Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
είσαι τόσο ραγιάς που δεν αξίζει να ασχολούμαι καν μαζί σου...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕς ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΦΑΜΕ...ΒΛΑΚΑ..
οχι ρε ηλιθιε, με κλειστα συνορα απαγορευση εισαγωγων καταργηση της συνεχειας του κρατους δεσμευση των καταθεσεων και χρεοκωπια θα περνας καλυτερα και θα εχεις και να τρως ....αντε χασου απο δω ρε νουμερο  :jerking: γελοιε πρακτορισκε  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μέσα στο παραλήρημα του ψεκασμένου παρατήρησα αυτό

...

Ο Κορέα στον Ισημερινό όλα αυτά τα χρόνια αμφιβάλλω αν αύξησε έστω μισό ευρώ την περιουσία του...το ίδιο και ο Μοράλες στη Βολιβία την ώρα που η Κίρχνερ στην Αργεντινή την αυξησε κατά 1100%...να μη σου μιλησω για τον αγαπημένο σου Σαμαρα και όλους αυτούς...

'''''''''''

Η Βολιβία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που νομιμοποιεί την παιδική εργασία μετά τον νόμο που υπέγραψε την περασμένη Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της χώρας, Alvaro Garcia Linera.

Νωρίτερα το Κογκρέσο ενέκρινε το νόμο, που ορίζει ως νόμιμη την εργασία 10χρονων παιδιών. Σύμφωνα με τους νομοθέτες, το να μειωθεί το επιτρεπτό όριο εργασίας από τα 14 στα 10 χρόνια απλώς αναγνωρίζει την πραγματικότητα δηλαδή ότι πολλές φτωχές οικογένειες συντηρούνται από την εργασία των παιδιών τους.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
είσαι τόσο ραγιάς που δεν αξίζει να ασχολούμαι καν μαζί σου...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕς ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΦΑΜΕ...ΒΛΑΚΑ..

Αι χασου πανασχετο φασιστακι που εσυ και ο αρχηγος σου ο Καζακης θελετε να διαλυσετε την δημοκρατια στην Ελλαδα! :headbang:

Εισαι παντελως ασχετως και κανεις δεν καταλαβαινει που βρησκεις ολα αυτα τα πλανεμενα νουμερα που βαζεις στα ασυναρτητα σεντονια που γραφεις. :uglystupid:

Ελα τωρα πες μου ξανα οτι δεν εισαι κομμουνιστης.......... :2funny: :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αποφασισμένος να εφαρμοστεί ο νόμος σχετικά με τους “αιώνιους φοιτητές” και να διαγραφούν από το νέο ακαδημαϊκό έτος, το Σεπτέμβριο, από τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, εμφανίστηκε εκ νέου ο Ανδρέας Λοβερδος κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ και της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών.

Ο υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως ο νόμος θα ισχύσει κανονικά και δεν θα υπάρξει αναστολή εφαρμογής του μέτρου.

Στη συνάντηση τέθηκαν στον κ. Λοβέρδο τα θέματα που αφορούν στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τη λειτουργία των Ερευνητικών Ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων χρηματοδοτήσεις, εκλογή μελών ΔΕΠ, διδασκαλία εξ αποστάσεως, αμοιβές ερευνητών, μετεγγραφές φοιτητών και άλλα.

Ο υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι ο Νόμος 4009 αποτελεί μεγάλη παρέμβαση για το Πανεπιστήμιο και δεν θα αλλάξει. :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί παίκτη μου ?? ο παπαζόλης είσαι και φοβάσαι ότι θα σε διαγράψουν από το πανεπιστήμιο ??

και ναι ο νόμος 4009 είναι πολύ καλός και βάζει σε σωστή τροχιά τα πανεπιστήμια… αμα συνοδευτεί και με αστυνόμευση ώστε να μην γίνονται καταστροφές αλλά και να μειωθεί η εγκληματικότητα στους πανεπιστημιακούς χώρους θα πάνε καλά..

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
γιατί παίκτη μου ?? ο παπαζόλης είσαι και φοβάσαι ότι θα σε διαγράψουν από το πανεπιστήμιο ??

και ναι ο νόμος 4009 είναι πολύ καλός και βάζει σε σωστή τροχιά τα πανεπιστήμια… αμα συνοδευτεί και με αστυνόμευση ώστε να μην γίνονται καταστροφές αλλά και να μειωθεί η εγκληματικότητα στους πανεπιστημιακούς χώρους θα πάνε καλά..
ας φτιαξει πρωτα την τριτοβαθμια εκπαιδευση που ειναι σκατα,ας μπει ενας τριτος ανεξαρτητος οργανισμος στον οποιο θα απευθυνεται ο φοιτητης οταν πιστευει οτι αδικειται και μετα ας περασει τις διαγραφες.

Απο την αλλη ειναι και χαζος ο λοβερδος.Αυτους τους 200.000 που θελει να διαγραψει οταν θα ναι και επισημα ανεργοι τι θα πουν στην τροικα?(οντας φοιτητης δεν εχεις δικαιωμα να εγρραφεις στον ΟΑΕΔ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ας φτιαξει πρωτα την τριτοβαθμια εκπαιδευση που ειναι σκατα,ας μπει ενας τριτος ανεξαρτητος οργανισμος στον οποιο θα απευθυνεται ο φοιτητης οταν πιστευει οτι αδικειται και μετα ας περασει τις διαγραφες.

Απο την αλλη ειναι και χαζος ο λοβερδος.Αυτους τους 200.000 που θελει να διαγραψει οταν θα ναι και επισημα ανεργοι τι θα πουν στην τροικα?(οντας φοιτητης δεν εχεις δικαιωμα να εγρραφεις στον ΟΑΕΔ)

τι σημαίνει “αδικείται ο φοιτητής” ???

το συμβούλιο διοίκησης και ο dean of administration (πρύτανης διοίκησης) μπήκαν για τον σκοπό αυτόν… για να πάψει να υπάρχει το σημερινό σύστημα στο οποίο ο ελεγκτής (καθηγητές) είναι ίδιος με τον ελεγχόμενο (καθηγητές) …

γιαυτό και το καθηγητικό κατεστημένο αντιδρά στον νόμο αυτό με λύσσα… αν τους βάλουν διοικητικό διευθυντή, θα πρέπει να κάνουν το μάθημα στις καθορισμένες ώρες, να έχουν συγκεκριμένες ώρες που να δέχονται τους φοιτητές (και φυσικά να τις τηρούνε) και άλλα τέτοια που φαίνονται μικροπράγματα αλλά που βελτιώνουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης

επίσης πάρα πολλοί από τους 200.000 αιωνίους ήδη είτε εργάζονται, είτε ήδη είχαν εργαστεί και τώρα είναι άνεργοι στον ΟΑΕΔ

παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου που διάγω τον έβδομο χρόνο στο Πάντειο (σαν τρίτο πτυχίο) και χρωστάω κάποια μαθήματα ακόμη για το πτυχίο  (οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη) … δεν διαγράφομαι βεβαίως αλλά κάποια στιγμή θα δώσω τις εξετάσεις να το πάρω δεν θα αφήσω να περάσει το διάστημα…

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
τι σημαίνει “αδικείται ο φοιτητής” ???

το συμβούλιο διοίκησης και ο dean of administration (πρύτανης διοίκησης) μπήκαν για τον σκοπό αυτόν… για να πάψει να υπάρχει το σημερινό σύστημα στο οποίο ο ελεγκτής (καθηγητές) είναι ίδιος με τον ελεγχόμενο (καθηγητές) …

γιαυτό και το καθηγητικό κατεστημένο αντιδρά στον νόμο αυτό με λύσσα… αν τους βάλουν διοικητικό διευθυντή, θα πρέπει να κάνουν το μάθημα στις καθορισμένες ώρες, να έχουν συγκεκριμένες ώρες που να δέχονται τους φοιτητές (και φυσικά να τις τηρούνε) και άλλα τέτοια που φαίνονται μικροπράγματα αλλά που βελτιώνουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσηςβρε συμφωνω απολυτα,αλλα να εφαρμοσει πρωτα αυτο και σε μια πενταετια ας κανει διαγραφες,οχι ολα μαζι αυτη ειναι η διαφωνια μου

επίσης πάρα πολλοί από τους 200.000 αιωνίους ήδη είτε εργάζονται, είτε ήδη είχαν εργαστεί και τώρα είναι άνεργοι στον ΟΑΕΔ

παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου που διάγω τον έβδομο χρόνο στο Πάντειο (σαν τρίτο πτυχίο) και χρωστάω κάποια μαθήματα ακόμη για το πτυχίο  (οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη) … δεν διαγράφομαι βεβαίως αλλά κάποια στιγμή θα δώσω τις εξετάσεις να το πάρω δεν θα αφήσω να περάσει το διάστημα…
εγω πηγα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ακομα φοιτητης δεν μπορω να γραφτω(ηθελα καρτα ανεργιας για τα προγραμματα voucher γιατι πρακτικη δεν καταφερα να βρω ιδιωτικο τομεα+περιμενα τκαμια προκυρηξη).

Οσο για αυτο που λες και εσυ αμα πας στον ΟΑΕΔ και ζητησεις καρτα μολις δουν οτι εισαι εγγραμενος φοιτητης θα σου ριξουν ακυρο νομιζω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω πηγα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ακομα φοιτητης δεν μπορω να γραφτω(ηθελα καρτα ανεργιας για τα προγραμματα voucher γιατι πρακτικη δεν καταφερα να βρω ιδιωτικο τομεα+περιμενα τκαμια προκυρηξη).

Οσο για αυτο που λες και εσυ αμα πας στον ΟΑΕΔ και ζητησεις καρτα μολις δουν οτι εισαι εγγραμενος φοιτητης θα σου ριξουν ακυρο νομιζω.

ο ΟΑΕΔ είτε δίνει επιδόματα και θεωρεί ανέργους ανθρώπους που ήδη έχουν δουλέψει, είτε νέους που δεν έχουν ποτέ δουλέψει και δεν σπουδάζουν… αν είχες δουλέψει θα σε βάζανε αμέσως στην ανεργία…

σαν φοιτητής όμως (χωρίς να έχεις ποτέ δουλέψει) θεωρείσαι ότι δεν έχεις βγεί ακόμη στην αγορά εργασίας οπότε δεν μπορείς να θεωρηθείς άνεργος…

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Άσε τα σάπια ρε γερομπισμίκη...... ;) Γράφτηκες για να έχεις πρόσβαση σε φρέσκο άπαχο κρεατάκι! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Έχει να γίνει τα επόμενα χρόνια της χρεωκοπίας το κάγκελο, γενικά η παγκόσμια οικονομία στηρίζεται σε πήλινα πόδια, τα πράγματα θα αγριέψουν πολύ παίδες σε παγκόσμιο επίπεδο

Μάγκες μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου λύσει μια απορία; Δίπλα μου μένει μια καριό.. η οποία το ξύνει όλη μέρα.
Την έχει διορίσει ο μπάρμπας της στο δημόσιο απ' ότι τουλάχιστον λένε οι... κακοπροαίρετοι και εμπαθείς γείτονες.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι. Με πτυχίο του κώλ.., κοινωνιολογίας ή ψυχολογίας, δεν ξέρω τι σκατά
έχει σπουδάσει στη Βουλγαρία. Μεγάλο αστέρι...
Ας υποθέσουμε πως διορίστηκε περίπου στα 35. Τουλάχιστον μέχρι τα 70 θα παίρνει μισθό ή σύνταξη. Ας πούμε 1000€ (κατά μέσο
όρο) / μήνα επί 12 μήνες = 12000€ το χρόνο.
35 χ 12000 = 420000€ μας κοστίζει όλο το πακετάκι.
Σήμερα είναι 45-48 χρονών. Που θα βρεθούν τα χρήματα για να εισπράττει η «κυρία» το μισθό της για τα επόμενα τουλάχιστον
20 χρόνια; Κατά τα άλλα, για όλα μας φταίει η Μέρκελ ε;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μάγκες μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου λύσει μια απορία; Δίπλα μου μένει μια καριό.. η οποία το ξύνει όλη μέρα.
Την έχει διορίσει ο μπάρμπας της στο δημόσιο απ' ότι τουλάχιστον λένε οι... κακοπροαίρετοι και εμπαθείς γείτονες.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι. Με πτυχίο του κώλ.., κοινωνιολογίας ή ψυχολογίας, δεν ξέρω τι σκατά
Ας υποθέσουμε πως διορίστηκε περίπου στα 35. Τουλάχιστον μέχρι τα 70 θα παίρνει μισθό ή σύνταξη. Ας πούμε 1000€ (κατά μέσο
Σήμερα είναι 45-48 χρονών. Που θα βρεθούν τα χρήματα για να εισπράττει η «κυρία» το μισθό της για τα επόμενα τουλάχιστον
20 χρόνια; Κατά τα άλλα, για όλα μας φταίει η Μέρκελ ε;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

λεφτα υπαρχουν φιλε εγω το λεω εδω μεσα αλλα ολοι με λενε οτι πεινανε και αλλες τετοιες μαλακιες  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
20 χρόνια; Κατά τα άλλα, για όλα μας φταίει η Μέρκελ ε;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σπουδαιο παραδειγμα οταν ο Βενιζελος εβαζε τα χαρατσια την ιδια χρονια (2011)πηρε μια θωρακισμενη λιμουζινα αξιας 880χιλιαδων ευρω  :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σπουδαιο παραδειγμα οταν ο Βενιζελος εβαζε τα χαρατσια την ιδια χρονια (2011)πηρε μια θωρακισμενη λιμουζινα αξιας 880χιλιαδων ευρω  :grin: :grin:

σιγά μην έκανε και 880 εκατομύρια ρε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
σπουδαιο παραδειγμα οταν ο Βενιζελος εβαζε τα χαρατσια την ιδια χρονια (2011)πηρε μια θωρακισμενη λιμουζινα αξιας 880χιλιαδων ευρω  :grin: :grin:

και την αλλη την χρησιμοποιει ο σαμαρας

και;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390