kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ειχα κανει κ εγω ενα προγραμμα στην Εθνικη το προσθετω στα 65 μου θα παρω 45.000 ευρω.Δινω 100 ευρω το μηνα
πολυ πεινας και συ τυπε
Ειχα κανει κ εγω ενα προγραμμα στην Εθνικη το προσθετω στα 65 μου θα παρω 45.000 ευρω.Δινω 100 ευρω το μηνα
Ρε απο το 2004 το εχω...!Εαν το σπασω πριν το 16 χανω μεγαλο μερος. Περιμενω να περασει ο χρονος να το σπασω ωστε να χασω λιγοτερα.Με την αναπτυξη που ερχεται τυπε γιατι να πληρωνω 100 ευρω το μηνα? Δεν χρειαζεται πλεον.Εχουμε success story κ πλεονασμαπολυ πεινας και συ τυπε
εννοω οτι με μικρες μηνιαιες καταθεσεις στον συνταξιοδοτικο σου λογαριασμο θα παρεις μια συνταξη της πλακας
πολλοι εχουν φαει τον παπα οτι δινοντας λιγα θα παρουν πολλα
αν αντεχει η τσεπη σου να δινει τον μηνα 7-8 εκατοσταρικα για 30 χρονια τοτε στα 65-67 θα παρεις και την αναλογη συνταξη
Ποιος οριζε το υψος τον συνταξεων? Ο ασφαλιζομενος η το κρατος???? Δεν εχω παρει απαντησει?ενώ με τις ελάχιστες εισφορές που πληρώνουν ορισμένοι στο ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ έχουν απαιτησεις για μεγάλες συντάξεις...
ευχαριστώ αυτό ήθελα να ακούσω...
Ρε τυπε τις συνταξεις ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ? μονος του πηγε ο ασφαλισμενος κ λεει θα μου δινεις πχ 1600?????????
Ποιος οριζε το υψος τον συνταξεων? Ο ασφαλιζομενος η το κρατος???? Δεν εχω παρει απαντησει?
τις συντάξεις στον ΟΑΕΕ τις καθόριξε το ΔΣ του το οποίο το ορίζαν τα μέλη (δηλαδή οι ασφαλισμένοι) του ΟΑΕΕ μέσω των επαγγελματικών επιμελητηρίων...
το ΤΕΒΕ, το ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ και το ΤΣΜΕΔΕ ήταν τα μοναδικά ταμεία (από τα μεγάλα) που τις διοικήσεις τους τις ορίζανε οι ασφαλισμένοι και όχι το κράτος...
και για του λόγου το αληθές
στην περίπτωση σας μάγκες μου μόνοι σας βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας...
παίξε παραπέρα...
Nαι ναι οτι πεις. Για τα λεφτα που χαθηκαν στο χρημματιστηριο κ στα ομολογα τιμωρηθηκε κανεις????? Στο ΙΚΑ ποιος οριζε τις συνταξεις αλλα κ πως οριζοντουσαν?????????τις συντάξεις στον ΟΑΕΕ τις καθόριξε το ΔΣ του το οποίο το ορίζαν τα μέλη (δηλαδή οι ασφαλισμένοι) του ΟΑΕΕ μέσω των επαγγελματικών επιμελητηρίων...
το ΤΕΒΕ, το ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ και το ΤΣΜΕΔΕ ήταν τα μοναδικά ταμεία (από τα μεγάλα) που τις διοικήσεις τους τις ορίζανε οι ασφαλισμένοι και όχι το κράτος...
και για του λόγου το αληθές
στην περίπτωση σας μάγκες μου μόνοι σας βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας...
παίξε παραπέρα...
σκυψε πουτανακιμωρέ απάντηση εχεις πάρει τόσες φορές που και πίθηκος να είσουν θα την είχες μάθει
Ενω εσυ που εισαι ουραγκοταγκος το εμαθες το ποιημα σου...μωρέ απάντηση εχεις πάρει τόσες φορές που και πίθηκος να είσουν θα την είχες μάθει
Nαι ναι οτι πεις. Για τα λεφτα που χαθηκαν στο χρημματιστηριο κ στα ομολογα τιμωρηθηκε κανεις????? Στο ΙΚΑ ποιος οριζε τις συνταξεις αλλα κ πως οριζοντουσαν?????????
Για τα λεφτα που εχασαν στο χρημματιστηριο κ στα ομολογα καθως κ αυτος που τους εδωσε το δικαιωμα να τα παιξουν τιμωρηθηκε κανεις??????γιατί έκαναν οι ασφαλισμένοι καμμία μήνυση στην διοίκηση για κακοδιαχείριση ??
μόνοι σας τους ορίσατε βγάλτε και βάλτε τα... και αφήστε μας στην ησυχία μας...
το ΙΚΑ είναι άλλουνού παπά ευαγγέλιο... στο ΙΚΑ το κράτος έβαζε από τον δημόσιο κορβανά οπότε δικαιωματικά όριζε τις διοικήσεις αλλά και το ύψος των συντάξεων, που ήταν και είναι μια χαρά για αυτούς που πληρώσαν τα 10.500 μεροκάματα... για τους άλλους που βγήκαν με λιγώτερα (κακώς και κάκιστα επετράπει) ελάχιστα με ενδιαφέρει...
Για τα λεφτα που εχασαν στο χρημματιστηριο κ στα ομολογα καθως κ αυτος που τους εδωσε το δικαιωμα να τα παιξουν τιμωρηθηκε κανεις??????
Ο ΟΓΑ δλδ τι ακριβως ειναι?Οι εβδομηντάρηδες αγροτες λαμβανουν συνταξη 800 το ζευγαρι για την οποια δεν εχουν πληρωσει δεκαρα.
Από που ερχονται αυτά τα χρηματα ?
Από τους εργαζομενους και ανεργους αστους?
Από τον ΕΝΦΙΑ?
Από τη Μερκελ?
Από το Θεο?
Ο ΟΓΑ δλδ τι ακριβως ειναι?
Δεν απαντας λαμογιο..! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ? ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΣ. Με ποιο νομο τους επετρεπαν να παιξουν τα χρημματα σε χρηματιστηριο κ ομολογα...!Ελα παρε τα χαπακια μνημης το εχεις απαντησει...επαναλαμβάνω την ερώτηση ....
έκανε κανένας ασφαλισμένος του ΤΕΒΕ μήνυση και αγωγή στις διοικήσεις του ΤΕΒΕ γιατί χάσανε στο χρηματιστήριο ???
η απάντηση είναι ΟΧΙ...
πως λοιπόν περιμένεις να τιμωρηθούν ?? και από που και ως που θα χωθεί το κράτος μπάστακας σε έναν αυτοδιοικούμενο φορέα όπως ήταν το ΤΕΒΕ ??
και το δικαίωμα να επενδύουν στο χρηματηστήριο το έδωσε ο νόμος... από κει και πέρα αν κάναν λάθος επενδύσεις ή μαλαγανιές να τα βρείτε μεταξύ σας... ας μην τους επιτρέπατε να κάνουν χρήση του νόμου αυτού...
Οτι σε βολευει...!Οτι δεν σε βολευει δεν απαντας οποτε ριχτατι είναι τώρα ή τι ήταν... ??
Οτι σε βολευει...!Οτι δεν σε βολευει δεν απαντας οποτε ριχτα
Οποια θεςλέγε ρε για ποιά περίοδο θες να μάθεις ??
Ο ΟΓΑ δλδ τι ακριβως ειναι?