και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι συμφωνώ με τον Στουρνάρα ??
από κει και πέρα ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι υπερφορολόγηση είπα σκάστε και πληρώστε γιατί αυτοί οι φόροι επεβλήθησαν από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση (η οποία μπορεί να κάνει και σωστά μπορεί να κάνει και μαλακίες)… και στο θέμα της τήρησης της νομιμότητας είμαι κάθετος… και για τον λόγο αυτό σκάστε και πληρώστε .. και αν δεν φτάνουνε να κόψετε από το φαγητό σας … ή να δουλέψετε παραπάνω (ότι δουλειά και να είναι) ή να δουλέψει και η κυρά σας (και αμα δεν θέλετε να την βγάλετε στο κλαρί να πάει να φυλάξει πέντε έξη παιδιά και ας παίρνει και από 3 ευρώ την μέρα από το καθένα)
γκέγκε ζώο ??
εγώ είπα ναι λιγότεροι φόροι αλλά και λιγότερα έξοδα… και λιγότερα έξοδα σημαίνει μικρότερο κράτος που με την σειρά του σημαίνει ότι θα πρέπει να παρέχει μια πλειάδα υπηρεσιών που σήμερα παρέχει το κράτος (και μπαίνει μέσα) με φυσικό επακόλουθο την απόλυση υπαλλήλων… και λιγότερα έξοδα σημαίνει στόχευση της κοινωνικής πολιτικής σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι σε όλους όπως γίνεται σήμερα ή όπως ο κάθε μαλάκας από σας θέλει να γίνεται (πχ πετρέλαιο θέρμανσης)…
γκέγκε ηλίθιε ??
και για να σε προλάβω πληρώνω κάθε φόρο που επιβάλλεται στην ώρα του και χωρίς καμμιά καθυστέρηση έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα (μέρες, βδομάδες, μήνες, χρόνια) να σφίξω το ζωνάρι και να στερήσω τον ευατό μου και την οικογένεια μου από κάτι στο οποίο είχαν συνηθίσει και το θεωρούν απαραίτητο …
γκέγκε μάπα??