jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
οχι ρε ηλιθιε, με κλειστα συνορα απαγορευση εισαγωγων καταργηση της συνεχειας του κρατους δεσμευση των καταθεσεων και χρεοκωπια θα περνας καλυτερα και θα εχεις και να τρως ....αντε χασου απο δω ρε νουμερο γελοιε πρακτορισκεείσαι τόσο ραγιάς που δεν αξίζει να ασχολούμαι καν μαζί σου...
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕς ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΦΑΜΕ...ΒΛΑΚΑ..
...
Ο Κορέα στον Ισημερινό όλα αυτά τα χρόνια αμφιβάλλω αν αύξησε έστω μισό ευρώ την περιουσία του...το ίδιο και ο Μοράλες στη Βολιβία την ώρα που η Κίρχνερ στην Αργεντινή την αυξησε κατά 1100%...να μη σου μιλησω για τον αγαπημένο σου Σαμαρα και όλους αυτούς...
'''''''''''
είσαι τόσο ραγιάς που δεν αξίζει να ασχολούμαι καν μαζί σου...
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕς ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΦΑΜΕ...ΒΛΑΚΑ..
ας φτιαξει πρωτα την τριτοβαθμια εκπαιδευση που ειναι σκατα,ας μπει ενας τριτος ανεξαρτητος οργανισμος στον οποιο θα απευθυνεται ο φοιτητης οταν πιστευει οτι αδικειται και μετα ας περασει τις διαγραφες.γιατί παίκτη μου ?? ο παπαζόλης είσαι και φοβάσαι ότι θα σε διαγράψουν από το πανεπιστήμιο ??
και ναι ο νόμος 4009 είναι πολύ καλός και βάζει σε σωστή τροχιά τα πανεπιστήμια… αμα συνοδευτεί και με αστυνόμευση ώστε να μην γίνονται καταστροφές αλλά και να μειωθεί η εγκληματικότητα στους πανεπιστημιακούς χώρους θα πάνε καλά..
ας φτιαξει πρωτα την τριτοβαθμια εκπαιδευση που ειναι σκατα,ας μπει ενας τριτος ανεξαρτητος οργανισμος στον οποιο θα απευθυνεται ο φοιτητης οταν πιστευει οτι αδικειται και μετα ας περασει τις διαγραφες.
Απο την αλλη ειναι και χαζος ο λοβερδος.Αυτους τους 200.000 που θελει να διαγραψει οταν θα ναι και επισημα ανεργοι τι θα πουν στην τροικα?(οντας φοιτητης δεν εχεις δικαιωμα να εγρραφεις στον ΟΑΕΔ)
εγω πηγα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ακομα φοιτητης δεν μπορω να γραφτω(ηθελα καρτα ανεργιας για τα προγραμματα voucher γιατι πρακτικη δεν καταφερα να βρω ιδιωτικο τομεα+περιμενα τκαμια προκυρηξη).τι σημαίνει “αδικείται ο φοιτητής” ???
το συμβούλιο διοίκησης και ο dean of administration (πρύτανης διοίκησης) μπήκαν για τον σκοπό αυτόν… για να πάψει να υπάρχει το σημερινό σύστημα στο οποίο ο ελεγκτής (καθηγητές) είναι ίδιος με τον ελεγχόμενο (καθηγητές) …
γιαυτό και το καθηγητικό κατεστημένο αντιδρά στον νόμο αυτό με λύσσα… αν τους βάλουν διοικητικό διευθυντή, θα πρέπει να κάνουν το μάθημα στις καθορισμένες ώρες, να έχουν συγκεκριμένες ώρες που να δέχονται τους φοιτητές (και φυσικά να τις τηρούνε) και άλλα τέτοια που φαίνονται μικροπράγματα αλλά που βελτιώνουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσηςβρε συμφωνω απολυτα,αλλα να εφαρμοσει πρωτα αυτο και σε μια πενταετια ας κανει διαγραφες,οχι ολα μαζι αυτη ειναι η διαφωνια μου
επίσης πάρα πολλοί από τους 200.000 αιωνίους ήδη είτε εργάζονται, είτε ήδη είχαν εργαστεί και τώρα είναι άνεργοι στον ΟΑΕΔ
παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου που διάγω τον έβδομο χρόνο στο Πάντειο (σαν τρίτο πτυχίο) και χρωστάω κάποια μαθήματα ακόμη για το πτυχίο (οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη) … δεν διαγράφομαι βεβαίως αλλά κάποια στιγμή θα δώσω τις εξετάσεις να το πάρω δεν θα αφήσω να περάσει το διάστημα…
εγω πηγα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ακομα φοιτητης δεν μπορω να γραφτω(ηθελα καρτα ανεργιας για τα προγραμματα voucher γιατι πρακτικη δεν καταφερα να βρω ιδιωτικο τομεα+περιμενα τκαμια προκυρηξη).
Οσο για αυτο που λες και εσυ αμα πας στον ΟΑΕΔ και ζητησεις καρτα μολις δουν οτι εισαι εγγραμενος φοιτητης θα σου ριξουν ακυρο νομιζω.
παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου που διάγω τον έβδομο χρόνο στο Πάντειο (σαν τρίτο πτυχίο) και χρωστάω κάποια μαθήματα ακόμη για το πτυχίο (οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη) … δεν διαγράφομαι βεβαίως αλλά κάποια στιγμή θα δώσω τις εξετάσεις να το πάρω δεν θα αφήσω να περάσει το διάστημα…
Άσε τα σάπια ρε γερομπισμίκη...... ;) Γράφτηκες για να έχεις πρόσβαση σε φρέσκο άπαχο κρεατάκι!
Έχει να γίνει τα επόμενα χρόνια της χρεωκοπίας το κάγκελο, γενικά η παγκόσμια οικονομία στηρίζεται σε πήλινα πόδια, τα πράγματα θα αγριέψουν πολύ παίδες σε παγκόσμιο επίπεδο
Μάγκες μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου λύσει μια απορία; Δίπλα μου μένει μια καριό.. η οποία το ξύνει όλη μέρα.
Την έχει διορίσει ο μπάρμπας της στο δημόσιο απ' ότι τουλάχιστον λένε οι... κακοπροαίρετοι και εμπαθείς γείτονες.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι. Με πτυχίο του κώλ.., κοινωνιολογίας ή ψυχολογίας, δεν ξέρω τι σκατά
έχει σπουδάσει στη Βουλγαρία. Μεγάλο αστέρι...
Ας υποθέσουμε πως διορίστηκε περίπου στα 35. Τουλάχιστον μέχρι τα 70 θα παίρνει μισθό ή σύνταξη. Ας πούμε 1000€ (κατά μέσο
όρο) / μήνα επί 12 μήνες = 12000€ το χρόνο.
35 χ 12000 = 420000€ μας κοστίζει όλο το πακετάκι.
Σήμερα είναι 45-48 χρονών. Που θα βρεθούν τα χρήματα για να εισπράττει η «κυρία» το μισθό της για τα επόμενα τουλάχιστον
20 χρόνια; Κατά τα άλλα, για όλα μας φταίει η Μέρκελ ε;
Μάγκες μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου λύσει μια απορία; Δίπλα μου μένει μια καριό.. η οποία το ξύνει όλη μέρα.
Την έχει διορίσει ο μπάρμπας της στο δημόσιο απ' ότι τουλάχιστον λένε οι... κακοπροαίρετοι και εμπαθείς γείτονες.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι. Με πτυχίο του κώλ.., κοινωνιολογίας ή ψυχολογίας, δεν ξέρω τι σκατά
έχει σπουδάσει στη Βουλγαρία. Μεγάλο αστέρι...
Ας υποθέσουμε πως διορίστηκε περίπου στα 35. Τουλάχιστον μέχρι τα 70 θα παίρνει μισθό ή σύνταξη. Ας πούμε 1000€ (κατά μέσο
όρο) / μήνα επί 12 μήνες = 12000€ το χρόνο.
35 χ 12000 = 420000€ μας κοστίζει όλο το πακετάκι.
Σήμερα είναι 45-48 χρονών. Που θα βρεθούν τα χρήματα για να εισπράττει η «κυρία» το μισθό της για τα επόμενα τουλάχιστον
20 χρόνια; Κατά τα άλλα, για όλα μας φταίει η Μέρκελ ε;
σπουδαιο παραδειγμα οταν ο Βενιζελος εβαζε τα χαρατσια την ιδια χρονια (2011)πηρε μια θωρακισμενη λιμουζινα αξιας 880χιλιαδων ευρω
σπουδαιο παραδειγμα οταν ο Βενιζελος εβαζε τα χαρατσια την ιδια χρονια (2011)πηρε μια θωρακισμενη λιμουζινα αξιας 880χιλιαδων ευρω
σιγά μην έκανε και 880 εκατομύρια ρε
και την αλλη την χρησιμοποιει ο σαμαρας
και;
ε τι και λεφτα υπαρχουν.ο αλλος ρωτησε για το μισθο των 1000 π παιρνει μια δημ.υπαλληλος και του απαντησα