτι λίγες που σέβοντε ακόμα τόσο τη γυναικέια τους φύση όσο και την ανδρική)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ποιον λες άσχετο βρε μαλάκα.που δεν έχεις κοιταχτεί ποτέ σου σε καθρέφτη.που μέχρι να κανω τον κόπο να ασχοληθώ και να σας ξεμπροστιάσω ποστάρατε ένα κάρο μαλακίες και συνεχίζετε να παριστάνετε τους καραγκιόζηδες.

όταν δεν ξέρεις τι να πεις γράφεις ένα φασιστάκι αχαχαχα όταν σε στριμώχνω θα μου μάθεις τη δουλειά μου.ναι θα στη μάθω γιατί ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

ΣΟΥ ΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΆΚΙ..

ετσι όπως τον ξεμπροστιαζει ο Καζάκης έτσι σας ξεμπροστιάζω και εγώ εδώ μέσα ΖΩΑ.

όταν ένα ΕΘΝΟΣ θέλει να πιάσει φοροφυγάδες υοάρχουν ένα εκατομμύριο απλοί τρόποι..όταν όμως εισαι υπάλληλος τραπεζων με πολλα μηδενικα ψηφια στον λογαριασμο σου..ε τοτε δυσκολο..

ποιον λες χουφταλιτσα ρε μαλάκα αμοιβάδα...που φέτος κοντεύουμε να πάμε στο γιατρό από αφροδίσια με τόσα γαμήσια..

οι Βούλγαροι είναι στην πλειονοτητά τους ΣΛΑΒΟΙ ΜΑΛΑΚΑ δεν θα στο γράψω 100 φορές...

πως σου έκατσε η Ελεεινίδα?πληρώνεις τίποτα τις σπουδές της?   :2funny: :2funny:γιατί εμενα οι αλλοδαπές γυναίκες μου κάθοντε επειδή τις προσεγγίζω ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...(ναι έχουνε ξεμεινει κάτι λίγες που σέβοντε ακόμα τόσο τη γυναικέια τους φύση όσο και την ανδρική)
Bulgarian 76.9%, Turkish 8%, Roma 4.4%, other 0.7% (including Russian, Armenian, and Vlach), other (unknown) 10% (2011 est.)
οπου το 75% των βουλγαρων ειναι κυριως σλαβοι αλλα συγγενευουν γενετικα περισσοτερο με του επισης ουννους , ουγγρους παρα με οποιονδηποτε αλλο ευρωπαιο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

ΣΟΥ ΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΆΚΙ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι και εσυ και ο αρχηγος σου ο Καζακης εισαστε και οι δυο πανασχετοι, τσαρλατανοι και ψευτες!  :headbang:

Γιαυτο σας εδωσε  το 0,86% ο Ελληνικος Λαος!!  :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι λέει;

Πιάνεις ΣΜΝ με την  :jerking:;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο γκαζακης ο μεγας οικονομολογος παει να φωτησει και τους κυπριους;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Σοβαρεψου βρε Τζωνη, εχει πτυχιο και ειναι συμβουλος επιχειρησεων. Εδω εχει διαφωτησει ολους εμας ............................. στους Κυπριους να μην δωσει μερικες συμβουλες?  :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: μιλαμε μαργαριταρια τωρα συμβουλες!  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ΣΟΥ ΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΆΚΙ..

αφροδισια απο μαλακια κολλας?δν το ηξερα  :think: :think: :think: :think:
μαλακας εισαι κ φενεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:
ποιες σπουδες να πληρωνω ρε γιδι εχουνε διδακτρα τα ελληνικα πανεπιστημια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι να προσεγγισεις και συ σαν γυναικες ρε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σιγουρα οι ανατολικες σου καθονται επειδη εισαι ομορφαντρας  :2funny: :2funny: και οχι επειδη εχεις λεφτα οπως αλλωστε συμβαινει με ολους τους ελληνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σοβαρεψου βρε Τζωνη, εχει πτυχιο και ειναι συμβουλος επιχειρησεων. Εδω εχει διαφωτησει ολους εμας ............................. στους Κυπριους να μην δωσει μερικες συμβουλες?  :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: μιλαμε μαργαριταρια τωρα συμβουλες!  :grin:

το ατοκο εθνικο νομισμα σε ποια χωρα/συστημα εχει εφαρμοστει ποτε ? :think: :think: :think: :think: :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.042
Πόντοι
6.515
είναι τυπος ο Καζακης  :rockon:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το ατοκο εθνικο νομισμα σε ποια χωρα/συστημα εχει εφαρμοστει ποτε ? :think: :think: :think: :think: :think:

στη χώρα σου εώς τις 31-12-2001 όταν με αυτό πλήρωνες μισθούς και συντάξεις ΑΡΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑ δεν μπορούσε να σε απειλήσει η υπάλληλος τραπεζών Μέρκελ με "χρεωκοπία"...το πιάσες?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αφροδισια απο μαλακια κολλας?δν το ηξερα  :think: :think: :think: :think:
μαλακας εισαι κ φενεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:
ποιες σπουδες να πληρωνω ρε γιδι εχουνε διδακτρα τα ελληνικα πανεπιστημια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι να προσεγγισεις και συ σαν γυναικες ρε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σιγουρα οι ανατολικες σου καθονται επειδη εισαι ομορφαντρας  :2funny: :2funny: και οχι επειδη εχεις λεφτα οπως αλλωστε συμβαινει με ολους τους ελληνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το φαίνεσαι με αι Ελληνόφωνη κουράδα..

όσο για το γιατί με προσεγγίζουν εμένα οι γυναίκες ισως επειδή είμαι ακόμα ΑΝΤΡΑΣ σούργελο..

τα Ελληνικά πανεπιστήμια έχουν αρκετά εξοδα ουτε φωτοτυπιες δεν είναι ικανοι να σου βγάλουνε...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σοβαρεψου βρε Τζωνη, εχει πτυχιο και ειναι συμβουλος επιχειρησεων. Εδω εχει διαφωτησει ολους εμας ............................. στους Κυπριους να μην δωσει μερικες συμβουλες?  :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: μιλαμε μαργαριταρια τωρα συμβουλες!  :grin:

εδώ εγώ σου έκανα 5 ερωτησεις και αποφεύγεις να απαντάς εδώ και κάποιες χιλιάδες ποστ...και θα κρίνεις εσύ τον Καζάκη?

φευγα από εδώ ρε που έχεις και τουριστικό γραφείο  :2funny: :2funny:

πως θα έχει ο Ελληνας παραγωγός δουλειά ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ?

ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ?

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΞΕΡ 65 ΚΙΛΩΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΟΞ ΛΙΟΥΙΣ 122 ΚΙΛΑ?γιατι πρέπει ντε και καλά να είμαι σε μια νομισματικη ενωση που οι νομοι ισχυουν μονο υπερ των ισχυρων?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

τι έμαθα?θα ψηφίσεις το νέο κόμμα που ετοιμάζει η πουτάνα των δανειστών Γιωργάκης? :2funny: :2funny:

που διαδηλώνει αύριο αυτός? :2funny: :2funny:

HOMO PASOKUS...νέο είδος παλιανθρώπων...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι και εσυ και ο αρχηγος σου ο Καζακης εισαστε και οι δυο πανασχετοι, τσαρλατανοι και ψευτες!  :headbang:

Γιαυτο σας εδωσε  το 0,86% ο Ελληνικος Λαος!!  :rockon: :rockon:

αναλόγως τι εννοείς λαό...

αν λαός είσαι εσύ ο Tramountana o γαμιάς γύφτων αμοιβάδας ο Johnny pasokus ε εσείς δεν μετράτε.

εσείς σύντομα θα μπείτε στο περιθώριο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΞΕΡ 65 ΚΙΛΩΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΟΞ ΛΙΟΥΙΣ 122 ΚΙΛΑ?

αναλογα. αν ειναι 60 κιλα και εχει 5 κιλα αρχιδια, γινεται να παλεψει.

θα φαει λιγες μαπες παραπανω αποσες ειχε υπολογισει  :headbang: αλλα θα παλεψει ! :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εδώ εγώ σου έκανα 5 ερωτησεις και αποφεύγεις να απαντάς εδώ και κάποιες χιλιάδες ποστ...και θα κρίνεις εσύ τον Καζάκη?

φευγα από εδώ ρε που έχεις και τουριστικό γραφείο  :2funny: :2funny:

πως θα έχει ο Ελληνας παραγωγός δουλειά ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ?

ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ?

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΞΕΡ 65 ΚΙΛΩΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΟΞ ΛΙΟΥΙΣ 122 ΚΙΛΑ?γιατι πρέπει ντε και καλά να είμαι σε μια νομισματικη ενωση που οι νομοι ισχυουν μονο υπερ των ισχυρων?

να κατεβάσει την τιμή ο παραγωγός να ψωνίσω τα δικά του... όσο την έχει στα ουράνια γιατί του κοστίζει πολλά η βενζίνη στο καγιέν θα παίρνει τα αρχίδια μου.... και να ψοφήσει...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
να κατεβάσει την τιμή ο παραγωγός να ψωνίσω τα δικά του... όσο την έχει στα ουράνια γιατί του κοστίζει πολλά η βενζίνη στο καγιέν θα παίρνει τα αρχίδια μου.... και να ψοφήσει...
για αυτο οι πιτσιρικαδες παρατανε τα αγροτικα γιατι δεν βγαινουν περα,
πανε στην πολη και γινονται ανεργοι.
ως ανεργοι ειδαν τον ΛΑΘΡΟμεταναστη να ειναι ελαιοχρωματιστης και να βγαζει αξιοπρεπες μεροκαματο.
οποτε γινονται χρυσαυγιτες για να διωξουν τους ΛΑΘΡΟμεταναστες, να ανεβουν τα μεροκαματα και να δουλεψουν οι ιδιοι ως ελαιοχρωματιστες οπως εκαναν μεχρι το 1990

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για αυτο οι πιτσιρικαδες παρατανε τα αγροτικα γιατι δεν βγαινουν περα,
πανε στην πολη και γινονται ανεργοι.
ως ανεργοι ειδαν τον ΛΑΘΡΟμεταναστη να ειναι ελαιοχρωματιστης και να βγαζει αξιοπρεπες μεροκαματο.
οποτε γινονται χρυσαυγιτες για να διωξουν τους ΛΑΘΡΟμεταναστες, να ανεβουν τα μεροκαματα και να δουλεψουν οι ιδιοι ως ελαιοχρωματιστες οπως εκαναν μεχρι το 1990

δηλαδή ο άλλος από τον οποίο εισάγω πως τα καταφέρνει μια χαρά με μικρότερες τιμές προιόντων ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom