You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ειναι τοσο υπερανω οι ελληνες μια συγκριση να κανεις με τα γειτονικα βαλκανια(οχι να πεις οτι θες να γινεις σαν αυτους) κατευθειαν θυμωνουν και σε βριζουν
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρωτησα μαλακα........βλεπεαπό πότε και με ποιόν νόμο ρε παντογνώστη ???
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν μου χρειάστηκε παίκτη μου… το ξεκίνησα, είδα ότι δεν μου έκανε (λίγα λεφτά, μαλακία εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης πολύ αργές και ελάχιστες)…
στον χρόνο επάνω αποχαιρέτησα και άλλαξα ρότα … τι δεν καταλαβαίνεις ??
το ανώτερο που θα μπορούσα να είμαι σήμερα είναι ένας από τις μερικές χιλιάδες αναπληρωτές άντε βία τακτικούς καθηγητές (στην ελλάδα αν φωνάξεις σήμερα κύριε καθηγητά πάω στοίχημα ότι θα γυρίσουν το κεφάλι τους οι μισοί) με αποδοχές ίσες με το βδομαδιάτικο μου, που θα πάσχιζα να βγάλω το κάτι τις παραπάνω από ερευνητικά προγράμματα (είτε μαύρα είτε κανονικά) και θα είχα να κάνω με τον κάθε παπάρα υποτιθέμενο φοιτητή που θα μου ζάλιζε τα αρχίδια με τις μαρξιστικές ή αναρχικές αναλύσεις του την ώρα που θα προσπαθούσα να δείξω κάτι σε αυτούς τους λίγους που πραγματικά θέλουνε να γίνουν επιστήμονες …
και αν τυχόν έκανα και καμμιά προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού του τομέα (να πάρω καμμιά δεκαριά μηχανήματα με λίνουξ ρε παιδί μου όχι κάτι τρελλό) με καμμιά χορηγία από κανέναν ιδιώτη θα με στήνανε στον τοίχο για ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα...
χώρια που δεν θα τολμούσα να αφήσω ούτε τα τσιγάρα μου στο γραφείο (να μην μιλάμε για λάπτοπ, κινητά κλπ) γιατί θα μου το σουφρώνανε οι κοινωνικοί αγωνιστές οι οποίοι τις μισές μέρες του χρόνου θα μου απαγορεύανε την είσοδο με το έτσι θέλω και τις άλλες μισές χέζουνε, κατουράνε και μαστουρώνουνε στους διαδρόμους των σχολών …
και φυσικά θα είχα τον μαστρο-Μήτσο της γειτονιάς να με κοιτάει με μισό μάτι επειδή θα του έλεγα “ασε να το σκεφτώ” ή “τον άλλο μήνα που θα πληρωθώ” όταν μου ζητήσει 200 ευρώπουλα επίσκεψη για να φτιάξει μια χαλασμένη βρύση (τα οποία δεν τα δίνω ούτε τώρα που τα έχω πολλώ δε στην περίπτωση της ακαδημαικής καριέρας που δεν θα μου περισσεύανε) και να λέει πίσω από την πλάτη μου “Κοτζάμ καθηγητής και δεν έχει να μου δώσει ένα μεροκάματο να του φτιάξω την βρύση"
βρε δεν πάνε να γαμηθούνε οι ακαδημαικές καριέρες…
έχω τελικά δίκιο που σε θεωρώ λαμόγιο και μαλάκα-γκαιμπελίσκο...
δεν είναι δυνατον να δεχτω ότι είσαι τόσο ηλίθιος, όσο το παίζεις, μέσω των επιχειρηματων Δημοτικου που λέγαμε !
συνειδητά συκοφαντείς την πλειοψηφία των Ελλήνων για το μπουρδελον "Η Ελλάς"!
εγώ πάλι πιστεύω ότι ολο αυτο το μπάχαλο είναι μελετημένο και διεκπεραιωμένο στο σύνολό του από την Δεξιά του Εμφυλίου.
Χρηματοδοτημένο από τις ΗΠΑ-ΕΕ.
Σιγονταρισμένο απο την πουλημένη Αριστερά του κώλου (στης βουλης τα έδρανα, αχ κι εγω να έκλανα...).
Κάθε φορά που ενας Σημιτης θα στησει μια ληστεια τρις (=Χρηματιστηριο) κι ένας Καραμαν Αλής θα πει ότι η Κύπρος είναι μακριά, το παρακράτος θα σπαει βιτρινες νοικοκυραιων και το κοστα βοδα, θα ρημαζει πανεπιστημιακες σχολες κι εξοπλισμό μέσω ασφαλιτων με το μαλλί μεχρι τον κώλο, θα καιει εγκυες στη Μαρφιν και θα μαχαιρώνει φτωχοδιάβολους στο κέντρο ...οσους δεν δουλευουν στο αναψυκτηριο του Μαγγινα ή στην εκτυπωση πανώ του ΚΚΕ...
Την ίδια στιγμή που ρουφιανοι δημοσιογραφοι, δοσιλογοι και τρολ θα ψεγουν το Μπαρμπα Μητσο που δεν έκοψε απόδειξη και τον νεοελληνα μαλακα που ψηφισε αλλαγή, ως το μοναδικο υπεύθυνο του μπάχαλου.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δεν είναι δυνατον να δεχτω ότι είσαι τόσο ηλίθιος, όσο το παίζεις, μέσω των επιχειρηματων Δημοτικου που λέγαμε !
εγώ πάλι πιστεύω ότι ολο αυτο το μπάχαλο είναι μελετημένο και διεκπεραιωμένο στο σύνολό του από την Δεξιά του Εμφυλίου.
Σιγονταρισμένο απο την πουλημένη Αριστερά του κώλου (στης βουλης τα έδρανα, αχ κι εγω να έκλανα...).
Κάθε φορά που ενας Σημιτης θα στησει μια ληστεια τρις (=Χρηματιστηριο) κι ένας Καραμαν Αλής θα πει ότι η Κύπρος είναι μακριά, το παρακράτος θα σπαει βιτρινες νοικοκυραιων και το κοστα βοδα, θα ρημαζει πανεπιστημιακες σχολες κι εξοπλισμό μέσω ασφαλιτων με το μαλλί μεχρι τον κώλο, θα καιει εγκυες στη Μαρφιν και θα μαχαιρώνει φτωχοδιάβολους στο κέντρο ...οσους δεν δουλευουν στο αναψυκτηριο του Μαγγινα ή στην εκτυπωση πανώ του ΚΚΕ...
Την ίδια στιγμή που ρουφιανοι δημοσιογραφοι, δοσιλογοι και τρολ θα ψεγουν το Μπαρμπα Μητσο που δεν έκοψε απόδειξη και τον νεοελληνα μαλακα που ψηφισε αλλαγή, ως το μοναδικο υπεύθυνο του μπάχαλου.
τυπε λες και το ΚΚΕ να τα τσεπωνει? :o :o :o :o :o
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καλα βρε συντροφε, μην εισαι και τοσο απολυτος. Τοσα χρονια που δανειζονταν και τα σκορπαγανε,.................ποιος φταιει?
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι αλλά ο γερο Μάρξ δεν είπε που στο διάολο θα πουλήσει το κεφαλαιο αυτά που παράγει αν δεν δίνει χρήματα στον εργάτη να τα αγοράζει …
και μόνο αυτό φτάνει να καταρίψει τις θεωρίες περί υπεραξίας…
διότι αν δεν υπάρχει αγορά δεν υπάρχει και πώληση άρα δεν υπάρχει κέρδος (υπεραξία)… και σύμφωνα με τις παπαριές του γερο Κάρολου η αγορά είναι τόσο μικρή που τα υπερκέρδη υπάρχουν μόνο στην φαντασία του…
γι αυτο γερο-βλάκα έγιναν οι αποικίες κι οι πόλεμοι μεταξύ των αποκιοκρατων.
για το λεμπενστραουμ - το λεγόμενο ζωτικό χωρο !
πιο βλάκας-αμορφωτος-γκαιμπελίσκος πεθαινεις... ή μάλλον αποδεικνυεις τη ...λαμπρη σου πανεπιστημιακή μορφωση ελληνικού τυπου !
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
γι αυτο γερο-βλάκα έγιναν οι αποικίες κι οι πόλεμοι μεταξύ των αποκιοκρατων.
για το λεμπενστραουμ - το λεγόμενο ζωτικό χωρο !
πιο βλάκας-αμορφωτος-γκαιμπελίσκος πεθαινεις... ή μάλλον αποδεικνυεις τη ...λαμπρη σου πανεπιστημιακή μορφωση ελληνικού τυπου !
ηλίθιε είμαστε στον 21ο αιώνα... βλακα...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
ηλίθιε είμαστε στον 21ο αιώνα... βλακα...
Ξυπνήσαμε με νευράκια;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τραβατρόμπα,τα ίδια με τον τσόνι και εσύ....μιλάμε σπάτε κοντέρ μαλακίας....
βλαμμενε ειπαμε για το κοντερ
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 2.606
Παπατρολη γλεντας πρωι πρωι βλεπω,να φανταστω επεσες για νανακια το βραδυ τουλαχιστον...τυπε λες και το ΚΚΕ να τα τσεπωνει? :o :o :o :o :o
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 2.606
μην εισαι τοσο σιγουρος...ηλίθιε είμαστε στον 21ο αιώνα... βλακα...
βλαμμενε ειπαμε για το κοντερ
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ξυπνήσαμε με νευράκια;
μπαααα .. ήταν λίγο δυνατός ο πρωινός καφές...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μην εισαι τοσο σιγουρος...
εεεε τα μυαλά της αριστεράς είναι κολλημένα στον 19ο και στον μπαρμπα Κάριολο…
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 2.606
ο μπαρμπας ειπε τα αυτονοητα...οσο αλλαζουν οι εποχες απλα αλλαζουν τα μεσα και οχι τα κοζια...εεεε τα μυαλά της αριστεράς είναι κολλημένα στον 19ο και στον μπαρμπα Κάριολο…
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 2.606
μεταξυ μας τωρα ρε συ πιξι...δεν μας ακουει κανεις(διαβαζει)...τι συνεβη και η πρασινη λινατσα χωνης 64 εγινε υπερασπιστης του αγωνι και συ μετατραπηκες απο μπαφοκικο ξερατο σε λαικο αγωνιστη-τιμωρο των απανταχου τραμουντανηδων????μαλωσατε για κανα μουνακι σε κανα κωλομπαρο και τα σπασατε....? για μολογα...Αλήθεια, τώρα που εξετάζουν τα πλαστά πτυχία θα κοιτάξουν και εκείνο της Νατάσσας που μέσα σ'ένα χρόνο από νηπιαγωγός έγινε γιατρός;
Τι λες τραβατρόμπα;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Η παλη των ταξεων -οσο θα υπαρχουν ταξεις- θα ειναι αεναη...
εεε μάλλον κανένα μπάφο θα είχε τραβήξει ο Κάρολος πριν το σκεφτεί αυτό… αλλιώς δεν εξηγείται…
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις