Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
αρα καπου τωρα θα χουμε πολεμο τυπε  :grin:
και μετα καποιοι εδω μεσα κοροιδευαν τον λακη που ετοιμαζοταν  :grin:

Ίσως μάς εκτονώσουν οί ΙσλαμοΝαζί από εντόπιες ρίξεις αυτή τή φορά. Αποτελούν τήν τέλεια ωμή πρόκληση. Ενωτική δυτική σταυροφορία, διέξοδος οργής & κερδών. There is no business like war business.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ίσως μάς εκτονώσουν οί ΙσλαμοΝαζί από εντόπιες ρίξεις αυτή τή φορά. Αποτελόυν τήν τέλεια ωμή πρόκληση. Ενωτική δυτική σταυροφορία, διέξοδος οργής & κερδών. There is no business like war business.

ο καιρος γαρ εγγυς τυπε  :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μουνοσκυλο σκυφτη....παρε τα λεφτα σου,βαλτα στο κωλο σου και εξω απο την Ελλαδα....θα ζησουμε και χωρις εσενα γλιτσα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
ο καπιταλισμός για να συντηρήσει κέρδη απαιτεί να υπάρχει αγοραστική δύναμη και αγοραστικό κοινό…. για να υπάρχει κάτι τέτοιο πάει να πεί ότι υπάρχει αρκετό χρήμα στα κατώτερα στρώματα της πυραμίδας… αλλιώς ούτε εξαγωγές θα γινόταν ούτε τίποτε …

δηλαδή στις άλλες χώρες της Ευρώπης στις οποίες υπάρχουν δίδακτρα στα ΑΕΙ και τα βιβλία τα πληρώνουν (όλα και όχι όπως εδώ που παίρνουν και το ένα δωρεάν και φυσικά το βάζουν στην βιβλιοθήκη για να το βλέπουν) τα παιδιά των φτωχών δεν σπουδάζουνε ?? και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε δηλαδή να χτίσουμε ένα πανεπιστήμιο σε κάθε πόλη ??

εντάξει δεν αντιλέγω θα μπορούσαν να δίνονται φοιτητικά δάνεια (φτου κακά για την αριστερά) και κάποια στοχευμένα επιδόματα (ήδη δίνονται κάποια όπως επίδομα ενοικίου) …

Σαφώς. Εδώ όμως έχουμε ένα προβληματάκι. Πως θα συντηρηθεί ο καπιταλισμός όταν στα κατώτερα στρώματα δεν μείνει σέντσι από την υπερφορολόγηση και επι πλέον είναι κομμένα τα δάνεια;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σαφώς. Εδώ όμως έχουμε ένα προβληματάκι. Πως θα συντηρηθεί ο καπιταλισμός όταν στα κατώτερα στρώματα δεν μείνει σέντσι από την υπερφορολόγηση και επι πλέον είναι κομμένα τα δάνεια;

θα γινει πολεμος τυπε για να αρχισει μετα ξανα η αναπτυξη  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

είπε κανένας ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπερφορολόγησις… ???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Άει στο διάολο ρε σκατόμουτρο, που όταν στο λένε εσύ προτείνεις να βγάλουμε τις γυναίκες μας στο κλάρι. Άντε πιές κάνα βαρέλι ουίσκυ μπας και συνέλθεις.

γιατι οι ανατολικες π βγηκαν στο κλαρι ειναι κατωτερες απο τις δικες μας σκατιαρες? :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι συμφωνώ με τον Στουρνάρα ??

από κει και πέρα ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι υπερφορολόγηση είπα σκάστε και πληρώστε γιατί αυτοί οι φόροι επεβλήθησαν από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση (η οποία μπορεί να κάνει και σωστά μπορεί να κάνει και μαλακίες)… και στο θέμα της τήρησης της νομιμότητας είμαι κάθετος… και για τον λόγο αυτό σκάστε και πληρώστε .. και αν δεν φτάνουνε να κόψετε από το φαγητό σας … ή να δουλέψετε παραπάνω (ότι δουλειά και να είναι) ή να δουλέψει και η κυρά σας (και αμα δεν θέλετε να την βγάλετε  στο κλαρί να πάει να φυλάξει πέντε έξη παιδιά και ας παίρνει και από 3 ευρώ την μέρα από το καθένα)

γκέγκε ζώο ??

εγώ είπα ναι λιγότεροι φόροι αλλά και λιγότερα έξοδα… και λιγότερα έξοδα σημαίνει μικρότερο κράτος που με την σειρά του σημαίνει ότι θα πρέπει να παρέχει μια πλειάδα υπηρεσιών που σήμερα παρέχει το κράτος (και μπαίνει μέσα) με φυσικό επακόλουθο την απόλυση υπαλλήλων… και λιγότερα έξοδα σημαίνει στόχευση της κοινωνικής πολιτικής σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι σε όλους όπως γίνεται σήμερα ή όπως ο κάθε μαλάκας από σας θέλει να γίνεται (πχ πετρέλαιο θέρμανσης)…

γκέγκε ηλίθιε ??

και για να σε προλάβω πληρώνω κάθε φόρο που επιβάλλεται στην ώρα του και χωρίς καμμιά καθυστέρηση έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα (μέρες, βδομάδες, μήνες, χρόνια) να σφίξω το ζωνάρι και να στερήσω τον ευατό μου και την οικογένεια μου από κάτι στο οποίο είχαν συνηθίσει και το θεωρούν απαραίτητο …

γκέγκε μάπα??

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36

από κει και πέρα ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι υπερφορολόγηση είπα σκάστε και πληρώστε γιατί αυτοί οι φόροι επεβλήθησαν από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση (η οποία μπορεί να κάνει και σωστά μπορεί να κάνει και μαλακίες)… και στο θέμα της τήρησης της νομιμότητας είμαι κάθετος… και για τον λόγο αυτό σκάστε και πληρώστε .. και αν δεν φτάνουνε να κόψετε από το φαγητό σας … ή να δουλέψετε παραπάνω (ότι δουλειά και να είναι) ή να δουλέψει και η κυρά σας (και αμα δεν θέλετε να την βγάλετε  στο κλαρί να πάει να φυλάξει πέντε έξη παιδιά και ας παίρνει και από 3 ευρώ την μέρα από το καθένα)

γκέγκε ζώο ??

εγώ είπα ναι λιγότεροι φόροι αλλά και λιγότερα έξοδα… και λιγότερα έξοδα σημαίνει μικρότερο κράτος που με την σειρά του σημαίνει ότι θα πρέπει να παρέχει μια πλειάδα υπηρεσιών που σήμερα παρέχει το κράτος (και μπαίνει μέσα) με φυσικό επακόλουθο την απόλυση υπαλλήλων… και λιγότερα έξοδα σημαίνει στόχευση της κοινωνικής πολιτικής σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι σε όλους όπως γίνεται σήμερα ή όπως ο κάθε μαλάκας από σας θέλει να γίνεται (πχ πετρέλαιο θέρμανσης)…

γκέγκε ηλίθιε ??

και για να σε προλάβω πληρώνω κάθε φόρο που επιβάλλεται στην ώρα του και χωρίς καμμιά καθυστέρηση έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα (μέρες, βδομάδες, μήνες, χρόνια) να σφίξω το ζωνάρι και να στερήσω τον ευατό μου και την οικογένεια μου από κάτι στο οποίο είχαν συνηθίσει και το θεωρούν απαραίτητο …

γκέγκε μάπα??

φιλε εχουν καποια βαση αυτά που λες...αυτό δε σημαινει ότι ακόμα και μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να επιβαλλει για 4 χρόνια αδικους, αντιδημοκρατικούς , αντισυνταγματικούς νόμους.. Η δημοκρατία δεν υπάρχει μόνο στην εκλογική διαδικασία αλλά και στη συγκρότηση κυβέρνησης με την υπάρχουσα αυξημένη αναλογική.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

γκέγκε ζώο ??

γκέγκε ηλίθιε ??

γκέγκε μάπα??
να μας τα δωσουν τα λεφτα αυτα να κανουμε επενδυσεις....να αυξησουμε το αεπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom